• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استراماچونی:تساوی عادلانه بود؛ خوشحالم که ماجرای اسنایدر به سرانجام رسید[/h] [h=2]سرمربی نرآتزوری رضایتش را از نهایی شدن پرونده انتقال وسلی اسنایدر به گالاتاسرای ابراز کرد[/h]
244716hp2.jpg

سایت گل- آندره آ استراماچونی براین باور است که اینتر به توافق مهمی با سران باشگاه گالاتاسرای دست یافته. چرا که سران این باشگاه ترکیه ای اعلام کردند که وسلی اسنایدر به این باشگاه ترکیه ای خواهد پیوست و فقط باید تست های پزشکی را پشت سر بگذارد.​
اسنایدر 28 ساله با سران این باشگاه به توافق رسیده و فقط باید تست های پزشکی را پشت سربگذارد.​
دراین میان آندره آ استراماچونی در صحبت هایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر منتشر شد گفت:« من منتظرم تا با رئیس باشگاه صحبت کنم. همان طور که تا پیش از این هم گفته بودم، مهم این بود تا چنین مسائلی به پایان برسند.»

استراماچونی در پاسخ به سوالی درمورد جانشین احتمالی اسنایدر در اینتر گفت:« بازیکنان من خوب کار می کنند. اگر یک بازیکن میانی به تیم ما بیاید، باید ویژگی هایی داشته باشد که متفاوت از بازیکنان کنونی ام باشد؛ در غیر این صورت ما با همین تیم هم اوضاع خوبی داریم.»​
سرمربی نرآتزوری در ادامه به آنالیز عملکرد تیمش در بازی یکشنبه شب مقابل رم که با تساوی 1-1 دو تیم به پایان رسید پرداخت و گفت:« با احترامی که برای رم قائلم و با دیدن پتانسیل این تیم، باید بگویم که ما بازی خوبی ارائه کردیم. با دو فوروارد بازی کردیم و فردی گوارین هم نشان داد که ما می توانیم حضور خودمان را به خوبی احساس کنیم.رم شروع فوق العاده ای داشت ولی در اواخر نیمه اول و در شروع نیمه دوم، اینتر خیلی خوب بازی کرد. در نهایت تساوی، یک نتیجه عادلانه بود.»​

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استراماچوني: جام‌حذفي را دست کم نمي‌گيريم[/h]
[h=2] آندره‌آ استراماچوني، مربي اينتر مي‌گويد جام حذفي را دست کم نمي‌گيرد و مي‌خواهد اين رقابت‌ها را فتح کند.[/h]
00942108.jpg

اينتر قرار است با رم تنها سه روز پس از تساوي يک بر يک دو تيم در سري آ بازي کند. اين مربي 37 ساله مي‌گويد: «براي ما هر رقابتي مهم است. ما اين را از همان ابتداي فصل گفته‌ايم.

ما به نيمه‌نهايي رسيده‌ايم و اصلا نمي‌خواهيم آن را دست کم بگيريم. فردا تيمي به ميدان مي‌فرستيم که مي‌خواهد پيروز شود و هر کاري براي رسيدن به قهرماني انجام خواهيم داد.»

به نظر او رم هم تيم قدرتمندي به ميدان مي‌فرستد: «به نظرم رم همان تيمي خواهد بود که در ليگ ديديم. ما يکشنبه نشان داديم که مي‌توانيم مقابل آنها عالي باشيم.»

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
کاسانو مصاحبه ای را با کانال اسکای ایتالیا انجام داده است که در زیر آن را خواهیم خواند.

در مورد استرا؟

او یک شخصیت دوست داشتنی و یک شخصیت بزرگ و یک مربی ایست که میداند چکار باید بکند.اکنون ما در زمان سختی هستیم ولی هواداران باید ما را حمایت کنند.رئیسمان ما را آرام نگه میدارد او یک شخصیت منحصر به فرد است و شبیه بعضی افراد حقه باز و سودجو در تیم های کوچک و بزرگ نیست.
بنظر میرسد که کواچیچ یک درک بزرگ از فوتبال دارد آیا او استعدادی بزرگ است؟

من اولین جلسه تمرین او را دیدم واقعا توانایی بزرگی دارد او در طول 10 سال آینده در اینتر خواهد ماند و تبدیل به یک بازیکن بزرگ خواهد شد من این را صد در صد مطئنم.
شما در مورد بالوتلی شنیده اید؟

نه
شما و بالوتلی شرایط یکسانی دارید و در هر دو تیم میلان و اینتر سابقه بازی دارید.در این سن بالوتلی بیشتر خبرساز شده است یا شما؟

بین ما تفاوت زیادی وجود دارد.او جنجال ها در روزنامه انجام می دهد در حالی که من این کار را نکردم.من کار بدتری کردم و در زمین جنجال بپا کردم.من جلسه تمرینات را ترک کردم، با ماشینم درون زمین تمرین آمدم.
او یک جوان خوب است.حقیقتا من او را می شناسم."
دربی شما را میترساند؟

قطعا نه،من به هم تیمیهایم و خودم اطمینان دارم و می توانیم بهترینمان را در زمین اجرا کنیم همانند آنچه در بازی رفت انجام دادیم.
ناگاتومو کسی هست که بیشترین شوخی ها را با تو انجام میدهد؟

او همیشه مرا به بخنده وا میدارد.شما از او چیزی دیگر میپرسید یا کاری دیگر میخواهید ولی او بگونه ای دیگر پاسخ میدهد.او همیشه مرا میخنداند یوتو یک دوست شوخ می باشد.

شما یک پیام خداحافظی برای اسنایدر دارید؟

مطمئنا،من میخواهم برای او خوشبختی را آرزو کنم او همیشه یک "فورزا اینتر " خواهد ماند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
زانتی رکورد مالدینی را خواهد شکست؟؟؟

کاپیتان بسیار محبوب اینتر بنظر میرسد که هنوز قصد ندارد که از قوتبال خداحافظی کند. به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه گاتزتا - زانتی تا کنون 595 بازی در سری آ انجام داده است و پس از مالدینی بیشرین حضور را در سری آ داشته است.
زانتی در این مورد و شکستن رکورد مالدینی اظهار داشت:
اگر من یکروز به رکورد مالدینی که 647 بازی است نزدیک بشوم آنوقت من خواهم توانست که قرارداد خود را تمدید کنم
امیدواریم که این چنین شود و شماره 4 اینتر برای همیشه جاودان بماند.

فایل های ضمیمه

• زانتی.jpg
    زانتی.jpg
    25 KB · نمایش ها: 21

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینتر بهترین تیم قرن 21 در ایتالیا

مشاهده پیوست 296238

سایت آمار و تاریخ فوتبال جهان امروز نام 1000 تیم برتر قرن 21 را اعلام کرد که ناl اینتر در صدر تیم های ایتالیایی قراردارد. به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - ملاک این سایت امتیازات تیم ها از سال 2001 بوده است. در بین این 1000 تیم،تیم اینتر با کسب امتیاز 2777 در رده ششم جهان و اول ایتالیا قرار دارد.در صدر این رده بندی تیم های بارسلونا،منچستریونیتد و رئال قرار دارند.
در ایتالیا بعد از اینتر به ترتیب تیمهای آث میلان،رم و یوونتوس قرار دارند.

برای مشاهده لیست کامل 1000 تیم برتر اینجا را کلیک کنید.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سایت گل- باشگاه اینتر قصد دارد با ساخت ورزشگاهی در منطقه سن دوناتو، ورزشگاه قدیمی سن سیرو را ترک کند.

نرآتزوری سال هاست که به طور اشتراکی با رقیب همشهری، میلان، بازی هایش را در ورزشگاه سن سیرو انجام می دهد اما در چند سال اخیر شایعات زیادی در مورد انتقال آنها به یک ورزشگاه جدید شنیده می شود.

گفته می شود ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، قصد دارد روی طرحی در منطقه سن دوناتو سرمایه گذاری کند؛ طرحی که در حال حاضر در تملک کمپانی نفتی "انی" است. طرح اینتری ها شامل یک ورزشگاه 60 هزار نفره به همراه فروشگاه های اختصاصی و رستوران است.

متئو سارگتی، مشاور ورزشی، اعلام کرد که این پروژه در حال حاضر معلق است و باشگاه اینتر و مقامات محلی برای نهایی شدن آن باید مذاکراتی انجام بدهند.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" پروژه اینتر تنها یک استادیوم نیست. این یک سرویس ویژه برای شهر است. ما به دنبال تصمیم نهایی اینتری ها هستیم. در حال حاضر همه چیز متوقف است."

انتظار نمی رود این پروژه تا فصل 18-2017 به سرانجام برسد. هزینه نهایی آن هم مشخص نیست.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
هفته بيست و چهارم سري A
[h=1]پيروزي اينترميلان مقابل کيه‌وو[/h]
[h=2] تيم فوتبال اينترميلان در هفته بيست و چهارم سري A ايتاليا مقابل کيه‌وو به برتري رسيد.[/h]
00942197.jpg

در آخرين ديدار اين هفته از مسابقات باشگاهي ايتاليا، اينترميلان در جوزپه مه‌آتزا و در حضور 42 هزار تماشاگر ميزبان کيه‌وو بود و با نتيجه 3 بر يک به پيروزي رسيد.

گل‌هاي اين ديدار را کاسانو در دقيقه 2، رانوکيا 26 و ميليتو 50 به ثمر رساندند و تک گل کيه‌وو توسط ريگوني 21 زده شد.

نراتزوري با اين پيروزي 43 امتيازي شد و 2 امتياز بالاتر از همشهري خود در جايگاه چهارم ايستاد.

پيش از اين بازي ميلان در ديدار مقابل کالياري با گلزني ماريو بالوتلي از شکست گريخته بود و به تساوي يک بر يک رسيده بود.

در جدول رده‌بندي کالچو، يوونتوس با 55 امتياز صدرنشين است، ناپولي با 50 امتياز دوم است و لاتزيو با 44 امتياز در مکان سوم قرار دارد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استاديوم جديد براي باشگاه اينترميلان[/h]
[h=2] باشگاه اينترميلان مکان استاديوم جديد خود را مشخص نمود .[/h]
00026818.jpg

به گزارش ورزش سه ، اينتر درصدد است در آينده استاديوم خانگي خود ، سن سيرو را ترک کند و در آن بازي نکند . روزنامه ورزشي توتو اسپرت گزارش داد که ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر ، زميني را در محله ي سان دناتو در حومه ي شهر ميلان انتخاب نموده که مکان استاديوم جديد 60 هزار نفري اينتر به همراه فروشگاه ها و رستوران هاي باشگاه مي باشد .

پيش بيني مي شود که اين استاديوم جديد تا فصل 2017-2018 آماده شود .

----------------------------------------------------------------------------------------------

پس از پيروزي مقابل کيه‌وو
[h=1]استراماچوني: اينتري بازي کرديم[/h]
[h=2] سرمربي جوان نراتزوري تاکيد کرد پس از مدت‌ها تيمش اينتري بازي کرده است.[/h]
00942601.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، اينترميلان موفق شد با نتيجه 3 بر يک کيه‌وو را شکست دهد.

آندرا استراماچوني در اين مورد گفت: در نيمه نخست روي ضربه‌هاي شروع مجدد به هيچ وجه از خودمان تمرکز بالايي نشان نداديم. بازيکنان کيه‌وو ما را در بسياري از موقعيت‌ها غافلگير کردند. پس از استراحت بين 2 نيمه، همه چيز را به دست گرفتيم و به حريف اجازه هيچ کاري نداديم. در اين ديدار تيمم را يک بار ديگر زنده و سرحال ديدم. پس از آن دوره سخت اينتري بازي کرديم.

وي افزود: عملکرد تيمم بسيار عالي بود. هم در حمله و هم در بازگشت بازيکنان براي شرکت در دفاع همه چيز تحت کنترل ما بود. با 3 مهاجم بازي کرديم که همه آنها موجب شدند کل تيم رو به جلو حرکت کنند. بدون مشارکت عالي مهاجمان نمي‌توانستيم به اين پيروزي دست پيدا کنيم.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]مورینیو:دیدن زانتی با پیراهن میلان یک فاجعه بزرگ است نه انتقال بالوتلی به میلان![/h]
مورینیو سرمربی سابق اینتر از هوادران این تیم خواست که در رابطه با انتقال بالوتلی به میلان آرامش خود را حفظ کنند چرا که این موضوع با توجه به علاقه ماریو به میلان نباید عجیب باشد

سایت گل-ماریو بالوتلی در پنجره نقل و انتقالات زمستانی در یک انتقال جنجالی از منچستر سیتی راهی میلان،باشگاه محبوبش شد و حالا ژوزه مورینیو سرمربی سابق او در اینتر در صحبت هایی خطاب به هواداران نرآتزوری گفت که انتقال او به میلان نباید مشکل عجیبی برای آنها باشد.

ماریو بالوتلی در تابستان 2012 به دنبال حضور جنجالی او در یک برنامه زنده تلویزیونی با پیراهن میلان تیم رقیب اینتر مجبور شد راهی منچستر سیتی شود و پس از گذشت 2.5 سال در حال حاضر او به ایتالیا بازگشته اما این بار در پیراهن روسونری.

سرمربی حال حاضر رئال مادرید در این رابطه گفت "زمانی که ماریو در اینتر بود یک بار لباس میلان را بر تن کرد بنابراین او در حال حاضر بسیار خوشحال خواهد بود"

مورینیو در ادامه خطاب به هواداران اینتر گفت " این موضوع که بالوتلی حالا در میلان است مشکلی برای ما (اینتر) نیست و تاثیری ندارد.دیدن خاویر زانتی با پیراهن میلان یک فاجعه واقعی محسوب می شود نه انتقال بالوتلی به میلان..."

این ملی پوش 22 ساله تیم ملی ایتالیا در دو بازی اخیرش برای روسونری در سری آ سه بار موفق به گلزنی شده.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
یه خبر بد

فصل برای میلیتو به پایان رسید

178992-500.jpg

میلیتو در ابتدای بازی با کلوژ به شدت مصدوم شد و زمین بازی را ترک کرد. میلیتو تا پایان فصل بازیها را از دست خواهد داد.
استرا در مورد وی گفت:
"من با دکتر کومبی صحبت کردم او بشدت مصدوم شده است و نیاز به عمل جراحی دارد" میلیتو پس از مصدومیت جوزپه مه آتزا را با اشک ترک کرد و مستقیما به بیمارستان منتقل شد.میلیتو دست کم 6 ماه از میادین دور خواهد بود.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پیروزی در جوزپه مه آتزا در شب مصدومیت میلیتو

178969-500.jpg

تیم اینتر توانست در خانه بازی رفت مرحله حذفی لیگ اروپا را پیروزی پشت سر بگذارد. اینتر با گلهلی پالاسیو با نتیجه 2-0 کلوژ رومانی را با شکست رو به رو کرد.
در شروع بازی اینتر خوش شانس نبود و میلیتوی تاره از مصدومیت بازگشته را دوباره بعلت مصدومیت از دست داد و در همان ابتدا جای خود را به پالاسیو داد.
20 دقیقه اول بازی متعادل دنبال می شد تا اینکه گوارین در میانه میدان با یک توپ گیری عالی اینتر را صاحب یک ضد حمله سریع کرد و این بازیکن با پاس خود به پالاسیو این بازیکن را در موقعیت تک به تک قرارداد و حاصل همین موقعیت گل اول اینتر بود.
در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی رخ نداد و دو تیم با همین نتیجه به رختکن رفتند. در نیمه دوم بازی درگیرانه تر دنبال شد و در دقیقه 73 بود که آلوارز جای کاسانو را در زمین گرفت.فشار اینتر در دقایق پایانی بازی بیشتر شد تا اینکه پالاسیو در دقیقه 86 از روی پاس بسیار زیبای کواچیچ که شب خوبی را سپری کرده بود صاحب موقعیت شد و با گذراندن توپ از بالای سر دروازبان گل دوم خودش و تیمش را به ثمر رساند. در ادامه هم اتفاق خاصی رخ نداد تا اینتر با نتیجه 2-0 پیروز میدان شود و کار راحتی را در بازی برگشت در خانه کلوژ داشته باشد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پس از آنکه ميليتو فصل را از دست داد
[h=1]اينترمهاجم پيشين رئال ويونايتد راجذب مي‌کند[/h]
[h=2] در پي آسيب‌ديدگي شديد مهاجم اينترميلان، سران اين تيم براي جذب مهاجم پيشين رئال مادريد و منچستريونايتد اقدام مي‌کنند.[/h]
00938170.jpg

به نقل از توتو اسپورت، ديگو ميليتو در ديدار اينترميلان با کلوژ روماني به شدت آسيب ديد و کل فصل را از دست داد.

به گزارش فارس،بدين ترتيب سران اينترميلان براي جذب يک مهاجم اقدام کردند که در اين ميان نام رود فان نيستلروي، مهاجم پيشين رئال مادريد و منچستريونايتد به گوش رسيده است.

نيستلروي که در پايان فصل گذشته در باشگاه مالاگا و در سن 36 سالگي از فوتبال کناره گيري کرد، اکنون فرصت اين را دارد که تا پايان فصل در فوتبال ايتاليا به ميدان برود.

ماسيمو موراتي، مالک اينترميلان اعلام کرده اگر نيستلروي تمايل داشته باشد که از بازنشستگي بازگردد، وي را تا پايان فصل به خدمت بگيرد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2] اینتر 2013-2014
[/h]
Screen-Shot-2013-02-13-at-1.47.49-AM.png

اینتر دارد سخت کار میکند تا تیمی کاملا آماده و کامل را برای فصل بعد مهیا سازد.
در این مطلب و بر طبق روزنامه کوریره ما قصد داریم تا شرایط اینتر را در فصل مورد بحث قرار دهیم و تصویری از اینتر 2013-14 را به نمایش بگذاریم. طبق اخبار 4 بازیکن جدید در تابستان به اینتر خواهند پیوست و تمام توافقات لازم صورت پذیرفته است و تنها امضای قرارداد و اعلام رسمی آن باقی مانده است.اسامی این بازیکنان شامل لکزالت،ایکاردی،کامپاینارو و آندرئولی خواهد بود. اینتر در دفاع کامپاینارو و آندرئولی را بطور قطع در اختیار خواهد داشت و فصل بعد اینتر به دفاع چهار نفره بازخواهد گشت.البته در سمت راست هنوز لیستی از نام ها وجود دارد که در حال بررسی می باشند.در چند ساعت قبل شایعه ای دیگر منتشر شده است که از علاقه اینتر به شیمه ورسالژکو مدافع راست دیناموزاگرب دم میزند.این مدافع کروات تنها 21 سال سن دارد و در تمام رده های سنی تیم ملی کرواسی حضور داشته است که بر طبق اخبار اسکای اینتر با 4 میلیون(البته مبلغ درخواستی 10 میلیون بوده است) میتواند قرارداد را نهایی کند. در خط میانی زمین دیگو لکزالت به اندازه کافی وقت خواهد داشت تا خود را به اثبات برساند.این بازیکن اوروگوئه ای تست های پزشکیش را پشت سر گذاشته است و امروز تمرینات خود را با گروه شروع خواهد کرد. اما در مورد پائولینیو به دو دلیل احتمال پیوستنش به اینتر کم شده است که یکی از آنها مبلغ پرداختی برای خرید کواچیچ و ایکاردی بوده است که شامل 11 میلیون بعلاوه جایزه برای کواچیچ و حدود 13 تا 15 میلیون برای ایکاردی بوده است و دیگری خط هافبک سه نفره اینتر که با ورود کوزمانوویچ تکمیل شده است و دیگر نیاز چندانی به پائولینیو احساس نمی شود. در خط حمله ایکاردی یک خرید بزرگ خواهد بود البته گزینه های دیگری هم وجود دارد از جمله آلوارز که اظهار داشته است که در اینتر خواهد ماند تا در کنار کاسانو و میلیتو و همچنین پالاسیو که قصد دارد هنوز با اینتر ادامه دهد خط حمله را تشکیل دهند.
با این وجود ترکیب انتخابی ما برای فصل بعد اینتر به این شکل خواهد بود.البته گزینه های جانشینی بیشتری هم وجود دارند اما احتمال چنین ترکیبی بیشتر قابل انتظار است.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
با آرزوی موفقیت در دیدار بعدی برابر فیورنتینا بچه ها رفتن واسه بازی بعدی ...

600119_514804575236353_1482091356_n.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293

استراماچوني:
[h=1]نمي‌ توانم اينتر را بدون ميليتو تصور کنم[/h]
[h=2] آندره آ استراماچوني، سرمربي اينتر، با ابراز ناراحتي از مصدوميت شديد ديه گو ميليتو، تاييد کرد که اين مهاجم آرژانتيني را در ادامه فصل در اختيار نخواهند داشت.[/h]
00942108.jpg

ميليتو در ديدار پنج شنبه شب نرآتزوري مقابل کلوژ در ليگ اروپا دچار پارگي ليگامنت زانو شد و ادامه فصل را از دست داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ديه گو امروز تحت جراحي قرار خواهد گرفت و از برنامه ما براي ادامه فصل خارج خواهد شد. نمي توانم اينتر را بدون ميليتو تصور کنم.

پيش از مصدوميت ديه گو هم شرايط خط حمله ما غيرمعمول بود، با يک مهاجم و دو بازيکن پشت سر او. نداشتن بازيکناني که از کناره ها حمله کنند، شرايط را براي ما دشوار کرده اما بايد به بازي کردن با سه مهاجم جايگزين ادامه بدهيم. برنامه ما تغيير نکرده است اما بازيکناني که برنامه را اجرا مي کنند، تغيير کرده اند.

از منظر شخصي، مصدوميت ميليتو خيلي من را ناراحت کرد. من تلفني براي مدتي طولاني با او صحبت کردم. اما اينتر بايد در ادامه فصل بدون او بايد بازي کند. همه ما در کنار او هستيم و منتظريم تا او برگردد. مي دانم که او قدرتمندتر باز خواهد گشت. ناراحتي حاصل از مصدوميت او ديگر رفته و ما منتظر بهبودي او هستيم.

اکنون همه بازيکنان تيم بايد اندکي تلاش بيشتري انجام بدهند. خريد بازيکن جديد؟ در حال حاضر اين احتمال را رد مي کنم. استانکوويچ به دربي مي رسد اما ساموئل غايب خواهد بود."

اينتر اين هفته مقابل فيورنتينا قرار خواهد گرفت. سرمربي جوان نرآتزوري در مورد اين ديدار گفت:" اين يکي از دشوارتري ديدارهاي فصل است. بازي کردن مقابل فيورنتينا در فلورانس براي هيچ باشگاه بزرگي آسان نيست. اين ديدار مقابل يکي از رقباي اصلي مان است و مطمئنا دشوار است."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
حرفی برای گفتن نیست دیشب 4 از فيورنتينا خوردیم وبه رتبه پنجم جدول رفتیم.:(

امسال با این تیم اگه بتونیم رتبه سوم رو بگیریم کار بزرگی کردیم و نیم نگاهی به لیگ قهرمانان داریم.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استراماچوني: بازي را خيلي بد آناليز کردم[/h]
[h=2] سرمربي اينترميلان آناليز خود از بازي فيورنتينا را خيلي بد توصيف کرد.[/h]
00038156.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، اينترميلان در ديدار هفته بيست و پنجم کالچو در خانه فيورنتينا با نتيجه 4 بر يک مغلوب شد.

2 گل از ادم لاجيچ و 2 گل هم از استون يووتيچ در برابر تک گل آنتونيو کاسانو، شکست سنگيني را به نرآتزوري تحميل کرد.

آندرا استراماچوني در خصوص اين ديدار گفت: به جز اينکه بخواهم در مورد بازي خوب و شايستگي فيورنتينا براي پيروزي حرف بزنم، چيزي در مورد تيمم ندارم که ارائه کنم. ما در مدت بسيار کوتاهي 2 ديدار برگزار کرديم که در آنها مجبور بوديم از بازيکنان مشابهي استفاده کنيم ولي به هيچ وجه فکر نمي‌کرديم برابر ويولا به چنين مشکلي بخوريم. اينتر من بسيار شکننده و خسته ظاهر شد. مي‌دانستم بازيکنانم خسته هستند ولي به هيچ وجه تصور نمي‌کردم تا اين حد اين خستگي خودش را نشان دهد. شرايط تيمم را خيلي بد آناليز کرده بودم.

درست از زماني که بازي آغاز شد، اينترميلان تيم سردرگمي به نظر مي‌رسيد و نمي‌توانست از پس عملکرد خوب تيمي فيورنتينا برآيد.

استراماچوني افزود: به فردي گوارين گفته بودم که داويد پيزارو رو کنترل کند ولي او نتوانست از پس اين کار برآيد. مي‌خواستم اين ديدار را با تاکتيک‌هايم تعديل کنم ولي خب، شکست چيزي است که نمي‌توانم آن را کتمان کنم.

بالا