• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازهم این سوارز لعنـــــتـــی......
فوق العاده ست. 3 فصله پیاپی هستش به حق خودش نمیرسه. این بشر بی نظیره. یه مهاجم توی کلاس جدید،
مسی و نیمار هم توی دریبل کم نذاشتند. اخیرا چه نتایج پرگلی داشتیم... یه لحظه تصور کنید این مثلث خط حمله رو زمان پپ داشتیم :general107::general107::general107:

مهم هتریک سوارز بود که باعث شد بالای رونالدو بایسته
امسال اگر توی لیست سه نفر نباشه نهایت بی انصافیه.
بابت دو تا گاز نصفه نیمه D: از همه چیز محرومش کردند بنده خدا.
تیم پپ این دو تا رو هم اگر در کنار لیو داشت که عین چهار سال شش گانه میگرفت شاید

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوه اوه چهارشنبه بازی عقب افتاد با خیخون داریم !
تو این روزها تلفات ندیم خوبه !
بایدکمی به 3 نفر حجوم استراحت بده
------------
نوشته های در مورد پنالتی دیشب تو بعضی از سایتها میخوندم چه حرفهای میزنند!!!!جنگلوک بازی لوس !!!:D:D:D اخه مجبوری بازیهای بارسا نگاه میکنی ! وقتی باب میلت نیست نظر نده . برو بازیهای تیمت رو نگاه کن
ببخشید اقا هانری وکرایف این جنگلوک بازیها چیه انجام میدید بیا اینم مسی ازتون یاد گرفتن . حال باز اگر بازیکن تیمش بود یا ابلفضل این کیه یه مریخیه !!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
photo_2016-02-16_12-55-36.jpg

.

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لیست 18 نفره بارسلونا برای دیدار مقابل خیخون منتشر شد

1231454img-pmorata-20160216-122053-imagenes-md-propias-pmorata-pepm8150-kxrh--911x683@mundodeportivo-web-jpg1455629358.jpg

ا
ختصاصی / لوئیز انریکه سرمربی موفق بارسلونا دقایقی قبل لیست 18 نفره خود را منتشر کرد .

فردا ساعت 21:00 دو تیم بارسلونا و خیخون در مقابل هم قرار خواهند گرفت ، بدون شک برد در این بازی برای شاگردان لوئیز انریکه بسیار مهم است زیرا این برد بارسا را در کورس قهرمانی نگه میدارد .

لیست 18 نفره بارسلونا

تراشتگن ، براوو ، پیکه ، راکیتیچ ، بوسکتس ، آلوز ، آردا ، اینیستا ، سوارز ، مسی ، نیمار ، ماسکرانو ، بارترا ، مونیر ، آدریانو ، ویدال ، فرمالن ، ژرمی متئو .
----------------
بنظرم اگر نیمه اول کارو تمام کردیم تعویض کنه بهتره 3 نفر جلو مسی . نیمار .سوارز رو
شنبه هم بازی داریم با لاس پالماس

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انریکه: از اینکه کنسرت مادرید را از دست داده ایم ناراحتم؛ فردا برای بیشتر کردن اختلاف امتیاز بازی می کنیم

لوئیز انریکه در کنفرانس خبری پیش از بازی خیخون شرکت کرد.
طرفداری- به گزارش AS، سرمربی اهل خیخونِ آبی اناری پوشان پیش از تقابل فردای بارسلونا و اسپورتینگ خیخون در نشست خبری حضور یافت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد:

مسابقه ای داریم که از دو ماه قبل به دلیل جام باشگاه های جهان به فردا موکول شده، چاره ای جز پیروزی در این مسابقه نداریم چون این فرصت را به ما می دهد تا اختلاف امتیاز خود با رقیبان را در صدر جدول بیشتر کنیم.

بازگشت به خیخون:

خیخون را خانه خود می دانم اما خیلی وقت است که آنجا را ترک کرده ام و اکنون مربی بارسلونا هستم. یکی از طرفداران باشگاه خیخون هستم اما مسابقه فردا من مربی بارسا هستم و برای پیروزی تیمم تلاش می کنم.

آبلاردو:

هفت سال از رفاقتمان می گذرد، رابطه بسیار خوب و نزدیکی با هم داریم. شاید اگر زمان به عقب بر گردد به طور مثال 15 سال قبل که بازیکن بودیم، هیچگاه به این فکر نمی کردیم که ممکن است روزی به عنوان دو مربی رو به روی هم قرار گیریم. او انسان فوق العاده ای است که به عقیده من در این سال ها در مربیگری نیز موفق بوده است.

آلن هالیلوویچ:

فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کرده اما این صحیح است که او برای بهتر شدن نیاز دارد در آن جا بماند و به روند رو به رشد اش ادامه دهد.

رکورد شکست ناپذیری:

اگر قرار است این رکورد شکسته شود ترجیح می دهم همین فردا و مقابل خیخون باشد اما دوست دارم صد مسابقه بدون شکست را پشت سر بگذاریم.

حضور دوباره در ال مولینون (ورزشگاه خیخون):

از کودکی که طرفدار اسپورتینگ بودم، با یک شال گردنی که مادرم برای من بافته بود به آن جا می رفتم و در سخت ترین شرایط نیز طرفدار تیم ام بودم.

جو استادیوم مولینون:

تنها به سه امتیاز فکر می کنیم و برای آن باید با هر چیزی که جلوی مان قرار گرفته بجنگیم.

کنسرت اسپرینگستین در سانتیاگو برنابئو به جای برگزاری فینال کوپا دل ری:

خوب، غم انگیز هستم، هم ما و هم هوادارانمان از حضور در آن کنسرت محروم هستیم!
-----------------------------
:general304::general304::general304::general304: یعنی پهن شدم رو زمین با اون جمله اخر :general304::general304::general304::general304:
خدایش خیلی خوب حرف میزنه (کاری به این کنفرانس ندارم ولی بقیه کنفرانس مطبوعاتیش خیلی عالی و حرفه ای انجام میده)
فکر کنم مهر تایید موندن یک فصل دیگه هالیلویچ رو زد که تو خیخون بازی کنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه نکته از بازی برگشت والنسیا یادم اومد و اینکه اگه روی تراشتگن به عنوان مدافع کار کرده بودیم خیلی بیشتر از بارترا جواب میداد ، خدایی پا به توپ عالی داره :D و فکر نمیکنم مثل بارترا تو یه کورس ساده جا بمونه ، واقعا ناامیدمون کرد بعد اینهمه وقت گذاشتن ...
انتهای فصل از واجب ترین فروش هاست . من بودم در مواقع اجبار آدریانو رو میگذاشتم دفاع وسط .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترکیب بارسلونا اعلام شد : براوو , الیکس ویدال , پیکه , جرمی متیو , آدریانو , بوسکتس , راکیتیچ , توران , مسی , سوارز و نیمار
بازی شبکه ورزش ساعت 9 پخش میشه

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
جادوی مسی...
زد به کورترین نقطه دروازه
عالی بود
گل مزخرفی خوردیم :-/
متیو توپو اورد جلو معلوم نشد به کی پاس داد تا ضد حمله خوردیم و خودش گم و گور شد

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
گزارشگره آمارای خوبی میده (علیفر همینشم نمیده :general208:)
گل ده هزارم خیلی قشنگ بود
این چمن چشه همه لیز میخورن :-|

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واقعا مسی رو هر گلش یه تیکه از فوتبال رو به نمایش میگذاره ،
گل 10,000 اش با بیرون پای چپ ، چه ظرافتی ، بین اونهمه مدافع .... اصلا در حدش نیست و نخواهد اومد .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این گزارشگر دیگه مارو مایید والا حالمون بهم خورد .چقدر امار میگه باو گزارشتو بکن
بازی سختیه
مسی عالی
شوت فنی نیمار واقعا حیف نرفت تو گل
رو گل خوردیم جدا ادریانو رو دیدین!!!!!بجای اینکه زود بیااد سر پست خودش داش اروم اروم میومد و نگاه میکرد:general210:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این گزارشگر دیگه مارو مایید والا حالمون بهم خورد .چقدر امار میگه باو گزارشتو بکن
بازی سختیه
مسی عالی
شوت فنی نیمار واقعا حیف نرفت تو گل
رو گل خوردیم جدا ادریانو رو دیدین!!!!!بجای اینکه زود بیااد سر پست خودش داش اروم اروم میومد و نگاه میکرد:general210:
روی گل متیو خیلی دیدنی عمل کرد
این حرکت سوارز روی دروازه بان هم خیلی عالی بود.
دیوانه نمیتونه عادی راه بره باید وسط راه کرمش رو بریزه.
مسی هم که هر حرکتش گل و غیر گل جادوییه. یاد حرف فرگوسن و ونگر میافتم که میگفتن با این چیزهایی که تا بیست و پنج سالگی از مسی دیدیم خدا رحم کنه به بیست و پنج تا سی سالگیش. البته نقل به مضمون عرض میکنم. ولی انصافا نبوغش با پختگی همراه شده و عجب چیزی شده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سوارز یک بار دیگه ثابت کرد هر چی سخت تر راحت تر. پنالتی رو نمیزنه میاد اون ضربه سخت رو میزنه توی کنج دروازه.
برد واجبی بود. حیف از اون چهار امتیازی که دادیم به والنسیا و دپور. الان باید 11 تا از مادرید جلو میبودیم و نسخه لیگ رو تقریبا پیچیده بودیم.
البته با این فرم ام اس ان فقط یک فاجعه میتونه قهرمانی رو ازمون بگیره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
هر چی میره جلوتر به این جمله بیشار اعتقاد پیدا میکنم که ما دوره پپ و لوچو نداشتبم بلکه کل این دوران دوره ی مسی بوده.

اصلا دیگه نمیشه هیچ صفتی برای مسی پیدا کرد... اون پنالتی و اون بلایی که قبل پنالتی سر دفاع حریف آورد... اون پاس هایی که ژاوی+پیرلو+اوزیل با هم نمیتونند بدند... اون ضربات آزاد که رسما داره به آمار جونینو بزرگ نزدیک میشه و الان بهترین ضربه آزاد زن دنیا هست.... تقدیم کردن پنالتی هت تریک به سوارز... من کلا کم آوردم.

========
به نیمه دوم فصل رسیدیم جایی که مسی به اوچ خودش میرسه... بعد از رفع مشکل سنگ کلیه خدا رو شکر خیلی راحت تر داره تو زمین میدوه... اگر مشکلی برای کینگ پیش نیاد تکرار سه گانه در سخت ترین تقویم بارسا و با تمام مشکلات قابل دستیابی هست.

========
آلن هلیلویچ هم رسما داشت اذیتمون میکرد... یه مقدار تجربه کسب کنه میتونه تبدیل بشه به یه راکتیچ بسیار تکنیکی تر ... برای این سطح تکنیک این حد از جندگی فوق العاده هست.

========
یه مقدار دوستان به خصوص نیمار و سوارز باید روی پنالتی هاشون کار کنند... کلا تو بازی های حساس باید یه پنالتی زن صد در صد داشته باشیم... البته خوده لیوی تو اوج معمولا 90 درصد پنالتی هاش گل میشند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انریکه : اگر از الان لالیگا را فتح شده بدانیم سقوط می کنیم
1231411img-ppunti-20160219-170043-imagenes-md-propias-ppunti-160219fcb188-ku2e-911x683mundodeportivo-web1455901765.jpg

سرمربی بارسلونا به بازیکنانش هشدار داد ادامه لالیگا را جدی بگیرند.
طرفداری- به گزارش Mundodeportivo، لوئیس انریکه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار فردا برابر لاس پالماس در مورد این دیدار گفت:

فردا باید به مصاف تیمی برویم که برای سخت تر کردن کار برای ما همه چیز در اختیار دارند. آن ها فردا در استادیوم خودشان برای بالا آمدن از انتهای جدول مقابل ما با انگیزه تر برای پیروزی خواهند جنگید. باید شجاعانه بازی کنیم و توپ را در اختیار داشته باشیم تا با این هدف به حریف فشار بیاوریم. من به حواشی دیدار گذشته برابر خیخون کاری ندارم و تنها به این فکر می کنیم که از لحاظ فنی بهتر از دیدار گذشته ظاهر شویم. بازی در ساعت 16 بعد از ظهر نباید تفاوتی در نوع بازیمان با ساعت های دیگر داشته باشد، تنها امیدوارم شرایط جوی مساعد باشد تا بازی زیبایی را شاهد باشیم. به فاصله امتیازی در صدر جدول توجه ای نمی کنیم، اگر از الان مطمئن باشیم که لالیگا را فتح کرده ایم به بدترین نحو ممکن سقوط می کنیم.

انریکه در خصوص پیش فصل نداشتنِ نیمار در تابستان و بازی برای برزیل در المپیک و کوپا آمریکا و همچنین فرم فوق العاده این روز های لوئیس سوارز می گوید:

متاسفانه بار بزرگی روی دوش نیمار نهاده شده، من تنها می توانم از بازیکنان خود حمایت کنم و آن ها را از هر گونه فشار روانی و جسمانی به دور نگه دارم. سوارز شگفت انگیز است، او در تمرینات بسیار شاداب ظاهر می شود و هنگامی که به زمین مسابقه می رود با انگیزه ای وصف نشدنی برای تیم تاثیرگذار کار می کند.
-----------------------------
لیورپول و چلسی مشتری توماس ورمائلن !
123141168421-14558855151455894328.jpg

اختصاصی / آن انتظاری که از توماس ورمائلن برای ایفای نقش در بارسلونا میرفت حالا دیگر نمیرود . توماس ورمائلن اوایل این فصل دچار مصدومیت شد و در نتیجه ی آن سه هفته از میادین دور بود .
فیچاجس در گزارشی اعلام کرد توماس ورمائلن مدافع بلژیکی بارسلونا از لیگ برتر جزیره مشتری دارد . جایی که او از آن به لیگ اسپانیا مهاجرت کرد .
مطبوعات بریتانیایی چند روزی است از علاقه ی چلسی به ورمائلن خبر میدهند و با توجه به این مساله که جان تری کاپیتان چلسی قصد دارد در پایان فصل از این تیم خداحافظی کند ورمائلن را جایگزین او معرفی کرده اند .
بر اساس گزارش امروز رسانه های انگلیسی یورگن کلوپ سرمربی لیورپول میخواهد ورمائلن را در ترکیب تیمش داشته باشد .
توماس ورمائلن این فصل در 16 بازی در تمام رقابت ها به میدان رفت .
------------------------
زندن : انریکه مانند **** ارکست است!

12314117t69t69t69t6978p-0-jpg1455891748.jpg

اختصاصی / بودوین زندن هلندی که سابقه بازی در بارسلونا را نیز دارد به تمجید از عملکرد لوییز انریکه سرمربی موفق بارسلونا پرداخت و گفت:
"وقتی که او به بارسلونا آمد کسی فکر نمی کرد که بتواند در اولین فصل حضورش سه گانه کسب کند، اما او به خوبی نشان داد که مربی بسیار خوبی است زمانی که من در بارسا حضور داشتم و با او همبازی بودم، همیشه نگاهش به فوتبال متفاوت بود.
بارسایی ها شبیه بهترین نوازنده های موسیقی هستند و انریکه **** ارکست است. لوچو به بهترین شکل ممکن از سوارز، نیمار و مسی در کنار هم استفاده می کند، اگر مربی دیگری با آنها کار می کرد مشکلات زیادی ایجااد می شد، چرا که سبک بازی آنها کاملا با یکدیگر متفاوت است.
----------------------------
یاد زندن بخیر :general601:
وقتش که فرمایلن بفرستیم بره با ادریانو و متیو و اینکه مارک بارترا:general507: دوست ندارم از بارسا بره (جدا دیگه جای دفاع نداره که براش بکنم:general507: خیلی با عجله و یه طوری ناشیانه به سمت بازیکن حمل توپ میره و خیلی تو کاراش عجله داره این بشره .تو حجوم خوب کار میکنه ولی تو دفاع اینطور نیست شاید پستش رو اشتباه انتخاب کرده!!! . باید اونو بفرستیم تیم دیگه مثل شالکه یا سویایافیورنتینا که این 3 تیم میخوانش شاید اونجا خوب شه و بشه روش حساب باز کنیم )

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شاید فکر کنید وسواس گرفتم روی آلبا و گیر علیفری میدم ولی خداییش سعی عجیبی داره حسابش با بارسا زیر صفر بمونه.
یه پاس گل فوق راحت داد از طرفی یه آفساید پر کرد گل خوردیم که خدای ناکرده خیری ازش نرسیده باشه و الان هم یه پاس گل خالی خالی رو نداد که محکم کاری شده باشه.
سوارز هم امروز گل رو زد گل رو هم ساخت ولی اصلا روی فرم نیست. خیلی داره خراب میکنه
یذره تیم بابت بازی شنبه روی دور کنده امروز

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
شاید فکر کنید وسواس گرفتم روی آلبا و گیر علیفری میدم ولی خداییش سعی عجیبی داره حسابش با بارسا زیر صفر بمونه.
یه پاس گل فوق راحت داد از طرفی یه آفساید پر کرد گل خوردیم که خدای ناکرده خیری ازش نرسیده باشه و الان هم یه پاس گل خالی خالی رو نداد که محکم کاری شده باشه.
سوارز هم امروز گل رو زد گل رو هم ساخت ولی اصلا روی فرم نیست. خیلی داره خراب میکنه
یذره تیم بابت بازی شنبه روی دور کنده امروز
دقیقا همینو میخواستم بگم
آلبا مثه اینکه دلش نمیخواد مفید باشه!!!
کل خط دفاعی دوسه تا بازیه زیاد داره سوتی میده در راسش هم آلوز و آلبا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب بازی سختی شد. از طرفی خستگی. از یه طرف بازی در ساعت نامناسب و ترس بازی با آرسنال و نبودن بوسکتس و بی دقتی سوارز و وجود آلبا سر جمع باعث شدند این بازی بیش از حد سخت بشه.
آلبا امروز به معنای کلمه افتضاح بود و بیش از نرم خودش هم خراب کرد.
امیدوارم تا بازی با آرسنال بتونن یه ریکاوری خوب داشته باشند. خوشبختانه روی بوسکتس و پیکه اصلا فشاری نیومده و برای بازی آماده خواهند بود. ام اس ان هم دو تاگل سهمیه شون رو بزنن حل خواهد بود ان شالله

بالا