• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی خوب بود میشد بیشتر هم زد
بیشتر هم میشد گل خورد مخصوصا نیمه اول حریف چند تا موقعیت خوبو از دست دادکه شانس اوردیم
مسی و نیمار هم عالی بودن
اینستا هم که دیگه تعریف نمیخواد
فقط نیمار اخر بازی رو کاشته ایی که گل خوردیم با رافینیا دعوا کرد که همون موقع یه بزرگتر تیم باید میومد میزد پس سرش که دیگه این کارارو نکنه :cool:
.................
سیتی چه شاخ شده :eek:
دیروز یه مقدار بازی سیتی رو دیدم. رسما میشه گفت پپ دومی نداره. ما که از قبل هم ارادت داشتیم بهش ولی چی ساخته از سیتی. به نظرم هر مربی دیگه ای با 300 میلیون خرید هم نمیتونست این کیفیت رو از تیم بکشه بیرون. فوق‌العاده ای آقای پپ گواردیولا.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امشب رئال با اسپانیول داره. ببینیم ادامه سریال بازیهای آبکی فصل های پیششون جلوی رئال رو میبینیم یا بخشی از چنگ و دندونی که با ما نشون میدن رو قراره به ریالی ها رو کنند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دنی آلوز رو پروند و مدافع راست نخرید که رافینیای چپ پا رو بگذاره راست و ویدال رو هم نیمکت نشین کنه ، مرسی مربی فیت مستر فرناندز .
با امشب دو بازیه ویدال تنها مدافع راست تیم نیمکت نشینه !
سه تا هم مدافع چپ داریم !!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدایا چقدر سخته بازی با این اتلتیکو مادرید.
سرخیو مصدوم شد.
مسی هم درد داره.
اندره گومز رو اورد گذاشت جای بوسکتس. حرکت ریسکی ای بود. البته احتمالا فکر کرده بازی دادن به متیو به جای ماسکی و اوردن اون به وسط ریسکی تره ‌D:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مسی هم رفت که بره تعویض بشه. درد داره از کشاله. ولی بعید بدونم خیلی جدی باشه و زیاد دور بمونه. لعنت به بازی های ملی که نذاشت کامل خوب بشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
گل راکی به باد رفت.
یعنی در یک حرکت پیکه و ماسکی با خاک یکیمون کردن. تراشتگن هم طبق معمول بیش از حد بیرون اومد. باید یک متر بیاد بیرون زاویه رو تنگ کنه دیوانه اومده از شش قدم هم بیرون تر بود. طرف هم دید بیرون قلش داد اون گوشه. امیدوارم نیمار و سوارز کار کنند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آردا این جاها بی عیار بودنش برای بارسا رو نشون میده. توی بازی های سخت هیچ کمکی نمیکنه.
ما الان الکاسر رو خریدیم با این قیمت برای چه وقتی؟
ساده ترین سووال ها رو کاش جواب می شد گرفت از این نقل و انتقالات بارسا.
دفاعمون هنوز ماسکی داره بازی میکنه و جانشین هم نداریم براش انگار غیر اومتیتی.
مسی مصدوم میشه اردا رو میاریم به جاش که مفت نمی ارزه. نه سرعت داره. نه سر می زنه و فقط و فقط در بازی های کم فشار جواب میده.
روبرتو در بهترین حالت یک راست خیلی معمولی میشه هرچند واقعا بهتر از توقعاتی که ازش میره داره کار میکنه.
آلبا هم باید جمله همیشگی م رو تکرار کنم. افتضاح در حمله. ضعیف در دفاع. بهترین موقعیتمون رو به باد داد آخر بازی.
نقل و انتقالاتمون یک نقطه های روشن محدودی داشت و سیاهچاله بزرگی
دو امتیاز بدی رو از دست دادیم. در بازی رو در رو با رقیب مستقیممون مساوی کردیم. گل خوردیم ازشون و بدتر از اون فاصله ای که میشد با رئال رو کم کرد نتونستیم انجام بدیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جالبه که همیشه روی سانتر گل میزنیم به اتلتیکو ولی دوباره میاییم پاسکاری بی هدف انجام میدیم .
یه سانتر بدردبخور نکرد این روبرتو ، یک سانتر بدردبخور .
فقط راکی خوب بود .

نقل و انتقالاتمون یک نقطه های روشن محدودی داشت و سیاهچاله بزرگی
من یکی دو ماه پیش بارسا فن ها رو میدیدم که تو هر سایتی با دمبشون گردم میشکوندن ولی این روزهای سخت خیلی واضح بود با خرید اونهمه بنجل .

دیگه به انریکه امیدی ندارم ، 127 تا بازی دیگه هم جلوی اتلتیکو بازی کنه همینطور بازی میکنه با اینهمه بازیکن خوب .
کاش بیلسا رو سال دیگه بیارن ، این نسل بخدا حیفه ، همچین مهاجمهایی آرزوی هر مربیه .

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خیلی مفت مفت 2 امتیاز دادیم بهشون. مفت از دستمون در رفتن
بدشانسی هم یارمون بود .بوسکتس کمی مصدوم شد . و در بدتر زمان ممکن مسی مصدوم شد
بغییر از اون صحنه سوتی که دفاع داد گل خوردیم . دفاعمون خوب بود!
رازیم از روبرتو عملکرد خوبی داشت با وجود اینکه پست تخصصی نیست
اون صحنه دبل توپ خورد بدستشون هند نبود ایا؟ پس هند چطوره؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
جالبه که همیشه روی سانتر گل میزنیم به اتلتیکو ولی دوباره میاییم پاسکاری بی هدف انجام میدیم .
فقط راکی خوب بود .

من یکی دو ماه پیش بارسا فن ها رو میدیدم که تو هر سایتی با دمبشون گردم میشکوندن ولی این روزهای سخت خیلی واضح بود با خرید اونهمه بنجل .

دیگه به انریکه امیدی ندارم ، 127 تا بازی دیگه هم جلوی اتلتیکو بازی کنه همینطور بازی میکنه با اینهمه بازیکن خوب .
کاش بیلسا رو سال دیگه بیارن ، این نسل بخدا حیفه ، همچین مهاجمهایی آرزوی هر مربیه .

.
راکی طلاست واقعا.بهترین یادگار زوبی بود خرید راکی.
مدیریت بارسا و درکنارشون انریکه عقل معاش و تجارت ندارند. گومز آلمان رو میخریدند به مفت.این جور شبها به دردمون میخورد.کاری هم به آلکاسر نداشتیم.
اومتیتی هنوز زیر فشار نبوده و نمیشه فهمید چی ازش بیرون میاد وسمت راستمون خلاء شدید داریم و من منتظرم در شب های سخت مثل امشب بیشتر هم اذیت بشیم از اون سمت.
چپمون هم که سالهاست ازش نا امیدم.
این تیم بی نام مسی در هیچ کجای جهان هیچی نیست D:
سوارز هم اگر این گلهای ساده به تیم های ساده رو اگر بی خیال بشیم خیلی وقته ضعیف کار میکنه.نعداد پاس های اشتباهش خیلی خیلی بالاست.

امیدوارم آخر فصل چوب این 5 امتیاز به باد رفته رو نخوریم که روی جفتش چوب اشتباهات انریکه رو خوردیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اون صحنه دبل توپ خورد بدستشون هند نبود ایا؟ پس هند چطوره؟
به نظرم نبود.بازیکن چطور میتونست واکنش نشون بده.با اون سرعت توپ کمونه کرد خورد به دستش.
داوری امشب بد نبود انصافا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
انریکه جان دلیل اینکه اینهمه اصرار داشتی ماسکی با تیم بمونه و هیچ جوره راضی نشدی بفروشیمش رو با رسم شکل توضیح بده لدفآ!!!:|
اینو یکی برسونه دستش...:general210:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب متاسفانه مسی ضاهرا 3 هفته نیستش!
خیخون / گلادباخ/ سلتاویگو نیستش
میتونه الکاسر محک بخوره !
بوسکتس هم علت تعویضش هم ضاهرا درد در ناحیه شکم داشته

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به نظرم نبود.بازیکن چطور میتونست واکنش نشون بده.با اون سرعت توپ کمونه کرد خورد به دستش.
داوری امشب بد نبود انصافا
انگار بازی لیگ قهرمانان دوباره تکرار شد!!!!همین بازیکن همین نقطه زمین
بازیکن خیلی تابلو دستشو گذاشت جلو:)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
انگار بازی لیگ قهرمانان دوباره تکرار شد!!!!همین بازیکن همین نقطه زمین
بازیکن خیلی تابلو دستشو گذاشت جلو:)
خیلی تفاوت داشت صحنه ها.
همون صحنه وسطای نیمه اول رو میگی که خورد به یکی و برگشت خورد به دست دفتع دیگه درسته؟
اگر اونه به نظرم باز هم دفاع نمیتونست کاری کنه و توپ بی هوا اومد خورد بهش

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فقط راکی خوب بود .

.
کاشکی پپ برگرده. واقعا طلاست. از سیتی فارغ از نتیجه چی ساخته. حتی یک درصد فکر نمیکردم این طوری رو ذهنیت بازیکن ها رو عوض کنه. انریکه ناخن کوچیکه ش هم نمیشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لامصب یه نتیجه با بدشانسی تمام مساوی شد چ امواجی منفی و ضد تیم و ضد انریکه شد!!!!
خوبه انریکه 8 دیدار با اتلتیکو داشته 5 بارش برد 1 شکست داشته !!!(بعد میگن 127 بار بازی هم انجام میده تیم انریکه باز اینطوره!!!)
تیم دوران پپ رو جدا با تیم انریکه مقایسه میکنید!!! اگر تیم پپ 100 درصد هست تیم انریکه رو 130 درصد نمره میدم .(مشکل اینجاس . بهتره یه مثال بگم واسه این موضوع انسان همیشه بهترین خاطرشو یا اتفاق تو مغزش حکاکی میکنه ولی بازم از این خاطره ک بار اول تو مغزش حکاکی خیلی بهتر از اون اتفاق میوفته بازم میگه اون اولی بهترین بود !!! حکایت اینطوریاس:):D)
یادمون نره ک بارسای پپ وقتی با تیم دفاعی برخورد میکرد میوفتاد به بن بست .فقط پاس الکی!!!!!
ولی بارسای انریکه اینطور نیست .خبری از پاس الکی نیست و تو اکثر بازیهای ک با تیمهای دفاعی بازی کردیم خیلی خوب بازی کردیم
بارسای پپ روند یک نواخت بود
پارسای انریکه تریکب از پاس پرس ضد حمله !
دقیقا این حرفا رو 1 و2 سال پیش هم گفتم .بازم دارم تکرار میکنم
من به شخصه بارسا انریکه رو خیلی بهتر از بارسا پپ میدونم
عاشق این بشرم(انریکه) :general601:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
لامصب یه نتیجه با بدشانسی تمام مساوی شد چ امواجی منفی و ضد تیم و ضد انریکه شد!!!!
خوبه انریکه 8 دیدار با اتلتیکو داشته 5 بارش برد 1 شکست داشته !!!(بعد میگن 127 بار بازی هم انجام میده تیم انریکه باز اینطوره!!!)
تیم دوران پپ رو جدا با تیم انریکه مقایسه میکنید!!! اگر تیم پپ 100 درصد هست تیم انریکه رو 130 درصد نمره میدم .(مشکل اینجاس . بهتره یه مثال بگم واسه این موضوع انسان همیشه بهترین خاطرشو یا اتفاق تو مغزش حکاکی میکنه ولی بازم از این خاطره ک بار اول تو مغزش حکاکی خیلی بهتر از اون اتفاق میوفته بازم میگه اون اولی بهترین بود !!! حکایت اینطوریاس:):D)
یادمون نره ک بارسای پپ وقتی با تیم دفاعی برخورد میکرد میوفتاد به بن بست .فقط پاس الکی!!!!!
ولی بارسای انریکه اینطور نیست .خبری از پاس الکی نیست و تو اکثر بازیهای ک با تیمهای دفاعی بازی کردیم خیلی خوب بازی کردیم
بارسای پپ روند یک نواخت بود
پارسای انریکه تریکب از پاس پرس ضد حمله !
دقیقا این حرفا رو 1 و2 سال پیش هم گفتم .بازم دارم تکرار میکنم
من به شخصه بارسا انریکه رو خیلی بهتر از بارسا پپ میدونم
عاشق این بشرم(انریکه) :general601:
محمد جان من از اولین طرفدارای انریکه بودم اینجا و هنوز هم هستم. ولی در مقایسه با پپ تصور میکنم بسیار کمتر باشه. پپ این تیم رو ساخت. روح داد بهش. درسته ژاوی و اینیستا در زمان پپ بهترین شرایط سنی رو داشتند ولی انصافا پپ اومد همه اینها رو جلا داد. من حتی نمیتونم تصور کنم اگر ام اس ان زیر دستش بودند چه میکرد.
در مورد اینکه سبک بازی رو تغییر داده انریکه بله اصلاحاتی داشته نسبت به تیم مارتینو ولی شما یه طوری میگی انگار پپ هنوز همون شکلی بازی میکنه.
یه بازی سیتی رو نگاه کن. یک لحظه دارند مثل چی پرس میکنند و حمله و فشار و بعدش میبینی با سرعت نور دارند ضد حمله می زنند. ولی اگر تیمی مثل اتلتی بخواد وایسه از دقیقه یک دفاع کنه تاکتیک انریکه هم براش هیچی نداره ویا ستاره ش روی فرمه و میبریم و یا مصدوم میشه روی نیمکت میره و هیچی به هیچی. مخلص کلام اینکه همین چیزی که شما داری ازش به عنوان محصول انریکه نگاه میکنی رو پپ در این چند سال با کیفیت بهتری به تیم هاش اضافه کرده. غیر از این ها بحث بازی هوایی و ترکیبی تیم های پپ. بایرن رو نگاه کنید که چطور روی هوا بازی میکردند و استفاده میکردند. یا همین سیتی و مقایسه کنید با خودمون.
انریکه حتی بعد از قهرمانی سی ال و دو تا دابل احساس میکنم در خودش اون قدرت ***** رو نمی بینه و سر وقت تصمیم لازم رو نمیگیره و به نوعی حیاتش رو بسته به ام اس ان میبینه و داره باج میده بهشون. انگار در بازیکن خریدن هم اون قدرت رو نداره و فرناندز روش سواره. از لابه لای مصاحبه ها و سووالات خبرنگارهای کاتالانی هم دم خروسش چندبار بیرون زده. سوارز دیشب دوجین دیگه هم گند می زد تعویض نمی شد.
بحث سر یک باخت و مساوی و انتقاد نیست. سر اینه که چرا باید نیمکت هیچ کمکی نکنه. مدیریت و مربی چندساله به جای تقویت تیم هی دارند ضعیفش میکنند. ما بعد از خرید سوارز و راکی دیگه هیج خرید خوبی نداشتیم. نهایت متوسط بوده. این ها ضعف نیست و نباید گفت؟ الان واقعا من میگم اگر الکاسر به درد یک وقتی مثل دیشب نخورد و در این حد بهش اعتماد نداره خب یعنی یا خوب ندیدی و خریدی و یا فرناندز خوشش می اومده از والنسیا بخره و تو هم گفتی چشم. جالبه اندره گومز هم انتخاب اول انریکه نبوده و بارها باهاش صحبت کردند و راضی ش کردند.

Last edited:
بالا