بعد از اون موقعیت هایی که از دست میدادیم مطمئن شده بودم گل میخوریم، و واقعا گل بی خودی خوردیم، فشار خاصی روی دروازمون نبود. البته نیمه دوم یووه عالی بود. بعد از گل شیرازه تیممون از هم پاشید، جدا روند بازی داشت به جایی میرفت که گل دوم و شاید سوم رو هم تحت فشار روانی گل خورده و انرژی مضاعف بازیکن های یووه دریافت کنیم.
اما به مدد مسی و سوارز و راکیتیچ گل دوم رو زدیم تا میخ تابوت یووه رو محکم تر کنیم.
گل اخر بازی نیمار وحشتناک خوشحالم کرد، یه متر پریدم تو هوا
حین بازی ناخن هام تمام شده بود دنبال ناخن کنار دستی هام میگشتم بگیرمشون :general404:
دیشب گفت موراتا دومین بازیکنی هست که هم در دو بازی رفت و برگشت نیمه نهایی گل زده و هم در فینال
باید اون لیست رو سه نفره دونست و نیمار رو هم بهش اضافه کرد.
ولی خداییش خیلی موقعیت از دست دادیم. چقدر مفت و ساده
یووه نشون داد که بی جهت به فینال نرسید.
از یووه مارکیزیو و پوگبا عالی بودن
پوگبا رو باید جذب کنیم، توپ رو که از دست نمیده، تکنیک عالی، ویژن،بازی هوایی، شوت زن. توپ گیریش هم محشره
تا به دیشب ندیده بودم یه بازیکن تا این حد آلوز رو اذیت کنه. تا جایی که نیمه دوم آلوز اعتماد به نفس نفوذش رو از دست داده بود.
ولی نباید از خرید های خوبمون بگذریم
2 تا خرید این فصل تو فینال گل زدن، سومیش رو هم خرید فصل قبل زد.
تراشتگن، براوو، راکیتیچ و سوارز عالی بودند.
خوشحالم فقط همین
نمیدونم دیگه چی بگم....
ادیت: اینم دستیار انریکه
اما به مدد مسی و سوارز و راکیتیچ گل دوم رو زدیم تا میخ تابوت یووه رو محکم تر کنیم.
گل اخر بازی نیمار وحشتناک خوشحالم کرد، یه متر پریدم تو هوا
حین بازی ناخن هام تمام شده بود دنبال ناخن کنار دستی هام میگشتم بگیرمشون :general404:
دیشب گفت موراتا دومین بازیکنی هست که هم در دو بازی رفت و برگشت نیمه نهایی گل زده و هم در فینال
باید اون لیست رو سه نفره دونست و نیمار رو هم بهش اضافه کرد.
ولی خداییش خیلی موقعیت از دست دادیم. چقدر مفت و ساده
یووه نشون داد که بی جهت به فینال نرسید.
از یووه مارکیزیو و پوگبا عالی بودن
پوگبا رو باید جذب کنیم، توپ رو که از دست نمیده، تکنیک عالی، ویژن،بازی هوایی، شوت زن. توپ گیریش هم محشره
تا به دیشب ندیده بودم یه بازیکن تا این حد آلوز رو اذیت کنه. تا جایی که نیمه دوم آلوز اعتماد به نفس نفوذش رو از دست داده بود.
ولی نباید از خرید های خوبمون بگذریم
2 تا خرید این فصل تو فینال گل زدن، سومیش رو هم خرید فصل قبل زد.
تراشتگن، براوو، راکیتیچ و سوارز عالی بودند.
خوشحالم فقط همین
نمیدونم دیگه چی بگم....
ادیت: اینم دستیار انریکه
Last edited: