• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
391922277763670.jpg

از صحبتهاي رئيس باشگاه بارسلونا هويداست ، با وجودي که آبي اناري پوشان نتوانستند مقابل والنسيا به پيروزي برسند ولي حتي کسب نتيجه تساوي در مستايا نيز نتيجه فوق العاده اي است.

در حالي که هواداران بارسلونا از اين تيم در ديدار شنبه شب مستايا، پيروزي مي خواستند ولي خوان لاپورتا از کسب همين يک امتياز هم بسيار خوشحال است.
او در پايان ديدار مقابل والنسيا گفت:« کسب يک امتياز براي ما خوب بود و البته همه چيز به نتيجه ديدار رئال مقابل سويا بسته است. ما هم اکنون با ۷ امتياز از رئال پيش هستيم ولي يکشنبه شب ممکن است اين فاصله کمتر شود. در جريان ديدار مقابل والنسيا بازي را در کنترل خود داشتيم ولي براي دقايقي کنترل بازي را از دست داديم . البته در کل به خوبي مي دانستيم که چطور بايد واکنش نشان دهيم.من به تيممان اميد فراواني داشتم و مي دانستم که آنها مي توانند به نتيجه برسند و اکنون از کسب همين امتياز هم کاملا راضي هستم.»

او در ادامه در مورد حريفان آتي بارسلونا اظهارداشت:« اکنون در شرايطي هستيم که در ابتداي فصل آرزوي آن داشتيم. ما در هر سه رقابت حاضريم و براي قهرماني در هر سه رقابت موجود مي جنگيم. اکنون بازي مقابل تيمهايي را پيش رو مي بينيم که هر دوي آنها در اوج آمادگي هستند. به عنوان رئيس باشگاه بارسلونا از حضور تيمم در ديدارهايي اين چنيني احساس غرور مي کنم و اميدوارم که هواداران نيز تا پايان رقابتهاي اين فصل ما را مورد حمايت قرار دهند.»

لاپورتا در مورد ديدار رئال مادريد مقابل سويا که ممکن است باعث کمتر شدن فاصله دوتيم مدعي قهرماني در صدر جدول شود، گفت:« ما در انتظار نتيجه خوبي در ديدار يکشنبه شب سويا هستيم.»

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال بازیشو برد

تفاوت به 2 امتیاز رسید

الان فقط باید به فکر بردن رئال در ال کلاسیکو باشیم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال بازیشو برد

تفاوت به 2 امتیاز رسید

الان فقط باید به فکر بردن رئال در ال کلاسیکو باشیم.
اگه بتونیم رئال رو 13 اردیبهشت تو سانتیاگو شکست بدیم صد در صد قهرمانیم . والنسیا هم خوب شاخ شده و امیدوارم جلوی رئال وایسه . البته مساوی در سانتیاگو هم بد نیست برای بارسا چون تقریبا بقیه بازیهاش سادست .
والنسیا اگه یه مساوی از رئال بگیره قهرمانیم ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این رئال عمرا بتونه جلوی بارسا و والنسیا دوام بیاره . خیلی ضایع بازی کردن و اگه یه کم هوش بخرج می داد مربی بی کفایت سویا الان صد در صد یا سویا برده بود یا بازی مساوی شده بود . پالوپ گند زد و در سطح محلات هم نبود .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشتباه خودم رو تصحیح میکنم.

اختلاف 4 امتیازه

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
چند تا بازی تا آخر فصل مونده؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمردیم این والدز یه حرکتی کرد:blink:

انری بد جور رو اعصابم بود:eek::eek::eek:
امیدوارم نیمه دوم نتیجه بگیریم:(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ال کلاسیکو هم می بازیم:(:(:(:(:(:(:(:(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چلسی فقط و فقط دو تا کار انجام داد . بازیکن های بارسا رو با خطاهاش تقریبا خفه کرد و چپید توی محوطه ی جریمه ش . صد در صد بازی دست بارسا بود اما نتونست از موقعیت ها استفاده کنه . داور آشغال هم که پنالتی رو نگرفت

ال کلاسیکو هم می بازیم

عمرآ

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این فوتبال بود چلسی بازی کرد یا کشتی کج ؟ فقط زدن و دفاع کردن . وقتی تو استمفرد بریچ بخوان گل بزنن بهشون می گیم یه من ماست چقدر کره می ده . کثیفترین فوتبالی رو بازی کردن که می شد انجام داد . بالاک باید اخراج می شد . پنالتی رو هانری گرفته نشد . داور گند زد رفت . رئالیها هم از کلوپ ما برن بیرون بهتره . رئال بعید می دونم بتونه جلوی این مهاجما مثل چلسی دفاعی و کثیف بازی کنه . یه مساوی از رئال یعنی قهرمانی بارسا پس رئال میاد برای برد و بازنده از بازی خارج می شه .
کثیفترین داوری که تو عمرم دیدم این بود . توف به این داوری .
فرانک لمپاردی که بهش افتخار می کردن اندازه یه بازیکن درجه 4 هم نبود . پویول رو باید از اول می ذاشت تو بازی . مارز افتضاح بازی کرد .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
الکلاسیکو به دلایلی برای ماست . یکی اینکه رئال برای برد میاد و خبری از دفاع لایه ای نیست یکی هم که بارسا تشنه برده .
چلسی رو هم حذف می کنیم . هر کی جلوی بارسا حمله کنه عاقبتش باخته .

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
چلسي فقط اومده بود دفاع كنه .. خداييش تو اين بازي غير از يه فرصت دروگبا هيچ فرصت ديگه اي نداشت كه اونم اشتباه ماركز بود ... البته امشب يه ضعف بارسا به چشم اومد و اون هم تزار نبودن بازيكنان ذخيره با بازيكانان داخل زمين بود كه عملكرد بازيكنان تعويضي دوم و سوم كاملا بيان گر اين مسئله بود !!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چلسی تو حملات پشتش خالی می شد . تو یه حرکت دیدیم که اتوو یه بار دیگه یه لایی 2 کیلومتری به بهترین دفاعشون زد . . تری کلا همیشه باید از این اتوو لایی بخوره . باید کار چلسی رو یک سره می کردیم . حیف شد . . .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه یادتون باشه 2 هفته پیش در همین تاپیک گفتم هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه بارسا رو از پیش پیروز دونست.

چلسی زشت بازی کرد اما کار خودش رو خوب انجام داد. البته من به بارسا امیدوارم. فکر میکنم در بازی برگشت نتیجه به نفع بارسا خواهد بود چون استرس بارسا کمتره.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پویول رو باید از اول بازی می داد . چلسی به نتیجش رسید ولی نمی دونه تو انگلیس لولست . بازی برگشت کیه ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان بارسایی نگران بازی برگشت نباشید . بارسا فقط نباید ببازه . با هر مساوی ای به جز 0-0 صعود می کنیم و این یه پوئن هست برای بارسا . امشب چلسی نتیجه ی خیلی عالی ای نگرفت .

بازی برگشت کیه ؟

هفته ی بعد

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کافیه بازی برگشت اونا یه ذره بیان جلو اونوقت آبکش شدن چلسی دیدن داره.

من اصلا شرمم میاد به بازیشون بگم فوتبال ، نتیجه اخلاقی اینکه با فوتبال نمیشه جلوی بارسا وایستاد

در ضمن از این لحظه به بعد من به فوتبال بحرین دیگه توهین نمیکنم،

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
این دفعه چلسی شانس آورد نباخت، اما دفعۀ بعد وضع بدتر خواهد بود...

بالا