[h=1]استراماچونی:تساوی عادلانه بود؛ خوشحالم که ماجرای اسنایدر به سرانجام رسید[/h] [h=2]سرمربی نرآتزوری رضایتش را از نهایی شدن پرونده انتقال وسلی اسنایدر به گالاتاسرای ابراز کرد[/h]
سایت گل- آندره آ استراماچونی براین باور است که اینتر به توافق مهمی با سران باشگاه گالاتاسرای دست یافته. چرا که سران این باشگاه ترکیه ای اعلام کردند که وسلی اسنایدر به این باشگاه ترکیه ای خواهد پیوست و فقط باید تست های پزشکی را پشت سر بگذارد.
اسنایدر 28 ساله با سران این باشگاه به توافق رسیده و فقط باید تست های پزشکی را پشت سربگذارد.
دراین میان آندره آ استراماچونی در صحبت هایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر منتشر شد گفت:« من منتظرم تا با رئیس باشگاه صحبت کنم. همان طور که تا پیش از این هم گفته بودم، مهم این بود تا چنین مسائلی به پایان برسند.»
استراماچونی در پاسخ به سوالی درمورد جانشین احتمالی اسنایدر در اینتر گفت:« بازیکنان من خوب کار می کنند. اگر یک بازیکن میانی به تیم ما بیاید، باید ویژگی هایی داشته باشد که متفاوت از بازیکنان کنونی ام باشد؛ در غیر این صورت ما با همین تیم هم اوضاع خوبی داریم.»
سرمربی نرآتزوری در ادامه به آنالیز عملکرد تیمش در بازی یکشنبه شب مقابل رم که با تساوی 1-1 دو تیم به پایان رسید پرداخت و گفت:« با احترامی که برای رم قائلم و با دیدن پتانسیل این تیم، باید بگویم که ما بازی خوبی ارائه کردیم. با دو فوروارد بازی کردیم و فردی گوارین هم نشان داد که ما می توانیم حضور خودمان را به خوبی احساس کنیم.رم شروع فوق العاده ای داشت ولی در اواخر نیمه اول و در شروع نیمه دوم، اینتر خیلی خوب بازی کرد. در نهایت تساوی، یک نتیجه عادلانه بود.»