• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
icon12.gif

post-1350816285-jucax.jpg

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
اسطوره هر چی که فکر کنی همین خاویر زانتی هست اسطوره اخلاق و تعصب و سادگی و بدون حاشیه بودن
انشالله سال دیگه سری A رو بگیره

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من یه رفیقم طرفدار یووه بود که روز تولدش براش پیراهن یووه گرفتم. اون زمان من عاشق رونالدو بودم اونم برام اینو گرفت. واسه هردومون گشاد بود ولی میپوشیدیم میرفتیم مدرسه. همیشه هم بهمون گیر میدادن ناظم و مدیر اینا چیه میپوشین :lol:. یادش بخیر.

11.jpg1.jpg33.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینتر خواهان هافبک لاتزیو شد

طبق گزارش توتو اسپورت اینتر اکنون خواهان بخدمت گیری هافبک 28 ساله لاتزیو شده است. اینتر به دنبال تقویت خط هافبک خود می باشد بهمین دلیل هرنانس را مورد توجه خود قرار داده است.
قرارداد این بازیکن در سال 2015 به پایان میرسد ولی قصد تمدید آن را ندارد بهمین دلیل احتمال فروش این بازیکن از سوی لاتزیو بسیار است.
هر چند اینتر در این راه کار آسانی را در پیش نخواهد داشت چون باید با پی اس جی رقابت کند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
استانکوویچ خداحافظی کرد،نامه وی به هواداران

img.php

دژان استانکوویچ هافبک محبوب اینتر در طی یک نامه که در سایت رسمی باشگاه منتشر شد از تمام هواداران اینتر خداحافظی کرد و پایان دوران بازیگریش را در این تیم اعلام کرد.

استانکوویچ در پیامی احساسی از تمام دوستدارانش خداحافظی و تشکر کرد.

هواداران عزیز

اینها صحبت های یک اژدهاست اما همراه با احساسات و لذتی بزرگ.

من نمیدانم که بتوانم واژه های درستی را برای خداحافظی و تشکر از شما و حمایت هایی که از من کردید انتخاب کنم .این 10 سال بهترین روزهای زندگی من بوده است.من به عنوان یک مرد و یک فوتبالیست در اینجا رشد کردم.من و خانواده ام میخواهیم از موراتی تشکر کنیم.من به شخصه میخواهم یک تشکر ویژه از رئیس بکنم.او به من این فرصت را داد که لباس اینتر را بپوشم اول از هرچیزی من از این بایت خوشحال و مفتخر هستم و سپس بخاطر اینکه توانستم همه جام ها را با این لباس پیروز شوم.

تعداد افراد زیادی هستند که من به وجود آنها لذت میبرم و من میخواهم با همه آنها با این نامه و این کلمات و با نگاه به چشمانشان خداحافظی کنم و بدانید که همیشه در قلب من باقی خواهید ماند حتی اگر من نتوانم نام همه شما را در این نامه بیاورم.

من هرگز اولین روز حضورم را در این باشگاه و اولین مصاحبه مطبوعاتیم با جیاچینتو فاکتی رئیس افتخاریمان - یک فرد سرشار از افتخار از هر نظر- را فراموش نخواهم کرد.عکس آن روز یکی از بهترین خاطرات من بعنوان یک بازیکن اینتر است.

فکر جدا شدن از لباس اینتر اشک را از چشمان من سرازیر میکند اما من همیشه رک و راست بوده ام و اشک هایم همیشه واقعی بوده است.زمانی در زنگی وجود دارد که شما را به حرکت رو به جلو و آینده امیدوار میکند کسانی در زندگیتان میآیند که از وجود آنها افتخار میکنید ولی باید از آنها خداحافظی کنید.من همیشه سعی کرده ام که به عنوان یک مرد و یک فوتبالیست زندگی کنم.

در طول دوران بازیگریم در این شهر با فوتبالیسنت های بزرگی بازی کرده ام این سخت است که با این واژه ها از تمام آنها تشکر کنم.این یک افتخار است که من این رنگ را پوشیدم و این برای همیشه بر روی پوست من باقی خواهد ماند و هر گز آن را از تن بیرون نخواهم راند.همانطور که هیچ کس تا بحال نتوانسته است این کار را بکند.

همگی در قلب من جای دارید

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست دارم اون تیمی که این فصل Serie A رو میبره این ویژگیها رو داشته باشه:
تنها تیمی باشه که به Serie B نرفته باشه و تنها باشگاه ایتالیایی باشه که 3 گانه اروپا و لیگ و جام حذفی رو بدست آورده باشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینتر و هامبورگ بازیشون 1-1 مساوی شد. ایکاردی گل اینتر رو زد. اینتر جمعه ساعت 4:30 بامداد تو مسابقات 8 جانبه آمریکا مقابل چلسی قرار میگیره.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینتر بعد از دو شکست تو تورنمنت آمریکا تو بازی سوم با یووه 1-1 مساوی کرد و تو ضربات پنالتی یووه رو 9-8 شکست داد.

Inter.jpg

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]زانتي: سن فقط يک عدد است[/h]
[h=2] کاپيتان اينترميلان در روز تولد 40 سالگي‌اش اعلام کرد سن و سال فقط يک عدد است و از هفته آينده دويدن را آغاز مي‌کند.[/h]
00038382.jpg

خاوير زانتي 10 آگوست 1973 در بوينس آيرس متولد شد و از سال 1995 نيز در ترکيب اينترميلان به ميدان مي‌رود.

به گزارش فارس،او از سال 1999 بازوبند کاپيتاني نرآتزوري را به بازو بست و بسياري از رکوردها را در اين تيم جابه‌جا کرد. او 845 بازي با پيراهن اينترميلان در کالچو انجام داده و 21 گل نيز به ثمر رسانده است. زانتي در کليه رقابت‌ها بيش از 1100 بازي براي بخش آبي شهر ميلان انجام داده و در نزد هواداران بسيار محبوب است.

خاوير اکنون به دليل آسيب ديدگي شديدي که در اواخر فصل گذشته برايش رخ داد حاشيه نشين است. البته او قول داده با رفع آسيب ديدگي بار ديگر به ترکيب تيم بازمي‌گردد و دوران حرفه‌اي فوتبال خود را ادامه خواهد داد. پزشکان اينتر اعلام کرده‌اند او که از دو هفته پيش تمرين‌هاي اختصاصي خود را آغاز کرده، بر اساس پيش بيني مي‌تواند در ماه اکتبر (آبان) بار ديگر در جوزپه مه آتزا به ميدان برود.

زانتي در اين مورد به گازتا دلو اسپورت گفت: همه چيز خوب پيش مي‌رود. در اردوي پيش فصل آمريکا مي‌توانستم با ساير اعضاي تيم تمرين کنم ولي سرمربي ترجيح داد در بخش‌هاي ديگر به او کمک کنم. تاندون پايم بر اساس برنامه‌اي که کادر پزشکي در اختيارم قرار داده‌اند رو به بهبود است. از جمعه و شنبه هفته آينده مي‌توانم دويدن را آغاز کنم.

وي در ادامه عنوان کرد: نمي‌خواهم در مورد زمان دقيق بازگشت به ميدان حرفي بزنم زيرا در مورد آن چيزي نمي‌دانم. اينکه مي‌توانم به زودي بدوم گام بسيار بزرگي براي حضور در ترکيب تيم است.

قرارداد خاوير زانتي با اينترميلان به تازگي تا پايان فصل پيش رو تمديد شده و در وب سايت رسمي اين باشگاه نوشته شده «تولدت مبارک کاپيتان. همه ما منتظر حضور تو در ميدان هستيم. گوشه قلب تمامي هواداران باشگاه جاي داري.»

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]انتقال قرضي رولاندو از پورتو به اينتر[/h]
[h=2] باشگاه اينتر با انتقالي قرضي رولاندو، مدافع مياني پورتو را به خدمت گرفت.[/h]
00945425.jpg

اين بازيکن که فصل گذشته زير نظر والتر ماتزاري در ناپولي بازي کرد، بار ديگر به اين مربي پيوست. براساس گزارش ها، در صورت توافق طرفين، اين انتقال مي تواند در تابستان آينده دائمي شود.

اين مدافع 27 ساله که ژانويه گذشته به ناپولي رفته بود، 7 بار در سري آ براي اين باشگاه به ميدان رفت.

در سايت اختصاصي باشگاه اينتر در مورد اين انتقال آمده است:" رولاندو آماده است تا بعد از تور آمريکا، به تيم ملحق شود. تيم و هواداران از او به گرمي استقبال خواهند کرد."

اينتري ها همچنين اميدوارند که بتوانند والاس، ستاره جوان چلسي، که فصل گذشته براي باشگاه فلوميننزه برزيل بازي مي کرد، را به خدمت بگيرند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
با کاهش دستمزد
[h=1]اتوئو به اينترميلان بازمي‌گردد[/h]
[h=2] مهاجم پيشين اينترميلان ايتاليا با کاهش دستمزد به اين تيم بازمي‌گردد.[/h]
00036144.jpg

برخي از نزديکان به ساموئل اتوئو اعلام کرده‌اند او حاضر است با کاهش چشمگيري در دستمزد دريافتي‌اش، آنژي ماخاچکالا را ترک کرده و به اينترميلان بازگردد.

به گزارش فارس، اين مهاجم کامروني از شرايط خود در آنژي راضي نيست زيرا سران اين باشگاه از او خواسته‌اند دستمزدش را کاهش دهد. به همين دليل نام اين بازيکن در ارتباط با باشگاه‌هايي چون ناپولي، لس آنجلس گلکسي و تعدادي از تيم‌هاي ليگ برتر انگليس شنيده شده ولي برخي از دوستان وي بازگشت به اينترميلان را نيز دور از ذهن ندانستند.

يکي از دوستان وي در اين مورد به RMC گفت: اتوئو اعلام آمادگي کرده براي بازگشت به اينترميلان حاضر است دستمزد دريافتي خود را به شکل قابل توجهي کاهش دهد.

اين بازيکن 32 ساله در سال 2010 با اينترميلان موفق به فتح سه گانه شد ولي يک سال بعد اين تيم را به مقصد آنژي ماخاچکالا ترک کرد تا با 18 ميليون يورو در سال، به پردرآمدترين بازيکن در جهان بدل شود.

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
خدایی خیلی تیم جوون و خوبی بستن امسال کاش میلیتو هم زودبرسه و بازی رو شروع کنه

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2

بالا