Mohammad Yek110
Registered User
گل دوم فوق العاده بود ... برعکس دنی آلوز !!
چرا زدن .تو ارسنال بود هانری و پیرس نمیدونم چه سالی بود اینکارو کردن اگر اشتباه نکنمتا حالا پنالتی ندیده بودم این شکلی بزنن
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
اها .یادم بود که زده بودن ولی نمیدونستم گل شد یا نه@*CATALAN*
اون بازی آرسنال و منچسترر سیتی بود تو هایبوری، فصلی که آزسنال رفت فینال CL، اون پنالتی گل نشد، یعنی دو تا بازیکن نا هماهنگ کار کردن.
دقیق یادم نیست ولی اون حرکت هم فکر میکنم از روی دست دو نفر توی لیگ برزیل یا آرژانتین بود.@*CATALAN*
اون بازی آرسنال و منچستر سیتی بود تو هایبوری، فصلی که آرسنال رفت فینال CL، اون پنالتی گل نشد، یعنی دو تا بازیکن نا هماهنگ کار کردن.
ارادت همه به سوارز بالاست ولی واقعا حیف نیست در حضور مسی به سوارز بگیم بهترین. مسی رسما یه پله داره سطح و معنی ستاره بودن رو ارتقا میده. شما نگاه کنید روی 5 گل از شش گل تاثیر مستقیم داره و در سخت ترین شرایط گره کار رو باز میکنه.واقعا که نیمه دوم این بازی یکی از جذاب ترین بازی هایی بود که تو عمرم تماشا کرده بودم....حتی جذاب تر از بازی های CL واقعا که این تیم امسال هم میتونه سه گانه رو کسب بکنه و واقعا دور از دسترس نیست....
سوارز واقعا فوق العادست هم آمار پاس گل هم گلزنیش فوق العادست...واقعا که بهترین بازیکن بارسا تو این روز هاست به نظر من...
به امید روز های خوب مثل امروز...ویوا بارسا❤❤
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk