kyle
مدیر بازنشسته
فقط لینک خبرا رو میزارم که یه گذری ببینیم چه اتفاقاتی افتاده:general105_O
اسپورت ؛ بارسا از خرید گوندوغان منصرف شد
+++++++++++++++
تِوِز : کسی که مسی را دوست ندارد ، چیزی در مورد فوتبال نمی داند
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
عکس روز : جنگ بر سر پادشاهی آمریکا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینتر خواستار مونتویا به ارزش 10 میلیون یورو:general601:
++++++++++++++++++++++++++++++++
کلیپ / گلها و مهارت های جرسون 2014/2015
در ادامه می توانید کلیپی از مهارت ها و گلهای جرسون ، بازیکن مد نظر بارسلونا که در فلومینزه برزیل توپ می زند مشاهده کنید.
اسپورت ؛ بارسا از خرید گوندوغان منصرف شد
به نظر میرسد که دستمزد سالیانه این بازیکن دلیلی بوده است که دیگر مسولان باشگاه بارسلونا وی را نخواهند او برای هر سال دستمزد 6.5 میلیون یوریی طلب کرده است و این مورد قابل بارسایی ها واقع نشده است و به نظر میرسد که تمرکز مسولان بارسا تنها روی خرید جواهر فرانسوی تیم یووه یعنی پاول پوگبا است و خیلی از رسانه های اسپانیایی این بازیکن فرانسوی را نزدیک به بارسلونا میدانند.
تِوِز : کسی که مسی را دوست ندارد ، چیزی در مورد فوتبال نمی داند
اختصاصی / کارلوس توز ، مهاجم آرژانتینی باشگاه یوونتوس ، بیان کرده است که هم تیمی او یعنی لیونل مسی سزاوار احترام از طرف طرفداران آرژانتین است.
او بیان کرده است که کاهش وزن رمز موفقیت او در بارسا بوده است.
همچنین افزوده است که هر کس ، مسی را دوست ندارد و از او تشکر نکند چیزی در مورد فوتبال نمی داند.
آرژانتین شنبه شب ( یک شنبه 2 بامداد به وقت ایران ) به مصاف پاراگوئه از گروه B می رود تا نخستین گام خود برای قهرمانی در کوپا آمریکا را بردارد.
بازی از حساسیت بالایی برخوردار است و همه ی توجه ها به سمت مسی است و احتمال می رود کارلوس توز بازی را از روی نیمکت دنبال کند.
مهاجم بارسلونا و برنده ی 4 دوره توپ طلای جهان ، لیونل مسی ، سال گذشته در جام جهانی 2014 توانست به فینال برسد درحالیکه توز به تیم دعوت نشده بود.
با این حال به نظر می رسد توز از محبوبیت بیشتری نسبت به مسی نزد مردم آرژانتین برخوردار است.
او با این جمله ها که در مورد مسی گفته است ، خود را بسیار متواضع نشان داده است و نزد مردم از احترام زیادی برخوردار است.
ولی او همچنان به تعریف و تمجید از لئو پرداخته است و گفته که باید به او احترام بگذاریم و طرفدار او باشیم.
او در این مورد افزود :
"من مطمئنم مردم لئو را دوست دارند چون او آرژانتینی است و او بهترین در جهان است.
کسی که مسی را دوست ندارد ، چیزی در مورد فوتبال نمی داند.
من واقعا نمی دانم در ذهن این افراد چه می گذرد ! "
اکنون توز خود را بازیکن بهتری نسبت به سال های گذشته می داند و فکر می کند مسی با کاهش وزن توانست فراتر از انتظار ها ظاهر شود.
او در این باره افرود :
"اکنون من 8 کیلو کاهش وزن داشته ام . من فکر می کنم از وضعیت جسمانی بهتری برخوردار هستم ؛ چه از نظر ذهنی و چه از نظر فوتبال !
من بازیکن بهتری نسبت به گذشته هستم.
مسی هنوز مثل گذشته است و چیزی که تغییر کرده است آن است که مسی 3 یا 4 کیلو کاهش وزن داشته است.
این نشان می دهد که او میل فراوانی برای بازی دارد . این میل است که همه چیز را عوض می کند و باعث تغییر طرز تفکر می شود.
من فکر می کنم مسی در بهترین لحظات خود به سر می برد. "
او بیان کرده است که کاهش وزن رمز موفقیت او در بارسا بوده است.
همچنین افزوده است که هر کس ، مسی را دوست ندارد و از او تشکر نکند چیزی در مورد فوتبال نمی داند.
آرژانتین شنبه شب ( یک شنبه 2 بامداد به وقت ایران ) به مصاف پاراگوئه از گروه B می رود تا نخستین گام خود برای قهرمانی در کوپا آمریکا را بردارد.
بازی از حساسیت بالایی برخوردار است و همه ی توجه ها به سمت مسی است و احتمال می رود کارلوس توز بازی را از روی نیمکت دنبال کند.
مهاجم بارسلونا و برنده ی 4 دوره توپ طلای جهان ، لیونل مسی ، سال گذشته در جام جهانی 2014 توانست به فینال برسد درحالیکه توز به تیم دعوت نشده بود.
با این حال به نظر می رسد توز از محبوبیت بیشتری نسبت به مسی نزد مردم آرژانتین برخوردار است.
او با این جمله ها که در مورد مسی گفته است ، خود را بسیار متواضع نشان داده است و نزد مردم از احترام زیادی برخوردار است.
ولی او همچنان به تعریف و تمجید از لئو پرداخته است و گفته که باید به او احترام بگذاریم و طرفدار او باشیم.
او در این مورد افزود :
"من مطمئنم مردم لئو را دوست دارند چون او آرژانتینی است و او بهترین در جهان است.
کسی که مسی را دوست ندارد ، چیزی در مورد فوتبال نمی داند.
من واقعا نمی دانم در ذهن این افراد چه می گذرد ! "
اکنون توز خود را بازیکن بهتری نسبت به سال های گذشته می داند و فکر می کند مسی با کاهش وزن توانست فراتر از انتظار ها ظاهر شود.
او در این باره افرود :
"اکنون من 8 کیلو کاهش وزن داشته ام . من فکر می کنم از وضعیت جسمانی بهتری برخوردار هستم ؛ چه از نظر ذهنی و چه از نظر فوتبال !
من بازیکن بهتری نسبت به گذشته هستم.
مسی هنوز مثل گذشته است و چیزی که تغییر کرده است آن است که مسی 3 یا 4 کیلو کاهش وزن داشته است.
این نشان می دهد که او میل فراوانی برای بازی دارد . این میل است که همه چیز را عوض می کند و باعث تغییر طرز تفکر می شود.
من فکر می کنم مسی در بهترین لحظات خود به سر می برد. "
عکس / پیام تبریک قهرمانی بارسا در لاهیجان!:general112:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
عکس روز : جنگ بر سر پادشاهی آمریکا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینتر خواستار مونتویا به ارزش 10 میلیون یورو:general601:
++++++++++++++++++++++++++++++++
کلیپ / گلها و مهارت های جرسون 2014/2015
در ادامه می توانید کلیپی از مهارت ها و گلهای جرسون ، بازیکن مد نظر بارسلونا که در فلومینزه برزیل توپ می زند مشاهده کنید.