• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبريك به هواداران اينتر،
ولي حيفه مربيتونو از دست بدين،فصل بعد تحملش توي لاليگا سخته :دي

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
خوب مجددا تبریک بخصوص به آقا سیامک.
امیدوارم این قهرمانی باعث بازگشت باشگاههای ایتالیایی به جایگاه اصلیشون بشه و همینطور پیش زمینه ای برای موفقیت ایتالیا در ج ج. اینتر واقعا تیم جوندار و منسجمی شده، خداییش هم حقش بود قهرمان بشه.

این جاودانی بی شعور باز میخواست به زور قهرمانی اینترو بی ارزش کنه. این چند موردش که یادمه:
-مسیر سختی برای رسیدن به فینال نداشت، با تیمهای اروپای شرقی هی برخورد کرد (چلسی و بارسا رو نمیبینه).
-انتخاب داور انگلیسی برای یک بازی آلمانی مشکوکه..
-میشل پلاتینی دینشو به ایتالیایی ها ادا کرد..
-چرا اینتر "ضد فوتبال" بازی میکنه؟..
-بومی نبودن بازیکنا باعث میشه چندان این قهرمانی واسه ایتالیاییها جذاب نباشه (یه چی تو همین مایه ها گفت).
آخر سر دیگه مثلا خیلی دور از تعصب صحبت کرد : به هر حال میشه یه جورایی گفت حقش بود قهرمان بشه.
من نمیدونم واقعا چرا نظارتی رو صحبتهای این مجریهای بعضا نفهم نمیشه. روز به روزم بدتر میشه. این جاودانی فقط به درد همون مردان آهنین میخوره و از فوتبال هیچی حالیش نیست.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ممنونم از همه ی دوستان بابت تبریک , لطف دارید.

اما اینتر عوض شده! اینتری نیست که 10 سال باهاش زندگی کردم! نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت, فقط اینو میدونم که همینطور که فکرش رو میکردم از برد اسکودتو بیشتر خوشحال بودم تا جام دیشب! دلیلش رو نمیدونم, شاید شوکه شدم یا بعد از حذف بارسا دیگه اینتر رو قهرمان میدونستم یا...

به هر حال اینتر کار بزرگی کرد.
به قول Trevor Francis کارشناس الجزیره سپورت 3 که دیشب بعد از بازی گفت : بهترین کار اینه که بهترین بشی در حالی که بهترین نباشی! یا یه همچین چیزی.
-
مورینیو احتمال زیاد میره و این خیلی ناراحت کننده اس. البته مطمئنن اونجا خونه تکونی اساسی خواهد کرد که این نوید خرید های خوبی برای اینتر رو میده! (اینتر این اواخر از خرید reject یی های رئال خیلی سود برده : ساموئل, کامبیاسو, اشنایدر...)
اما بهترین جایگزین مورینیو به نظرم کاپلو میتونه باشه و یا هیدینگ که در هر دوحالت خوشحال میشم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به به چشمون به جمال اقا سیامک روشن شد.

بله اینتر قهرمان شد اما بهترین تیم نبود :) بایرن هم که به فینال رسید بهترین تیم نبود :)

اما فوتباله دیگه

به هر حال خوشحالم برای موراتی چون خیلی ارزو داشت که قهرمان اروپا بشه و به ارزوش رسید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنونم از همه ی دوستان بابت تبریک , لطف دارید.

اما اینتر عوض شده! اینتری نیست که 10 سال باهاش زندگی کردم! نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت, فقط اینو میدونم که همینطور که فکرش رو میکردم از برد اسکودتو بیشتر خوشحال بودم تا جام دیشب! دلیلش رو نمیدونم, شاید شوکه شدم یا بعد از حذف بارسا دیگه اینتر رو قهرمان میدونستم یا...

به هر حال اینتر کار بزرگی کرد.
به قول Trevor Francis کارشناس الجزیره سپورت 3 که دیشب بعد از بازی گفت : بهترین کار اینه که بهترین بشی در حالی که بهترین نباشی! یا یه همچین چیزی.
-
مورینیو احتمال زیاد میره و این خیلی ناراحت کننده اس. البته مطمئنن اونجا خونه تکونی اساسی خواهد کرد که این نوید خرید های خوبی برای اینتر رو میده! (اینتر این اواخر از خرید reject یی های رئال خیلی سود برده : ساموئل, کامبیاسو, اشنایدر...)
اما بهترین جایگزین مورینیو به نظرم کاپلو میتونه باشه و یا هیدینگ که در هر دوحالت خوشحال میشم.

اینو یادت نره سیامک که مایکون بره از تیم , اینتر فلج میشه ... یا 1 % فکر کن اگه سزار تو تیم نباشه

جدا عقابه این سزار

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خب جدا از بحث معلوم بودن قهرمان توسط یوفا از قبل و اینکه تیم دوم من اینتر هست اگر این آرژانتینیا نبودن تا 20 سال دیگه هم اینتر قهرمان نمیشد...
تبریک میگم و امیدوارم میلیتو همینجور با تعصب برای تیم ملی بازی کنه و باز هم حسرت نبودن زانتی و کامبیاسو...

ولی قبلا دقت نکردم ولی این بازی دیگو روی هر دو تا گل واقعا شاهکار کرد و از مغزش استفاده کرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
131037.jpg

Mourinho: "This triumph is a dream for everyone"

Dawn celebrations at the Stadio Giuseppe Meazza

celebrations in Milan

Inter crowned European champions

تشکرات بسیار بسیار ویژه از مرجان ، رونان و مهدی عزیز

ارادتمندم ..

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حرف برای گفتن زیاد هست..

دوست دارم به اینتری ها خصوصا سیامک صمیمانه تبریک بگم. میدونم خودتون هم هنوز باورتون نمیشه :دی

مرسی برای نجات سهمیه چهارم سری آ و البته تو دهنی ای که به کساییکه کاری جز به سخره گرفتن تیم های سری آ و این لیگ بلد نبودن زدید. بگذریم.

بیشتر از همه برای زانتی خوشحالم. لیاقت یه قهرمانی اروپا رو داشت.

ارادت.
اما واقعا باورش سخت بود.

سلام خدمت دوستان
تبریک به همه هواداران اینتر سیامک جان تبریک مخصوص :)
ممنون ساسان عزیز.

خوب مجددا تبریک بخصوص به آقا سیامک.
امیدوارم این قهرمانی باعث بازگشت باشگاههای ایتالیایی به جایگاه اصلیشون بشه و همینطور پیش زمینه ای برای موفقیت ایتالیا در ج ج. اینتر واقعا تیم جوندار و منسجمی شده، خداییش هم حقش بود قهرمان بشه.

این جاودانی بی شعور باز میخواست به زور قهرمانی اینترو بی ارزش کنه. این چند موردش که یادمه:
-مسیر سختی برای رسیدن به فینال نداشت، با تیمهای اروپای شرقی هی برخورد کرد (چلسی و بارسا رو نمیبینه).
-انتخاب داور انگلیسی برای یک بازی آلمانی مشکوکه..
-میشل پلاتینی دینشو به ایتالیایی ها ادا کرد..
-چرا اینتر "ضد فوتبال" بازی میکنه؟..
-بومی نبودن بازیکنا باعث میشه چندان این قهرمانی واسه ایتالیاییها جذاب نباشه (یه چی تو همین مایه ها گفت).
آخر سر دیگه مثلا خیلی دور از تعصب صحبت کرد : به هر حال میشه یه جورایی گفت حقش بود قهرمان بشه.
من نمیدونم واقعا چرا نظارتی رو صحبتهای این مجریهای بعضا نفهم نمیشه. روز به روزم بدتر میشه. این جاودانی فقط به درد همون مردان آهنین میخوره و از فوتبال هیچی حالیش نیست.

حمید جان خیلی ممنونم.
خوشبختانه من مدتیه کارت الجزیره گرفتم از شر این عوضیا خصوصا جاودانی راحت شدم!

به به چشمون به جمال اقا سیامک روشن شد.

بله اینتر قهرمان شد اما بهترین تیم نبود :) بایرن هم که به فینال رسید بهترین تیم نبود :)

اما فوتباله دیگه

به هر حال خوشحالم برای موراتی چون خیلی ارزو داشت که قهرمان اروپا بشه و به ارزوش رسید

مخلصیم مهرداد جان

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اینو یادت نره سیامک که مایکون بره از تیم , اینتر فلج میشه ... یا 1 % فکر کن اگه سزار تو تیم نباشه

جدا عقابه این سزار

اینتر همیشه دروازه بانهای بزرگی داشته, اگه سزار بره که احتمالش در حد صفره مطمئنم جایگزین خوبی براش خواهیم داشت.
اما در مورد مایکون قضیه فرق میکنه. با اینکه با اون خوشحالی بعد از گل به یووه خیال طرفدارای اینتر رو راحت کرد اما احتمال جداییش وجود داره. علیرقم علاقه ای که بهش دارم, از رفتنش زیاد ناراحت نمیشم. دلیلش هم فقط وجود یک بازیکن جوونه به نام سانتون! تازه حتما پول خیلی خوبی هم از فروشش گیر باشگاه میاد برای خرید بازیکن های دیگه.
پس به نظر من اینتر فلج که نمیشه هیچ قویتر هم خواهد شد. قبل از فروش زلاتان هم همین احتمالات رو میدادن.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
lol
این تاپیک 6 ماهه آپدیت نشده

الان زدم رو الجزیره بازی اینتر-تاتنهام لیگ اروپا
دقیقه 21 اینتر 3-0 جلو هست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
no ciamac no party :دی

mrmmnb

Registered User
لایک‌ها
19
خوب چقدر اینجا سوت و کور هست؟
بالاخره این مربی خیکی عوض شد زحمات چند ساله مانچو و خوزه رو در عرض چند ماه به باد داد به این لئوناردو هم همچین امیدی نیست ولی هر چی هم بد باشه از بنیتز بهتره چون بنیتز ته ته بدبختی بود برا تیم
به هر حال امیدوارم به یه میلانی روزهای خوبمون فرا برسه ضمن اینکه قراره چند تا خرید بزرگ هم تو زمستون انجام بشه که مهمترینشون کاکا هست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب چقدر اینجا سوت و کور هست؟
بالاخره این مربی خیکی عوض شد زحمات چند ساله مانچو و خوزه رو در عرض چند ماه به باد داد به این لئوناردو هم همچین امیدی نیست ولی هر چی هم بد باشه از بنیتز بهتره چون بنیتز ته ته بدبختی بود برا تیم
به هر حال امیدوارم به یه میلانی روزهای خوبمون فرا برسه ضمن اینکه قراره چند تا خرید بزرگ هم تو زمستون انجام بشه که مهمترینشون کاکا هست

آره احتمال حضور کاکا هم هستش ... اما چیزی در حد 0.000000000000001 %

خیلی بعیده بیاد ایتالیا و برای اینتر بازی کنه ... البته تو فوتبال روز دنیا هیچی بعید نیست

Last edited:

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

بچه ها ، تاپیک اینتر چرا اینقدر سوت و کوره ؟؟

انگار کسی دل و دماغ پست نوشتن رو نداره !

برد 2-3 اینتر در آلیانز آرنا رو به هوادارای اینتر تبریک میگم .

بازی فوق العاده ای بود . من که خیلی لذت بردم از دیدن این بازی .

بازی بایرن مونیخ با اینتر ، دو نیمه کاملا متفاوت داشت .

در ابتدای نیمه اول ، اینتر تونست بایرن مونیخ رو غافلگیر کنه و اتوئو دقیقه 4 موفق به گلزنی شد . ( هرچند که گلش مشکوک به آفساید بود )

اما بعدش بایرن کنترل بازی رو به طور کامل به دست گرفت ، 2 گل زد و چندتا گلم نزد .

با بازی ضعیفی که اینتر در نیمه اول انجام داد ، تصورش بسیار سخت بود که این تیم به دور بعدی صعود میکنه .

به نظر من تعویض کوتینیو با استانکوویچ ، تعویض بسیار خوبی بود و اینتر رو تهاجمی کرد .

بیرون کشیدن آرین روبن توسط فان خال ، به ضرر بایرن تموم شد .

هر چند که من طرفدار اینتر نیستم ، اما فروم به این فعالی ، تاپیک هوادارای اینترش نباید اینقدر سوت و کور باشه .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این بایرن حذف شد من حال کردم!

دم تیمتون گرم!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
صعود رو به اینتریها تیریک میگم.ولی با گل آفساید رفتید بالا!
هم در بازی برگشت و هم رفت موقعیت های بایرن خیلی بیشتر از اینتر بود تیمی که گل نزنه گل میخوره.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
L3-0nardo

اینو تو فروم میلان فن دیدم و خیلی حال کردم. گفتم بذارمش تو تاپیک میلان بعد یادم اومد دیگه لئو جایی بین میلانی ها نداره گذاشتمش اینجا :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
L3-0nardo

اینو تو فروم میلان فن دیدم و خیلی حال کردم. گفتم بذارمش تو تاپیک میلان بعد یادم اومد دیگه لئو جایی بین میلانی ها نداره گذاشتمش اینجا :دی

قشنگ معلومه احساساتی شده بودی موقع زدن این پست :دی

- جای سیامک هم خالی هست. این فصل کلا غایب بوده تا اینجا !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حیف نیست این تاپیک پایین بمونه

من در اینالیا طرفدار این تیم هستم

بالا