• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]اينتر برد و به رده پنجم صعود کرد[/h]
[h=2] اينتر با پيروزي دو بر صفر برابر سامپدوريا در ديدار معوقه هفته بيست و نهم رقابت هاي سري A به رده پنجم جدول رده بندي صعود کرد.[/h]
00941946.jpg

اينتر در ديدار معوقه هفته بيست و نهم رقابت هاي سري A موفق شد با دو گل سامپدوريا را شکست دهد و با 50 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به لاتزيو به رده پنجم جدول رده بندي صعود کند.

در اين ديدار که در ورزشگاه خانگي سامپدوريا برگزار شد رودريگو پلاسيو آرژانتيني گل نخست اينتر را در دقيقه 43 به ثمر رساند تا دو تيم با همين نتيجه به رختکن روند.

در نيمه دوم در حاليکه همگان در انتظار شنيدن سوت پايان بازي با همين نتيجه بودند بار ديگر پلاسيو در سومين دقيقه از وقت هاي اضافي موفق شد دروازه حريف را باز کند و تيمش را صاحب سه امتياز حساس اين ديدار کند.

هفته سي و يکم رقابت هاي سري A شنبه هفته آينده با انجام دو ديدار آغاز خواهد شد که در حساس ترين بازي يوونتوس صدرنشين در خانه از پسکارا پذيرايي مي کند.

در جدول رده بندي يوونتوس با 68 امتياز صدرنشين است و تيم هاي ناپولي و ميلان به ترتيب با 59 و 57 امتياز در رده هاي دوم و سوم جاي دارند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
آمار استراماچونی در اینتر

post-1365589243-dekup.png.jpg

یک فصل سخت برای همه : طرفداران ، رئیس باشگاه ، و نیز مردی که ***** تیم را روی نیمکت بر عهده دارد.آندریا استراماچونی 57 بازی به عنوان مربی اینتر بوده است و روزنامه ورزشی گاتزتا در آماری جالب عملکرد استرا را زیر ذره بین قرار داده است.او در اینتر 30 بار پیروز شده و 10 تساوی و 17 شکست نیز در کارنامه خود دارد.همچنین اینتر با مربیگری استراماچونی ، 103 گل به ثمر رسانده و 81 گل نیز دریافت کرده است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]موراتی: آینده استراماچونی در پایان فصل مشخص می‌شود[/h]
رییس باشگاه اینتر به این اشاره کرده که مربی‌اش تا پایان فصل فرصت دارد که خود را ثابت کند.

سایت گل – آینده آندره‌آ استراماچونی در اینتر در روز 30 ژوئن (9 تیر) مشخص خواهد شد.

این مربی اخیرا در لیگ خوب نتیجه نگرفته، تیمش از لیگ اروپا حذف شده و در نیمه‌نهایی جام حذفی هم به رم باخت.
اینتر از پنج دیدار اخیر در سری آ چهار تایش را واگذار کرده و به رده هفتم جدول فروغلتیده. آنها پنج امتیاز با رتبه صعود به لیگ قهرمانان فاصله دارند و 9 امتیاز از میلان همشهری کمتر دارند.
موراتی می‌گوید: «آینده استراماچونی را در روز 30 ژوئن خواهید فهمید. در حال حاضر سخت بتوان عملکردش را قضاوت کرد چون ما دچار بحران مصدومیت بوده‌ایم. درباره نام‌هایی که به زبان می‌آورند هم من لیست افرادی که با آنها تماس داشته‌ایم را به شما خبرنگاران می‌گویم: ما با هیچ فردی تماس نگرفته‌ایم!»
آنتونیو کاسانو، رودریگو پالاسیو و دیه‌گو میلیتو مصدومند و استبان کامبیاسو و فردی گوارین هم به جمع آنها پیوسته‌اند.
از موراتی پرسیدند آیا این به دلیل آماده‌سازی ضعیف و تمرینات بد استراما است و او پاسخ داد: «من زمان تحلیل این موضوع را نداشته‌ام. اما به نظرم در این حالت باید آماده‌سازی تغییر کند.»

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]استراماچونی: کم کم داریم همه بازیکنان مان را از دست می دهیم[/h]

در حال حاضر بازیکنانی مثل کاسانو، رودریگو پالاسی، دیه گو میلیتو و استبان کامبیاسو در فهرست مصدومیت نرآتزوری هستن

سایت گل- آندره آ استراماچونی، سرمربی اینتر، از مشکل مصدومیت های پیاپی بازیکنان تیمش در چند هفته اخیر اعلام نارضایتی کرد و به شوخی گفت که تیمش به زودی از بازیکن خالی می شود.

در حال حاضر بازیکنانی مثل کاسانو، رودریگو پالاسی، دیه گو میلیتو و استبان کامبیاسو در فهرست مصدومیت نرآتزوری هستند؛ ضمن اینکه والتر ساموئل هم در آستانه دیدار این هفته مقابل پالرمو دچار آسیب دیدگی شده است.
استراماچونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بزرگترین افسوس ما این است که نمی توانیم از تعدادی از مهمترین بازیکنان مان استفاده کنیم. من در حال حاضر کاملا آرام هستم زیرا بازیکنانی که در اختیار دارم، خیلی خوب کار کرده اند.

275333hp2.jpg

265783hp2.jpg

ما از این ناراحتیم که با داشتن بازیکنان مصدوم، می توانستیم امتیازات بیشتری داشته باشیم. بعضی چیزها خوب پیش رفت و بعضی چیزهای دیگر نه. هدف ما این است که اینتر را به جمع تیم های بالای جدول برگردانیم.
کاسانو و پالاسیو؟ روند ریکاوری آنها مثل هم است."
اینتر در حال حاضر با 53 امتیاز از 33 دیدار، در رتبه پنجم جدول سری آ قرار دارد. آنها شش امتیاز با میلان که در رتبه سوم جدول است، فاصله دارند.استراماچونی

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
استراماچونی:از دست دادن زانتی ضربه بزرگی برای ماست

آندره آ استراماچونی سرمربی جوان اینتر در صحبت هایی اعلام کرده که مصدومیت خاویر زانتی مصدومیتی جدی است.

در دقیقه 17 بازی اینتر مقابل پالرمو که با باخت 0-1 نرآتزوری همراه بود، در پی برخوردی که میان زانتی و سالواتوره ارونیکا به وجود آمد، زانتی روی زمین افتاد و با برانکارد به خارج از زمین منتقل شد. بعد ازاین اتفاق خیلی ها نگران آن بودند که امیدهای زانتی برای یک فصل دیگر حضور درترکیب تیمش نقش برآب شود.

بلافاصله بعد ازاتمام مسابقه و قبل از آنکه نتیجه نهایی معاینات پزشکی اعلام شود، استراماچونی در گفتگو با اسکای سپورت ایتالیا گفت:«مصدومیت زانتی اصلا اتفاق خوبی نبود. من پزشک نیستم ولی می دانم که مصدومیت درناحیه تاندون آشیل،معمولا مصدومیتی جدی است. از دست دادن خاویر ضربه بزرگی برای ماست؛به ویژه در برهه زمانی سختی که در آن قرار گرفته ایم. سخت است که در مورد شرایطی این چنینی نظر بدهیم.»

استراماچونی در ادامه صحبت هایش درمورد شرایط نرآتزوری صحبت کرد. اینتر در حال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار گرفته و دو امتیاز با کسب سهمیه حضور در رقابت های فصل بعد لیگ اروپا فاصله دارد.استراماچونی درادامه، راجع به آینده اش روی نیمکت مربیگری نرآتزوری گفت:«این مربوط به مدیران و سران باشگاه است. من فقط باید به زمین بازی فکر کنم و ما همچنان به تلاشمان برای به کارگیری تمام توانمان در زمین چمن ادامه خواهیم داد. من نباید فرد مناسبی برای صحبت کردن درمورد آینده ام باشم. ما تمام فکروذکرمان این است که تا پای جان برای تیم بازی کنیم.»

تک گل بازی یکشنبه را جوسیپ ایلسیچ به ثمر رساند و استراماچونی درانالیز این بازی گفت:« ما از روی بازی ضعیف خودمان گل خوردیم و به خاطر یک اشتباه،هزینه زیادی را پرداخت کردیم.»

سرمربی نرآتزوری ادامه داد:«بعد از آن چندین فرصت برای گلزنی داشتیم ولی در خط حمله گزینه های زیادی نداشتیم. البته بازیکنان حاضر در زمین تمام تلاششان را به کار گرفتند.»

اینتر حالا باید در غیاب کاپیتان آرژانتینی اش خود را برای یک بازی سخت در سن پائولو و رودرروی ناپولی آماده کند.

icon12.gif
icon12.gif
:(:(

41ezfsq0763xy2d2n2r9.jpg

مشاهده پیوست 353110

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خیلی بده اگه دیگه نتونه بازی کنه
به عنوان یک میلانی براش ارزوی بهبود میکنم:happy:

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=2]زانتی: دوباره برمی گردم
icon12.gif
[/h]

کمی بعد از اتمام بازی اینتر مقابل پالرمو که با شکست 0-1 نرآتزوری مقابل حریف به پایان رسید، باشگاه اینتر بیانیه ای را در مورد مصدومیت کاپیتان تیمش منتشر کرد.

دراین بیانیه به این نکته اشاره شده بود که خاویر زانتی کاپیتان با سابقه اینتر، به دلیل پارگی تاندون آشیل پای چپ دست کم به مدت هشت ماه دور از رقابت ها خواهد بود.

این اتفاقی بود که در دقیقه 17 بازی با پالرمو و در پی برخوردی که میان سالواتوره آرونیکا با زانتی رخ داد و باعث شد تا زانتی که نقش برزمین شده بود را با برانکارد از زمین مسابقه خارج کردند.

حالا این مدافع باتجربه آرژانتینی که در ماه آگوست تولد چهل سالگی اش را جشن می گیرد، اعلام کرده که عمر فوتبالی اش به اتمام نرسیده . کاپیتان نراتزوری در ماه آگوست 40 ساله می شود، ولی این مسئله نتوانسته خللی در روحیهء بالای او ایجاد کند.

با توجه به شرایط سنی این بازیکن و دوره بهبودی طولانی مدت او، این مصدومیت می توانست به معنای خداحافظی اجباری او با دنیای فوتبال باشد ولی او در محوطه بیرونی درمانگاهی که زانتی در آن تست های پزشکی را انجام داد،این مدافع آرژآنتینی به خبرنگاران گفت: "دوران فوتبالی من به عنوان یک بازیکن به پایان نرسیده. پس از یک مدت طولانی فعالیت، نیاز به یک دوره بازسازی داشتم ...می خواهم قوی تر از گذشته به میادین برگردم." این اولین آسیب دیدگی شدید دوره حرفه ای زانتی است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]اينتر استراماچوني را اخراج کرد[/h]
[h=2] باشگاه اينتر سرانجام تصميم نهايي را در مورد آينده آندره آ استراماچوني گرفت و اين مربي جوان را اخراج کرد.[/h]
00038156.jpg

مارکو برانکا، مدير ورزشي اينتر، روز گذشته اين خبر را به صورت تلفني به استراماچوني اعلام کرد. اين مربي جوان به دليل سرماخوردگي و تب در تمرينات روزهاي اخير اينتر حضور نداشت و به همين دليل، برانکا اين خبر را از طريق يک تماس تلفني به او اعلام کرد.

به گزارش گل، اکنون اينتري ها بايد با اين مربي بر سر مبلغ غرامت او به توافق برسند زيرا استراماچوني تا سال 2015 با اينتر قرار داد داشت.

در چند روز اخير نام هايي مانند والتر ماتزاري و روبرتو مانچيني به عنوان گزينه هاي احتمالي اينتر مطرح شدند اما هنوز دقيقا مشخص نيست که باشگاه اينتر با کدام يک از اين گزينه ها مذاکره کرده است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ماتزاري سرمربي جديد اينترميلان شد[/h]
[h=2] باشگاه فوتبال اينترميلان ايتاليا روز جمعه اعلام کرد والتر ماتزاري به جاي آندرا استراماچوني سرمربي اين تيم شده است.[/h]
00037963.jpg

باشگاه اينتر پس از اينکه در اين فصل جايگاهي بهتر از رده هفتمي در سري آ فوتبال ايتاليا کسب نکرد استراماچوني را برکنار و ماتزاري سرمربي سابق ناپولي را براي هدايت اين تيم منصوب کرد.

باشگاه اينتر در بيانيه اي افزود :« اينترميلان اعلام مي کند والتر ماتزاري سرمربي جديد اين تيم است ، از زحمات استراماچوني و تعهد وي در فصلي سخت تشکر مي کنيم.»

اين باشگاه افزود قراردادي دوساله با ماتزاري امضا کرده است.

به گزارش خبرگزاري رويترز از رم ، ماتزاري که چهار فصل سرمربي گري ناپولي را برعهده داشت و در رقابتهاي اين فصل نيز اين تيم را در جايگاه دوم سري آ قرار داد ، در پايان فصل از اين تيم جدا شد.

روزنامه «گازتادلو اسپورت» در پايگاه اينترنتي خود اعلام کرد ارزش قرارداد ماتزاري با اينتر به سه ميليون و 500 هزار يورو (چهار ميليون و 530 هزار دلار) در سال مي رسد.

ماتزاري 51 ساله توانست ناپولي را به جايگاه مناسبي در فوتبال ايتاليا برساند و فصل گذشته نيز اين تيم را در جام حذفي ايتاليا به عنوان قهرماني رساند.

استراماچوني 37 ساله مارس 2012 به طور ناگهاني از تيم جوانان اينتر به تيم بزرگسالان آمد و به جاي کلوديو رانيري سرمربي اينتر شد.

وي در پايان فصل گذشته عملکرد خوبي داشت و توانست قرارداد سه ساله با اينتر امضا کند اما مصدوميت چند بازيکن سرشناس اينتر در پايان اين فصل از جمله ديگو ميليتو ، دژان استانکوويچ ، رودريگو پالاسيو ، آنتونيو کاسانو و خاوير زانتي موجب شد اين تيم نتايج خوبي کسب نکند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
زانتی بهترین بازیکن فصل 2012/13 از دید هواداران

e.png

طی نظرسنجی ای که در طی مدت یک ماه در بین بازدید کنندگان سایت برگزار شدخاویر زانتی کاپیتان محبوب اینتر به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته با اختااف اندکی نسبت به هاندانوویچ انتخاب شد.

در بین بازیکنان موجود کاپیتان با 35.7 درصد از آرا را به خود اختصاص داد و پس از وی هاندانوویچ با کسب 32.8 درصد از آرا قرار دارد.

دیگر بازیکنان با اختلاف زیادی نسبت به این دو بازیکن قرار دارند.

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
اینتر چرا یک مهاجم درست حسابی نمیاره ؟
قبلا خیلی خریدهای بهتری داشت
از فصل جدید خبری ندارین که نقل و انتقالات چجوریه ؟

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
اینتر چرا یک مهاجم درست حسابی نمیاره ؟
قبلا خیلی خریدهای بهتری داشت
از فصل جدید خبری ندارین که نقل و انتقالات چجوریه ؟

رفته تو کار جوان گرایی و فکر نکنم تو فصل جدید خرید بزرگی داشته باشه

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
به خاطر همین کاسانو رو گرفت ؟
بابا همین کاوانی دم گوششون هست
همین رو بگیرن کافیه

کاسانو رو نخریدن معاوضه کردن پادزینی رو دادن میلان کاسانو رو آوردن

الان اگه لیست بازیکنان رو ببینی 9 یا 10 بازیکن زیر 25 سال دارن

کاوانی بسیار مهاجم خوبیه ولی فکر نکنم بخرنش

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
ایکاردی : من مثل باتیستوتا هستم

مشاهده پیوست 382265

مائورو ایکاردی ستاره جوان و آینده دار آرژانتین آمده است تا به زودی مراسم معارفه خود را با لباس اینترمیلان انجام دهد.

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از فوتبال ایتالیا - ماریو که به زودی از سامپدوریا به اینتر میلان نقل مکان میکند گفت : " فکر میکنم شباهت بسیار زیادی بین من و گابریل باتیستوتا وجود داشته باشد. "​

ایکاردی که در تابستان امسال از سامپدوریا به اینتر میلان خواهد پیوست در حال حاضر در خدمت تیم ملی کشور اش است .​

ایکاردی ادامه میدهد : " مردم مرا با باتیستوتا مقایسه میکنند و چون بازی من در مبنای باتیستوتاست ، خودم هم فکر میکنم شباهت بسیار زیادی بین ما گابریل وجود دارد . "​

ایکاردی 20 ساله فصل قبل در 31 بازی 10 گل برای سامپدوریا به ثمر رساند و طی این 31 بازی 2115 دقیقه در میدان حضور داشت.​

مائورو ادامه داد : " من خیلی دوست دارم به اندازۀ او بزرگ شوم و در حال حاضر من این موقعیت را دارم . "

سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - مائورو ایکاردی در میلان،فردا امضا میکند

مشاهده پیوست 382266

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]برنامه اينترميلان براي توسعه مه‌آتزا[/h]
[h=2] اينترميلان برنامه‌هايي براي توسعه ورزشگاه خانگي خود اجرا خواهد کرد.[/h]
00939611.jpg

باشگاه اينترميلان بارها اعلام کرده قصد دارد ورزشگاه جديدي براي خود بنا کند ولي ماسيمو موراتي، رييس اين باشگاه اعلام کرده بار ديگر مي‌خواهد با توسعه ورزشگاه جوزپه مه آتزا در آينده‌اي نزديک آن را به ورزشگاهي مدرن‌تر بدل کند.

به گزارش فارس،مدت‌ها پيش براي افزايش تعداد صندلي‌هاي اين ورزشگاه به بيش از 90 هزار عدد برنامه‌ريزي‌هايي شده بود ولي اين کار هيچ وقت اجرايي نشد.

با تمام اين حرف‌ها، موراتي قصد دارد اين ورزشگاه را بار ديگر تعمير کند تا بار ديگر به يکي از زيباترين ورزشگاه‌هاي اروپا تبديل شود.

«پروژه بسياري خوبي براي تعمير ورزشگاه داريم. دوباره ورزشگاه زيبايي در اختيار خواهيم داشت و پول تعمير آن را نيز خيلي زود از محل ساير سرمايه‌گذاري‌ها به دست خواهيم آورد.»

موراتي که با گازتا دلو اسپورت ايتاليا گفت‌وگو مي‌کرد در مورد پيشنهاد 300 ميليون يورويي يک سرمايه‌دار اندونزيايي براي خريد باشگاه نيز گفت: هدف اصلي همه ما اين است که بتوانيم باشگاه را رو به جلو ببريم. اشخاص زيادي براي خريد اينترميلان اقدام کرده بودند ولي شايد تنها کاري که در اين زمينه بايد انجام دهيم فروش بخشي از سهام باشگاه باشد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
icon12.gif

صحبت های کاپیتان پس از تمدید قرارداد

fyd3u8fry6kphe4fg.jpg

کاپیتان زانتی امروز قرارداد خود را برای یک سال دیگر با اینتر تمدید کرد تا همچنان شاهد حضور او در میادین باشیم.

کاپیتان زانتی برای یک سال دیگر با ما خواهد ماند. وی پس از تمدید قراردادش چنین گفته است:
"من از همه بخاطر اعتمادشان به من تشکر میکنم ما در طول مصدومیتم با هم صحبت کردیم و تصمیم بر آن شد تا یک سال دیگر ادامه دهیم.آنها ثابت کردند که یک بار دیگر من و عشقم را به اینتر باور دارند.من امیدوارم که بتوانم با بازگشتم به میادین این عشق و محبت را جبران کنم.

دوستداران زیادی طی هفته های اخیر به من ابراز محبت کرده اند من از آنها تشکر میکنم و امیدوارم که بتوان فصل جدید را با قدرت شروع کنم
"

بالا