• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]احتمال حضور فيگو روي نيمکت اينترميلان[/h]
[h=2] در رسانه‌هاي ايتاليايي خبرهايي در مورد حضور لوئيس فيگو روي نيمکت اينترميلان منتشر شده است.[/h]
00939953.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، با توجه به اينکه اينترميلان اکنون با آندرا استراماچوني 36 ساله در رتبه پنجم جدول رده بندي قرار گرفته است ولي ماسيمو موراتي، مالک نرآتزوري قصد دارد لوئيس فيگو را به جاي وي به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کند.

گفته مي‌شود اگر اينتر در دربي روز يکشنبه شهر ميلان شکست بخورد، موراتي بلافاصله استراماچوني را اخراج و هدايت تيمش را به فيگو خواهد داد.

فيگو که پيشينه پوشيدن پيراهن تيم‌هاي رئال مادريد و بارسلونا را در کارنامه دارد، در پيراهن اينترميلان با فوتبال خداحافظي کرد و پس از آن در هيئت رييسه اين باشگاه مشغول به فعاليت شد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
کلوژ رمانی رو این بار تو زمینش با سه گل بردیمش تیم کلوژ زیاد قوی نیست در مجموع 5بر 0 صعود کردیم بازیکن خوب این روزهای اینترهم دو گل زده گوارین رو میگم

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293

برنامه ديدارهاي مرحله يک هشتم نهايي ليگ اروپا :

پلژن جمهوري چک- فنرباغچه ترکيه

بنفيکا پرتغال- بوردو فرانسه

آنژي ماخاق قلعه روسيه- نيوکاسل پرتغال

اشتوتگارت آلمان- لاتزيو ايتاليا

تاتنهام انگليس- اينتر ايتاليا

لوانته اسپانيا- روبين قازان روسيه

بازل سوئيس- زنيت سن پترزبورگ روسيه

استوا بخارست روماني- چلسي انگليس

ديدارهاي رفت هفتم و ديدارهاي برگشت چهاردهم مارس برگزار مي‌شود.

قرعه کشي رقابت‌هاي مرحله يک چهارم نهايي نيز پانزدهم مارس انجام خواهد شد.

فينال اين رقابت‌ها پانزدهم ماه مه در آمستردام هلند برگزار مي‌شود.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مصاحیه استرا پس از بازی با کلوژ

179462-650.jpg

تیم اینتر موفق شد تا با نتیجه 3-0 تیم کلوژ رومانی را شکست دهد و در مجموع با نتیجه 5-0 به دور بعد صعود کند. وی چنین گفت:
"ما جواب مثبتی به شرایط کنونی دادیم و پیروزی خوبی را کسب کردیم.ما از شکست در مقابل فیورنتینا خشمگین بودیم ولی مطمئن بودیم که در مقابل فیورنتینا،اینتر واقعی نبودیم. رانوکیا؟
یک نکته منفی بود من هنوز اطلاع دقیقی از وضعیت او ندارم.بازی بدون او سخت است و این از بدشانسی ماست. تاتنهام؟
آنها یک تیم در سطح لیگ قهرمانان هستند اما ما هم اینتر هستیم و قدرت خود را نشان خواهیم داد. و دربی؟
ما میدانیم که میلان در شرایط مناسبی به سر میبرد و در فرم خوبی قرار دارند اما ما باید رقابت کنیم و میخواهیم که پیروز شویم.شکست در فلورانس شب بدی را برای ما رقم زد اما ما میرویم تا در میلان سرمان را بالا نگه داریم." سپس استرا در مورد اینکه در بازی های خارج از خانه هفت یا هشت بازی را پیروز نشده است توضیح داد؟
"این تاسف آور است ما بازیکنان زیادی ما بین یکشنبه تا کنون از دست داده ایم.اکنون من منتظر جواب آزمایشات رانوکیا هستم.او یک بازیکن کلیدی برای ماست امیدوارم که مصدومیتش جدی نباشد در غیر اینصورت ما ضرر بزرگی خواهیم کرد."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]استراماچوني: تساوي بهترين نتيجه براي دربي بود[/h]
[h=2] سرمربي اينترميلان تاکيد کرد تقسيم امتيازها بهترين نتيجه براي دربي ميلان بوده است.[/h]
00942982.gif

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، اينترميلان در دربي ميلان و برابر قرمز و سياه‌ها با تساوي يک بر يک به کار خود پايان داد.

استفن الشراوي 21 براي روسونري و ازکوئل اسکلتو 71 براي نرآتزوري گلزني کردند.

آندرا استراماچوني در مورد اين ديدار گفت: در کل احساس مي‌کنم تساوي بهترين نتيجه براي اين ديدار بود. ميلان در نيمه نخست خيلي خوب ظاهر شد و ما را تحت فشار زيادي قرار داده بود ولي ما نيز روحيه‌مان را نباختيم و در ادامه خودمان را پيدا کرديم. بايد بگويم در اواخر ديدار خيلي بهتر از ميلان بوديم زيرا آنها به تنها چيزي که مي‌خواستند برسند 3 امتياز اين ديدار بود ولي ما فوتبال بازي کرديم. البته نبايد فراموش کنيم، توپ‌هايي که سمير هندنوويچ مهار کرد موجب شد ما با اين تک امتياز زمين را ترک کنيم.

با توجه به اينکه اينترميلان در نيمه دوم تيمي بسيار متفاوت نسبت به نيمه نخست بود، مشخص شد که استراماچوني در بين 2 نيمه نکات زيادي را به شاگردانش گوشزد کرده است.

استراماچوني در اين مورد نيز اظهار داشت: هر مربي که ببيند تيمش خوب بازي نمي‌کند، بايد نکاتي را به بازيکنانش بگويد تا تيم بهتر شود. من نيز براي بهتر شدن نمايش تيمم مشارکت کردم ولي اينکه آنها در نيمه دوم بهتر بازي کردند به خود بازيکنان بازمي‌گردد. البته در آغاز نيمه دوم نزديک بود ميلان يک گل ديگر نيز بزند. تا زماني که ما بتوانيم دروازه آنها را باز کنيم، باز هم ميلاني‌ها بودند که کنترل بازي را در اختيار داشتند ولي ما نيز به حق‌مان رسيديم.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اسکلوتو:هرگز از یاد نخواهم برد

179611-500.jpg

ازیکویل اسکلوتو در اولین دربی خود موفق شد گلزنی کند و شاید هیچ وقت این گل خود را فراموش نکند این در حالیست که این بازیکن پس از به ثمر رساندن گل اشک از چشم هایش جاری شد. اسکولو از اینکه توانسته است در دربی میلان گلزنی کند بسیار خوشحال است.

وی در مصاحبه اش چنین گفته است؟
"من هیچ وقت این گل را فراموش نخواهم کرد.من به این گل را به خانواده ام تقدیم میکنم.برای اولین بار برادرانم و همسرم در ورزشگاه بودند و بازی مرا تماشا کردند.

من میخواهم از رئیس موراتی و باشگاه و مربی و همچنین هم تیمی هایم تشکر کنم چون تمام انها به من تبریک گفتند.
ما شانس های بیشتری برای گلزنی داشتیم و شاید مستحق برد هم بودیم.اکنون ما باید به پیشرفت ادامه دهیم.من اینجا آماده ام که توانم را به کار بگیرم و در زمین تواناییم را نشان دهم هواداران امید داشته باشند که من باز هم گلزنی خواهم کرد"

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پاتزا اینتر ، پاتزا پالاسیو

اینتر در یک هفته بیست و هفتم سری آ موفق شد در یک بازی بسیار هیجان انگیز کاتانیا را شکست دهد و به رتبه چهارم جدول صعود کرد.

اینتر بار دیگر چهره ی پاتزا اینتر خود را نشان داد و توانست یک بازگشت بسیار عالی داشته باشد.
در این بازی در ابتدا اینتر شروع خوبی نداشت و در دقیقه 7 بود که از روی اشتباه ژوان کاتانیا توسط برگسیو به گل اول دست یافت .
در ادامه عدم یارگیری درست در خط دفاعی سانتر بازیکنان کاتانیا با ضربه سر مارکز در دقیقه 19 تبدیل به گل دوم کاتانیا شد.در ادامه اتفاق خاصی رخ نداد و نیمه اول با همان نتیجه به پایان رسید.

در شروع نیمه دوم استرا پالاسیو و استانکویچ را به میدان فرستاد .حضور ایندو در زمین کاملا بچشم آمد و اینتر نیمه دوم را طوفانی شروع کرد و آلوارز توانست در دقیقه 52 سانتر خوب پالاسیو را به گل تبدیل کند.
بعد از این گل گوارین از ناحیه پا صدمه دید و در حالی که کواچیچ آماده حضور در زمین شده بود گوارین اعلام کرد که میتواند به بازی ادامه دهد و این امر موجب خوشحالی هواداران شد.
در دقیقه 70 بود که پریرا از سمت چپ یک ارسال بلند داشت و اینبار پالاسیو گلزنی کرد و بازی را به تساوی کشاند. در ادامه اینتر میتوانست توسط اسکلوتو که بازی نسبتا خوبی را به نمایش گذاشته بود به گل سوم دست یابد ولی این اتفاق نیافتاد.
بازی رو به اتمام بود اینتر صاحب یک حمله شد تو در محوطه جریمه به کامبیاسو رسید در حالی که مدافعات کاتانیا به هوای آفساد دست خود را بلند کرده بودند کامبیاسو یک دور زد و پاس رو به عقبی را برای پالاسیو ارسال کرد و این بازیکن توانست شب خوب خود را کامل کند و اینتر را در دقیقه 92 به گل سوم برساند تا اینتر برای رسیدن به مکان سوم و لیگ قهرمانان بسیار نزدیک تر شود.
با این برد اینتر 47 امتیازی شد و با یک امتیاز کمتر نسبت به میلان در جایگاه چهارم قرار گرفت.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]باشگاه اينتر کاسانو را جريمه نقدي کرد[/h]
[h=2] باشگاه فوتبال اينتر ايتاليا مهاجم ملي پوش اين تيم را جريمه نقدي کرد.[/h]
00942197.jpg

باشگاه اينتر اعلام کرد به سبب مشاجره لفظي آنتونيو کاسانو با آندره آ استراماچوني سرمربي تيم مبلغ 40 هزار يورو از دستمزد وي کسر خواهد شد.

مشاجره لفظي اين دو يک شنبه شب و در حين بازگشت از ديدار با کاتانيا در سري آ اتفاق افتاد. کاسانو دوشنبه و پس از عذرخواهي از اعضاي تيم به تمرينات بازگشت. اين مهاجم 30 ساله سابقه بازي در ميلان ، سمپدوريا ، رم ، باري و رئال مادريد را دارد.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
چه کردن با این اینتر که به این وضع در اومده
الان جوری شده که دیگه اگه یه بازی رو نبازه تعجب میکنم !!!!!

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
در پي دومين شکست در 4 روز

[h=1]استراماچوني: خيلي زود است که نااميد شويم[/h]
[h=2] سرمربي اينترميلان پس از شکست خانگي برابر بولونيا تأکيد کرد خيلي زود است که تيمش بخواهد نااميد شود.[/h]
00942982.gif

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، اينترميلان با ارائه نمايشي بسيار ضعيف در خانه خودي با يک گل مغلوب جنوا شد. اين نهمين شکست فصل نرآتزوري بود که موجب شد اين تيم با 47 امتياز همچنان در رده پنجم جدول باقي بماند.

اين شکست در حالي رقم خورد که اينترميلان در ليگ اروپا نيز با نتيجه 3 بر صفر مغلوب تاتنهام هاتسپر انگليس شده بود.

آندرا استراماچوني در مورد اين ديدار گفت: خيلي زود است که بخواهيم در اينجاي فصل نااميد شويم. هنوز 10 بازي تا پايان فصل مانده است. در اين برهه به چيزهايي که مي‌خواهيم نمي‌رسيم. نيمه نخست خيلي بد بوديم. در نيمه دوم نيز به هيچ وجه شانس نياورديم و فرصت‌هاي‌مان تبديل به گل نشدند. برايم خيلي سخت بود زيرا ما بهتر بازي مي‌کرديم و درست در همان زمان بولونيا گل زد.

وي افزود: پس از گل آنها واکنش خوبي نشان داديم و براي زدن گل تساوي تلاش زيادي کرديم ولي خب، نتيجه آن چيزي که مي‌خواستيم نبود. در اين بخش از فصل به مشکل‌هايي برخورده‌ايم اما خوشحالي من اين است که ساير تيم‌ها نيز نتوانسته‌اند نتيجه‌هاي دلخواه‌شان را بگيرند. به عقيده من در اين فصل به جز يوونتوس، بيشتر تيم‌ها در يک سطح قرار دارند و مي‌توانند براي هم مشکل‌ ايجاد کنند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
نشان 105 سالگی بر روی لباس اینتر

مشاهده پیوست 319969

جاودانگی کاپیتان در شب تولد اینتر

Screen-Shot-2013-03-10-at-1.26.59-AM.png

ایل کاپیتانو در شب تولد 105 سالگی اینتر ششصدمین بازی خود را در سری آ با لباس اینتر انجام خواهد داد.این عکس و عدد ششصد توصیف کننده تمام زانتی بزرگ می باشد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پنج قرارداد برای 2013-14 به امضا رسیده است،ششمین در راه است

Screen-Shot-2013-03-12-at-9.33.47-PM.png

تاکنون اینتر 5 قرارداد را برای فصل آینده به امضا رسانده است و اکنون سعی در آن دارد تا ششمین آنها را هم نهایی کند.
تیم آلمانی اینتراخت فرانکفورت اکنون برای فروش یونگ با مبلغ 2.5 میلیونی رو به رو است.
اینتر در سمت راست پس از رفتن مایکن بجز زانتی بازیکن جانشین مناسبی را نداشته است.ژوناتان نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و ناگاتومو هم بیشتر در سمت چپ بکار گرفته شده است ولی اکنون یونگ 22 ساله میتواند خرید مناسبی باشد تا در کنار زانتی با تجربه پیشرفت کند. بنظر میرسد که یونگ می تواند ششمین خرید اینتر برای فصل بعد باشد.دیروز روبن بوتا قرارداد خود را امضا کرد و پنجمین خرید اینتر لقب گرفت.چهار بازیکن دیگر هوگو کامپاینارو، مارکو آندرئولی، دیگو لکزالت و مائورو ایکاردی هستند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

بازی در وقت معمول 3-0 شد به نفع اینتر در بازی برگشت با تاتنهام

اما در وقت های اضافه هم بازی ادامه پیدا کرد و اینتر در کل تونست 4-1 ببره و در مجموع بازی 4-4 شد و صعود تاتنهام

از اون پیروزی های تلخ بود برای تیم اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
استرا:ما اتحاد خود را ثابت کردیم

اینتر با وجود پیروزی پر گل چهار بر یک در مقابل تاتنهام نتوانست جواز صعود به مرحله بعد لیگ اروپا را بدست بیاورد ولی با این وجود تحسین همگان را برانگیخت. استرا بازیکنانش را بهترین بازیکنان فوتبال دانست.

وی پس از بازی چنین گفته است:
"هیچ کلمه ای نمی تواند بازیکنان مرا توصیف کند.ما توانایی بالایی داریم و نشان دادیم که میتوانیم بهترین باشیم.ما کاملا با هم هستیم . میخواهیم که فصل بعد را با قهرمانی به پایان برسانیم.بازی امشب بهترین نمایشمان در چارچوب فوتبال خودمان بود.جوانان بازی درخشانی داشتند و بدون ترس بازی کردند.ما نتیجه خوبی را گرفتیم و تنها چوب گل خورده در خانه را خوردیم.

عذرخواهی؟
یقینا حذف شدن از دور رقابت عذرخواهی از هواداران را میطلبد.اما ما رقابت خوبی را انجام دادیم." سپس استرا در مورد راطه اش با موراتی گفت:
"رئیس بطور باورنکردنی ای با من در ارتباط است و من نتیجه این اعتمادش را با نتایج خواهم داد.

مربی سپس در مورد کواچیچ صحبت کرد:
"او یک تکیه گاه در طرح ما و در منطقه میانی است.او امروز یک اجرای بزرگ داشت."

اینتر باید یکشنبه پس از 120 دقیقه بازی در مقابل سمپدوریا بازی کند:
"یقینا این آسان نخواهد بود بعد از 120 دقیقه دویدن بازی کنیم ولی ما به لیگ برخواهیم گشت و برای پیروزی میجنگیم"

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینتر با سانچز به توافق رسید

دیروز اخباری مبنی بر علاقه اینتر برای جذب سانچز و ارائه پیشنهادی به وی منتشر شد که گاتزتا در چاپ امروز خود آخرین اخبار را منتشر کرد. اینتر با سانچز برای آمدن وی به میلان به توافق رسیده است.
سانچز که در بارسلونا جایگاه ثابتی ندارد قصد ترک نیوکمپ را دارد و اکنون اینتر شدیدا به دنبال وی می باشد و روزنامه گاتزتا تایید کرد که توافقات لازم هم صورت پذیرفته است. لنون هم دیگر گزینه اینتر میباشد که در کنار سانچز،ایکاردی ، پالاسیو و میلیتو رویای موراتی را در خط حمله به حقیقت تبدیل خواهد کرد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سمپدوریا - اینتر لغو شد

دیشب که قرار بود دو تیم سمپدوریا و اینتر در چارچوب هفته 29 سری آ به مصاف هم بروند به دلیل بارندگی لغو شد.
دیدار دو تیم سمپدوریا و اینتر بعلت بارندگی شدید در شهر جنوا لغو شد.
این بازی بعلت احتمال جاری شدن سیل در شهر جنوا به روزی دیگر موکول شد.

------------------------------------------
امروز ملاقات با نماینده سانچز

الکسیس سانچز بازیکن تیم بارسلونا این روزها مورد هدف اینتر قرار گرفته است.

توافقاتی بین آنها صورت گرفته است و در دیدار نماینده سانچز با اینتر همه چیز مشخص خواهد شد.

در مورد ایکاردی هم همه چیز بخوبی پیش میرود و این بازیکن امروز در مقابل پالاسیو کاسانو خود نمایی خواهد کرد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2] همه چیز درباره اینتری آینده; مائورو ایکاردی [/h]
Untitled_-_1.jpg
مهاجم کنونی سمپدوریا و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مهاجم آینده اینتر که بزرگترین سرمایه سری آ است داستان خودش را به ما می گوید. از شهر کودکی مسی شروع می کند تا به لاماسیا برسد. او عاشق ماهیگیری و خواب است که البته باعث شد دیدن مراسم پاپ جدید را در تلویزیون از دست بدهد.
12-Icardi.jpg

"زیاد ماهیگیری می کنم و علاقه اصلیم شکاره. حیوونا رو دوست دارم. همه شون بجز گربه ها" ولی اگه دوستشون داری بهتر نیست مثلا ازشون عکس بگیری بجای اینکه بهشون شلیک کنی؟

"من فقط پرنده ها رو شکار می کنم. از وقتی بچه بودم با تیر و کمونم اینکارو می کردم. با بچه های اولین مربی فوتبالم، ژوزه کوردوبا به شکار می رفتیم. فقط برای تفریح شکار نمی رفتیم. بعدا اونا رو می خوردیم."
مواظب باشید که از روی قیافه در مورد مائورو ایکاردی قضاوت نکنید. مواظب باشید که از روی هامر H2 که با آن عکس گرفته در موردش قضاوت نکنید. یک فیل با چهار چرخ که 70.000 یورو می ارزد. دو ماه است که او این ماشین را خریده است با اینکه گواهینامه ندارد. ("بیشتر دوست دخترم پاتریشیا که 3 ساله گواهینامه داره پشت فرمون میشینه. من فقط بیرون شهر رانندگی می کنم") در سن 20 سالگی او ناگهان بوسیده شد ولی لیاقت شانس فوتبالی و توانایی اقتصادی را داشت. مائورو ایکاردی متولد روساریو آرژانتین در این چند ماه ابتدایی 2013 تنها مسی (18) و رونالدو (14) را جلوتر از خودش که 8 گل زده است می بیند.

خبر انتخاب خورخه ماریو برگولیو بعنوان پاپ چطور بهت رسید؟ اون هم مثل تو آرژانتینیه.

"رو مبل خوابیده بودم. ساعت حدودا 7 شب بود. می دونم ولی خوابیدن رو دوست دارم. پاتریشیا بیدارم کرد که خبرو بهم نشون بده ولی اون لحظه نفهمیدم چی شده. ولی بعدش شدیدا احساس هیجان کردم. من این حقیقت رو احساس کردم که یه کشیش تو آرژانتین که همیشه بین مردم بود مخصوصا بین فقیرترین هاشون حالا پاپ شده. او برای کلیسا و همه اعتقادات خوب خواهد بود"

پاپ در اولین سخنرانیش گفت: "من از جایی دور می آیم، از آخر دنیا" وضعیت زندگی جایی که تو در آن بزرگ شدی واقعا آخر دنیا بود؟

"شاید آخر دنیا نبود ولی نزدیکش بود. بود و هنوز هم یه محله فقیره. یه خواهر و برادر دارم که 2 و 3 سال از من کوچیکترن. برای تامین خرج ما پدرم هزارتا شغل داشت از قصابی بگیر تا کارگری. مادرم هم همیشه در خشکبار فروشی کار می کرد و پدر بزرگ و مادر بزرگم مراقب ما بودند. بعد از اون من نه سالم بود که آرژانتین بحران زده شد و پدرم تصمیم گرفت ما به جزایر قناری اسپانیا مهاجرت کنیم.

Screen-Shot-2013-03-22-at-10.20.24-PM.png

بعد از اون زندگیت چطور بود؟

"مدرسه و فوتبال. من خیلی درس می خوندم و تو مدرسه شاگرد خوبی بودم. من با دوچرخه ام به مدرسه ای می رفتم که اصلا نزدیک خونه مون نبود. وقتی 5 سالم بود فوتبال رو تو باشگاه اینفانتیل سارتا شروع کردم. اون موقع فوتبال رو دوست نداشتم ولی پدرم اصرار می کرد. چون خودش تو 15 سالگی عضو تیم بزرگسالان روزاریو سنترال شده بود ولی فوت پدرش باعث شد فوتبال رو ول کنه و بره سراغ کار."

و اون مجبورت کرد رویای فوتبالیست شدن خودش رو تو به ثمر برسونی. انتظار سنگینی نبود؟

"نه برعکس برام یه انگیزه شد. اون همیشه می خواست من بهترین باشم."

فکر می کنی بتونی؟

"فکر می کنم قویم و هنوز می تونم پیشرفت کنم"
از اولش مهاجم بودی؟
"تو آرژانتین هرجا که تونستم بازی کردم. حمله، هافبک، دفاع حتی دروازه بان هم بودم. کم کم شماره 9 رو می پوشیدم چون دوست داشتم جلو بازی کنم. ولی بعدش چون قدم از بقه بلندتر بود ژوزه من رو به دفاع برد ولی کم کم قانع شد که تو محوطه حریف مفیدترم تا محوطه خودمون."

Screen-Shot-2013-03-22-at-9.jpg

روزاریو شهر لئو مسی هم هست...

"من اولین بار وقتی 17 سالش بود و اولین بازیش را برای بزرگسالان بارسا انجام داد با او صحبت کردم. اون موقع من تو قناری بودم و تو باشگاه وسینداریو بازی می کردم که چند بار استعدادیاب های بارسلونا اومدن و اسم من رو برای باشگاه خودشون رد کردن. لئو شنید که بارسا دنبال یه آرژانتینی متولد روزاریوه و یه عکس امضا شده برام فرستاد که آرزو می کرد راه اون رو ادامه بدم."

و بعدش؟

"داستانی که میگن لئو به من اس ام اس می زد تا من رو برای اومدن به بارسا متقاعد کنی دروغه. آخه چه کسی پیشنهاد بهترین آکادمی دنیا رو رد می کنه؟ بعد چند ماه وقتی داشت از تمرین به خونه برمی گشت دیدمش و بهش گفتم یادته برای یه پسر کوچولو عکس امضا کرده بودی و براش فرستادی؟ اون منم! از اون به بعد تو بارسلونا زیاد با هم بودیم و یه بار هم منو برای شام مهمون کرد. یه بار هم به خونه اش دعوت شدم که نشد برم. ولی الان رابطه مون کم شده."

تو این چند سال کنارش یا جلوش بازی کردی؟

"هیچوقت تو این 2.5 سالی که تو آکادمی بارسا بودم با بازیکنان تیم بزرگسال برخورد نداشتیم. گواردیولا همه چیز رو مشخص می کرد حتی برای جوانترین رده ها"

مسی مدل فوتبالی تو است؟

" نه الگوی من باتیستوتا است."

بارسا-میلان رو دیدی؟ پشیمون نیستی که چنین تیمی رو ترک کردی؟

"نه. بارسا از لحاظ تکنیکی خیلی به من کمک کرد ولی من پیشرفتی درباره توانایی های ذهنی نداشتم ولی این موضوع مهم نیست. شخصیت من به این تیم نمی خورد. به ایبراهیموویچ نگاه کنید حتی اونم موفق نشد. بارسا بدون مهاجم نوک بازی می کنه و تمام هم تیمی های بزرگتر از من که قد بلندتری داشتند و فیزیکی بودند تیم رو ترک کردند. اصلا پشیمون نیستم."

Screen-Shot-2013-03-22-at-9YoNMc.jpg

آخرش هم آرژانتین رو بجای ایتالیا انتخاب کردی؟

"آره من یه آرژانتینیم. از روز اول هم این رو گفته بودم."

فکر می کنی به تیم ملی دعوت بشی؟

"با سابلا صحبت کردم. اگه تمام تلاشمو بکنم بالاخره دعوت می شم."

چه چیزی رو درباره جنوا دوست داری؟

"دریا که به من این احساسو میده که تو صلح زندگی کنم. هرچند دوست دارم خرید کنم و یدونه مغازه تو فیومانا هست. بارسلونا هر صد متر یدونه از این مغازه ها داشت."

میلان پر از این فروشگاه ها است...

(با خنده) در واقع چند باری میلان رفتم ولی نمی خوام در مورد نقل و انتقالات صحبت کنم.

ولی تو این سن می خوای یک فصل دیگه تو سمپدوریا بازی کنی یا به یک تیم بزرگ بری و نیمکت نشین باشی؟

حرف شما درسته ولی کی گفته سمپدوریا سال بعد یک مهاجم بزرگ نمیخره و من نیمکت نشین نمی شم؟ از طرف دیگه من هیچوقت نگفتم می خوام به اینتر یا یووه برم. من از سمپدوریا راضیم. خواهیم دید...

اولین چیزی که در مورد فوتبال ایتالیا یاد گرفتی؟

اینکه باید بازی رو برد همچنین حداکثر تلاش. تو اسپانیا دیدن تکل هایی که اینجا زده میشه سخته. مدافا بیشتر به فکر بازیسازیند تا له کردن شما.

توصیه که دلیو روسی بیشتر از همه به تو می کنه؟

این که برای تیم بازی کنم نه خودم. و اینکه پرس کنم و بازی بدون توپ رو درست انجام بدم.

سر آخر ایکاردی رو چطور توصیف می کنی؟

کسی که تو رختکن با همه شوخی میکنه. اونا بهم میگن "دلقک محله"

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مصاحبه با
icon12.gif
میلیتو
icon12.gif

میلیتو امروز مصاحبه ای را با خبرنگاران انجام داده است و به سوالات آنها پاسخ داده است.

به گزارش سایت رسمی اینتر - میلیتو اظهار داشت که میخواهد هواداران را خوشحال کند.

مصاحبه وی را در زیر خواهیم خواند.

شما برای آینده چه انتظاری دارید؟

من انتظار دارم که دوباره بازی کردن را شروع کنم.این همین حالا هم یک هدف برای من است.و سعی میکنم هرچه سریع تر بهبود یابم.

پالاسیو اظهار داشته است که شانس بازی کردن در کنار تو را از دست داده است:

او یک دوست خوب است و این را هم به خودم گفته است.او میداند چطور امیدوار بماند ما بازی های بیشتری را در کنار هم انجام خواهیم داد.او یک بازیکن کلاس بالاست و من واقعا از بازی کنار وی لذت میبرم.او بخوبی یک بازیکن جوان است.

بازی اینتر و یوونتوس چطور خواهد بود؟

یک بازی بسیار سخت.اما بطور قطع ما آن را پیروز خواهیم شد.ما این امید را داریم.

صحبت های پایانی؟

من میخواهم با تمام وجود از هواداران تشکر کنم چون آنها باورنکردنی مرا پشتیبانی میکنند.من میخواهم آنها را شاد کنم چون مستحق این هستند.از باشگاه، رئیس و کارکنان پزشکی و خانواده ام تشکر میکنم که در شرایط سخت در کنار من بودند."

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ماتراتزي: اينتر کيفيت فتح اسکودتو را ندارد[/h]
[h=2] مارکو ماتراتزي، مدافع سابق اينتر مي‌گويد اين باشگاه براي فتح اسکودتو بايد بازيکن بخرد.[/h]
00944384.jpg

اينتر در سري آ ششم است. ماتراتزي به گاتزتا دلو اسپورت گفته: «اگر تيم ما همين بماند سخت است که اينتر در فصل 14-2013 به دنبال قهرماني باشد.

نگه داشتن استراماچوني البته حرف‌هاي بسياري درباره اهداف باشگاه در آينده دارد. اما اين حرکت بايد با چند خريد خوب تکميل شود.

اين همان چيزي است که اين فصل به‌روشني فقدانش حس مي‌شده.»

اينتر 21 امتياز کمتر از يوونتوس صدرنشين دارد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]زانتي : يک فصل ديگر در اينتر مي مانم[/h]
[h=2] کاپيتان کهنه کار و آرژانتيني تيم فوتبال اينتر نوشته هاي برخي نشريات در مورد احتمال بازنشستگي وي در پايان فصل را تکذيب کرد و گفت يک فصل ديگر به حضور خود در اين تيم ادامه مي دهد.[/h]
00031275.jpg

به گزارش الکره ، خاوير زانتي که اوت آينده 40 ساله خواهد شد به شبکه تلويزيوني مديا سِت گفت :« مسلما در پايان فصل جاري بازنشسته نمي شوم و يک فصل ديگر به عنوان آخرين فصل خود در اينتر خواهم ماند.من هنوز هم مي توانم با توان خوبي در مسابقات شرکت کنم.بنابراين چه دليلي براي بازنشستگي وجود دارد ؟ »

زانتي از شکست اين هفته اينتر برابر يوونتوس ابراز تاسف کرد و گفت :« ما بسيار خوب بازي کرديم و تا دقيقه آخر مسابقه دو تيم مساوي بودند اما نتيجه نهايي براي ما تاسف آور بود.ما همچنان به دنبال رده سوم جدول سري آ هستيم تا به ليگ قهرمانان اروپا راه يابيم.براي اين کار 8 بازي ديگر فرصت داريم و فصل با شکست مقابل يووه براي ما تمام نشده است.»

زانتي در ماه ژوئيه 1995 از تيم بانفيلد آرژانتين به اينتر منتقل شد.

بالا