صحبت های کاپیتان های بارسلونا با هواداران
اختصاصی بارسا نیوز | در ادامه صحبت های دو کاپیتان فوق العاده بارسلونا یعنی ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا را باهم مورد بررسی قرار خواهیم داد و این صحبت ها دیروز در جشن قهرمانی که در نیوکمپ گرفته شده بازیکنان زده اند.
ژاوی هرناندز :
"شبتان بخیر..ما 3 گانه را فتح کردیم و بابت حضورتان از شما نهایت تشکر را را میکنیم.ما در این فصل بهترین عملکرد خود را به نمایش گذاشتیم و توانستیم 3 جام بسیار بزرگ رو بدست بیاوریم و شما عزیزان رو خوشحال کنیم باید بگم که تمام هدف تیم خوشحال کردن شما است وقتی شما خوشحال هستید ما آرامش داریم".
"لوئیس انریکه،رئیس تیمم از شما هم متشکرم باید اعتراف کنم که همه شما در این فصل تاریخی نقش بزرگی داشته اید و باعث قهرمانی شدید..ویسکا بارسا ، ویسکا کاتالونیا..!!! میکروفون رو به کاپتیان جدید تیم،آندرس میدهیم".
آندرس اینیستا :
"شب همگی خوش..ما در این فصل عملکرد فوق العاده ای داشتیم و من اومدم اینجا که فقط اینو بهتون بگم که از اینکه در این تیم هستم بسیار خوشحالم". ویسکا بارسا..! ویسکا کاتالونیا..!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
صحبت های کوتاه بازیکنان بارسا با هواداران
لیونل مسی :
همونطور که قبلا بهتون گفته بودم..شما 3 گانه رو میخواستید و ما هم واستون 3 گانه رو اوردیم..ویسکا بارسا..ویسکا کاتالونیا.
تراتشگن :
اسپانیایی صحبت کردن واسم خیلی سخته،ولی میخوام بگم ما 3 گانه رو گرفتیم و این کار واقعا سختی بود و از شما و تیمم متشکرم..زنده باد بارسا..زنده باد کاتالونیا.
راکیتیچ :
میخوایم به جنگیدن ادامه بدیم و این باور نکردنیه اولین فصل حضور و کسب 3 گانه...ویسکا بارسا..ویسکا کاتالونیا
نیمار :
من خیلی خوشحالم..این اتفاقاتو نمیتونم باور کنم از همه شما متشکرم.زنده باد بارسا.
ماسکرانو :
نمیتونیم بیشتر طلب کنیم..زنده باد بارسا .. زنده باد کاتالونیا.
سوارز :
مرسی از همه...میخوام از فرصت استفاده کنم و از هم تیمی هام تشکر کنم و نزده باد بارسا .. زنده باد کاتالونیا.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رادیو کاتالونیا : آلن هلیلویچ قرضی در سویا
اختصاصی بارسا نیوز | بنا به گزارش های رادیو کاتالونیا بازیکن جوان بارسلونا که در حال حاضر در بارسا بی فعالیت میکند باید به صورت قرضی به تیم سویا برود در در آن تیم زیر نظر اونا امری فعالیت کند.
آلن هلیلویچ در حال حاضر 19 سالن سن دارد و به نظر میرسد به عنوان بخشی از قرارداد الکس ویدال است به سویا خواهد رفت البته به صورت قرضی و در صورتی که این انتقال انچام شود آلن فرصت حضور در لالیگا را پیدا خواهد کرد و میتواند ارزش های خود رو به همگان ثابت کند و حتمن هم در پیشرفت او نقش زیادی خواهد داشت.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بارسلونا 20 مرداد برای کسب جامی دیگر یه میدان خواهد رفت
اختصاصی بارسانیوز : بارسا که دیشب پنجمین قهرمانی خود را در لیگ قهرمانان جشن گرفت قرار است 20 مرداد ماه برای کسب سوپر کاپ با سویا مقابله کند . تیم لوییز انریکه این شانس را دارد تا چهارمین جام خود را در این فصل بالای سر ببرد و به افتخارات خود اضافه کند