hamed599
Registered User
- نوشتهها
- 1,896
- لایکها
- 2,677
فقط کافیه اون زمان بازی با لوانته رو که بوسکتس نبود و راکیتیچ و سرخیو روبرتو بودن رو ببینی و وقتی اومد تا کاملا متوجه بشی کمتر از سه مهاجم بارسا ارزش نداره .این دقیقا اتفاقیه که سر انتخاب بازیکنا میافته همیشه گلزنا و تکنیکی ها تو چشمن .من نمیدونم چرا همیشه ارز هافبک های میانی بیشتر از مهاجم ها خوشم میومد و البته اونایی که محکم بازی میکنن گواردیولا ژاوی بوسکتس روی کین پل اسکولز الان حتی یحیی توره هم توپگیری و بازیخونی بوسکتس رو نداره پوگبا هرچقدر در کار تهاجمی برتر از بوسکتس هست به همون اندازه و حتی بیشتر در کار دفاعی از بوسکتس ضعیفتر هست تو تیمی مثل بارسا که اینیستا و سه مهاجم چندان نمیتونن گزینه های توپ گرفتن ازحریف باشن و دو دفاع کناری همش در حال نفوذ هستن کار بوسکتس واقعا حیاتی و مهم هست به هیچ عنوان پوگبا نمیتونه جایگزین بوسکتس باشه به نظرم شاید بتونه جای راکتیچ باشه اما بوسکتس نه
اردا بیچاره چه کیفی میکنه اومده بارسا هر روز عکس با لیاس تیم و ... کلی تو ترکیه طرفدار پیدا کرده بارسا یه نیم فصل هم منتظر مونده فروشش خیلی نامردیه خدایی ولی 100 تا خیلیه نیمار هم که معلوم نیست با اون بابای جاکشش میخواد چکار کنه هر روز یه خبر
دنی الوز رو به خاطر تعصبش واقعا و شدیدا دوست دارم هر بازیکن برزیلی که بارسا میخواسته دنی الوز اولین نفری هست که باهاش صحبت میکنه که بیاد بارسا تو قضیه نیمار هم همینطور بود هرچند خود نیمار هم دوست داشت بیاد ولی جا افتادن سریعش بیربط به وجود دنی الوز و بقیه برزیلی های تیم نبود الان هم که بیشتر از ویدال نباشه چندان کمتر هم نیست درسته اشتباه هم داره ولی الان کدوم مدافع کناری هست اشتباه نداشته باشه مارکینیوش که به نظر من هیچی نداره واقعا هیچی استونز باز بهتره دفاع وسط باشه
اردا بیچاره چه کیفی میکنه اومده بارسا هر روز عکس با لیاس تیم و ... کلی تو ترکیه طرفدار پیدا کرده بارسا یه نیم فصل هم منتظر مونده فروشش خیلی نامردیه خدایی ولی 100 تا خیلیه نیمار هم که معلوم نیست با اون بابای جاکشش میخواد چکار کنه هر روز یه خبر
دنی الوز رو به خاطر تعصبش واقعا و شدیدا دوست دارم هر بازیکن برزیلی که بارسا میخواسته دنی الوز اولین نفری هست که باهاش صحبت میکنه که بیاد بارسا تو قضیه نیمار هم همینطور بود هرچند خود نیمار هم دوست داشت بیاد ولی جا افتادن سریعش بیربط به وجود دنی الوز و بقیه برزیلی های تیم نبود الان هم که بیشتر از ویدال نباشه چندان کمتر هم نیست درسته اشتباه هم داره ولی الان کدوم مدافع کناری هست اشتباه نداشته باشه مارکینیوش که به نظر من هیچی نداره واقعا هیچی استونز باز بهتره دفاع وسط باشه