• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تیم ها توی اروپا معمولا به دو شکل خرید میکنن
باشگاه هایی که رییس حرف آخر رو میزنه و بقیه باید به ساز اون برقصن مثل ریال به صورت کلی. البته دوره مورینیو رو میشه فاکتور گرفت
باشگاه هایی که مربی در خرید بازیکن ها حرف اول و آخر رو میزنه. منچستر. هر تیمی که مورینیو مربیش باشه. تیم های پپ. مثال هم زیاد. پپ رونالدینیو رو نخواست. لاپورتا حرفی نزد. ایبرا رو خواست آوردن. باهاش حال نکرد گذاشتش کنار.
مثال اعلاش فرگوسن.
در حالت معمول باشگاه ها تا مربی ای نداشته باشن که اتوریته و وجاهت کامل رو داشته باشه بینابینی رفتار میکنن. سال پیش مارتینو اون مقبولیت رو نداشت. برای همین باشگاه هر کاری خواست کرد. انریکه گزینه صد درصدی و کاملا موجهی نبود. خریدها بیشتر زیر نظر زوبی و مدیریت بود و انریکه تنها بخشی از این پروسه بوده و ازش نظر گرفته شده.
ولی امسال دو تا تغییر داریم. انریکه دابل کرده و شاید سه گانه رو هم بگیره. از طرفی زوبی رفته و برایدا هنوز در بارسا غریبه ست.
در این حالت جریان اصلی خرید و فروش با نظر انریکه ست. برایدا مذاکره کننده ارشد خواهد بود و نظر مشورتی هم خواهد داد. همون طور که ممکنه برنده احتمالی ای مثل لاپورتا هم کسانی رو کاندید کنه ولی دست بالا رو مربی صاحب سه گانه داره. الان حتی مخالفین انریکه هم میگن تیم خوبه و از بازیکن ها داره خوب بازی گرفته میشه. خب بی راه هم نیست. نمونه ش ماسکی که پارسال افتضاح بود امسال شده ستاره.
چطور ممکنه جریان نقل و انتقالات بدون کنترل مستقیم انریکه انجام بشه. طبیعیه که قرار نیست مثل فرگوسن یا ونگرحتی در مبلغ پرداختی هم نظر نهایی رو بده ولی کسی هم نمیتونه بازیکن بهش تحمیل کنه.

اینا جواب من نشد :D
منظورم نقل قول یا گفته ی شفاف و مشخص در این زمینه هست و گرنه این نوع روابط و کاریزمای مربیان داستان دنباله دار و بدون پایانی هست ، تو همین باشگاه خودمون پپ همه کاره بود ولی میشه با تاتا مارتینو مقایسش کرد ؟!
در همین رابطه : دلم برای آنجلوتی سوخت آلونسو و دیماریا رو میخواست ، انداختن جفتشونو بیرون ، یعنی خواست مربی کشک :general307: تا بوده هم رئال تقزیبا همین بوده ، بقیه باشگاهها هم نسخه واحد و لایتغیری ندارن ، اون باشگاههای منظم آلمانی و در راسشون بایرن هم خارج از این قاعده نیست و پپ از آوردن بازیکنان دلخواهش ... تا تغییر طرح و رنگ لباس باشگاه هر کاری خواست کرد !

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اینا جواب من نشد :D
منظورم نقل قول یا گفته ی شفاف و مشخص در این زمینه هست و گرنه این نوع روابط و کاریزمای مربیان داستان دنباله دار و بدون پایانی هست ، تو همین باشگاه خودمون پپ همه کاره بود ولی میشه با تاتا مارتینو مقایسش کرد ؟!
در همین رابطه : دلم برای آنجلوتی سوخت آلونسو و دیماریا رو میخواست ، انداختن جفتشونو بیرون ، یعنی خواست مربی کشک :general307: تا بوده هم رئال تقزیبا همین بوده ، بقیه باشگاهها هم نسخه واحد و لایتغیری ندارن ، اون باشگاههای منظم آلمانی و در راسشون بایرن هم خارج از این قاعده نیست و پپ از آوردن بازیکنان دلخواهش ... تا تغییر طرح و رنگ لباس باشگاه هر کاری خواست کرد !
از قضا تصور میکنم خودتون جواب خودتون رو دادید.
جریان اصلی و روال که معلومه چیه و این وسط مربی های قدرتمند جریان رو به نفع خودشون تغییر میدن.
حالا این وسط یه مربی که به فرض سه گانه ببره این وجاهت رو پیدا نمیکنه و این حق رو برای خودش نمی طلبه که تیم رو با نظر خودش ببنده.
طبیعتا ممکنه بازیکنی رو بخواد و ممکن نشه ولی قرار نیست مثل آنچلوتی تیم ببندن براش بگن ارنج کن حالا. از قضا حالا که گفتید نقل قول یه چیزی یادم اومد. زوبی تراشتگن رو خرید و شماره یک رو بهش داد. انریکه ولی مشخصا درخواست خرید براوو رو داده بود و استدلال کرده بود شاید یه دروازه بان جوون جواب نده. اول فصل و بعد از بازی با ناپولی از براوو پرسیدن از رقابت کردن با شماره یک تیم نمیترسی و جواب داد اگر شماره یک انتخاب زوبیه من ولی انتخاب سر مربی هستم و با نظر مستقیم انریکه جذب شدم .همین هم بود و انتخاب انریکه کل فصل رو توی دروازه وایساد. یا در مورد ژاوی که حتی چمدونش رو هم بسته بود انریکه متقاعدش کرده که صبر کنه. مطمئنا اگر پارسال در مورد خرید بازیکن هایی مثل سوارز و راکیتیچ و براوو با انریکه هماهنگ کردن امسال و با این جامها تسلط بیشتری بر کار خواهد داشت.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
وراتی از نظر سرعت و دریبلینگ توانایی بالایی داره حالا پاس دادناش که بماند!

آره شاید تنها مشکلش قد کوتاهش باشه ولی از نظر درگیر بودن فکر نکنم با سرعت بالایی که داره بتونن به راحتی ازش توپ ربایی کنن مثله ادن هازارد یا مسی

اگه از هر نظر بازیکن کامل بخواین پوگبا هست که قیمتش از سوارز هم بیشتره.ولی قابلیت های بیشتری داره

با چندتا بازی که از وراتی دیدم خیلی شبیه به ژاوی چند سال پیش بازی میکرد.بازی با چلسی رو ببینید وسط زمین کلا مال خودش بود

یه چیز خارج از بحث بگم ، خیلی به این موضوع دقت کردم معمولا بازیکنی که هوش بالا یا استعداد ذاتی داره از قد کوتاهی برخورداره مثل:مارادونا،مسی،نیمار،هازارد،اینیستا،ژاوی،مودریچ ...

حالا یکی مثله پوگبا پیدا میشه و خیال همه رو باطل میکنه همه نظرها میره سمتش وگرنه اکثر نابغه ها(حتی غیر ورزشی) کوتاه قد هستن مثل انیشتین:general105:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
وراتی از نظر سرعت و دریبلینگ توانایی بالایی داره حالا پاس دادناش که بماند!

آره شاید تنها مشکلش قد کوتاهش باشه ولی از نظر درگیر بودن فکر نکنم با سرعت بالایی که داره بتونن به راحتی ازش توپ ربایی کنن مثله ادن هازارد یا مسی

اگه از هر نظر بازیکن کامل بخواین پوگبا هست که قیمتش از سوارز هم بیشتره.ولی قابلیت های بیشتری داره

با چندتا بازی که از وراتی دیدم خیلی شبیه به ژاوی چند سال پیش بازی میکرد.بازی با چلسی رو ببینید وسط زمین کلا مال خودش بود

یه چیز خارج از بحث بگم ، خیلی به این موضوع دقت کردم معمولا بازیکنی که هوش بالا یا استعداد ذاتی داره از قد کوتاهی برخورداره مثل:مارادونا،مسی،نیمار،هازارد،اینیستا،ژاوی،مودریچ ...

حالا یکی مثله پوگبا پیدا میشه و خیال همه رو باطل میکنه همه نظرها میره سمتش وگرنه اکثر نابغه ها(حتی غیر ورزشی) کوتاه قد هستن مثل انیشتین:general105:
عربها یه مثل دارند میگن الطال الحمق به دوستان بلند قد جسارت نشه منظور بالای 195 بوده احتمالا[emoji1]
در مورد وراتی با شما هم داستان هستم. از نظر فیزیکی هرگز کم نمیاره اون وسط. خیلی خوب درگیره. ولی نکته اینه که پستش با بوسکتس یکه. بوسکتس هم یکی یه دونه ست و قابل جایگزین کردن نیست

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
عربها یه مثل دارند میگن الطال الحمق به دوستان بلند قد جسارت نشه منظور بالای 195 بوده احتمالا[emoji1]
در مورد وراتی با شما هم داستان هستم. از نظر فیزیکی هرگز کم نمیاره اون وسط. خیلی خوب درگیره. ولی نکته اینه که پستش با بوسکتس یکه. بوسکتس هم یکی یه دونه ست و قابل جایگزین کردن نیست

البته خودم قدم 180 همه بهم میگن قدت بلنده منم نا امید شدم از نابغه بودن!الان بیشتر به دنبال کسب مهارتم تا کشف استعداد!!:general711:

شاید بشه تو پست هافبک بذاریمش و جایگزین ژاوی!مگه پوگبا هافبک تهاجمیه که قراره جانشین ژاوی بشه!؟اگه اون میشه پس چرا وراتی نتونه!؟

وراتی توی فاز هجومی هم عالی عمل کرده به عنوان هافبک دفاعی.جان من این وراتی رو بگیرین دیگه آخه چقدر دلیل بیارم:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مسی : نمی توانم برای فینال صبر کنم
%D8%B3%D8%B4%DB%8C%D8%B3%D8%B4%D8%A8%D8%B4%DB%8C5.jpg
اختصاصی بارسا نیوز / لیونل مسی ، ستاره آرژانتینی بارسلونا برای فینال لیگ قهرمانان در برلین اشتیاق زیادی دارد .
کاتالان ها در حال آماده سازی خود برای مقابله با یوونتوس در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه المپیک برلین در پایتخت آلمان هستند .
لیونل مسی در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی "فیسبوک" عکس بالا را گذاشت و نوشت : "48 ساعت برای فینال لیگ قهرمانان مانده . نمی توانم صبر کنم ."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+

عکس / مدل موی جدید لیونل مسی
cguub4quyaabr2d.png
طرفداری - مدل موی جدید لیونل مسی برای بازی شنبه شب در فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به سوژه رسانه های اسپانیایی تبدیل شده است.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فینال لیگ قهرمانان با گزارش فردوسی پور از شبکه سه؛ بازی والیبال از شبکه یک و ورزش:general606::general606::general606:

77747.jpg

فینال لیگ قهرمانان اروپا از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
با توجه به همزمان شدن بازی تیم ملی والیبال ایران با لهستان در چارچوب لیگ جهانی 2015 با فینال لیگ قهرمانان اروپا بین دو تیم بارسلونا و یوونتوس، مسئولان صدا و سیما تصمیم به پخش بازی فوتبال از شبکه سه را گرفتند.
والیبال دوستان نیز می توانند بازی ایران و لهستان را از دو شبکه، یک و یا ورزش که هر دو اقدام به پخش این رقابت حساس خواهند کرد، تماشا کنند.
فینال لیگ قهرمانان اروپا بین تیم های بارسلونا و یوونتوس از ساعت ۲۳:۱۵ شنبه شب در ورزشگاه المپیک برلین برگزار خواهد شد و تیم ملی والیبال ایران نیز از ساعت ۲۲:۵۵ در لیگ جهانی والیبال دومین مسابقه خود برابر لهستان را برگزار خواهد کرد.
لازم به ذکر است که گزارش بازی فینال را نیز عادل فردوسی پور بر عهده خواهد داشت.:rolleyes:o_O
----------------------------------------------------------------------++

اخرین پست در صفحه فیسبوک رونالدینیهو

11401522-1097364476959050-4603147616631929186-n.jpg
اختصاصی بارسانیوز : یک لحظه تاریخی دیگر برای بارسلونا و یک بار دیگر قلب من با انها خواهد بود ولی این بار در برلین ....... موفق باشی بارسا .

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
گفتی رونالدینیو دلم هوای زمان رایکارد رو کرد.زمانی که بارسلونا رو از اون دوران شناختم.اهل دروغ هم نیستم که بگم از 1 سالگی طرفدار بارسا بودم از سال 2005 به بارسا علاقه مند شدم

اونم با دیدن اسطوره دوست داشتی و خندان بارسا که با بازی با توپ حریف رو عصبانی میکرد.حرکاتش خنده دار و در عین حال غرض درآور بود.گلی که به چلسی زد رو همه به خاطر دارن

تکنیک هاش فوق العاده عجیب و جدید بودن با اون قد و قامت سرعت بالایی هم داشت توی درگیری ها هم کم نمی آورد.ایستگاهی هاش رو هنوز هم میبینم دهنم وا میمونه

جادوگر کنترل توپ و استاد راه رفتن رو مخ حریف.خیلی هم متعصب به بارسا که خیلی حیف شد پپ دادش رفت.هنوز هم نمیدونم چرا این کار رو کرد

میگن با سبک بارسا همخوانی نداشت!!مگه میشه!؟نسخه کوچیکترش نیمار به تیم ما اضافه شد حالا رونالدینیو که جای خود دارد!یا میگن افت کرده بود و دورانش تموم شده بود

شاید پپ این کار رو کرد که مسی بتونه تو تیم بزرگ باشه و شماره 10 رو بپوشه

نماد تیم بود مثه مسی که نماد بارساست...همونی که انگشتش رو به سبک خودش میگرفت...همونی که همیشه بعد از گل نقش صلیب میکشید و دستش رو بالا میبرد که بعدها مسی و الان نیمار این کار رو میکنن

هرچی بگم بازم کم گفتم

میشد قشنگتر به بازیش در بارسلونا خاتمه بدن

ronaldinho-messi-1416824351.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این هم می تونه خبر فوق العاده ای باشه

توافق بارسلونا و سویا برای انتقال ویدال

الکس ویدال، مدافع راست اهل کاتالونیای باشگاه سویا را از این پس باید بازیکن بارسلونا بدانیم.
01029749.jpg

به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه خبر رسمی این انتقال از سوی هیچ کدام از دو باشگاه بارسلونا و سویا اعلام نشده اما نشریه اسپورت کاتالونیا امروز گزارش داد که توافقات بین دو باشگاه نهایی شده و ویدال با مبلغ 10 میلیون یورو با قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوسته است. قرار است هفته بعد، این انتقال رسمی شود.

ویدال سابقه بازی برای آلمریا را نیز در کارنامه دارد و فصل گذشته یکی از ستون های سویا محسوب می شد. او جایگزین دنی آلوس در منطقه راست دفاعی بارسلونا خواهد شد.
طبق ادعای اسپورت، ویدال به دلیل محرومیت بارسلونا از خرید بازیکن، تا ژانویه 2016 تنها در تمرینات تیم جدیدش حاضر خواهد بود و از ابتدای سال آینده می تواند برای بارسا به میدان برود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه چیزی تو ذهنمه اینکه امشب سوارز حتما باید با اورا دست بده و اون رفتار زشت گذشته رو جبران کنه ، از طرف مربیا و مدیرای باشگاه باید بهش گوشزد بشه این موضوع ، اگه میگه شایسته ی اون محرومیت نبوده باید اینو نشون بده .
من کاملا طرفدارش بودم از زمان لیورپول ، خیلی قبولش دارم ولی باید این رفتارهاش رو اصلاح کنه چون علاوه بر خودش به باشگاه هم لطمه میزنه .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ویدال سابقه بازی برای آلمریا را نیز در کارنامه دارد و فصل گذشته یکی از ستون های سویا محسوب می شد. او جایگزین دنی آلوس در منطقه راست دفاعی بارسلونا خواهد شد.
خبر خوبی بود
ولی فقط تو تمرینات تیم حضور داره یا تا ژانویه تو سویا بازی میکنه ؟
جایگزین دنی الوز؟
مگه بارمتو به الوز پیشنهاد نداد ؟
الوز این اخرا خیلیی خوب بود
+++++++++++++++++++++++++++++
پیش بازی یوونتوس - بارسلونا

دو تیم یوونتوس و بارسلونا، امشب در فینال چمپیونزلیگ در ورزشگاه المپیک شهر برلین به مصاف یکدیگر می‌روند.

بارسلونا

شاگردان لوئیس انریکه نیز مانند یوونتوس عملکرد فوق‌العاده ای در طول فصل داشته اند. آنها در چمپیونزلیگ در گروهی که پاری سن ژرمن نیز در آن حضور داشت، موفق شدند به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کنند، سپس در مرحله یک هشتم، به مصاف منچسترسیتی رفتند که در مجموع با نتیجه 3-1 این تیم را شکست دادند، سپس در دور یک چهارم، دوباره به مصاف پاری سن ژرمن رفتند که این بار هم با نتیجه 5-1 در مجموع به شکست دادن پاریسی ها شدند. در نیمه نهایی، مقابل بایرن مونیخ قرار گرفتند که با لشکر مصدومین مقابل آبی اناری ها ظاهر شد. این دیدار نیز با پیروزی 5-3 بارسا در مجموع همراه بود که باعث صعود این تیم به فینال شد. همچنین بارسا در نیم فصل دوم موفق شد به صدر جدول لالیگا صعود کند و در نهایت نیز قهرمان آن شد.انریکه نیز مانند آلگری در اولین فصل حضورش، عملکرد فوق‌العاده ای داشته و حالا تیمش باید بدون مصدوم و محروم به مصاف یوونتوس برود تا در صورت پیروزی ، سه گانه را کسب کند.

01030080.jpg

یوونتوس

شاگردان ماسیمیانو آلگری بر خلاف انتظارات موفق شدند تا فینال صعود کنند. در حالی که یووه در مرحله گروهی خطر حذف را حس می‌کرد، در نهایت موفق شد پایین تر از اتلتتیکو به عنوان تیم دوم صعود کند و در مرحله بعد به مصاف دورتموند رفت. پس از شکست دادن دورتموند با نتیجه 5-1 در مجمموع، آنها حریف موناکو شدند که موفق شدند با 1 گل، حریف را در دو بازی رفت و برگشت شکست دهند.سپس در نیمه نهایی موفق به شکست دادن رئال شدند و در نهایت در فینال حضور دارند. همچنین یووه در لیگ ایتالیا نیز درخشان ظاهر شد و تقریبا از اواسط فصل، قهرمانی خود را مسجل کرده بود. آلگری در فصل اول حضورش، عملکرد بسیار خوبی روی نیمکت این تیم داشته و تحول گسترده ای ایجاد کرده است. کیه‌لینی و بارزاگلی به دلیل مصدومیت، قادر به همراهی یوونتوس در فینال نخواهند بود.

01000248.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حتما نگاه کنید خیلی اتفاقاتش قشنگه:general304::general304::general304:

لحظه به لحظه با فینال چمپیونزلیگ

امشب در ورزشگاه المپیک برلین، تیم های یوونتوس و بارسلونا برگزار کننده دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.

17:26 : 12291 کیلومتر از آرژانتین به عشق دیدن جدال مسی و ته وز

01030527.jpg

17:15 : سلفی جالب هواداران بارسلونا با مسی، نیمار و سوارز !!

01030525.jpg

01030526.jpg

16:50 : ورود خاویر زانتی، اسطوره آرژانتینی اینترمیلان به هتل محل اقامت بارسلونا

01030523.jpg

16:45 : شانس برتری بارسا 1.3 به 1 و شانس برتری یوونتوس 3.3 به 1 پیش بینی شده است.

16:35 : حضور چند هوادار اتلتیک بیلبائو در برلین برای حمایت از یوونتوس و فرناندو یورنته

01030515.jpg

16:18 : به گزارش TVE1 اسپانیا، بیش از 40 دوربین کار فیلمبرداری این بازی حساس را انجام خواهند داد.
01030514.jpg

16:05 : توئیتر یوونتوس از هواداران این تیم خواسته تا احساس خود از بازی فینال را با هشتگ های #FinoAllaFine و #UCLFinal توئیت کنند. هشتگ مخصوص هواداران بارسا نیز #Dr3am است.
01030512.jpg

15:50 : عکس یادگاری هوادار مسن بارسا یا یوونتوسی های دوآتشه

01030508.jpg

15:45 : امضای یوونتوسی ها روی دیوار خاطرات بازی فینال

01030509.jpg

15:40 : جایگاه هواداری باشگاه یوونتوس که مملو از هواداران این تیم است.هوادارانی که مشتاقانه منتظر شروع بازی فینال هستند.

01030506.jpg

01030507.jpg

01030504.jpg

01030505.jpg

15:12: مرکز اطلاع رسانی بارسلونا در برلین

01030499.jpg

01030500.jpg

15:05: فرناندو یورنته در 20 رویارویی با بارسا تنها موفق به زدن یک گل شده است. موراتا نیز یک بار همراه با رئال موفق به چشیدن طعم پیروزی بر بارسا شده و یک بار نیز شکست را تجربه کرده است. یوردی آلبا در فینال یورو 2012 و برتری 4-0 اسپانیا بر ایتالیا، زننده یکی از گل های لاروخا به بوفون بود.

01030496.jpg

14:37: بکن باوئر: هیچ تیمی توانایی مهار مسی را ندارد ولی بارسا باید مراقب باشد زیرا یووه تیم شجاعی است.

14:35: ماسیمو مائورو، بازیکن سابق یوونتوس: از اینکه یووه موفق شد رئال مادرید را شکست دهد، واقعا شگفت زده شدم. فکر می‌کنم این بازی به ما خاطرنشان می‌کند که تیمی که از پیش شانس بیشتری دارد، صرفا برنده نخواهد بود.

01030492.jpg

14:25: هواداران دو تیم بیشتر در حوالی دروازه براندنبرگ شهر برلین تجمع کرده اند

01030493.jpg

14:15: بخشی از ورزشگاه المپیک برلین که به هواداران بارسا اختصاص پیدا کرده است.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تفریح بارساییها 7 ساعت مانده به فینال(عکس)

مونیر الحدادی، رافینیا، داگلاس و ساندرو، 7 ساعت مانده به بازی فینال مشغول فوتبالدستی هستند و به نوعی در حال تخلیه هیجان بازی فینال. جز رافینیا، سه بازیکن دیگر بعید است در لیست 18 نفره بارسا قرار بگیرند.

01030511.jpg

پیش بینی ستاره ها از فینال برلین (عکس)

بارسلونا و یوونتوس امشب دیدار فینال لیگ قهرمانان را در برلین برگزار خواهند کرد. شانس بارسلونا برای پیروزی بسیار بیشتر از یوونتوس تخمین زده شده است.

در زیر پیش بینی 7 ستاره سابق دنیای فوتبال در مورد بازی امشب را مشاهده می کنید.آبیدال، دکو، جیوانی البر، روبرت پیرس، مک منمن، ون هویدونک و زیکو، همگی برتری بارسلونا را پیش بینی کرده اند :

01030516.jpg

01030517.jpg

01030518.jpg

01030519.jpg

01030520.jpg

01030521.jpg

01030522.jpg

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مصاحبه مفصل با آدم فضایی نیوکمپ در آستانه فینال لیگ قهرمانان: نیازی به انگیزه ندارم !

یه تکه از متن :
فوتبال طی سال های اخیر خشن تر و فیزیکی تر شده و بدن را زودتر به اصطحلاک وامی دارد. فضاهای موجود کمتر و کمتر شده و بیشتر تیم ها سعی در محدود کردن حرکت بازیکنان خلاق و تکنیکی دارند. آمار مسی در ثبت این همه گل با وجود آنکه هر سال شدیدتر تحت نظر گرفته شده و حتی چند نفر مامور مهارش می شوند، خارق العاده است. توپ طلای پنجم به نظر برای او تضمین شده است و با اینکه هنوز نیمی از سال باقی مانده است، گویی بهترین عملکرد فصل تمام دوران ها را شاهد هستیم.

مسی الان هم 4 توپ طلا دارد که بیشتر از هر بازیکن دیگری در تاریخ است

طی 11 سال گذشته، مسی در 6 تورنمنت بین المللی برای آرژانتین بازی کرده و 311 بار به دور از خانه و کاشانه پیراهن آبی و اناری یا آبی و سفید پوشیده است. اگر بخواهیم از بعد مسافت طی شده صحبت کنیم، او در این مدت در 1061 ساعت، بیش از 950 هزار کیلومتر در 4 قاره دنیا سفر کرده است.

این آمار حدود 44 روز کامل را شامل می شود و از نظر مسافت برابر با حدود 24 بار دور زدن کره زمین است که بیشترین میزان آن در فتح شش گانه مشهور آنها در سال 2009 بوده است. برای دستیابی به توفیقات سالیان گذشته، تحلیل بدنی ناشی از این تعداد بازی بالا و ریکاوری مورد نیاز بعد از هر بازی بی سابقه و بی نظیر است. لیونل مسی یک پدیده است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
http://gooyavarzesh.com/news/worldfootball/barcelona-meet-pogba-agent/

عکس روز: ملاقات برایدا با مدیربرنامه های پوگبا

به گزارش گویا ورزش؛ به نظر میرسد که باشگاه بارسلونا علاقه بسیار زیادی برای جذب هافبک فرانسوی تیم یوونتوس دارد و هدف اصلی این باشگاه این است که در بازار نقل و انتقالات این جواهر فرانسوی را راهی نیوکمپ کنند البته بعد از اتمام محرومیت بارسا.

برایدا مدیر ورزشی جدید بارسا که رابطه بسیار خوبی با رائولا مدیر برنامه ستاره فراسنوی دارد و در چند نشست هم در مورد جذب پاول پوگبا باهم مذاکره کرده اند لازم به ذکر است که برایدا بار ها برای دیدن بازی پوگبا از نزدیک به کشور ایتالیا سفر کرده است تا بتواند این بازیکن رو بهتر آنالیز کند.

به نظر میرسد که پاول پوگبا تصمیم گرفته است که ۱ فصل دیگر در یوونتوس بازی کند و این شانس بزرگی برای بارسلونا است و میتواند بعد از محرومیت این بازیکن فرانسوی را جذب کرده وی بدون شک یک جانشین مناسب برای ژاوی هرناندز است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
همه چیز در مورد جام و جوایز لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش گویا ورزش، به همت فرانسویان بود که در سال ۱۹۵۵ رقابت لیگ قهرمانان اروپا آغاز شد.حال به مناسبت فینال این مسابقات می خواهیم جام گوش خرگوشی این مسابقات و جوایزی که به تیم ها می دهند را بررسی کنیم.

این جام با این شکل از سال ۱۹۶۷ درست شده است و هر سال یکی برای تیم برنده ساخته می شود ولی نسخه اورجینال آن همیشه نزد یوفا باقی خواهد ماند.این نکته قابل ذکر است که هر تیمی که سه سال پشت سر هم و یا پنج سال مختلف قهرمان این مسابقات شود یک نسخه فرعی از این جام را برای همیشه تحویل می گیرد.تا به حال پنج تیم موفق به کسب این نسخه شده اند که عبارت اند از: رئال مادرید- آژآکس- بایرن مونیخ- میلان- لیورپول.
ادامه در لینک...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
استرس داره منو میخوره لامصب:general410:
وجدانا درست مثل بازی تو نيوکمپ زدیم مونیخ رو .بازی کنید
مدافعان هم این یه شب رو سوتی ندید
گل اول رو باید ما بزنیم و زود بزنیم
بازی ۵۰به ۵۰ هست شانس هر دو تیم مساوی هست.
خواهشا بازم ما رو خوشحال کنید .
فقط با بردتون خوشحال میشم :general501:
به امید برد بارسا
ويسکا بارسا . ويسکا کاتالان

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اشتباه در خط دفاع و عقب افتادن میتونه خیلیی خیلی خطرناک باشه واسمون
مثل شب بازی رفت با بایرن باشیم کارشون تمومه
خیلی خوبه طی 6 سال 3 تا سی ال ببریم خیلی خوبه :oops::oops:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میریم واسه 3 گانه،مطمئنم بچه ها مخصوصآ msn حسابی چنگالهاشونو تیزکردن...:general504::D
فقط امیدوارم تو این بازی اگر گل میخوریم به خاطر قد کوتاه ماسکی و از رو سرش نباشه که دیوونه میشم!!!:general210::(،تحمل هر چیز دیگه ای رو دارم،البته بچه ها نمیزارن چیز بدی هم اتفاق بیوفته که بخوایم تحملش کنیم،ایشالا پیروزی و 3 گانه از آن ماس چون حق ماس...:):general105:

بالا