• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
مسی بهترین بازیکن شد

10314762-373368346188613-8214708350872680378-n.png

اختصاصی / لیونل مسی زننده ی دو گل بارسلونا مقابل تیم بیلبائو از سوی سایت معتبر آماری هواسکارد بهترین بازیکن زمین لقب گرفت

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
تبریک به همه ی دوستان!

یه گل تاریخی هم دیدیم می تونیم بعداً پز بدیم که این گل رو زنده دیدیم! مسی، دمت گرم!

طبق روال امسال بازم دو تا آفساید اشتباه امشب داشتیم، وگرنه نتیجه سنگین تر می شد.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
و باز هم مسی

pic-2015-05-30-barcelona-athletic-02-optimized-v1433018500-jpg.jpg

اختصاصی بارسانیوز : مسی رکورد بیشترین دابل در رقابت های کل فصل را در این بازی از آن خود کرد . مسی با توجه به تغییر پست در این فصل در 51 بازی 52 گل را به ثمر رسانده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب گل فوق العاده ای زد لیو
حرکتش روی گل سوم هم بسیار هوشمندانه بود. این همه بازی پشت سر هم داشته ولی انگار نه انگار. فوق العاده ست این بشر
نیمار هم آمار عجیبی این فصل از خودش به جا گذاشت. برای یه جوونکی با این سن این آمار سوپر فوق العاده ست. چیزی که به چشم نمیاد دوندگیشه. شاید از همه بیشتر دوندگی داشته‌باشه در زمین.
کمی پخته تر بشه یه شاه مهره ست واقعا
سوارز هم امشب عالی بود. خیلی دفاع حریف رو زجر میده. وجود نیمار و سوارز باعث شده تمرکز دفاعی تیم ها بیشتر به هم بریزه.
حیف که ژاوی داره میره. واقعا دو فصل دیگه هم به همین شکل میتونست کمک کنه.
تراشتگن امیدوارم بازی فینال نخواد این قرتی بازی هاش رو تکرار کنه. دروازه بان خوبیه ولی واقعا باید کمی باتجربه تر بشه.
با احترام به طرفداراش اگر بازی فینال براوو رو یذاره شاید کار عاقلانه تری باشه هر چند ازطرفی هم تیم با خودش رفته فینال و وقتی جلوی بایرن به تیم کمک کرده حتما جلوی یووه هم میتونه کمک حال باشه.
کماکان نگران نیم فصل اول سال دیگه هستم بدون پدرو دنی و ژاوی و شاید یکی دو تای دیگه.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
تبریک بابت قهرمانی...خسته شدیم انقدر این چند روزه تبریک گفتیم:general711:

دقیقا 2 دقیقه قبل از گل اول مسی آنتن لعنتی خراب شد و ندیدم..لعنت به ساخت ایران ، چین یا هر کوفتی!!

ولی چه سوپر گلی زد مسی.منو یاد زمان گواردیولا انداخت که از وسط زمین برمیداشت گل میزد

بهتر بود نیمار رو تعویض میکرد چون ممکن بود بخاطر کل کل با بازیکن حریف مصدومیتی چیزی براش پیش بیاد

وقتی همه حمله کردن سمت نیمار داور هم اومد یه دستی به سر نیمار زد انگار اونم باهاش دعوا داشت اصلا موقع دعوا جداشون نکردo_O

مدل موی دنی آلوز دقیقا این شکلی:general502: بود...این برزیلی ها هم آدم نمیشن:general210:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مدل موی دنی آلوز دقیقا این شکلی:general502: بود...این برزیلی ها هم آدم نمیشن:general210:
:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general404::general404::general404::general404::general404::general404:

میگم هرچی بگم باز نمیشه انکار کرد
چه گلی بود گل اول مسی:general206:

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
من تا چند ثانیه فک میکردم مسی پاس داد حتی 1درصدم باورم نمیشد گل زده باشه خودش !!! واقعا ماشاءالله .....
:eek::eek::eek::eek::eek:
واقعا با یه گپ عظیم بهترینه!!!! مخش کار میکنه واقعا خیلی باهوشه...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یا حضرت مسی :general501::general501::general501::general501::general501: واقعا" این بشر هر چی بگکی در موردش کم گفتی اخه این کیه
تبرک بابت دومین قهرمانی جیگرمون حال اومد
همه عالی بودن.
تراشتگن بازم میگم گلر خوبیه ولی کم تجربست و کم بازی کرده اگر تولیگ بازی میکرد الان کمی به تجربه هاش افزوده میشد . یه نموره باید رو توپهای زمینی گوشه باید تمرین کنه
جا داره از بازی خوب ماچرانو پیکه و الوز تمجید کنم خیلی خوب بودن ولی البا ضعیف کار کرد
مهندس مهم فینال اروپا رو باید ببره بالا
نئمار تو چی هستی پسریم :Dعالیه این پسر . خوب راه میره رو مخ مدافعان اینو چندین بار ثابت کرده . داوری کلنگ یه کارت هم به او بازیکن خاطی ماجرا نداد . تولیگ دیگه بود حتما کارت میداد بهش
بازی باید بیشتر گل میزدیم که فشار نیباوردیم
میریم واسه اروپا :general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جام دوم رو هم توی کیسه گذاشتیم
واقعا باید بگم فکرش رو هم نمیکردم بتونیم فصل 2 جامه ای داشته باشیم :)
تراشتگن میتونست با یه واکنش مطقی جلوی گل رو بگیره، اما از حق نگذریم در کار با توپ شونه به شونه ی نویر میزنه. چه بسا که بهتر هم باشه، بازی با پاش عالیه. این خصوصیتش شدیدا به درد سبک بازی بارسا میخوره. یه پا لیبرو خط دفاع هستش
از نقل و انتقالی خبری نیست؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تراشتگن میتونست با یه واکنش مطقی جلوی گل رو بگیره، اما از حق نگذریم در کار با توپ شونه به شونه ی نویر میزنه. چه بسا که بهتر هم باشه، بازی با پاش عالیه. این خصوصیتش شدیدا به درد سبک بازی بارسا میخوره. یه پا لیبرو خط دفاع هستش
اره فکرشو نمیکردیم . اروپا رو ببریم من یکاریش میکنم که فکرشو بکنیم:D
نقل انتقالا هم زیاد خبر هست . حالا معلوم نیست کدوم درسته
جرسون یا گرسون هافبک برزیلی 18 ساله ضاهرا باهاش توافق رسیدیم و نیم فصل قراره بیاد
پوگبا هم ضاهرا اوکی شده اونظور که خبرها گفتن
گوندغان هم یکی میگه اوکی شده یکی هم اینکه بایرن میگه اوکی کرده باهاش .هوملس میگه صدرصد گوندغان اخر فصل میره بارسا
------------------------------------
مسی وقتی گل زد دروبین رفت سمت یکی از طرفداران بارسا که رو کرد سمت طرفدار بیلباو با انگشت اشاره کرد سمت چشمش بعد علامت تعضیم کرد:D اخرش بود
یادمون نره یووه بیلباو نیست .البا پاشنه اشیلمون نشه:general509: خیلی سوتی میداد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
روی گل نمیتونست کار زیادی بکنه. فاصله خیلی کم بود. ضربه هم اووه زیلری بود. توپ هم مماس با دیرک رفت توی گل
بزرگترین اشکالش این حساسیتش به روی بندکفش انداختن تمام توپ هاست. گاهی به دردسرش میندازه. هنوز منجر به گل خوردنش نشده اینجا ولی واقعا لازم نیست این کارها. جاگیری هاش و تسلطش به دروازه هم خیلی عالیه
نقل و انتقالات هم یه مشت شایعه ست بیشتر
مشخصا هافبک و دفاع ترمیم خواهند شد
عبدنور از موناکو شده جزو کاندیدا های جدی
دفاع خوبیه انصافا. شدیدا متعصبه و خوش قد و قامت
این بلوندخان آقای دی بروین عجب آسیه. واقعا هیچ تیمی از خریدش ضرر نمیکنه. هم پشت حمله و هم در خط حمله میتونه بازی کنه.
هر چی بابتش بدن می ارزه

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
اره فکرشو نمیکردیم . اروپا رو ببریم من یکاریش میکنم که فکرشو بکنیم:D
نقل انتقالا هم زیاد خبر هست . حالا معلوم نیست کدوم درسته
جرسون یا گرسون هافبک برزیلی 18 ساله ضاهرا باهاش توافق رسیدیم و نیم فصل قراره بیاد
پوگبا هم ضاهرا اوکی شده اونظور که خبرها گفتن
گوندغان هم یکی میگه اوکی شده یکی هم اینکه بایرن میگه اوکی کرده باهاش .هوملس میگه صدرصد گوندغان اخر فصل میره بارسا
------------------------------------
مسی وقتی گل زد دروبین رفت سمت یکی از طرفداران بارسا که رو کرد سمت طرفدار بیلباو با انگشت اشاره کرد سمت چشمش بعد علامت تعضیم کرد:D اخرش بود
یادمون نره یووه بیلباو نیست .البا پاشنه اشیلمون نشه:general509: خیلی سوتی میداد[/QUOTE

پوگبا فك نكنم نيازى بهش باشه... گوندوغان بازيشو ديدم ديشب عالى بود!
پ.ن: گزارشگره ديشب همون صحنه بعد گل مسى رو گفت داره ب بقيه ميگه ديدين؟!! خودشم جوابشو داد آره همه ديديم.....!!! نميدونم واقعا چرا واقعا فك كرده داره اين ميگه طرفداره.!.![emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Sent from my iPhone using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من فک می کنم گوندوغان زیاد بازیکن خلاقی نیست و گاهی کمی کند عمل می کنه.
یه زمانی فوق العاده بود ولی الان افت شدیدی کرده.
دو بازی آخر دورتموند رو دیدم اصلا محو محو بود .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حیف که آرسنال کازورلا رو نمیفروشه و گرنه در کنار ایسکو از بهترین گزینه هاست .
ژاوی گفته بود اگه من بودم کازورلا رو برای بارسا میخریدم !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گندوغان اون بازیکن بدرد بخور برای بارسا نیست (درست مثل ایسکو ). یه چیزای تو مایه های کروس هستن(که سالاد فصل هست)
بازیکن کندی هست این گندغان نوسان داره و مصدومه
اگر قرار باشه اینارو بیارن بهتره به رافینیا میدان بدن حتما خودشو نشون میده و کمتر از این دو نفر نباشه در حدمساوی باهاشون هست . نشون به اون نشون که تو سلتاویگو ....
وراتی و اون بازیکن ترک لورکوزن و پوگبا بهترین گزینه های ممکنند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حیف که آرسنال کازورلا رو نمیفروشه و گرنه در کنار ایسکو از بهترین گزینه هاست .
ژاوی گفته بود اگه من بودم کازورلا رو برای بارسا میخریدم !
کازورلا فقط وفقط یه عیب داره. یهویی قفل میکنه چند بازی شدیدا افت میکنه. وگرنه روزی که روزش باشه واقعا یکی یه دونه ست
بارسا بیشتر از اینکه به هافبک سریع احتیاج داشته باشه به هافبک باهوش و با سرعت انتقال بالا احتیاج داره. وگرنه بوسکتس و ژاوی و اینیستا خدایان کند بودن هستند در پست خودشون.
ایسکو بهترین گزینه ست. قدرت حفظ توپ عالی. شوت زن و با دید فوق العاده
این دی بروین هم سه تا بازی ازش دیدم کلا. واقعا میتونه تمام این کارها رو انجام بده. شوت زن
دید عالی با تکنیک ناب
چی میخوان دیگه
اگر پنجاه تا هم بدن بابتش اوکیه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من فقط موندم پوگبا رو با چه معیاری تشخیص دادن که بدرد بارسلونا میخوره !
اگه رئال بهادر عبدی رو هم بخواد اینا فردا دنبالش میوفتن ...

کلی بازیکن جوون داریم که استفاده نکردیم و اینطرف و اونطرف تبعیدشون کردیم امثال هلیلوویچ یا منیر که اصلا بهش بازی ندادیم ...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
  • اون مدافع موناکو که واقعا عالی بود اگه بیاد خیلی خوب میشه.گوندوغان بدرد بارسا نمیخوره همینطور پوگبا وراتی یا ویدال بهترن.رافینیا بسیار بالاتر از گوندوغان هست کمی بهش میدون بدن و تجربش بیشتر شه عالی میشه

بالا