- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
از صحبتهاي رئيس باشگاه بارسلونا هويداست ، با وجودي که آبي اناري پوشان نتوانستند مقابل والنسيا به پيروزي برسند ولي حتي کسب نتيجه تساوي در مستايا نيز نتيجه فوق العاده اي است.
در حالي که هواداران بارسلونا از اين تيم در ديدار شنبه شب مستايا، پيروزي مي خواستند ولي خوان لاپورتا از کسب همين يک امتياز هم بسيار خوشحال است.
او در پايان ديدار مقابل والنسيا گفت:« کسب يک امتياز براي ما خوب بود و البته همه چيز به نتيجه ديدار رئال مقابل سويا بسته است. ما هم اکنون با ۷ امتياز از رئال پيش هستيم ولي يکشنبه شب ممکن است اين فاصله کمتر شود. در جريان ديدار مقابل والنسيا بازي را در کنترل خود داشتيم ولي براي دقايقي کنترل بازي را از دست داديم . البته در کل به خوبي مي دانستيم که چطور بايد واکنش نشان دهيم.من به تيممان اميد فراواني داشتم و مي دانستم که آنها مي توانند به نتيجه برسند و اکنون از کسب همين امتياز هم کاملا راضي هستم.»
او در ادامه در مورد حريفان آتي بارسلونا اظهارداشت:« اکنون در شرايطي هستيم که در ابتداي فصل آرزوي آن داشتيم. ما در هر سه رقابت حاضريم و براي قهرماني در هر سه رقابت موجود مي جنگيم. اکنون بازي مقابل تيمهايي را پيش رو مي بينيم که هر دوي آنها در اوج آمادگي هستند. به عنوان رئيس باشگاه بارسلونا از حضور تيمم در ديدارهايي اين چنيني احساس غرور مي کنم و اميدوارم که هواداران نيز تا پايان رقابتهاي اين فصل ما را مورد حمايت قرار دهند.»
لاپورتا در مورد ديدار رئال مادريد مقابل سويا که ممکن است باعث کمتر شدن فاصله دوتيم مدعي قهرماني در صدر جدول شود، گفت:« ما در انتظار نتيجه خوبي در ديدار يکشنبه شب سويا هستيم.»