• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کافیه بازی برگشت اونا یه ذره بیان جلو اونوقت آبکش شدن چلسی دیدن داره.

من اصلا شرمم میاد به بازیشون بگم فوتبال ، نتیجه اخلاقی اینکه با فوتبال نمیشه جلوی بارسا وایستاد

در ضمن از این لحظه به بعد من به فوتبال بحرین دیگه توهین نمیکنم،

لعنت بر این داور آلمانی. هنوز داغ بایرن تو وجودشون هست.

الکس و بالاک باید اخراج میشدن. پنالتی هم که رو هانری نگرفت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز اینقدر خشمگین نباش....

هیدینک مربی کارکشته ای هست. شاید تنها راهی که میتونست جلو بارسا رو بگیره همین بود که امروز چلسی انجام داد. با وجود اینکه ضد فوتبال بازی کردند اما نتیجه گرفتند. هدف هم همین بود.

پپ مربی خوبی هست اما تجربش کمه. به مرور زمان یادمیگیره که چطوری باید جلو ضد فوتبال وایسه...

مطمئن باش اگه قرار باشه بارسا جلو این شیوه بازی همیشه مغلوب باشه همه تیمها در لیگ جلوش همینطوری بازی میکنن تا حداقل 1 امتیاز به دست بیارن. مثل راه اهن ما..............

البته امروز بارسا مثل همیشه نبود... زمین لیز (گاها اب دیده میشد توش) خیلی اذیت کرد بازیکن ها رو....

دائما زمین میخورند. مصدومیت مارکز فکر کنم به همین دلیل بود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من زیاد از بارسلونا خوشم نمیاد (البته نه از فوتبال واقعا دیدنی شون و چند تا بازیکن بزرگ منجمله اینیستا که نمیدونم چطور احساسم رو نسبت بهش بیان کنم از بس که فوتبالیست بی نظیریه) ولی امشب دوست داشتم ببره. کمی بد شانسی و دفاع واقعا قوی چلسی مانع شد و فکر میکنم اگه گاردیولا کمی با تجربه تر بود نمیذاشت تیم اش انقدر به آب و آتش بزنه و خودش رو با وجود برنامه ی فشرده ی 7 روز آینده انقدر خسته کنه چون به هر حال رد شدن از سد 10 تا مدافع غیر ممکن به نظر میرسید. چلسی به محض اینکه حمله میکرد در دفاع شکننده نشون میداد (هر تیمی اگه به این بارسا فضا بده دروازه اش باز میشه) و فکر میکنم بازی برگشت مثل یه سکه دو رو داره. یا 120 دقیقه بازی محتاطانه چلسی و حملات بی نتیجه ی بارسا رو میبینیم که برنده به لطف پنالتی مشخص میشه، یا اینکه چلسی مثل بازی با لیورپول بیخیال دفاع کردن میشه و اونوقت بارسا به احتمال بسیار زیاد با توجه به فضاهایی که در اختیار میگیره گلزنی میکنه صعود میکنه به فینال.

با توجه به هوش تاکتیکی هیدینک بعید میدونم چلسی مثل بازی با لیورپول کار کنه چون یه جور خودکشیه دادن فضا به بارسا. حس میکنم باز هم دفاع در بیشتر دقایق در دستور کار قرار بگیره چون رسیدن به فینال مهمه و در اونصورت با حمله کردن نمیشه جلوی بارسا به نتیجه رسید. فقط لاتاری پنالتی ها.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با فرضیت موافقم ردیو هد عزیز.....

البته بازی در خانه خودی که گل خوردن موجب حذف میشه خیلی استرس زاست. منچستر رو به یاد بیار جلو پورتو

از اونجا که بازیکن های بارسا هم تکنیکی هستند هر ان احتمال هست که پنالتی ای اتفاق بیفته

اگه بازی بره با لاتاری پنالتی ها به نظرم چلسی صعود میکنه.

اما من فکر میکنم در بازی برگشت با توجه به تجربه ای که پپ و بازیکن ها بدست اوردن اینها بتونن به چلسی گل بزنن.

Gulliver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چلسی همون سیستم 1-10 بیژن مورینیو رو بازی کرد!! ده نفر رو کاشته بود دفاع. خیلی زشت.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خدايي داور رو اعصاب بود ديگه مي خواستم برم بزنم تو كلش اه مسخره

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
این بازی که من دیدم اگه 2 ساعت دیگه هم ادامه داشت باز هم مساوی میشد

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

من اصلا شرمم میاد به بازیشون بگم فوتبال ، نتیجه اخلاقی اینکه با فوتبال نمیشه جلوی بارسا وایستاد

لعنت بر این داور آلمانی. هنوز داغ بایرن تو وجودشون هست.

الکس و بالاک باید اخراج میشدن. پنالتی هم که رو هانری نگرفت.

دقيقا همينه ، هيچ تيمي نميتونه جلوي بارسا دووم بياره مگر ضدفوتبال كنه ، البته نتيجه اخلاقي ديگه اين هست كه ما نبايد به داوراي ايران ايراد بگيريم . تو بازي با اين سطح و با اون حساسيت بالا داور عمدا پدر بارسا رو در مياره ، بالاك بايد اخراج ميشد قطعا ، پنالتي هم كه ديگه همه ديدن .
بازي قبلي هم كه با بايرن بود داور اشتباه داشت و پنالتي و اون صحنه خطا رو سر مسي رو نگرفت .

اما من شك ندارم بازي هفته بعد چلسي ميبازه
قهرماني فقط حق بارسلونا هست و بس

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دقایق ابتدایی نیمه اول رو عالی بازی کردیم من حتی امید داشتم که تو همون نیمه اول کار رو تموم کنیم اینقدر روون پاسکاری میکردن که دیگه گل زدن نزدیک شد ولی افسوس ....
دفاع 10 نفره ی چلسی رو هم چند بار به اشتباه وادار کردیم ولی نتونستیم توپها رو وارد گل کنیم
البته همین که گل هم نخوردیم تو نیوکمپ یه کوین مثبته
امیدوارم تو بازی برگشت جبران کنیم و یه پایه ی فینال باشیم و در نهایت قهرمانی

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دو بازی پیش رو خیلی حساسه:blush:
ایشاالله که سر بلند بیرون میایم:blush:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من جام قهرمانی رو رو سر کاپیتان پویول می بینم . واقعا برازنده اوست .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
داور دیشب از 10 نمره 4 رو گرفته . به نظر من 2 هم زیادش بود .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دوست عزيز من بارسايي هستم اما اين حرف شما رو اصلا قبول ندارم كه شرمتون مياد به بازيشون بگيد

فوتبال ... اونا منطقي دفاع كردن و چند بار هم حمله كردن ... چه ربطي به بحرين و فوتبال گند اين عربا داره ؟

سعي نيد طرفدار بودن رو با بي منطق بودن اشتباه نگيريد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوبی اين نتيجه اينه که بازی مساويش ماله ماست به غيره 0-0 که امکانش خيلی پايينه بازی با نتيجه مساوی به سود بارسلوناست..
مطمئناً اگه حوادث عجيب غريب از جمله چند سال پيش که بازی با چلسی فکر کنم 3-3 شد و چندينو چند موقعيت گل خاليرو نزدن رخ نده 100% صعود کرديم.
چيزی که هست و بايد قبول کرد اينه که قويترين تيم دفاعی دنيا بدون شک چلسی هست..دفاعش فوقولعاده قويه...کدوم تيميه که بياد تو بارسلون و مقابل بارسلونا 10 نفره دفاع نکنه؟؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
کالدرون:کاش بارسا قهرمان شود
رئیس سابق باشگاه مادریدی در دیدار هفته آتی بارسا مقابل چلسی، طرفدار باشگاه کاتالان خواهد بود.
سایت گل: رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه مادریدی ابراز امیدواری کرده که بارسا را به عنوان تیم قهرمان دیدار فینال رم ببیند. او معتقد است که دوستش خوان لاپورتا شایسته این قهرمانی، به ویژه پس از برخوردهای ناعادلانه با او در فصل قبل است. با وجودی که کالدرون در شرایط بسیار سخت و توهین آمیزی، مجبور به استعفا شد، ولی همچنان در جمع مطبوعات حاضر می شود و به نظر پردازی هایش ادامه می دهد.

او در گفت و گو با RAC1 گفت:« به نظر من بسیار خوب خواهد شد که بارسا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد، زمانی که تیمی اسپانیایی در این رقابتها حاضر باشند، من به حمایت از آنها خواهم پرداخت. من با لاپورتا در تماسم و زمانی که آنها مقابل لیون و بایرن به پیروزی رسیدند، من و او با هم پیغامهایی را رد و بدل کردیم.امیدوارم که تیم لاپورتا در این رقابتهای اروپایی به قهرمانی برسد.تابستان گذشته با لاپورتا، رفتارهای ناعادلانه ای شد ولی به نظر من اکنون شایسته آنچه تیمش در آستانه رسیدن به آن است، می باشد.»

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
/مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
ژاوي، 88 پاس در 90 دقيقه

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال بارسلونا در ديدار خانگي تيمش با چلسي در هر دقيقه بازي، يك پاس سالم داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ژاوي ارنادنس با 88 پاس سالم در بازي، به طور تقريبي توانست در هر دقيقه از بازي يك پاس سالم داده و از اين جهت چشم ها را به خود خيره كند.
بر اساس آمار ثبت شده اين بازيكن در رتبه اول بازيكناني كه بيشترين تعداد پاس سالم را در اين ديدار دادند ،‌قرار دارد. در اين رده بندي بهترين پاسور چلسي، بوسينگاو است كه 29 پاس سالم داد.
رده بندي بهترين پاسورهاي اين بازي به شرح زير است:

1- ژاوي - بارسلونا -88 پاس
2 - توره- بارسلونا - 69 پاس
3 - آلوز- بارسلونا -58 پاس
4- اينيستا-بارسلونا - 56 پاس
5 - پيكه-بارسلونا -52 پاس
6 - آبيدال-بارسلونا - 43 پاس
7 - ماركس- بارسلونا-39پاس
8 - مسي - بارسلونا- 34 پاس
9 - بوسينگاوا- چلسي- 29 پاس
10 - هانري -بارسلونا 27 پاس
11 - اتوئو - بارسلونا -27 پاس
12 - پويول- بارسلونا 24 پاس
13 - ميكل - چلسي -23 پاس
ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم هاي بارسلونا اسپانيا و چلسي انگليس كه سه شنبه شب در ورزشگاه نيوكمپ در حضور 93 هزار نفر تماشاگر انجام گرفت با تساوي بدون گل خاتمه يافت.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
/ال كلاسيكو 154/
اسپانياي فرانكو ميزبان اسپانياي مردم

خبرگزاري فارس: فردا شب رئال مادريد تيم دوم جدول لاليگا ميزبان بارسلونا صدرنشين قدرتمند جدول است و مي كوشد با پيروزي برابر حريف قدر خود فاصله اش را تا صدر به يك امتياز برساند.

به گزارش خبرگزاري فارس، فوتبال حرفه اي جهان يك بار ديگر به يكي از شب‌هاي پر التهاب و ديدني خود نزديك شد.
فضاي احساسي روزنامه هاي اسپانيا مثل هر سال به سراغ جنگ ژنرال فرانكو با آزادي خواهان كاتالونيا رفته است و صاحبان قلم مي كوشند براي فروش بيشتر روزنامه خود اين يك شب را دست از كارشناسي برداشته و با جوانان خشمگين و متعصب كوچه پس كوچه هاي منتهي به برنابئو همسو شوند.
تلويزيون ملي اسپانيا در آستانه دربي اسپانيا، بهره برداري سياسي خود را آغاز كرده و چنان صورت عرق كرده و ابروهاي درهم ال كاپيتانو را به اسپانياي واحد ربط مي دهد كه گويي رائول گونسالس بلانكو يكي از فرماندهان اصلي لشكر فرانكو بوده و يا دستي در انتخابات نخست وزيري اخير داشته است.
اگر ديدار سال 1929 را كه به صورت رسمي در فدراسيون فوتبال اسپانيا ثبت شده به عنوان آغاز ال كلاسيكو دربي هاي تتاريخ در نظر بگيريم و از 18 بازي قبلي كه در فدراسيون ثبت نشده صرف نظر كنيم، بازي فردا شب مي تواند بازي شماره 154 بين اين دو تيم باشد.
در بازي نخست به تاريخ 7 فوريه سال 1929 بارسلونا ميزبان رئال مادريد بود و تيم پايتخت نشين در ورزشگاهي به نام لاماسيا كه امروز محل تمرين بارسلونا به حساب مي آيد اين تيم را 2 بر يك شكست داد.
موره‌را براي رئال مادريد در دقايق 10 و 55 گل زني كرد و تك گل بارسلونا را نيز پاره‌را در دقيقه 70 به ثمر رساند.
بازي فردا شب مي تواند فرصتي مناسب براي رئال مادريد باشد تا فاصله خود را با بارسلونا به مرز يك امتياز برساند و همچنان در انتظار لغزش هاي بارسلونا باشد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
/ال كلاسيكو 154/
توهين به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتال سطح شهر مادريد

خبرگزاري فارس: حاميان مالي رئال مادريد دراقدامي عجيب و كم نظير با درج جملاتي توهين آميز نسبت به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتالي مستقر در سطح شهر تعجب همگان را برانگيخته اند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در يكي از اين جملات انتخابي توهين آميز نوشته شده است: پپ پرو (به معني سگ) آيا هنوز نفهميده اي كه تيمت در لاليگا قهرمان نمي شود؟
در جمله اي ديگر بازيكنان بارسلونا به شدت مورد تمسخر قرار گرفته اند و با الفاظ زشتي از آنها ياد شده است.
مشخص نيست كه مقامات رئال مادريد تا چه حد در اين مسئله دخيل هستند؛ اما حاميان مالي رئال مادريد به صورت رسمي آرم خود را در اطراف اين تابلوها حك كرده اند.
ديدار رئال مادريد و بارسلونا ساعت 22:30 فرداشب در برنابئو برگزار مي شود.

از رئالی ها انتظار دیگه ای نمی شه داشت واقعا متاسفم.

بالا