• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اختصاصی Inter.ir - فدراسیون فوتبال ایتالیا، FIGC، طی بیانیه ای جنجالی تائید کرد که اینترمیلان در پرونده کالچوپولی نقش داشته است.

استفانو پالاتزی، رئیس گروه محققین پرونده، در این باره گفته است که با توجه قوانین جرائم ورزشی برای سودگیری در جدول رده بندی، اینترمیلان متهم خواهد بود. تیم های آ.ث میلان و لیوورنو نیز در این اتهام شریک خواهند بود.

اما به دلیل اینکه پنج سال از آغاز پرونده می گذرد، امکان اجرای حکم (سقوط به سری ب) برای سه تیم بالا وجود نخواهد داشت و در صورت اثبات، تنها اسکودتو 2006 از اینتر پس گرفته خواهد شد. گرچه هنوز چیزی اثبات نشده است و حکم نهایی در تاریخ هجدهم جولای اعلام می شود.

لوچیانو موجی، مدیر ورزشی سابق باشگاه یوونتوس می گوید: "باید دید که آیا هنوز در مورد دزدیدن شعار می دهند یا خیر! اگر جای ماسیمو موراتی بودم، در طول چند سال اخیر به همه نمی گفتم که من پاک و صادق هستم. اکنون این جملات بعد از حقایقی که برملا شده است بسیار شوک آور خواهند بود."

موجی ادامه داد: "به صحنه هایی فکر می کنم که بازیکنان اینتر می شعار می دادند که ما بدون تقلب قهرمان می شویم. فکر می کنم که آنها به شعار جدیدی نیاز داشته باشند."

"آن هایی که مرا مرده تصور می کردند اشتباه بزرگی کرده اند. آنها فکر کردند که من بعد از دادگاه های سال 2006 به خواب فرو می روم، اما من کاملا بیدار هستم. آنها کالچوپولی می خواستند؟ اشکالی ندارد، اکنون آنها کل ماجرا را می دانند. بعضی ها گریه خواهند کرد و بعضی ها باید توضیحاتی را ارائه دهند، اما همه باید هوشیار باشند."

لوچیانو موجی هم اکنون نغمه پیروزی به سر داده است. اما تصمیم نهایی در مورد این پرونده در تاریخ هجدهم جولای اعلام خواهد شد و تا قبل از آن، هیچ چیزی قطعی نمی باشد.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
پس از درخشش های متوالی فورلان در بازی های ملی او مشتریان زیادی پیدا کرده است. باشگاه اینتر، محتمل ترین گزینه برای ادامه راه فورلان 32 ساله به نظر می رسد. اینتری ها دیروز یکی از بهترین مهاجمان جهان را از دست دادند و آن را به تیم روسی واگذار کردند و در پی جبران بر آمده اند. پدر دیگو فورلان امروز فاش کرد که مدیر برنامه های پسرش مذاکرات را برای پیوستن به اینتر شروع کرده است.

04637865093668781526.png

پس از درخشش های متوالی فورلان در بازی های ملی او مشتریان زیادی پیدا کرده است. باشگاه اینتر، محتمل ترین گزینه برای ادامه راه فورلان 32 ساله به نظر می رسد. اینتری ها دیروز یکی از بهترین مهاجمان جهان را از دست دادند و آن را به تیم روسی واگذار کردند و در پی جبران بر آمده اند و می خواهند فورلان را به خدمت بگیرند. مدیر برنامه های فورلان دیروز گفته بود تا مشخص شدن وضعیت اتوو صبر خواهد کرد و حالا که اتوو وضعیتش مشخص شده وارد مذاکره با سران نراتزوری شده است.

پدر فورلان گفت: "من دوست دارم دیگو به اینتر برود چون آنها تیم بسیار بزرگی هستند. مدیر برنامه های او برای مذاکره با اینتر در میلان به سر می برد. دیگو منتظر است و مشتاق است که هر چه سریع تر اوضاع درست شود."

پدر فورلان همچنین گفت که پسرش بدون شک فصل آینده را خارج از اتلتیکو بازی خواهد کرد.

" اتلتیکو باید با ستاره هایش بهتر باشد. آنها با آگرو این چنین نبودند و او منچستر سیتی رفت و قطعا آنها با پسر من هم چنین رفتاری را نخواهند داشت. دیگو همه چیزش را برای اتلتیکو داد. مثال بارز این موضوع رئال مادرید است. آنها ستاره می خرند تا قدم در راه جام گرفتن و قهرمانی بگذارند ولی اتلتیکو ستاره هایش را می فروشد. آنها به جای وی کردن خود، خود را ضعیف می کنند. اگر دیگو با اینتر به توافق نرسد، به باشگاه دیگری خواهد رفت و 100 درصد فصل بعد را خارج از اتلتیکو خواهد بود. اگرچه او هنوز با تیمش قرارداد دارد ولی دوران او در اتلتیکو به سر آمده است."

انتضار می رود ماسیمو موراتی بین توز- لاوتزی- دروگبا و فورلان یکی را قطعا جذب کند که البته با حضور مدیربرنامه های فورلان در میلان امکان پیوستن این بازیکن اروگوئه ای به اینتر بیشتر از سایرین باشد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اخه تو این فروم اینتریا تو اقلیتن

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
اینتر دوست دارم چون مد نیست
این خیلی خوبه

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
فورلان ساعت 23:30 به میلانو می رسد

forlan4.jpg

پس از قطعی شدن انتقال آندری پولی و مشخص شدن تکلیف یوراج کوچکا، دیگو فورلان نیز وارد میلانو خواهد شد.

روز گذشته خبر دادیم که قرارداد این ستاره اروگوئه ای با آتلتیکو مادرید، پس از توافق دو طرف فسخ شده است. همچنین رسیدن فورلان به میلانو در روز دوشنبه نیز تائید شده بود.

گزارش هایی که از ایتالیا به دست ما رسیده، حاکی از این است که فورلان هم اکنون در فرودگاه شهر مادرید حضور دارد و تا دقایقی دیگر به سوی میلانو پرواز خواهد کرد. او ساعت 21 به وقت میلانو (23:30 به وقت تهران) در فرودگاه میلانو به زمین خواهد نشست.

گزارش هایی که از اروگوئه منتشر شده است نیز رسیدن فورلان به میلانو را تا ساعاتی دیگر تائید کرده است، اما امضای قرارداد و اینتری شدن را به فردا موکل کرده است.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
فورلان در میلانو: از اینتر ممنونم

دیگو فورلان با حدود دو ساعت تاخیر به میلانو رسید. هواپیمای کاپیتان تیم اروگوئه در نیمه شب فرود آمد و فورلان اولین مصاحبه خود را در فرودگاه انجام داد و از اعتماد ماسیمو موراتی و اینتر تشکر کرد.

forlan5.jpg

اختصاصی Inter.ir - هواپیمای دیگو فورلان با دو ساعت تاخیر در فرودگاه میلانو به زمین نشست. ستاره تیم ملی اروگوئه تنها چند ساعت با اینتری شدن فاصله دارد.

دیگو فورلان قرار بود ساعت 21 به وقت محلی ایتالیا وارد شهر میلانو شود و قرارداد خود را به اینتر امضا کند. اما به دلیل تاخیر هواپیما ساعت 23:30 وارد شهر میلانو شد. بنابراین او فردا به طور رسمی پیراهن نراتزوری را بر تن خواهد کرد.

حدود 50 هوادار نراتزوری در فرودگاه انتظار او را می کشیدند و شعار "ما همه راه را برای دیدن گلزنی فورلان" آمده ایم را سر می دادند!

فورلان اولین مصاحبه خود را در فرودگاه انجام داد و گفت: "من می خواهم که از پرزیدنت [ماسیمو] موراتی و اینتر برای این فرصتی که به من داده اند تشکر کنم. من از اینکه اینجا هستم و برای تیمی خارق العاده مانند اینتر بازی می کنم بسیار خوشحال هستم."

او ادامه داد: "من با زانتی و کامبیاسو صحبت کرده ام. اما تنها چیزی که می خواهم بگویم این است که من از اینکه اینجا هستم خیلی خوشحالم و این فرصت خوبی برای زندگی حرفه ای من خواهد بود."

او سپس در مورد اتوئو نیز صحبت کرد: "اتوئو؟ ساموئل شخص بسیار خوب و فوتبالیست بی نظیری است. من اینجا هستم که با اینتر قهرمان شوم. هدف من این است که برای تیم جدیدم بازی کنم و تا جایی که ممکن است گل بزنم!"

انتظار می رود که دیگو فورلان فردا صبح به صورت رسمی قرارداد خود را امضا کند و پیراهن شماره 9 نراتزوری را بر تن کند. اینتر همچنین ساعاتی پیش آندری پولی را خریداری کرد و آمدن یوراج کوچکا را ماه ژاویه را نیز تائید کرد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
فورلان نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود

دیه گو فورلان مهاجم اروگوئه ای اینتر که تابستان امسال از اتلتیکومادرید به این تیم پیوست به دلیل اینکه در لیگ اروپا با پیراهن تیم اسپانیایی به میدان رفته نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود.

فورلان در دیدار اتلتیکو مادرید مقابل تیم نروژی استورمس گورست در مرحله مقدماتی لیگ اروپا به میدان رفته است.

به این ترتیب و طبق قوانین یوفا او نمی تواند تا سال جدید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای اینتر به میدان برود.

اینتر در گروه دوم رقابتهای لیگ قهرمانان با تیم های زسکا مسکو، لیل و ترابوزان اسپور همگروه شده است و باید از مائورو زاراته، دیه گو میلیتو و مهاجم 18 ساله و هلندی خود لوک کاستاییگنوس در این رقابتها استفاده کند.

فورلان 32 ساله چندی پیش با رقم 5 میلیون یورو از اتلتیکو مادرید جدا شد و به عنوان جانشین ساموئل اتوئو که به آنژی ماخاچ قلعه پیوست به اینتر آمد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حیف که اینتر بلد نیست از میلیتو استفاده کنه ، حیف ...
بازیکن به این خوبی ، آدم غصش میشه .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خیلی بازی قشنگی بود اینتر خوب بازی کرد مایکون هم عجب سوپر گلی زد مدت ها بود بازی به این قشنگی از ایتالیا که بهم بچسبه ندیده بودم :happy:

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
هورااااااااااااااااا.....................
بردیم ولی حیف که شاید سوم نشیم
واقعا مدتها بود که یه بازی اینطوری بهم نچسبیده بود، فوتبال ایتالیا داره دوباره اوج می گیره:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز اینتر خیلی خوب بازی کرد. شوت مایکون و اشنایدر هر دو فوق العاده بودند. بخصوص شوت اشنایدر

اگه اینها هم مربی جوونشون رو از اول فصل اورده بودن فکر میکنم الان وضعشون بهتر بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مربی اینتر کیه؟؟؟ دیشب یه لحظه دیدمش به نظرم آشنا اومد!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبريك به تمام اينتر يون ! عزيز كه خودمم يه جورائي جزوشونم :دي

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
خواستم به عنوان یه یوونتوسی از بازی خوبتون جلو میلان تشکر کنم همیشه تو دربی میلان طرف شما بودم و میلیتو رو خیلی قبولش دارم چقدرم شبیه سیلوستر استالونس :دی

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
دیگو رامبو میلیتو عشق منه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مربی اینتر کیه؟؟؟ دیشب یه لحظه دیدمش به نظرم آشنا اومد!

Andrea Stramaccioni

مشخصه بارزش خوشتیپیه و گرنه بعیده این تیمو بتونه جمع کنه ، بیش از حد جوونه !

تو تاپیک میلان قبلا اشارتی به این موضوع فرموده بودم
03908419596941095956.gif

175721hp2.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
زانتی کاپیتان اینتر یک پیراهن این تیم رو به پاپ هدیه کرد ...

پاپ فوتبال نگاه میکنه ؟! :D

1338653963_extras_noticia_foton_7_1.jpg

بالا