• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
پنالتی عالی بود :general304:
کلا مسی امشب انقلابی توی دریبلینگ راه انداخت ، اون صحنه استفادش از داور برای دریبل زدن حریف خیلی خندیدم :general304:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا حالا پنالتی ندیده بودم این شکلی بزنن
واقعا نیمه دوم شاهکار بودن

نیمار هم بالاخره گل زد

اون دریبلش هم فوق العاده بود

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی بازیکن ستاره داشتن اینجا بدرد میخوره بازی که میرفت فاجعه بشه خاطره انگیز شد و فقط از بازیکنایی مثل مسی سوارز و نیمار برمیاد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تا حالا پنالتی ندیده بودم این شکلی بزنن
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
چرا زدن .تو ارسنال بود هانری و پیرس نمیدونم چه سالی بود اینکارو کردن اگر اشتباه نکنم
---------------------------
تبریک بابت این برد و انتقام
تیم نبمه دوم عالب کار کرد البته از بوسکتس به جلو
ولی دفاع افتضاح
مسی و سوارز و نیمار فوق العاده بودن
سر رقص نیمار . چهره و خنده اردا اخر خنده بود (لازم به ذکره که اون گل اخر اول اردا توپگیری کرد که مزدک گفت بوسکتس)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام رفقا! دیوونه شدم! احتمالا بهترین فوتبالی بود که توی عمرم دیده بودم! اینا باز ورزشگاه رو به آتیش کشیدن!

بی خیال گل سیصدم شدن و اون حرکت تاریخی رو انجام دادن فقط از استعدادی مثل مسی بر می آد! D:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@*CATALAN*
اون بازی آرسنال و منچستر سیتی بود تو هایبوری، فصلی که آرسنال رفت فینال CL، اون پنالتی گل نشد، یعنی دو تا بازیکن نا هماهنگ کار کردن.

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
@*CATALAN*
اون بازی آرسنال و منچسترر سیتی بود تو هایبوری، فصلی که آزسنال رفت فینال CL، اون پنالتی گل نشد، یعنی دو تا بازیکن نا هماهنگ کار کردن.
اها .یادم بود که زده بودن ولی نمیدونستم گل شد یا نه
در صورت ممنون بابت یاد اوردی

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
واقعا که نیمه دوم این بازی یکی از جذاب ترین بازی هایی بود که تو عمرم تماشا کرده بودم....حتی جذاب تر از بازی های CL واقعا که این تیم امسال هم میتونه سه گانه رو کسب بکنه و واقعا دور از دسترس نیست....

سوارز واقعا فوق العادست هم آمار پاس گل هم گلزنیش فوق العادست...واقعا که بهترین بازیکن بارسا تو این روز هاست به نظر من...

به امید روز های خوب مثل امروز...ویوا بارسا❤❤

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
@*CATALAN*
اون بازی آرسنال و منچستر سیتی بود تو هایبوری، فصلی که آرسنال رفت فینال CL، اون پنالتی گل نشد، یعنی دو تا بازیکن نا هماهنگ کار کردن.
دقیق یادم نیست ولی اون حرکت هم فکر میکنم از روی دست دو نفر توی لیگ برزیل یا آرژانتین بود.
در هر حال با تایمینگ فوق العاده و کیفیت عجیبی انجام شد و یک باره دیگه مسی ثابت کرد فرق بهترین بازیکن دنیا بودن با قهرمان گل زدن به تیم های ته جدول در بازیهای نیمه تشریفاتی چیه

پ ن: این پنالتی رو هم الان خوندم انگار اولین بار 1958 بلژیکی ها انجام دادن

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا که نیمه دوم این بازی یکی از جذاب ترین بازی هایی بود که تو عمرم تماشا کرده بودم....حتی جذاب تر از بازی های CL واقعا که این تیم امسال هم میتونه سه گانه رو کسب بکنه و واقعا دور از دسترس نیست....

سوارز واقعا فوق العادست هم آمار پاس گل هم گلزنیش فوق العادست...واقعا که بهترین بازیکن بارسا تو این روز هاست به نظر من...

به امید روز های خوب مثل امروز...ویوا بارسا❤❤

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
ارادت همه به سوارز بالاست ولی واقعا حیف نیست در حضور مسی به سوارز بگیم بهترین. مسی رسما یه پله داره سطح و معنی ستاره بودن رو ارتقا میده. شما نگاه کنید روی 5 گل از شش گل تاثیر مستقیم داره و در سخت ترین شرایط گره کار رو باز میکنه.
سوارز و نیمار و بوسکتس و آندرس و بقیه هم خوبن ولی مسی نگین انگشتریه و واقعا با هیچ کس دیگه ای قابل مقایسه نیست.
دوستان در مورد آلبا هم سخت نگیرید. هفته قبل یه ارسال یلخیش خورد به دفاع حریف رفت توی گل خواست حسابش با بارسا صفر بمونه. من انتظار گل به خودی ازش داشتم که به پنالتی رضایت داد D:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
الان داشتم بازی رو میدیدم دوباره به نظرم اصلا اون توپ پنالتی واسه سوارز نبود برای نیمار بود نیمار دقیقا بعد از سوارز حضور داشت سوارز نمیزد نیمار میزد خنده ها و حرف های سوارز و نیمار هم به نظرم واسه همین بود پنالتی شد من گفتم میده نیمار بزنه تو صحنه پنالتی هم با نیمار یه صحبت کوچک کرد به نظرم با سوارز هماهنگ نشده بود:Dمثل همیشه رفت واسه برگشت توپ دید توپو انداخت زد البته این چیزیه که من به نظرم میرسه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازهم این سوارز لعنـــــتـــی......
فوق العاده ست. 3 فصله پیاپی هستش به حق خودش نمیرسه. این بشر بی نظیره. یه مهاجم توی کلاس جدید،
مسی و نیمار هم توی دریبل کم نذاشتند. اخیرا چه نتایج پرگلی داشتیم... یه لحظه تصور کنید این مثلث خط حمله رو زمان پپ داشتیم :general107::general107::general107:

مهم هتریک سوارز بود که باعث شد بالای رونالدو بایسته

بالا