خیلی شانس آورد که جلو بایرن کارت نگرفت!دوستان میگم یه دوصفحه دیگه همت کنین برسیم به 1000صفحه خیلیی خوب میشه هااااا
نیمار ، مسی ، رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان شدنداختصاصی / نیمار جونیور ستاره ی برزیلی باشگاه بارسلونا با گلزنی در دقایق پایانی فینال لیگ قهرمانان اروپا مشترکا به همراه لیونل مسی و رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان اروپا شد.:general112_O:general105:
عجب شبی شد، چه بازی سختی، چاکر هم تا تونست داشت نابودمون میکرد اما فوتبالمون نذاشت...........
این که چهل تاست. لیورپول چهارصد تا دیگه هم بگیره میره لازار مارکویچ و لمبرت و از این تریپ بازیکن هایی میخره که تا صد سال دیگه فایده به حالش ندارنخیلی شانس آورد که جلو بایرن کارت نگرفت!
این عکسش با Priceless هم جالب در اومد!
ولی خوب سوارز رو مفت خریدین!
یه 40 تا دیگه واسه لیورپول واریز کنید نیاز داره!
اشک های پیرلو یه ذره آخرش ضدحال بود، باید اعتراف کنم!
همه چیز به کنار، فکر می کنم شاید امسال بیش از هرسال دیگه ای، تیم به لیونل مسی مدیون باشه. تأثیرش در این فصل، چه در جبهه ی بازی سازی و چه در گل زنی، غول آسا بود!
کلاً فصلی بود که گاهی روی اعصاب بود ولی در آخر، با این پایان رؤیایی، تبدیل شد به یه خاطره ی بسیار خوب!
سلام داداش گلم
تبریک رو بهت تبریک میگم
اصلا هر وقت مسی گلم روی فرم نبود بارسا هم خوب نبود و ضعیف بود نیمه ی دوم تو همین بازی با یه شوت بسیار عالی کاریی کرد که بارسا گل دوم رو بزنه و تحت فشار نباشه بارسا واقعا شوت وحشتناکی زد که بوفون هم دیگه نتونست مهارش کنه
مسی خیلی سال 2015 عالی بود و توپ طلای 5 ام حشقه واقعا
خیلیی خوشتیپه ...واقعا من 1 درصد احتمال نمیدادم انریکه به اینجا برسه
من عاشق دستیارشم، چقدر پر انرژی بهش مشاوره میده
مشخصه تیم خوبی داره
دانلود لحظات پس از سوت پایان و جشن قهرمانی بارسلونا به مدت 19 دقیقه از شبکه بین اسپورتشبکه 3 رید با پخش کردن مراسم تحویل جام
مراسم کامل تحویل جام لینک دانلودش بزارید