/ال كلاسيكو 154/
توهين به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتال سطح شهر مادريد
خبرگزاري فارس: حاميان مالي رئال مادريد دراقدامي عجيب و كم نظير با درج جملاتي توهين آميز نسبت به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتالي مستقر در سطح شهر تعجب همگان را برانگيخته اند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در يكي از اين جملات انتخابي توهين آميز نوشته شده است: پپ پرو (به معني سگ) آيا هنوز نفهميده اي كه تيمت در لاليگا قهرمان نمي شود؟
در جمله اي ديگر بازيكنان بارسلونا به شدت مورد تمسخر قرار گرفته اند و با الفاظ زشتي از آنها ياد شده است.
مشخص نيست كه مقامات رئال مادريد تا چه حد در اين مسئله دخيل هستند؛ اما حاميان مالي رئال مادريد به صورت رسمي آرم خود را در اطراف اين تابلوها حك كرده اند.
ديدار رئال مادريد و بارسلونا ساعت 22:30 فرداشب در برنابئو برگزار مي شود.
از رئالی ها انتظار دیگه ای نمی شه داشت واقعا متاسفم.
/ال كلاسيكو 154/
توهين به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتال سطح شهر مادريد
خبرگزاري فارس: حاميان مالي رئال مادريد دراقدامي عجيب و كم نظير با درج جملاتي توهين آميز نسبت به بارسلونا در تابلوهاي ديجيتالي مستقر در سطح شهر تعجب همگان را برانگيخته اند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در يكي از اين جملات انتخابي توهين آميز نوشته شده است: پپ پرو (به معني سگ) آيا هنوز نفهميده اي كه تيمت در لاليگا قهرمان نمي شود؟
در جمله اي ديگر بازيكنان بارسلونا به شدت مورد تمسخر قرار گرفته اند و با الفاظ زشتي از آنها ياد شده است.
مشخص نيست كه مقامات رئال مادريد تا چه حد در اين مسئله دخيل هستند؛ اما حاميان مالي رئال مادريد به صورت رسمي آرم خود را در اطراف اين تابلوها حك كرده اند.
ديدار رئال مادريد و بارسلونا ساعت 22:30 فرداشب در برنابئو برگزار مي شود.
از رئالی ها انتظار دیگه ای نمی شه داشت واقعا متاسفم.
کالدرون:کاش بارسا قهرمان شود
رئیس سابق باشگاه مادریدی در دیدار هفته آتی بارسا مقابل چلسی، طرفدار باشگاه کاتالان خواهد بود.
سایت گل: رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه مادریدی ابراز امیدواری کرده که بارسا را به عنوان تیم قهرمان دیدار فینال رم ببیند. او معتقد است که دوستش خوان لاپورتا شایسته این قهرمانی، به ویژه پس از برخوردهای ناعادلانه با او در فصل قبل است. با وجودی که کالدرون در شرایط بسیار سخت و توهین آمیزی، مجبور به استعفا شد، ولی همچنان در جمع مطبوعات حاضر می شود و به نظر پردازی هایش ادامه می دهد.
او در گفت و گو با RAC1 گفت:« به نظر من بسیار خوب خواهد شد که بارسا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد، زمانی که تیمی اسپانیایی در این رقابتها حاضر باشند، من به حمایت از آنها خواهم پرداخت. من با لاپورتا در تماسم و زمانی که آنها مقابل لیون و بایرن به پیروزی رسیدند، من و او با هم پیغامهایی را رد و بدل کردیم.امیدوارم که تیم لاپورتا در این رقابتهای اروپایی به قهرمانی برسد.تابستان گذشته با لاپورتا، رفتارهای ناعادلانه ای شد ولی به نظر من اکنون شایسته آنچه تیمش در آستانه رسیدن به آن است، می باشد.»
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/05/01/1240747/ramon-calderon-real-madrid-will-beat-barcelona-3-1