• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امیدوارم دنی به تیمی بره که احتمال رقابت باهامون رو نداشته باشه یا حداقل بتونیم خوب بفروشیمش
مثل اینکه منچستریونایتد دنبالشه، بنظرم میتونیم از فرصت استفاده کنیم و برای یه بازیکن 32 ساله 25 شایدم 30 تا کاسب بشیم. خدا روزی رسونه، هرچی که رسید ارزش داره :D
ویدال رو 10 میلیون خریدیم؟ با این قیمت تو این دوره عالیه

amirkhan-76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
ژاوی فردا در تست پزشکی السد قطر
xavi.jpg
ژاوی هرناندز اسطوره ی پرافتخار بارسلونا دقایقی پیش به سمت قطر حرکت کرد تا فردا در تست پزشکی السد قطر حاضر شود و روز پنجشنبه معارفه شود . خداحافظ اسطوره !

2.jpg

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
خیلی قشنگه عکسها

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
نیمار: بزرگترین افتخار زندگی ام را کسب کردم

نیمار، ستاره بارسلونا به تمجید از تیمش پس از قهرمانی در اروپا پرداخت و گفت که این بزرگترین جشنی بوده که در آن حضور داشته است.
01030601.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم 23 ساله شب گذشته موفق شد تیر خلاص را بر پیکره یوونتوس بزند و به همراه تیمش، جام سوم را به دست آورد. پس از سه گانه سال 2009، این دومین سه گانه ی تاریخ بارسلونا بود و نیمار از کسب آن ابراز خوشحالی کرد.

او گفت:" خیلی خوشحالم که بخشی از این تاریخ سازی بودم. فکر می‌کنم دیگر چیزی برای به دست آوردن وجود نداشته باشد دیگر شما (رسانه‌ها) نمی‌توانید چیزی به من بگویید. احساسات ویژه ای دارم، احساس ویژه ی تبدیل شدن به یک قهرمان با این تیم عالی، ولی اینجا متوقف نخواهم شد. گریه کردم زیرا تمام سختی هایی که کشیده بودم از ذهنم عبور کرد. لحظات بسیار خوبی را سپری کردم ولی مسلما امروز بهترین لحظه ی دوران فوتبالم بود."

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
مسی، سوارز و نیمار، مثلثی مهارنشدنی که با زدن 122 گل در طول فصل، نقشی انکار نشدنی در کسب سه گانه از سوی بارسا ایفا کردند. سه مهاجمی که با جابجا کردن همه رکوردها، شب گذشته ارزشمندترین جام ممکن در رده باشگاهی را بالای سر بردند.

01030662.jpg

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
مراسم جشن قهرمانی باشکوه در بارسلونا

بارسلونا شب گذشته با غلبه بر یوونتوس قهرمان چمپیونزلیگ شد. به همین دلیل، موج خروشان هواداران بارسلونا امروز از ساعت 19.00 به وقت محلی، خیابان ها و کوچه های بارسلونا در بر خواهد گرفت.
01030647.jpg

به گزارش "ورزش سه"، سال 2015 برای بارسلونا همچون سال 2009 یک سال رویایی است. سالی که در آن بارسلونا فاتح سه گانه شده و سه جام دیگر نیز تا انتهای امسال در انتظارشان خواهد بود. سوپرجام اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو، سوپرجام اروپا مقابل سویا و جام جهانی باشگاه ها که در ژاپن برگزار خواهد شد.

جشن های قهرمانی امروز در بارسلونا از ساعت 19 آغاز خواهد شد. هواداران بارسا از "Parque de la Estación del Norte" رژه قهرمانی را شروع خواهند کرد و این دریای انسانی از ساعت 21.30 پس از تلاقی با اتوبوس بازیکنان بارسا، حرکت خود به سمت ورزشگاه نوکمپ را ادامه خواهد داد.
دربهای ورزشگاه نوکمپ نیز از ساعت 19.30 به روی هوادارانی که بلیط های جشن قهرمانی را خریداری کرده اند، گشوده شده و از ساعت 22 بصورت رسمی جشن باشکوه کاتالان ها در نوکمپ آغاز خواهد شد.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
صبحانه مسی با جام قهرمانی (عکس)

لئو مسی پس از کسب عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ، صبح امروز را شاداب تر از همیشه آغاز کرد. او حالا بازیکنی است که چهار بار فاتح لیگ قهرمانان اروپا شده . فوق ستاره آرژانتینی با گذاشتن این عکس در اینستاگرام خود نوشت:"صبحانه با جام قهرمانی."

01030675.jpg

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
هزاران نفر از علاقمندان بارسلونا پس از قهرمانی این تیم در چمپیونزلیگ به خیابان ها ریخته و به شادی و پایکوبی مشغول شدند.
01030673.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته با برتری 3-1 بر یوونتوس در فینال لیگ قهرمانان برای پنجمین بار قهرمان اروپا شد. این تیم در 20 روز گذشته قهرمانی لالیگا و کوپا دل ری را نیز به دست آورده بود. بدین ترتیب بارسا برای دومین بار در تاریخ موفق به کسب سه گانه شد.

جشن های خیابانی هواداران این تیم تا بامداد امروز ادامه داشت و طبق گزارش پلیس بارسلونا، 7 نفر در جریان این جشن ها به دلیل آسیب رساندن به امکان عمومی در خیابان ها و میادین شهر دستگیر شدند. جشن های خیابانی غروب امروز نیز از سر گرفته خواهند شد و قرار است جشن قهرمانی اصلی از ساعت 22 در ورزشگاه نوکمپ آغاز شود.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
پیکه:مطمئنم انریکه در بارسا می ماند

جرارد پیکه، مدافع بارسا، اعلام کرد که از ماندن لوئیس انریکه در نوکمپ مطمئن است.‏
01030714.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بعد از قهرمانی شب گذشته بارسا در چمپیونزلیگ، انریکه اعلام کرد که نمی ‏داند فصل بعد هم در بارسا خواهد ماند یا خیر اما پیکه نگران جدایی سرمربی تیمش نیست.‏
او به خبرنگاران گفت:" این وظیفه من نیست که بگویم او می ماند یا نه اما به شادی او نگاه کنید. او عاشق ‏این باشگاه است و من مطمئنم او می ماند."‏
پیروزی شب گذشته در برلین، سومین قهرمانی پیکه در چمپیونزلیگ با بارسا بود اما او اعلام کرد که این ‏قهرمانی، از دو قهرمانی قبلی با پپ گواردیولا، شیرینی بیشتری داشت:" از این قهرمانی در چمپیونزلیگ ‏بیشتر لذت بردم. این سومین قهرمانی ام با بارسا بود. شاید به این خاطر که چند سال بود جام نبرده بودیم. ‏وقتی مدتی جام نمی برید، قهرمانی شیرین تر می شود. ‏
وقتی بچه بودم، رویای بازی برای بارسا و بردن چنین جام هایی را داشتم اما نه موفقیت هایی مانند این. ما ‏تاریخ ساز شدیم و دو سه گانه را فتح کردیم. این تیم نسب بی نظیری است. باید از دستاوردهای مان لذت ‏ببریم.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
رسمی:الکسیس ویدال به بارسا پیوست

باشگاه بارسلونا تایید کرد که الکسیس ویدال، ستاره سویا را با قراردادی 5 ساله به خدمت گرفته است.
01030721.jpg

به گزارش "ورزش سه"، ویدال که تابستان گذشته به سویا پیوست، نمایش های بسیار خوبی در ترکیب این ‏تیم ارائه داد و کمک کرد تا این تیم در لیگ اروپا به قهرمانی برسد.‏
با توجه به تردیدهایی که در مورد آینده دنی آلوس وجود داشت، مدیر بارسا سخت به دنبال به خدمت ‏گرفتن ویدال بودند و اکنون برای امضای قراردادی 5 ساله با او توافق رسیدند. قرار است او فردا، بعد از ‏پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی، به طور رسمی به رسانه ها معرفی شود. ویدال در 47 دیداری که ‏برای سویا انجام داد، 4 گل زد و 11 پاس گل داد. ‏
با توجه به اینکه بارسا در حال حاضر از انجام نقل و انتقال محروم است، ویدال برای انجام اولین بازی ‏اش برای بارسا باید تا ژانویه 2016 صبر کند.

promin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
37
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان لوئیس انریکه با غلبه بر یوونتوس،قهرمان اروپا شدند و برای دومین بار در تاریخ، سه گانه را به دست آوردند. مسی که فصل گذشته هیچ جامی به همراه بارسلونا کسب نکرده بود، عنوان کرد که فصل به بهترین شکل ممکن به پایان رسید.

او گفت:" پس از یک سال خیلی سخت، بازگشت با این قدرت استثنایی بود. باید از آن لذت برد. شکی ندارم که ادامه خواهیم داد، این تیم شور و انگیزه بسیاری دارد. شما (هواداران) سه گانه می‌خواستید، خوب حالا سه گانه اینجاست !.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پیش به سوی 6 گانه
10435416-376526709206110-328059327803500405-n-(1).jpg

++++++++++++++++++++++++++++
دنی آلوز بهترین مکمل برای لیونل مسی
11426325-10153315017567349-1232943441546332664-n.png
++++++++++++++++++++++++++++++++
الکس ویدال و جایزه ی رایگان اش
الکس ویدال دقایقی پیش رسما قرارداد 5 ساله ی خود را با بارسلونا به امضا رساند .
همانطور که یکی از اسپانسر های باشگاه " برند ماشین آئودی " در بند قرارداد خود با بارسلونا گفته است هر بازیکنی با بارسلونا قرارداد ببندد ماشین آئودی رایگان دریافت می کند.:D

fe629b55fd9ab4149d54374d3fa8a8df.jpg

[/QUOTE]

سلام بزرگواران
میتونید پستهاتونو درقالب یه پست قرار بدین مثل این پست
درضمن صفحات قبلو هم یه نگاهی بندازید که عکس و پست تکراری قرار ندین
مچککریم
wikif-25.gif

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
واقعا خرید هوشمندانه ای بود. امیدوارم جواب بده.چند بازی که من دیدم یکی از یکی بهتر. جلوی ریال که انصافا قیامت بود.
بهتر از این بود که بریم یه پول سنگین بدیم بابت گزینه هایی که معلوم نیست چی از کار دربیان. البته من جایی خوندم قیمتش بیست و دو بوده نمیدونم چقدر صحت داره
دنی هم با این وضعیت رفتنیه. نهایت امسال رو باشه خوشبینانه

امیدوارم دنی به تیمی بره که احتمال رقابت باهامون رو نداشته باشه یا حداقل بتونیم خوب بفروشیمش
مثل اینکه منچستریونایتد دنبالشه، بنظرم میتونیم از فرصت استفاده کنیم و برای یه بازیکن 32 ساله 25 شایدم 30 تا کاسب بشیم. خدا روزی رسونه، هرچی که رسید ارزش داره :D
ویدال رو 10 میلیون خریدیم؟ با این قیمت تو این دوره عالیه

ظاهرا قرضی بازی کردن دنیس سوارز و آلن هلیلوویچ یک سال برای سویا هم جزء توافق هست
+
بِلِرین بنظرتون از آرسنال برگرده بکارمون میآد؟!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ظاهرا قرضی بازی کردن دنیس سوارز و آلن هلیلوویچ یک سال برای سویا هم جزء توافق هست
+
بِلِرین بنظرتون از آرسنال برگرده بکارمون میآد؟!
بلرین هنوز خیلی خامه. به خصوص در دفاع. دو سه سالی باید قشنگ جا بیافته ببینیم چی میشه.
همین بیدال باور کنید بهترین خرید بود. عین راکیتیچ به نسبت ارزون و بی حاشیه و به درد بخور خواهد بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا خرید راکیتیچ یکی از بهتریین خریدهای چند سال اخیر اروپا بوده.
20 میلیون یورو برای ستاره فصل پیش لیگ اروپا و یکی از بهترین بازیکنان لالیگا که یک تنه سویا رو پیش برده بود..
در قیاس با کروس نشون داد مهره با ارزش تریه، حتی استرس و نگرانیمون از نیمکت نشینی ژاوی در پایان فصل رو هم به شدت کم کرد

راستی قضیه پرداخت وجه به آرسنال در مورد قهرمانی بارسا در اروپا و فرمالن از بیخ و بن منتفی شده.

بالا