Rezazzzjjj
Registered User
- نوشتهها
- 1,879
- لایکها
- 219
تبريك به هواداران اينتر،
ولي حيفه مربيتونو از دست بدين،فصل بعد تحملش توي لاليگا سخته :دي
ولي حيفه مربيتونو از دست بدين،فصل بعد تحملش توي لاليگا سخته :دي
ممنونم از همه ی دوستان بابت تبریک , لطف دارید.
اما اینتر عوض شده! اینتری نیست که 10 سال باهاش زندگی کردم! نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت, فقط اینو میدونم که همینطور که فکرش رو میکردم از برد اسکودتو بیشتر خوشحال بودم تا جام دیشب! دلیلش رو نمیدونم, شاید شوکه شدم یا بعد از حذف بارسا دیگه اینتر رو قهرمان میدونستم یا...
به هر حال اینتر کار بزرگی کرد.
به قول Trevor Francis کارشناس الجزیره سپورت 3 که دیشب بعد از بازی گفت : بهترین کار اینه که بهترین بشی در حالی که بهترین نباشی! یا یه همچین چیزی.
-
مورینیو احتمال زیاد میره و این خیلی ناراحت کننده اس. البته مطمئنن اونجا خونه تکونی اساسی خواهد کرد که این نوید خرید های خوبی برای اینتر رو میده! (اینتر این اواخر از خرید reject یی های رئال خیلی سود برده : ساموئل, کامبیاسو, اشنایدر...)
اما بهترین جایگزین مورینیو به نظرم کاپلو میتونه باشه و یا هیدینگ که در هر دوحالت خوشحال میشم.
حرف برای گفتن زیاد هست..
دوست دارم به اینتری ها خصوصا سیامک صمیمانه تبریک بگم. میدونم خودتون هم هنوز باورتون نمیشه :دی
مرسی برای نجات سهمیه چهارم سری آ و البته تو دهنی ای که به کساییکه کاری جز به سخره گرفتن تیم های سری آ و این لیگ بلد نبودن زدید. بگذریم.
بیشتر از همه برای زانتی خوشحالم. لیاقت یه قهرمانی اروپا رو داشت.
ممنون ساسان عزیز.سلام خدمت دوستان
تبریک به همه هواداران اینتر سیامک جان تبریک مخصوص
خوب مجددا تبریک بخصوص به آقا سیامک.
امیدوارم این قهرمانی باعث بازگشت باشگاههای ایتالیایی به جایگاه اصلیشون بشه و همینطور پیش زمینه ای برای موفقیت ایتالیا در ج ج. اینتر واقعا تیم جوندار و منسجمی شده، خداییش هم حقش بود قهرمان بشه.
این جاودانی بی شعور باز میخواست به زور قهرمانی اینترو بی ارزش کنه. این چند موردش که یادمه:
-مسیر سختی برای رسیدن به فینال نداشت، با تیمهای اروپای شرقی هی برخورد کرد (چلسی و بارسا رو نمیبینه).
-انتخاب داور انگلیسی برای یک بازی آلمانی مشکوکه..
-میشل پلاتینی دینشو به ایتالیایی ها ادا کرد..
-چرا اینتر "ضد فوتبال" بازی میکنه؟..
-بومی نبودن بازیکنا باعث میشه چندان این قهرمانی واسه ایتالیاییها جذاب نباشه (یه چی تو همین مایه ها گفت).
آخر سر دیگه مثلا خیلی دور از تعصب صحبت کرد : به هر حال میشه یه جورایی گفت حقش بود قهرمان بشه.
من نمیدونم واقعا چرا نظارتی رو صحبتهای این مجریهای بعضا نفهم نمیشه. روز به روزم بدتر میشه. این جاودانی فقط به درد همون مردان آهنین میخوره و از فوتبال هیچی حالیش نیست.
به به چشمون به جمال اقا سیامک روشن شد.
بله اینتر قهرمان شد اما بهترین تیم نبود بایرن هم که به فینال رسید بهترین تیم نبود
اما فوتباله دیگه
به هر حال خوشحالم برای موراتی چون خیلی ارزو داشت که قهرمان اروپا بشه و به ارزوش رسید
اینو یادت نره سیامک که مایکون بره از تیم , اینتر فلج میشه ... یا 1 % فکر کن اگه سزار تو تیم نباشه
جدا عقابه این سزار
خوب چقدر اینجا سوت و کور هست؟
بالاخره این مربی خیکی عوض شد زحمات چند ساله مانچو و خوزه رو در عرض چند ماه به باد داد به این لئوناردو هم همچین امیدی نیست ولی هر چی هم بد باشه از بنیتز بهتره چون بنیتز ته ته بدبختی بود برا تیم
به هر حال امیدوارم به یه میلانی روزهای خوبمون فرا برسه ضمن اینکه قراره چند تا خرید بزرگ هم تو زمستون انجام بشه که مهمترینشون کاکا هست
L3-0nardo
اینو تو فروم میلان فن دیدم و خیلی حال کردم. گفتم بذارمش تو تاپیک میلان بعد یادم اومد دیگه لئو جایی بین میلانی ها نداره گذاشتمش اینجا :دی