:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general404::general404::general404::general404::general404::general404:مدل موی دنی آلوز دقیقا این شکلی:general502: بود...این برزیلی ها هم آدم نمیشن:general210:
اره فکرشو نمیکردیم . اروپا رو ببریم من یکاریش میکنم که فکرشو بکنیمجام دوم رو هم توی کیسه گذاشتیم
واقعا باید بگم فکرش رو هم نمیکردم بتونیم فصل 2 جامه ای داشته باشیم
تراشتگن میتونست با یه واکنش مطقی جلوی گل رو بگیره، اما از حق نگذریم در کار با توپ شونه به شونه ی نویر میزنه. چه بسا که بهتر هم باشه، بازی با پاش عالیه. این خصوصیتش شدیدا به درد سبک بازی بارسا میخوره. یه پا لیبرو خط دفاع هستش
از نقل و انتقالی خبری نیست؟
روی گل نمیتونست کار زیادی بکنه. فاصله خیلی کم بود. ضربه هم اووه زیلری بود. توپ هم مماس با دیرک رفت توی گلجام دوم رو هم توی کیسه گذاشتیم
واقعا باید بگم فکرش رو هم نمیکردم بتونیم فصل 2 جامه ای داشته باشیم
تراشتگن میتونست با یه واکنش مطقی جلوی گل رو بگیره، اما از حق نگذریم در کار با توپ شونه به شونه ی نویر میزنه. چه بسا که بهتر هم باشه، بازی با پاش عالیه. این خصوصیتش شدیدا به درد سبک بازی بارسا میخوره. یه پا لیبرو خط دفاع هستش
از نقل و انتقالی خبری نیست؟
اره فکرشو نمیکردیم . اروپا رو ببریم من یکاریش میکنم که فکرشو بکنیم
نقل انتقالا هم زیاد خبر هست . حالا معلوم نیست کدوم درسته
جرسون یا گرسون هافبک برزیلی 18 ساله ضاهرا باهاش توافق رسیدیم و نیم فصل قراره بیاد
پوگبا هم ضاهرا اوکی شده اونظور که خبرها گفتن
گوندغان هم یکی میگه اوکی شده یکی هم اینکه بایرن میگه اوکی کرده باهاش .هوملس میگه صدرصد گوندغان اخر فصل میره بارسا
------------------------------------
مسی وقتی گل زد دروبین رفت سمت یکی از طرفداران بارسا که رو کرد سمت طرفدار بیلباو با انگشت اشاره کرد سمت چشمش بعد علامت تعضیم کرد اخرش بود
یادمون نره یووه بیلباو نیست .البا پاشنه اشیلمون نشه:general509: خیلی سوتی میداد[/QUOTE
پوگبا فك نكنم نيازى بهش باشه... گوندوغان بازيشو ديدم ديشب عالى بود!
پ.ن: گزارشگره ديشب همون صحنه بعد گل مسى رو گفت داره ب بقيه ميگه ديدين؟!! خودشم جوابشو داد آره همه ديديم.....!!! نميدونم واقعا چرا واقعا فك كرده داره اين ميگه طرفداره.!.![emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه زمانی فوق العاده بود ولی الان افت شدیدی کرده.من فک می کنم گوندوغان زیاد بازیکن خلاقی نیست و گاهی کمی کند عمل می کنه.
کازورلا فقط وفقط یه عیب داره. یهویی قفل میکنه چند بازی شدیدا افت میکنه. وگرنه روزی که روزش باشه واقعا یکی یه دونه ستحیف که آرسنال کازورلا رو نمیفروشه و گرنه در کنار ایسکو از بهترین گزینه هاست .
ژاوی گفته بود اگه من بودم کازورلا رو برای بارسا میخریدم !