• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
جوليو سزار در صفحه ي فيس بوكش نوشت :
" از اينتر متنفرم ... "
attachment-180088d1343741031-553499_267596303349330_64003829_n.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دلم به حال اینتر میسوزه :دی

دیگه اینتر اون روزا نیست

باید دید کی میتونن برگردن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان
( در جناح تیم دشمن :D )

جوليو سزار در صفحه ي فيس بوكش نوشت :
" از اينتر متنفرم ... "
attachment-180088d1343741031-553499_267596303349330_64003829_n.jpg

چی شده , سزار انقدر عصبانی شده ؟!
تا اونجایی که بعضی از بازی های اینتر رو دیدم هیچوقت سزار برای اینتر کم نگذاشته و برایم این خبر عجیب بود و فکر می کنم شاید شایعه باشه ولی خبر خیلی پر رنگ هست ؟!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام دوستان
( در جناح تیم دشمن :D )

چی شده , سزار انقدر عصبانی شده ؟!
تا اونجایی که بعضی از بازی های اینتر رو دیدم هیچوقت سزار برای اینتر کم نگذاشته و برایم این خبر عجیب بود و فکر می کنم شاید شایعه باشه ولی خبر خیلی پر رنگ هست ؟!

من به این عکس شک دارم اونم خیلی

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
تا بازی شروع شد گل خوردیم اونم چه گلی بازیکنشون یه متر تو افساید بود

نیمه دوم بهتر شروع کردیم با با دو گل ملیتو و یک گل رودريگو پالاسيو سه بر یک یوونتوس رو بعد از 49بازی بدون باخت تو زمین خودش بردیم

درود بر اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پس از قطع شدن نوار شکست‌ناپذيري يووه بعد از 49 مسابقه
[h=1]زانتي: پيروزي اينتر تاريخي بود[/h]
[h=2] کاپيتان نراتزوري پيروزي تيمش مقابل يوونتوس را تاريخي عنوان کرد.[/h]
00941152.jpg

اينترميلان شب گذشته در خانه يوونتوس موفق شد با نتيجه 3 بر يک به برتري برسد و بردي ارزشمند را مقابل بانوي پير بدست آورد.

نراتزوري در شرايطي اين برد را کسب کرد که بيانکونري‌ها درصدد تداوم رکورد شکست‌ناپذيري خود بودند؛ اما در ديدار شماره 49 خود در سري A مغلوب شدند و نوار نباختن اين تيم قطع شد.

به گزارش فارس، خاوير زانتي کاپيتان اينترميلان تيمش را مورد ستايش قرار داد و برد در دربي ايتاليا را تاريخي خواند و گفت: اين برد تاريخي بود. ما مي‌دانستيم که يووه مدت‌ها است شکست نخورده است و صدرنشين است.

وي ادامه داد: ما مسير رو به پيشرفتي را آغاز کرديم و به آرامي براي رسيدن به هدف‌مان تلاش مي‌کنيم. ما در خانه يووه با قلب، عزم و اراده‌مان بازي کرديم و پيروز شديم.

در دربي شب گذشته ايتاليا، ابتدا يوونتوس با گلزني ويدال در دقيقه يک پيش افتاد اما در ادامه ميليتو 59 (پنالتي) و 76 و پالاسيو 89 براي اينتر گلزني کردند.

زانتي خاطرنشان کرد: هدف ما تبديل شدن به يک تيم بزرگ است. ما يک تيم جديد هستيم که براي فتح اسکودتوي اين فصل آمده‌ايم.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
2010-11-04_181908.png

زانتی: جسارت فراوان و یک برد به سبک اینتر

ما می دانستیم 3 امتیاز برایمان حیاتیست و تلاش زیادی برایش کردیم که ارزشش را داشت.

زانتی در ادامه گفت: من و کامبیاسو سال گذشته انتقاد های زیادی را تحمل کردیم، نمی دانم به دلیل سنمان باشد یا نه اما من هیچ وقت از دویدن و تلاش کردن نمی ترسم. من میدانم که روزی که احساس کنم تیم به من احتیاجی ندارد و مفید نیستم باید بروم و خداحافظی خواهم کرد. اما الآن من هنوز انگیزه های زیادی دارم.

میلیتو: پیروز شدیم اما از گل آفساید آن ها و اخراجی که لیشتاینر نشد بسیار عصبانی هستیم

بازی محکمی بود. ما می دانستیم این بازی چقدر سخت خواهد شد اما موفق شدیم

استراماچونی:طعنه های یوونتوسی ها ناراحت کننده بود؛ما حکمران دو ساله سری آ را به دردسرانداختیم

مربی اینتر از برد تیمش مقابل بینکونری و پایان دادن به روند بردهای متوالی یووه خوشحال است

موراتی: وقتی فهمیدم گل یوونتوس آفساید بوده با خودم گفتم دوباره همان داستان همیشگی!

بعد از 17ثانیه بسیار نگران بودم، یک شروع بد داشتیم، سپس وقتی متوجه شدم گل آفساید بوده با خودم گفتم دوباره همان داستان همیشگی!

ناگاتومو: ما هیچوقت ناامید نمی‌شویم

کار بسیار بزرگی انجام دادیم زیرا یووه در ۴۹ بازی لیگ نباخته بود و ما توانستیم یووه را در زمین خودش شکست دهیم. "

رانوکیا: نمی توانم خوشحالی ام را پنهان کنم

"این شگفت انگیز است، واقعا پیروزی فوق العاده ای بدست آوردیم، به سختی پیروز شدیم چرا که آنها یوونتوس هستند و شکست دادن یووه در زمین خودش کار بسیار بزرگی است که ما با شایستگی از عهده آن برآمدیم."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
میلیتو: عصبانیت از گل آفساید یوونتوس، انگیزه ما برای پیروزی بود

در این دیدار تیم یوونتوس در ثانیه نوزدهم توسط ویدال به گل رسید؛ در حالی که تصاویر آهسته نشان داد آساموا پیش از ارسال پاس گل در آفساید قرار داشت

225024hp2.jpg

سایت گل- دیه گو میلیتو، مهاجم گلزن اینتر، که در دیدار شب گذشته مقابل یوونتوس با زدن دو گل، زمینه پیروزی 3-1 نرآتزوری را فراهم کرد، عصبانیت بازیکنان اینتر از گل آفساید حریف را دلیل پیروزی در این دیدار دانست.
در این دیدار تیم یوونتوس در ثانیه نوزدهم توسط ویدال به گل رسید؛ در حالی که تصاویر آهسته نشان داد آساموا پیش از ارسال پاس گل در آفساید قرار داشت. این اتفاق بازیکنان و مربیان اینتر را به شدت خشمگین کرد. آنها در نیمه دوم سه بار به گل رسیدند و در نهایت به روند شکست ناپذیری حریف پایان دادند.
این مهاجم آرژانتینی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" این یک دیدار دشوار مقابل مدافع عنوان قهرمانی بود. ما خیلی زود عقب افتادیم اما بعد ازاین گل اعتماد به نفس ما افزایش پیدا کرد و در نهایت با شایستگی به پیروزی رسیدیم.
ما در نیمه دوم در حالی پای به زمین گذاشتیم که از گل آفساید آنها خیلی عصبانی بودیم. همین مسئله به ما انگیزه داد تا نمایش فوق العاده ای ارائه دهیم."
با این پیروزی، اینتر به یک امتیازی یوونتوس رسید و میلیتو مطمئئن است که می توانند تا پایان فصل برای یوونتوسی ها رقیب جدی باشند.
" ما باید به راه مان ادامه بدهیم؛ تلاش کنیم و شرایط را برای یوونتوس و سایر رقبا دشوارتر کنیم. آنگاه ببینیم چه رخ خواهد داد."

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
براوو اینتر
و مرسی شماها که چراغ اینجا رو روشن نگه میدارید.
و به امید قهرمانی اینتر در سری آ

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
در حاليکه تنها دوبازي تا پايان مرحله گروهي ليگ اروپا باقي مانده است اينتر با کسب يک پيروزي سه بر يک به آساني از سد پارتيزان بلگراد عبور کرد و در صعود از گروه هشت به روبين قازان روسيه پيوست .

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
آندره آ استراماچوني، مربي جوان اينتر بعد از برد 1-3 شاگردانش مقابل پارتيزان بلگراد در ديداري خارج از خانه در دور چهارم رقابت هاي ليگ اروپا به شدت خوشحال بود. چرا که اين برد به منزله قطعي شدن صعوداينتر به دور بعد، آن هم در حالي که هنوز 2 بازي ديگر تا پايان رقابتهاي گروهي باقي مانده، است.
[هندانوويچ يکي ازبهترين دروازه‌بانان اروپاست]

نرآتزوري اخيرا در اوج بوده اند و در 10 بازي اخيرشان به پيروزي رسيده اند و به علاوه رکورد 10 برد خارج از خانه را نيز دراختيار دارند.

درپايان اين بازي استراماچوني به تمجييد از عملکرد شاگردانش پرداخت و گفت:« پالاسيو اولين خريد تابستاني مان بود. ما براي مدتي طولاني عملکرد او را زير نظر داشتيم. او طوري بازي مي کند که انگار سالهاست که بازيکن اينتر است. پالاسيو از زمان پيوستنش به تيم ما تا به حال فوق العاده بوده. گوارين هم فوق العاده بود. او در تمام گلهاي ما دستي داشت و حتي خودش هم يک گل زد ولي ما نبايد عملکرد خوب سيمر هندانوويچ را هم فراموش کنيم که مهارهاي فوق العاده اي داشت. او يک قهرمان واقعي است .يکي از بهترين دروازه بان هاي اروپا.»

مربي جوان اينتر در ادامه تمجيد از شاگردانش گفت:« درمورد جاناتان و ماتياس سيلوستره که تا به حال زياد براي تيم بازي نکرده اند، بايد بگويم که هردويشان واقعا خوب دفاع کردند و عملکرد فوق العاده اي داشتند. از مارکو ليوايا هم نمي توانم بيشتر از اين توقع داشته باشم.بازي او را هم پسنديدم.»

با وجود اين نتيجه، بايد به اين نکته اشاره کرد که تيم هاي ايتاليايي هيچ وقت در بلگراد کار آساني نداشته اند ؛چرا که تيم ميزبان هميشه بازيها را بهتر شروع مي کند. البته نيمه دوم اين بازي در دست اينتر بود و استراماچوني در صحبت هايي اعلام کرد که اين برنامه تنظيم شده او براي شروع تيمش بود:« ما بازي را محتاطانه تر شروع کرديم. ما اخيرا بازيهاي زيادي را انجام داده ايم و به همين خاطر نمي خواستم که تيمم کار را از همان ابتدا با ريتمي بالا شروع کند. در نيمه دوم ،از تيمم خواستم تا بازي را بازتر کنند و آنها هم همين کار را کردند.ما الان 10 برد خارج از خانه داريم. رکورد خوبي است و توانايي هاي ما را اثبات مي کند. خوب است تا اين روند ادامه يابد.ما صعودمان به دور بعد را قطعي کرده ايم. آن هم در ديداري خارج از خانه و مقابل يک حريف سرسخت. من مي خواهم تا تيمم کار را در صدر گروه به پايان برساند. کسب مجوز صعود به دور بعد، فشارها را برروي ما کمتر کرده. هرچند که بهتر است که کار را در صدر گروه به پايان ببريم. ما در مسير مثبتي هستيم. تک تک اعضاي باشگاه، بازيکنان و مربيان درکنار هم هستند و ما لحظات خوبي را درکنار هم سپري مي کنيم.»

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینترمیلان استفاده از توییتر را برای اسنایدر ممنوع کرد

خبرگزاری فارس: باشگاه اینتر ایتالیا استفاده از شبکه اجتماعی توییتر را برای هافبک هلندی خود ممنوع کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وسلی اسنایدر 28 ساله در شبکه اجتماعی توییتر بیش از یک میلیون هوادار دارد ولی تاکنون هیچ مشکلی در صفحه اختصاصی او به وجود نیامده است.

با این حال همسر اسنایدر در صفحه خودش نوشت: «همسر من، اسنایدر، دیگر نمی‌تواند در صفحه توییتر خود چیزی بنویسد. این تصمیم باشگاه اینترمیلان است. آنها اعلام کرده‌اند با روند کنونی، او نمی‌تواند آن طور که باید تیمش را همراهی کند. از این حرف آنها خیلی ناراحتم زیرا وسلی همواره بهترین بازی‌هایش را برای نرآتزوری انجام می‌دهد. البته همه چیز خوب است. شما خواهید دید که وسلی پس از دوران آسیب‌دیدگی به خوبی گذشته در ترکیب اینتر حضور خواهد داشت و با این تیم بهترین نتیجه‌ها را خواهد گرفت.»

وسلی اسنایدر از دیدار برابر کیه‌وو در سپتامبر گذشته دچار آسیب دیدگی عضله شده و تاکنون نتوانسته برای تیمش به میدان برود.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]میلیتو: هر کاری می کنم تا اینتر قهرمان سری آ شود[/h] [h=2]این مهاجم آرژانتینی در سال 2012 بار دیگر به روزهای خوبش برگشته و در دیدار هفته گذشته نیز 2 بار گلزنی کرد تا تعداد گل هایش در سری آ را در سال جاری به 27 برساند[/h]

سایت گل- دیه گو میلیتو، مهاجم اینتر، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل یوونتوس، به دنبال موفقیت های بیشتر با نرآتزوری در رقابت های این فصل است.

این مهاجم آرژانتینی در سال 2012 بار دیگر به روزهای خوبش برگشته و در دیدار هفته گذشته نیز 2 بار گلزنی کرد تا تعداد گل هایش در سری آ را در سال جاری به 27 برساند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" هر کاری انجام می دهم تا اینتر این فصل قهرمان سری آ شود. ما به قهرمانی امیدوار هستیم. به کسب چندین جام."
میلیتو چند ماه قبل گفته بود اگر اینتر قهرمان سری آ شود، موهایش را بلوند خواهد کرد.
میلیتو که یکی ستاره های اینتر در فصل 10-2009 بود و در فینال چمپیونزلیگ نیز هر دو گل تیمش را وارد دروازه بایرن کرد، گفت:" گل دوم اندکی خیال ما را راحت کرد. از آن لحظه بود که من به خودم می گفتم ما در حال نزدیک شدن به یک رویا هستیم.
گلزنی اوج لذت در فوتبال است. گاهی اوقات توصیف کردن آن با کلمات دشوار است. لحظه واقعا لذت بخشی بود. وقتی گلزنی می کنید، واقعا حس رضایت فوق العاده ای به شما دست می دهد.
آیا هنوز با مورینیو در ارتباط هستم؟ بله. من اس ام اس های عجیبی از او دریافت می کنم! ما رابطه خوبی با هم داریم."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]بازگشت رانوکيا و ساموئل به تمرينات اينتر[/h]
[h=2] آندره آ رانوکيا و والتر ساموئل، دو مدافع اينتر، در آستانه ديدار تيم شان مقابل کالياري، به تمرينات نرآتزوري برگشتند.[/h]
00031347.jpg

رانوکيا دو هفته قبل از ناحيه ماهيچه پشت ساق پا دچار آسيب ديدگي شد و به اين ترتيب ديدار مقابل پارتيزان بلگراد و آتالانتا را از دست داد.

اما او از روز گذشته به تمرينات اينتر برگشت و آماده است تا تيمش را در ديدار اين هفته همراهي کند.

والتر ساموئل نيز به دليل مصدوميت از ناحيه ران، 10 روز دور از ميادين بود اما اکنون شرايط بازي کردن را پيدا کرده و مي تواند در ديدار اين هفته به ميدان برود.

اينتر در حال حاضر در رتبه دوم جدول سري آ قرار دارد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
کلینزمن: استراماچونی می‌تواند مربی بزرگی شود

مربی تیم ملی آمریکا گفته این مربی جوان تجربه ندارد اما می‌تواند با تیمش فاتح سری آ شود.

post-1353091854-lecuj.jpg

سایت گل – یورگن کلینزمن، مربی آمریکا بر این باور است که آندره‌آ استراماچونی، مربی اینتر می‌تواند مربی بزرگی شود.

اینتر چهار امتیاز کمتر از یوونتوس دارد و می‌خواهد شکست یکشنبه مقابل آتالانتا را مقابل کالیاری جبران کند.

کلینزمن که سابقه بازی در اینتر را دارد می‌گوید: «استراماچونی به شهرت جیووانی تراپاتونی، آریگو ساکی، فابیو کاپلو یا کارلو آنچلوتی نیست اما دارد برای خودش شهرت دست و پا می‌کند. او می‌تواند اسکودتو را ببرد چون مربی‌ای که ده بازی پشت سر هم برنده شده حتما خوب است و حتما تیم از او حرف‌شنوی دارد.
تجربه مهم است، اما مربی تازه‌کار هم معصومیتی دارد که می‌تواند بازی‌ها را تغییر دهد. نتایج هم به لطف رابطه او با باشگاه و بازیکنان مسن‌تر تیم خوب است. اینتر به نظر می‌رسد در مسیر صحیحی است هرچند که به آتالانتا باخته.»

کلینزمن در سال‌های 1989 تا 1992 برای اینتر 95 بازی انجام داد و 34 گل زد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
فردا شب اگه بتونیم کالياري ببریم میتونیم به دو امتیازی صدر جدول برسیم.

به امید برد در بازی فردا شب.

مثل اینکه اینحا هیچکس طرفداراینتر نیست.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
امان از نا داوری !

بالا