حیف که آرسنال کازورلا رو نمیفروشه و گرنه در کنار ایسکو از بهترین گزینه هاست .
ژاوی گفته بود اگه من بودم کازورلا رو برای بارسا میخریدم !
اگه با نیمار تعویض میکنید قبوله
میگم ونگر همین فردا کاراشو بکنه
حیف که آرسنال کازورلا رو نمیفروشه و گرنه در کنار ایسکو از بهترین گزینه هاست .
ژاوی گفته بود اگه من بودم کازورلا رو برای بارسا میخریدم !
نیمار رو اگه بدیم باید کل آرسنال بیان بشینن رو نیمکت ذخیره های مااگه با نیمار تعویض میکنید قبوله
میگم ونگر همین فردا کاراشو بکنه
نظرت در مورد اون گل برگردون سوارز چیه؟قشنگ بود(ولی فکر نکنم زیباترین بشه)اگه کج سلیقگی در نیارن گل دیشب مسی میتونه نامزد و حتی برنده جایزه پوشکاش بشه . (زیباترین گل سال)
اما خب چون احتمالا توپ طلا رو میگیره تو لیست قرارش نمیدن :general710:
یا حتی گل دومش به بایرن .
نیمار رو اگه بدیم باید کل آرسنال بیان بشینن رو نیمکت ذخیره های ما
خریدار نیستی آقانیمار رو اگه بدیم باید کل آرسنال بیان بشینن رو نیمکت ذخیره های ما
احتمالا توی تمام این مدت **** پر کالری پپ رو ادامه میدادهگفته میشه آقامون مسی // یه نموره تو 2015 رو وزن و تغذیش کارکرده ، خلاصه همون یه مثقال چربی رو فنا کرده و از عوامل پیشرفتش هست ...
سمت چپ 2014 و سمت راست 2015 :
.
حتما بازی شون با رئال رو دیدید. در هر دو بازی. اینکه تونستن ببرن صرفا و صرفا بابت گل نزدن های متعدد حریف بود وگرنه دفاعشون حتی وقتی کامل جمع میشد هم قوی تر و سخت تر از اتلتیکو نبود.تصورم اینه که یه فینال مثل 2009 یا 2011 در انتظارمونه ، یووه قدرت کل کل با بارسای فعلی رو نداره .
باید اتفاق خاصی رخ بده که فینال برامون سخت بشه ، البته امیدوارم بازیکنا همچین تصوری نداشته باشن .
مثل فینال 2006 جام جهانی تو همین برلین که با جنگ روانی فرانسه و زیدان رو زدن کنار و قهرمان شدن :general509:حتما بازی شون با رئال رو دیدید. در هر دو بازی. اینکه تونستن ببرن صرفا و صرفا بابت گل نزدن های متعدد حریف بود وگرنه دفاعشون حتی وقتی کامل جمع میشد هم قوی تر و سخت تر از اتلتیکو نبود.
بازی رفت هر دو گلی که زدن از مسخرگی دفاع ریال بود. زمانی هم که مجبور بشن حمله کنن قشنگ دفاعشون اسیب پذیر میشه. یه تیم با میانگین سنی بالا بعید بدونم در برابر این بارسا دوام بیاره. باید شب بد ما و شب اوج اونها باشه. شانس و اتفاقات بازی و داوری هم طرفشون باشه تا بتونن کاری بکنن وگرنه شانش ما 70 به 30 است