• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
خشم موراتی از داوران

219114hp2.jpg

به گزارش هواداران اینتردرایران ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر در صحبت هایی به انتقاد از عملکرد داوران در رقابت های سری آ پرداخته. این درحالی است که اینتر یکشنبه در دیدار مقابل کالیاری در سری آ با تساوی 2-2 متوقف شد.

دراین بازی داویده آستوری با یک گل به خودی باعث شد تا بازی به تساوی کشیده شود و گل دوم اینتر به ثمر برسد. هردو گل کالیاری را مارکو سائو زد و رودریگو پالاسیو گل اول اینتر را به ثمر رساند.​
در وقت های تلف شده بازی بود که پیرو جیاکوملی ، داور بازی تصمیم گرفت تا خطای انجام شده روی آندره آ رانوکیا را پنالتی نگیرد. اشتباهات داوری در این بازی باعث شد تا رئیس باشکاه اینتر هم به انتقاد از عملکردداور بپردازد.​
در پایان این بازی ماسیمو موراتی با لحن کنایه آمیزی به خبرنگاران گفت:« در جریان بازی ما با یوونتوس، همه چیز برای ما خوب بود. در بازی با آتالانتا هم همه چیز به نفع ما بود. از خودتان این سوال را بپرسید...این بازیها را دیده اید؟ شاید من بدبین هستم ولی این اشتباهات دائما در حال تکرار است. این داورها به نظر قابل و توانا نیستند. امیدوارم که این مسائل دیگر پیش نیاید. چون این ناتوانی ها، احمقانه است. الان در سه بازی متوالی است که ما با ناعدالتی داوران روبرو هستیم و این مانع از رسیدن ما به نتایج مطلوب می شود.»

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20

محرومیت کاسانو و استراماچونی

آندرا استراماچونی سرمربی و آنتونیو کاسانو مهاجم باشگاه اینتر به علت حوادث بازی برابر کالیاری در هفته سیزدهم رقابت های سری آ به ترتیب یک و دو بازی از همراهی تیمشان محروم شدند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، آنتونیو کاسانو به دلیل توهین به داور در راهروی ورزشگاه، دو جلسه از همراهی نراتزوری محروم شد.

سرمربی جوان اینتر نیز به دلیل اعتراض به داور، در دیدار آینده نمی تواند تیمش را از کنار زمین هدایت کند.

باشگاه اینتر میلان اعتقاد دارد تصمیمات اشتباه داوری در شب تساوی 2-2 مقابل کالیاری، به خصوص صحنه خطا بر روی رانوکیا در دقایق پایانی که می توانست یک پنالتی را در پی داشته باشد، شانس نزدیک شدن به صدر

جدول را از آنها گرفته است.

604059_526819293996994_1696068755_n.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
199307hp2.jpg

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، از هم تیمی هایش خواست علی رغم نتایج ضعیف اخیر، خوش بینی شان را حفظ کنند و هرچه زودتر به مسیر پیروزی برگردند.

شاگردان استراماچونی بعد از شروع فوق العاده در رقابت های فصل جدید، در هفته های اخیر نتایج ضعیفی کسب کردند و با شکست 1-0 شب گذشته برابر پارما، به رتبه چهارم جدول سقوط کردند.

اما زانتی در گفتگو با اینتر چنل گفت:" ما نباید اکنون تسلیم شویم. هنوز بازی های زیادی باقی مانده است. ما از این نتایج متاسفیم زیرا یک شکست دیگر متحمل شدیم اما هنوز در نزدیکی صدر جدول هستیم.
فکر نمی کنم کسی فکر می کرد که در این مقطع از فصل ما در بین چهار تیم بالای جدول باشیم. ما باید به توازن برسیم تا بتوانیم بار دیگر به مسیر پیروزی بازگردیم."

اینتر در دیدار بعدی اش در رقابت های سری آ میزبان پالرمو خواهد بود.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
وسلی اسنایدر در لیست فروش اینتر

باشگاه اینتر در نظر دارد تا پس از تصمیم اسنایدرکه حاضر به کاهش دستمزدش نشد دربازار زمستانی او را به فروش برساند

214213hp2.jpg

بعد از اینکه وسلی اسنایدر ستاره هلندی باشگاه اینتر حاضر به کاهش دستمزدش برای تمدید قرارداد با نرآتزوری نشد، حالا به نظر می رسد که سران این باشگاه قصد دارند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی، این هافبک هلندی را به فروش برسانند.

به گزارش فوتبال ایتالیا، اسنایدر یکی از بازیکنان کلیدی اینتر در سال 2010 بود و همراه با این تیم سه جام قهرمانی نیز فتح کرد. اما حالا با وجود آنکه یکی از بیشترین دستمزدها را در رختکن سن سیرو دریافت می کند و با وجود پرداخت سالانه شش میلیون یورو به این ستاره هلندی، او در ترکیب ثابت اینتر جایی ندارد و به نظر می رسد که در دیدار روز یکشنبه برابر پالرمو هم غایب خواهد بود.
دراین میانˈ ماسیمو موراتیˈ رییس باشگاه اینتر درمورد غیبت ستاره هلندی اش در بازی پیش رو گفته: «اسنایدر بازی نمی کند چون مربی فکر می کند او آماده این بازی نیست و به لحاظ روحی و روانی، بهترین گزینه برای حضور در ترکیب نرآتزوری نخواهد بود. طبیعی است که ما به دنبال راهی هستیم تا مجبور به فروش او نشویم و او هم حق دارد که پیشنهاد ما ( برای کاهش دستمزد) را نپذیرد. اگر موضع او همین باشد راه حل مساله، بازار نقل و انتقالات خواهد بود.»

اینترمیلان در سه بازی اخیر هیچ پیروزی کسب نکرده و پس از باخت برابر پارما در روز دوشنبه چهار پله در جدول سری آ سقوط کرده است.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
بعد از ۳ بازی بالاخره اینتر برد ! با گل به خودی گارسیا بازیکن پالرمو روی ارسال رانوکیا دردقیقه ۷۴ .. اینتر پالرمو رو ۱ بر صفر شکست داد ..

165625505-aaa70824-8bfd-46dc-80ef-53d13436772f.jpg

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
عملکرد بازیکنان اینتر در بازی امروز با پالرمو از نظر نزدیک به ۱۲۰۰ نفر از طرفداران اینتر

Screen Shot 2012-12-02 at 9.19.08 PM.png

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
بازی بعدیمون با ناپولی هست تیم خوبیه اگه ببریمش میتونیم به رتبه دوم برگردیم و این برای ادامه بازیها خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه ببازیم باید قید قهرمانی رو بزنیم.

ولی درباره اشنایدر به خدا حیفه اشنایدر رو از دست بدیم خیلی میتونه به تیم کمک کنه .

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
بازی بعدیمون با ناپولی هست تیم خوبیه اگه ببریمش میتونیم به رتبه دوم برگردیم و این برای ادامه بازیها خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه ببازیم باید قید قهرمانی رو بزنیم.

ولی درباره اشنایدر به خدا حیفه اشنایدر رو از دست بدیم خیلی میتونه به تیم کمک کنه .

اینتر تیم پزشکی قوی داره شاید مشکل خاصی توی این بازیکن دیدن که قصد فروشش رو دارن ..... آخه همیشه کلی از بازی ها رو مصدومه .... البته اینتر مشکل اقتصادی زیادی پیدا کرده شاید واقعا نمی تونه از پس حقوق ۶ میلیون یورویی در سال این بازیکن بر بیاد بهش پیشنهاد کردن که حقوقش رو به ۴ میلیون کم کنه که به نظر من معقولانه نیست و طبیعیه که قبول نکنه

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استراماچوني:اسنايدر با نظر من بازي نمي‌کند[/h]
[h=2] آندره استراماچوني، سرمربي اينتر، تاکيد کرد که غيبت وسلي اسنايدر در بازي هاي نرآتزوري به مشکلات او با هيئت مديره باشگاه ارتباطي ندارد.[/h]
00035218.jpg

مارکو برانکا، مدير ورزشي اينتر، به تازگي اعلام کرد که غيبت اسنايدر در ديدار اينتر به دليل عدم پذيرش پيشنهاد تمديد قرارداد باشگاه به شرط کاهش دستمزد است اما استراماچوني تاکيد کرد که عدم حضور اين ستاره هلندي در ترکيب تيمش تنها به خاطر ايده هاي تاکتيکي است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه تصميماتي که در مورد بازيکنان گرفته مي شود، منحصرا توسط من صورت مي گيرد.

اگر اسنايدر در ترکيب تيم قرار بگيرد، اين تنها به دليل تصميم من است، نه شخص ديگر. من مسئوليت اين مسئله را برعهده مي گيرم.

او با هم تيمي هايش تمرين مي کند، او خوب کار مي کند و اميدوارم ديگر مجبور نباشم به سوالي دراين مورد پاسخ بدهم. فکر مي کنم تا به حال هم خيلي در اين مورد صحبت کرده ايم."

از سوي ديگر، ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر، اعلام کرد ترجيح مي دهد به جاي خريد پاستوره، اسنايدر را حفظ کنند.

" بين اسنايدر و پاستوره، من اسنايدر را ترجيح مي دهم. به نظر من او در پستش بهترين است. فکر مي کنم تا به حال در اين مورد زياد صحبت کرديم. من رابطه فوق العاده اي با او دارم و وقتي او به ترکيب تيم برگردد، مي تواند کيفيت متفاوتي به تيم بدهد."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
آیا لیوایا جانشین خوبی برای میلیتو است؟

مارکو لیوایا امیداور است تا با دو گلی که در بازی پنجشنبه شب به نفتچی باکو زده است , کمک کند باشگاه متقاعد شود که او جانشین مطمئنی برای دیگو میلیتو است

post-1354882915-josis.jpg

مارکو لیوایا امیداور است تا با دو گلی که در بازی پنجشنبه شب به نفتچی باکو زده است , کمک کند باشگاه متقاعد شود که او جانشین مطمئنی برای دیگو میلیتو استتصور می شود اینتر در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال جایگزینی برای میلیتو است اما مهاجم 19 ساله ی اینتر نگاه ها را به سمت خود جلب کرده است
لیوایا پس از بازی به خبرنگاران گفت:"من فقط می تواند امید داشته باشم که بتوانم جایگزین خوبی برای میلیتو باشم. اما من آماده ام تا در هر پستی که استراماچیونی از من بخواهد بازی کنم. استرا به من اعتماد به نفس می دهد و من برای این کار بسیار سپاسگزارم. این برای یک بازیکن افتخار است تا در کنار بازیکنان بزرگ در اینتر بازی کند و من همیشه سعی می کنم که آمادگی 100 درصد داشته باشم . بازی در تیم بزرگی مانند اینتر مثل یک رویا است"
لیوایا در این فصل در لیگ اروپا 4 گل به ثمر رسانده است اما او در سری آ فقط 38 دقیقه بازی کرده است

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
خلیل آزمون مربی معروف والیبال ایران و پدر سردار از پیشنهاد اینتر میلان برای خرید پسرش خبر داد.

post-1354828491-pohib.jpg

وی ضمن تکذیب خبر قرارداد 4 ساله پسرش با روبین کازان روسیه افزود، صحبت هایی بین طرفین انجام شده اما هنوز به توافق نرسیدیم، سردار علاوه بر روبین کازان از تیم های اینتر ایتالیا و بنفیکا پرتغال هم پیشنهاد دارد که پس از بررسی به یکی از این تیم ها خواهد پیوست.
خلیل آزمون بعد از اتمام مسابقات جوانان آسیا اعلام کرده بود که به پسرش اجازه ادامه فوتبال در ایران به دلیل فضای مسموم حاکم را نخواهد داد، اکنون با دریافت این پیشنهادات سعی دارد تا با بهترین انتخاب آینده فوتبال پسر با استعدادش را تضمین کند، گویا خود سردار به دلیل علاقه به سری آ بازی در اینتر را به دو تیم دیگر ترجیح داده است، با این حال باید تا چند روز آینده و اعلام خبر نهایی شدن قرارداد صبر کرد.

تیم ملی زیر 16 سال ایران: 9بازی (6 گل)
تیم ملی زیر 19 سال ایران: 10 بازی (14 گل)

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
هفته شانزدهم سری آ با پیروزی اینتر مقابل ناپولی ادامه یافت.

cambiasso-cavani490ai.jpg
دیدار حساس اینتر و ناپولی از ساعت 23:15 دقیقه با قضاوت ریتزولی آغاز شد و میزبان در همان دقیقه 8 بازی روی یک ضربه کرنر تمرین شده به گل رسید، ارسال زیبای کاسانو با ضربه سرضرب گوارین همراه شد و اینتر 1-0 پیش افتاد.

بعد از این گل ناپولی برای جبران جلو کشید و در یک صحنه هم کاوانی موقعیت خوبی را هدر داد، در ادامه اینتر دقیقه 38 روی حرکت عالی آلوارو پریرا از سمت چپ و سانتر بلند او برای گوارین با پاس خوب در عمق گوارین برای میلیتو همراه شد تا استاد بغل پا یک بار دیگر هنر خود در باز کردن دروازه را به نمایش بگذارد و اینتر را 2-0 از حریف پیش اندازد.

نیمه اول یک صحنه بحث برانگیز هم داشت که کاسانو در حالی که آماده میشد تا به سمت دروازه شوت بزند توسط کاناوارو سرنگون شد که ریتزولی رای به ادامه دیدار داد تا نیمه اول 2-0 به سود اینتر به پایان برسد.

با شروع نیمه دوم ناپولی در فکر جبران و اینتر در اندیشه ضد حمله به بازی ادامه دادند که دقیقه 54 کاوانی در حالی توپ برگشتی سرگردان جلوی دروازه را تبدیل به گل کرد که لحظاتی قبل هم تیمی اش در موقعیت آفساید به توپ ضربه زده بود.

کش و قوس های فراوان و صحنه های مشکوک بعد از این گل هم حاصلی در پی نداشت تا اینتر با پیروزی 2-1 رده دوم را قبل از پایان نیم فصل از ناپولی پس بگیرد و اختلاف 4 امتیازی با صدر جدول را حفظ کند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1][FONT=times new roman,times,serif]ستاره اندرلخت علاقه مند به حضور در اینترمیلان[/FONT]
[/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][FONT=times new roman,times,serif] [/FONT][h=2][FONT=times new roman,times,serif]لوکاس بیگلیا هافبک تیم اندرلخت قصد دارد با ترک اندرلخت راهی سری آ ایتالیا شود.[/FONT][/h]

054f2d5b1c41ac3d2606bbc93f1bead06f1457cf.jpg

لوکاس بیگلیا هافبک تیم اندرلخت قصد دارد با ترک اندرلخت راهی سری آ ایتالیا شود.

به گزارش طرفداری و به نقل از TuttoMercatoWeb، این بازیکن 26 ساله آرژانتینی از سال 2006 در تیم اندرلخت توپ می زند و بیش از 180 بازی برای این تیم انجام داده است، ریشه های خانوادگی او به فلورانس برمی گردد.
بیگلیا به TuttoMercatoWeb گفت: "من قصد دارم اندرلخت را در ماه ژانویه ترک کنم. با توجه به مسائل خانوادگی ام قصد دارم در لیگ ایتالیا بازی کنم. این امر می تواند یک رویا برای من باشد." هنگامیکه در مورد بازی در تیم فیورنتینا از او پرسیده شد، او پاسخ داد: "شاید، به ویژه که فلورانس محل خانواده من است و اجداد من توسکانی هستند. این می تواند یک انتقال خوب است، اما من واقعا اینترمیلان را دوست دارم."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پیش بازی اینتر-ورونا:آغاز کار نرآتزوری درکوپا ایتالیا

شاگردان استراماچونی در بازی اخیرشان برابر لاتزیو، با گل کلوزه با نتیجه 1-0 تن به شکست دادند وحالا امیدوارند با موفقیت در مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا به روزهای خوبشان بازگردند

239769hp2.jpg

ترکیب احتمالی
اینتر
2_48x48.jpg
Handanovic
Ranocchia, Samuel, Juan
Zanetti, Gargano, Palacio, Nagatomo
Palacio
Milito, Cassano

ورونا
178_48x48.jpg

Andrade,
Cacciatore, Moras, Maietta, Fatic,
Jorginho, Bacinovic, Hallfredsson,
Taleb, Cacia, Bojinov

هر دو تیم در حالی سه شنبه شب از مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا به مصاف هم خواهند رفت که اینتر نماینده ای از سری آ و ورونا نماینده ای از سری بی هستند؛ بنابراین تیم میزبان بر روی کاغذ برابر این تیم دسته دومی ظاهرا کار بسیار سختی برای رسیدن به پیروزی نخواهد داشت.

اما با توجه به نتایج ضعیف و تعجب آور اینتر در بازی های اخیرش که شکست اخیر این تیم نیز شنبه شب برابر لاتزیو بدست آمد هر اتفاقی می تواند رخ بدهد و دست کم ورونا می تواند به کسب نتیجه در بازی سه شنبه شب برابر اینتر امیدوار باشد.

استبان کامبیاسو هافبک نر آتزوری در نیمه دوم بازی برابر لاتزیو از هفته هفدهم سری آ مصدوم و مجبور به ترک زمین مسابقه شد و در حال حاضر بسیار بعید است که در بازی سه شنبه شب برابر ورونا از مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا با توجه به احتمال تشدید مصدومیتش از او استفاده شود؛ در حالی که کریستین چیوو پس از سپری کردن مصدومیتش حالا می تواند به ترکیب بازگردد و می تواند یکی از گزینه های آندره ا استراماچونی برای تقویت خط دفاعی تیمش باشد؛ اما باید دید این مربی 35 ساله جوان چه تصمیمی خواهد گرفت و آیا باز هم از دفاع سه نفره در این بازی استفاده خواهد کرد یا نه.

• [*=right]اینتر با وجود متحمل شدن شکست برابر لاتزیو ، در رده دوم جدول رده بندی سری آ داد ولی با این باخت،این فرصت را به یوونتوس صدرنشین سری آ داد تا اختلاف امتیازهای خود در صدر جدول را به عدد 7 برساند.

• تیم استراماچونی با میانگین سنی تیم 26 سال سن ,تیمی جوان محسوب می شود.

• نرآتزوری فصل گذشته در این رقابت ها از مرحله یک چهار نهایی برابر ناپولی با نتیجه 2-0 تن به شکست دادند.

• مصاف سه شنبه شب این دو تیم نخستین دیدار آنها از سال 2002 به بعد خواهد بود,زمانی که اینتر موفق به کسب پیروزی 3-0 برابر ورونا شد.

• ورونا در حال حاضر با 36 امتیاز از 19 بازی در رتبه سوم جدول رده بندی سری بی ایتالیا قرار گرفته و 9 امتیاز با ساسوالو صدرنشین سری بی فاصله دارد

• [*=right]دانيه له کاچیا مهاجم 29 ساله ورونا با 10 گل زده بهترین گلزن این فصل تیمش است و در 5 گل تیمش نیز تاثیر مستقیم داشته.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]ناگاتومو: نقطه ضعف اینتر، باختن در بازیهای ساده است[/h]
ستاره ژاپنی اینتر در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که تیمش باید در مقابل حریفان نه چندان قدرتمند نمایش بهتری را به اجرا بگذارد

یوتو ناگاتومو، ستاره ژاپنی باشد اینتر براین باور است که لغز تیمش در مقایسه با یوونتوس صدرنشین به دلیل ناتوانی اینتر در کسب پیروزی در بازیهای ساده تر است.
بینکونری در پایان هفته هجدهم رقابت های سری آ با کسب 44 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و اینتر با 9 امتیاز فاصله نسبت به یووه در رده چهارم جدول قرار دارد و لاتزیو و فیورنتینا جایگاه های دوم و سوم را در اختیار دارند.

دراین میان ناگاتومو در صحبت هایی به آنسا گفت:« به نظر من یوونتوس در بازیهای ساده تر خیلی خوب عمل می کند. این درحالی است که ما امتیازات زیادی را در بازیهای ساده از دست دادیم. تیم ما هنوز در مسیر رشد و پیشرفت است ولی پتانسیل بالایی داریم.»​
ناگاتومو که در سال 2011 به اینتر پیوست به علاوه در مورد آنتونیو کاسانو، خرید تابستانی تیمش صحبت کرد وگفت:« تا به حال کسی مثل کاسانو ندیده ام.»​
ناگاتومو در نهایت بااشاره به برد 1-3 تیمش مقابل یوونتوس در طول این فصل که به روند 49 بدون شکست این تیم در سری آ پایان داد، این برد را برترین لحظه تیمش در رقابت های این فصل سری آ خواند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
استراماچوني: اسنايدر مي تواند به ترکيب اينتر برگردد آندره آ استراماچوني، سرمربي اينتر، اعلام کرد که آماده است تا بار ديگر از وسلي اسنايدر در ترکيب اصلي تيمش استفاده کند. [اسنايدر مي تواند به ترکيب اينتر برگردد] ستاره هلندي نرآتزوزي بعد از اينکه پيشنهاد تمديد قرارداد با اينتر به شرط کاهش دستمزد را نپذيرفت، از ترکيب تيم کنار گذاشته شد و انتظار مي رود در بازار نقل و انتقالات زمستاني اينتر را ترک کند. با اين وجود، استراماچوني اعلام کرد اگر مشکلات خارج از زمين اسنايدر حل شود، مي تواند به ترکيب اينتر بازگردد. او در گفتگو با اسپورت مديا ست گفت:" اسنايدر؟ من اطمينان مي دهم که نظرم را در مورد تغيير بدهم. پيراهن او آماده است." اين مربي جوان همچنين در مورد اتفاق بزرگي که در سال 2012 برايش رخ داد و از سرمربي تيم جوانان اينتر به سرمربي تيم اول باشگاه ارتقا پيدا کرد، گفت:" سال 2012 زندگي من را تغيير داد. امسال، سال فوق العاده اي بود. مي خواهم براي سال 2013، يک هديه براي رئيس موراتي بخرم. فکر مي کنم مي توانم به عملکرد امسال مان، 7 از 10 بدهم. ما در مجموع خوب کار کرديم و هنوز هم براي رسيدن به قهرماني ها مي جنگيم. ما مي توانيم در يک جام معتبر به قهرماني برسيم." اينتر در حال حاضر با 9 امتياز فاصله نسبت به يوونتوس، در رتبه چهارم سري آ قرار دارد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]زانتي يک سال ديگر هم ادامه مي‌دهد[/h]
[h=2] کاپيتان کهنه کار اينترميلان اعلام کرده يک سال ديگر هم با تيمش خواهد ماند.[/h]
00031277.jpg

به نقل از گازتا دلو اسپورت، خاوير زانتي 39 ساله در آغاز فصل آينده ليگ ايتاليا 40 ساله خواهد شد ولي همچنان تشنه ادامه فوتبال خود است.
او 17 فصل پيش به نرآتزوري پيوسته ولي هيچ قصدي براي پايان دادن به دوران پرشکوه فوتبال خود ندارد.
زانتي در مورد ادامه دوران فوتبال خود گفت: دوست دارم بازهم به دوران فوتبالم ادامه دهم. باشگاه نيز تمايل خود در اين زمينه را اعلام کرده است. تصميم به ادامه فوتبالم را در دوره‌اي گرفتم که تيم ما 10 پيروزي پياپي بدست آورد. هواداران تيم هم به من گفته‌اند اگر هنوز هم سرحال هستي و احساس مي‌کني براي تيم مفيد هستي، از فوتبال کناره گيري نکن.
با توجه به اينکه پنجره نقل و انتقال‌هاي زمستاني نيز باز شده، زانتي بر اين باور است که تقويت تيم در منطقه مياني تيم مي‌تواند به بهتر شدن نتيجه‌هاي اين تيم کمک زيادي کند.
زانتي در اين خصوص عنوان کرد: اضافه شدن يک هافبک مي‌تواند قدرت تيم‌ را افزايش دهد. به عقيده من ايزکوئل اسکلتو مي‌تواند مهره خوبي براي اينترميلان باشد. اگر سران تيم علاقمند به انجام اين کار هستند، بهتر است براي جذب اسکلتو با آتالانتا مذاکره کنند. تصور مي‌کنم کورينتيانس تا پايان فصل اجازه خروج پائولينو را نخواهد داد.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
توماسو روکی از لاتزیو به تیم اضافه شد ... امیدواریم مهاجم جانشین خوبی باشه واسه بازی های این فصل

Screen Shot 2013-01-04 at 1.33.34 PM.png

بالا