• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
همانطور که یکی از اسپانسر های باشگاه " برند ماشین آئودی " در بند قرارداد خود با بارسلونا گفته است هر بازیکنی با بارسلونا قرارداد ببندد ماشین آئودی رایگان دریافت می کند.

الکی الکی 10 تا ماشین میره زیر پاشون!!بریم فوتبالیست بشیم

با خرید ویدال به احتمال 99% آلوز رفتنی شد.

گرچه خودم هیچکس رو ترجیح نمیدم ولی وقتی تمدید نکنه نمیشه دست به دامن داگلاس و مونتویا شد

دنی واقعا بازیکن خوبیه.تعصبشو دوست دارم.یار همیشگی نیمار توی شادی ها بود

این بازیکن هم مثل رونالدینیو،دکو،آبیدال و خیلیا دیگه هر جا برن بازم دلشون با بارساست

امیدوارم ویدال سرعت،جنگندگی،تعصب دنی رو داشته باشه

این سه گانه تاریخی رو که گرفتیم رو باید قدر دونست.الان نمیفهمیم چه اتفاقی افتاده وقتی چند سال از این موقع ها که بگذره تازه متوجه میشیم که چه کار بزرگی انجام شده.که چه تیم قدرتمندی داشتیم. امیدوارم حالا حالاها بارسا تو اوج باشه و مدعی اصلی باقی بمونه

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
فوری ؛ دنی آلوز در بارسلونا می ماند:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D هورااااااااا

290f13b500000578-0-image-a-2-1432567947714.jpg

اختصاصی / اسپورت کاتالونیا دقایقی پیش گفت که پس از ساعت ها مذاکره سران بارسلونا و دنی آلوز ، این بازیکن متقاعد به ماندن در بارسلونا شد . دنی آلوز قرارداد خود را به مدت 2 سال دیگر با وجود پیشنهاد از باشگاه های بزرگی نظیر میلان ، منچستر یونایتد و .. تمدید کرد.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

رسمی : انریکه به کار خود در بارسا ادامه میدهد

2014-11-21-entreno-48-v1416581181-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | بنا به گزارش های منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا و لوئیس انریکه این مربی میخواهد فصل بعد هم مربی بارسا باشد و بدون شک ریس بارسا در فصل بعد سلطان لوچو خواهد بود.

سرمربی باشگاه بارسلونا ، لوئیز انریکه 45 ساله تصمیم گرفته است که یک سال دیگر در باشگاه به فعالیت خود ادامه دهد و در حال حاضر این مربی در تعطیلات به سر میبرد و برنامه های زیادی برای فصل آینده دارد او در یک مصاحبه اذعان کرد که میخواهد فصل را دوباره تکرار میکند.

درصورتی که لوچو در فصل آینده روی نیمکت بارسا باشد کاتالان ها دوباره میتوانند تاریخ سازی کنند و این مربی برنامه های خود را برای فصل آینده آماده کرده است و منتظر انتخابات است.

+++++++++++++++++++++++++++++++

فک کنم فصل بعد هم با این دو خبر محشر سه گانه واس بارساست :rolleyes::p:p:p:p:p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الکی الکی 10 تا ماشین میره زیر پاشون!!بریم فوتبالیست بشیم

با خرید ویدال به احتمال 99% آلوز رفتنی شد.

گرچه خودم هیچکس رو ترجیح نمیدم ولی وقتی تمدید نکنه نمیشه دست به دامن داگلاس و مونتویا شد

دنی واقعا بازیکن خوبیه.تعصبشو دوست دارم.یار همیشگی نیمار توی شادی ها بود

این بازیکن هم مثل رونالدینیو،دکو،آبیدال و خیلیا دیگه هر جا برن بازم دلشون با بارساست

امیدوارم ویدال سرعت،جنگندگی،تعصب دنی رو داشته باشه

این سه گانه تاریخی رو که گرفتیم رو باید قدر دونست.الان نمیفهمیم چه اتفاقی افتاده وقتی چند سال از این موقع ها که بگذره تازه متوجه میشیم که چه کار بزرگی انجام شده.که چه تیم قدرتمندی داشتیم. امیدوارم حالا حالاها بارسا تو اوج باشه و مدعی اصلی باقی بمونه
1 درصد هم 1 درصده :D
آلوس تمدید کرد، برای 2 فصل آتی
شاید هم رفتنی بشه، اما این تمدید رو به فال نیک میگیریم، 1 شاید باعث شه بمونه، 2 باشگاه میتونه در زمینه فروش و مبلغ مورد توافق راحت عمل کنه و نگرانی خاصی نداشته باشه. امید است در صورت فروش بتونیم پول خوبی کاسب بشیم
الان خوراک تیمهای ولخرجی مثل پی اس جی و من یو هستند. بی حساب کتاب و بی برنامه خوب هزینه میکنند. در به در یه مدافع راست خوب هم هستند که بهترینش رو تو جهان داریم. (با کمال احترام برای لام که در افول به سر میبره)
امروز روزنامه ها نوشتند که بارتومئو میخواد استعفا بده!!!!
خداییش اگه یه نفر بیشتر از تمام طرفدار های بارسا واسه کسب سه گانه ذوق زده و متعجب شده باشه خود این بارتومئو هستش :D

گزینه های دیگه ای برای نقل و انتقال داریم؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
سلام دوستان با تاخیر تبریک بابت سه گانه البته هر لحظه و هر روز اینجا پست ها رو میخوندم و لذت میبردم خواستم ی پست کامل بدم در مورد همه چی تا الان صبر کردم
اولا در مورد فینال با کنال احترام ب سری ا و یوونتوس من میگم فقط استرس بالای فینال باعث شد همون نیمه اول کار رو تموم نکنیم ب نظرم همین الان اگه یوونتوس با سویا یا والنسیا مسابقه بده من احتمال برد دو تیم اسپانیایی رو بالاتر میدونم گلی ک زدن کاملا اتفاقی و روی سوتی دنی و البا بود بقیه بازی دست بارسا بود اینکه بعضی از دوستان میان میگن بارسا شایسته نبود رو من نمیدونم کدوم بازی رو داشتن میدیدن
در مورد ژاوی واقعا بازیکن مورد علاقه من بود تقریبا تمام دوران بازی تو بارسا رو یادم میاد خوشحالم ک با خوشحالی تموم مرد فوتبالش رو چون من رفتن ب قطر رو انتقال نمیبینم ی جورایی از فوتبال خداحافظی کرد در حالی ک همین حالا هم میتونست بهتر از خیلی از هافبک ها باشه
دنی الوز با اینکه سوتی زیاد میده خوشحال میشم اگه بمونه اولا ب دلیل قدرت تهاجمی بالا دوما ب خاطر نیمار و مسی و ... یحورایی روحیه بخش اونا هست اگه دقت کنید تو تموم شادیهاشون اینم هست و خیلی راحت هستن باهاش دقیقا مثل وقتی ک منچستر دوایت یورک رو خرید و اندی کول دوباره متولد شد بعضی از بازیکن ها بودتشون واسه کل تیم مفیده از جمله ژاوی و اینیستا
ی عکس دیدم از شماره 10 های سالهای دور و نزدیک بارسا مارادونا روماریو ریوالدو رونالدینیو و مسی واقعا بازیکن های بزرگ تاریخ هستن

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
البته فکر کنم وقتی یک بازیکن در سال اخر قراردادش تمدید کنه! نمیشه در همون پنجره انتقال که تمدید کرده ، فروختش! فک کنم یکی از بندهای قانون بوسمن بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته فکر کنم وقتی یک بازیکن در سال اخر قراردادش تمدید کنه! نمیشه در همون پنجره انتقال که تمدید کرده ، فروختش! فک کنم یکی از بندهای قانون بوسمن بود!
فکر کنم فکر کنم، اساس قانون بوسمن کم کردن انحصار مالکیت باشگاه بر روی بازیکن بوده، به نحوی که اگه یه بازیکن تمایل به جدا شدن داشته با عدم حضور در تمرینات و بازی های رسمی میتونه جدا بشه.
اما نکته اصلی قانون این بود که بازیکن بعد از اتمام قراردادش میتونه بصورت آزاد به تیم دیگه ای منتقل بشه.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
فکر کنم فکر کنم، اساس قانون بوسمن کم کردن انحصار مالکیت باشگاه بر روی بازیکن بوده، به نحوی که اگه یه بازیکن تمایل به جدا شدن داشته با عدم حضور در تمرینات و بازی های رسمی میتونه جدا بشه.
اما نکته اصلی قانون این بود که بازیکن بعد از اتمام قراردادش میتونه بصورت آزاد به تیم دیگه ای منتقل بشه.
بله درسته این اصل قانون هست :دی
حالا دقیق یادم نیست یکی از بندهای همین بود یا یکی دیگه! ولی اینکه در سال اخر با بازیکن تمدید کنی بعد در همون پنجره بفروشی رو من یادم نمیاد مورد اینجوری :دی شاید هم من اشتباه میکنم!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با خرید بیدال و تمدید دنی اتفاق جالبی افتاده. همزمان چهارتا بازیکن واسه راست داریم که احتمالا به معنی رفتن مونتویا و داگلاس باشه. شاید هم بیدال یکسال قرضی بره جایی و سال بعد برگرده. شاید هم داگلاس این طوری بشه. نکته اینه که مونتویا محتملا موندنی نیست دیگه
واسه چپ کماکان آدریانو و آلبا رو در خدمتشون هستیم.
خرید ها محدود به یه هافبک یه فوروارد و یه دفاع خواهند بود. در یک حرکت انتحاری شاید با توجه به برگشتن فرمایلن دیگه خریدی هم نداشته باشیم

amirkhan-76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
فوری ؛ دنی آلوز در بارسلونا می ماند:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D هورااااااااا

290f13b500000578-0-image-a-2-1432567947714.jpg

اختصاصی / اسپورت کاتالونیا دقایقی پیش گفت که پس از ساعت ها مذاکره سران بارسلونا و دنی آلوز ، این بازیکن متقاعد به ماندن در بارسلونا شد . دنی آلوز قرارداد خود را به مدت 2 سال دیگر با وجود پیشنهاد از باشگاه های بزرگی نظیر میلان ، منچستر یونایتد و .. تمدید کرد.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

رسمی : انریکه به کار خود در بارسا ادامه میدهد

2014-11-21-entreno-48-v1416581181-jpg.jpg

اختصاصی بارسا نیوز | بنا به گزارش های منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا و لوئیس انریکه این مربی میخواهد فصل بعد هم مربی بارسا باشد و بدون شک ریس بارسا در فصل بعد سلطان لوچو خواهد بود.

سرمربی باشگاه بارسلونا ، لوئیز انریکه 45 ساله تصمیم گرفته است که یک سال دیگر در باشگاه به فعالیت خود ادامه دهد و در حال حاضر این مربی در تعطیلات به سر میبرد و برنامه های زیادی برای فصل آینده دارد او در یک مصاحبه اذعان کرد که میخواهد فصل را دوباره تکرار میکند.

درصورتی که لوچو در فصل آینده روی نیمکت بارسا باشد کاتالان ها دوباره میتوانند تاریخ سازی کنند و این مربی برنامه های خود را برای فصل آینده آماده کرده است و منتظر انتخابات است.

+++++++++++++++++++++++++++++++

فک کنم فصل بعد هم با این دو خبر محشر سه گانه واس بارساست :rolleyes::p:p:p
داداش ممنون خبر خيلي خوبي بود:p:p

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام دوستان با تاخیر تبریک بابت سه گانه البته هر لحظه و هر روز اینجا پست ها رو میخوندم و لذت میبردم خواستم ی پست کامل بدم در مورد همه چی تا الان صبر کردم
اولا در مورد فینال با کنال احترام ب سری ا و یوونتوس من میگم فقط استرس بالای فینال باعث شد همون نیمه اول کار رو تموم نکنیم ب نظرم همین الان اگه یوونتوس با سویا یا والنسیا مسابقه بده من احتمال برد دو تیم اسپانیایی رو بالاتر میدونم گلی ک زدن کاملا اتفاقی و روی سوتی دنی و البا بود بقیه بازی دست بارسا بود اینکه بعضی از دوستان میان میگن بارسا شایسته نبود رو من نمیدونم کدوم بازی رو داشتن میدیدن
در مورد ژاوی واقعا بازیکن مورد علاقه من بود تقریبا تمام دوران بازی تو بارسا رو یادم میاد خوشحالم ک با خوشحالی تموم مرد فوتبالش رو چون من رفتن ب قطر رو انتقال نمیبینم ی جورایی از فوتبال خداحافظی کرد در حالی ک همین حالا هم میتونست بهتر از خیلی از هافبک ها باشه
دنی الوز با اینکه سوتی زیاد میده خوشحال میشم اگه بمونه اولا ب دلیل قدرت تهاجمی بالا دوما ب خاطر نیمار و مسی و ... یحورایی روحیه بخش اونا هست اگه دقت کنید تو تموم شادیهاشون اینم هست و خیلی راحت هستن باهاش دقیقا مثل وقتی ک منچستر دوایت یورک رو خرید و اندی کول دوباره متولد شد بعضی از بازیکن ها بودتشون واسه کل تیم مفیده از جمله ژاوی و اینیستا
ی عکس دیدم از شماره 10 های سالهای دور و نزدیک بارسا مارادونا روماریو ریوالدو رونالدینیو و مسی واقعا بازیکن های بزرگ تاریخ هستن

کاملاً موافقم!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز داشتم گل راکیتیچ به یووه رو نگاه میکردم، هیجان و استرس بازی باعث شد به ابهت این گل پی نبریم، گل بعد از 16-17 پاس و حدود یکی دو دقیقه مالکیت کامل توپ به ثمر رسید. دو سه بار بصورت عرضی منطقه رو عوض کردیم و گل زدیم.
در عین ناباوری گل رونالدو بهترین گل این فصل سی ال شد. گل سوارز به پی اس جی (لایی)،یا گل لواندوفسکی به بارسا یا پورتو یا گل رمسی خیلی زیباتر بودن. البته گل لواندوفسکی به پورتو روی یه حرکت تیمی عالی شکل گرفت. گل بنزما هم به بازل هم از گل کریس قشنگ تر بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امروز داشتم گل راکیتیچ به یووه رو نگاه میکردم، هیجان و استرس بازی باعث شد به ابهت این گل پی نبریم، گل بعد از 16-17 پاس و حدود یکی دو دقیقه مالکیت کامل توپ به ثمر رسید. دو سه بار بصورت عرضی منطقه رو عوض کردیم و گل زدیم.
در عین ناباوری گل رونالدو بهترین گل این فصل سی ال شد. گل سوارز به پی اس جی (لایی)،یا گل لواندوفسکی به بارسا یا پورتو یا گل رمسی خیلی زیباتر بودن. البته گل لواندوفسکی به پورتو روی یه حرکت تیمی عالی شکل گرفت. گل بنزما هم به بازل هم از گل کریس قشنگ تر بود
گل دوم لیو به بایرن بی رقیب بود

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

کدوم گلش و به انتخاب کی بهترین شد؟ ببخشید دو تا سئوال شد!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
رییس استعفا داد ، ناقلا میخواد تو انتخابات شرکت کنه ، ماشالا اعتماد به نفسی داره در اشل بلاتر ....

آلبا گفته بود قهرمان بشیم کچل میکنم ، انریکه زودتر دست بکار شد .

img_dmalia_20150609-181206_imagenes_md_otras_fuentes_no_archivables_lucho-U102321043265oxC-U20403751841sY-652x492@MundoDeportivo-Web-Portada.jpg

img_eomedes_20150609-182857_imagenes_md_propias_eomedes_a65-kShC-U20406658210KsF-652x492@MundoDeportivo-Web.jpg

.​

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
1 درصد هم 1 درصده

آره به خاطر همین گفتم 99% درصد که ضایع نشم.:D

جریان بهترین گل نمیدونم چیه ولی فکر کنم این وسط یه چیز هم به رونالدو دادن تا ناراحت نشه

اگه قرار باشه لاپورتا سر کار بیاد و قول آوردن پپ رو به همراه داشته باشه همون بهتر که نیاد،بارتومئو باشه با اینم سه گانه گرفتیم

خدایی بخاطر همین یه موضوع نسبت به لاپورتا یکم بدبین شدم.احتمال داره سر یه حرکت اشتباه از انریکه اخراجش کنه

انریکه زیاد کچل کرده مشکلی نیست...میخوام ببینم راکیتیچ چی کار میکنه!!:general711:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

خیلی ممنون. احتمالاً برای دلخوشی رئالی ها یه جوری جاش دادن! به نظرم پاس خامس حرکت شاخص این گل بود؛ عجب بازیکنیه!

آلوس هم گفته به خاطر صحبت هایی که با مسی داشته تصمیم به موندن گرفته. احترامی که این دو تا برای هم قائلن واقعاً جالبه!

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چند ماه پیش لاپورتا شانس اول صندلی ریاست بود ، اما الان شانسش خیلی کمتر از قبله .
روزگار چه بالا و پایینی هایی که نداره ، البته اینقدر تیم راسل دسته گل به آب داده که شانس لاپورتا بیشتر باشه .
تبلیغ رو پیرهن ، فروختن اسم ورزشگاه نئو کمپ و بخصوص مسایل جدایی طلبی برای رای دهنده ها اهمیت داره .

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چند ماه پیش لاپورتا شانس اول صندلی ریاست بود ، اما الان شانسش خیلی کمتر از قبله .
روزگار چه بالا و پایینی هایی که نداره ، البته اینقدر تیم راسل دسته گل به آب داده که شانس لاپورتا بیشتر باشه .
تبلیغ رو پیرهن ، فروختن اسم ورزشگاه نئو کمپ و بخصوص مسایل جدایی طلبی برای رای دهنده ها اهمیت داره .

به نظرم بارتومئو تو این مدت منطقی عمل کرد. با مصاحبه ها و برخی تصمیمات جایی که نیاز بود به تیم آرامش داد. فک نمی کنم ابقائش اتفاق بدی باشه.

بالا