خب دوستان ضمن تبریک دوباره ی 3 گانه و تثبیت قدرتمون به همه دنیا وقتشه اولین تیمی بشیم که همه جوره از موفقیتهاش دفاع میکنه و خیلی جالبه که این اتفاق خیلی راحت تر از کسب این 3گانه خواهد بود!!!:general105:
به جز cl که همیشه غیر قابل پیش بینی بوده و هست و نمیشه نظر قطعی دربارش داد ولی با این حال با حفظ این روندمون تو فصل جدید مدعی اول cl خواهیم بود و با توجه به وضعیت ریال و بقیه تیمهای اسپانیایی مدعی 100% قهرمانی لالیگا و +90% جام حذفی هستیم....:general206
لالیگا رو که با اومدن بنیتز شکی درش ندارم و مطمئنم مطمئنم!!!
)
یکی از علل حرف زدن با اطمینان زیاد قوی تر شدن تیم از همین الان (با توجه به بازگشت چند بازیکن خوب قرضیمون و رفع مصدومیت فرمالن!) نسبت به فصلی که گذشت هست و بدون شک تو ژانویه قوی تر از اینم خواهد شد!!!
(مهمترین نکته این پنجره حفظ آلوز و حتی پدرو بود و عملآ با انتشار این اخبار هیچ نگرانی حداقل تا ژانویه نخواهیم داشت!
)
اما جالبه که به همینجا هم ختم نمیشه و تازه داریم برای دست نیافتنی شدن از ژانویه تلاش میکنیم،هر چند الانشم برای خیلییا دست نیافتنی هستیم!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ورودی و خروجیهای تیم:
کاپیتان تموم نشدنی و اسطوره فراموش نشدنیمون که با یه 3 گانه تاریخی و خیلی باشکوه ترکمون کرد ولی فصل آینده ندیدنش تو نیو کمپ خیلی سخت خواهد بود...
:general503:
فعلآ الکس ویدال به تیم اضافه شده که همه ازش تعریف میکنن!!!(فقط مبلغش رو بعضی جاها 10 زدن و بعضی جاها 17 که حالا زیاد هم مهم نیست مهم اینه که مثل مونتویا و داگلاس نشه و بتونه یه آلوز دیگه و حتی بهتر برامون باشه...:general504
با اومدن ویدال ترجیح میدم هر دو تا بازیکن دیگه رو بفروشیم!مخصوصآ مونتویا که یه ذره بازار گرمی کنیم تو این وضعیت کمبود مدافع راست تو اروپا واسش سر و دست میشکونن و میتونیم با قیمت خوبی ردش کنیم...:general105:
(چون آدریانو هم قابلیت بازی تو دفاع راست رو داره پس حتی با رفتن هردوشون هم هیچ مشکلی تو این پست نخواهیم داشت هر چند ترجیح میدم یکیشون رو نگه داریم و ژانویه که ویدال اضافه شد بفروشیمش یا حداقل قرضش بدیم!)
با بازگشت فرمالنِ فعلآ مفت خورِ عزیز
و 100% انگیزه ای که داره اگه سلامتش کاملآ تایید بشه به نظرم احتیاج آنچنانی به مدافع نداریم،مخصوصآ مدافعی که بیاد و انتظار فیکس شدن داشته باشه و با همین بازیکنا راحت میتونیم فصل آینده بی هیچ مشکلی رو به جلو حرکت کنیم...
(از عمو متئو هم راضیم!خخخخخ
)
در مورد هافبک ک بحث پوگبا این روزا خیلی داغه و خبرها میگن به گوندوگان هم خیلی نزدیک شدیم،خب همین 2 گزینه کافی هستن و حتی زیاد!!!اگه مطمئن باشیم پوگبا نمیره ریال شاید احتیاجی به خریدش نداریم مگر اینکه ریال دست از سرش بر نداره و دوباره بخوایم خرابشون کنیم...
:general304:
در مورد وراتی هم کاملا،تاکید میکنم کاملآ مخالف حضورش تو بارسا هستم!!!(اگه بیاد،باید حتمآ یه مدافع راست یا چپ بلند قامت بگیریم مگر اینکه جای ژاوی بخوایم استفادش کنیم!) چون با اومدنش اگه فیکس بشه(اونم خدای نکرده مثلا جای بوسکتس!) دیگه نفت تهران هم میتونه حالمونو بگیره!!!:general210:همین الانش هم ماسکرانو رو داریم که یکی از بهترین هافبک دفاعیهای دنیاس و اگه مشکل خط دفاع تیم حل بشه خیلی راحت میتونیم ازش تو پست تخصصیش استفاده کنیم!!!
رویس هم که واس ماس و کاری کردیم دیگه حتی ریال با اون روی سنگ پای قزوینش رو نمیکنه بهش پیشنهاد بده:general304::general304::general304: و ایشالا فصل بعد یا حتی شاید ژانویه به تیم محلق میشه...:general504:
در کل از خرید پوگبا با یه قیمت معقول به شدت استقبال میشه ولی از جایی که دست یه دلاله نمیشه زیاد به این مسئله امیدوار بود!!!گوندوگان هم قبلآ که بازیهاش رو دیده بودم بازیکن خوبی بود ولی حقیقتش در مورد کیفیتش اونم تو تیمی مثل بارسا یه خورده شک دارم!!!ایشالا که اگه بیاد با تلاش زیادش تبدیل به یکی از خوبهامون بشه...
وراتی هم که خوشبختانه خبری نیست و اونم تو یه تیم سرمایه دار هست که مفت نمیدنش که بگیم ارزش ریسکش رو داره!!!
میرسیم جایی که ام اس ان برامون تضمینش کردن و با موندن پدرو اینجا هم احتیاجی به خرید نیست مگر یه بازیکن پا به توپ و دریبل زن مثل فشنگ!!!
مثل استرلینگ،میختاریان و شاید اوبامیانگ!!!البته خودمونم دلفوئو رو داریم!!!
:general504:خیلی دوست دارم یه بازیکنی اینجوری تو تیم داشته باشیم تا مواقعی که بازی گره خورده و حواس مدافعان به ستاره هامون هست با یه حرکت انفجاری تیر خلاص رو به حریف بزنن!!!:general206:
دروازه هم که با وجود تراشتگن عزیز و براووی با تجربه فعلآ مثل خط حمله بیمه هست...
:general504:
-----------------------------------------------------------------------------------
ببخشید که سرتونو درد آوردم،در کل به نظر من تو این پنجره احتیاجی به آب و آتیش زدن نداریم،مخصوصآ که بازیکن خریداری شده تا ژانویه هم نمیتونه برامون بازی کنه!!!ولی خب اگه گزینه خوبی باشه حتمآ باید رو هوا بزنیمش،به امید شروع فصل جدید با قدرت بیشتر و شکستن پی در پی رکوردها و درو کردن جامها...:general105::general206: