• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یکی این البا رو با تک پا بندازه بیرون .
10 درصد بازیهای قبل رو انجام نمیدیم.
وسط رو تو دست نگرفتیم .
بوسکتس رو فرم نیست
نیمار رو فاز مذخرفه امروز
فکر نکنم امروز ببریم! با این فرم بازی و خراب کردن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رئال توی خونه با ایبار مساوی کرد.چهار مساوی پشت سر هم که سه تاش در لیگ بود.انگار زیدان هم درسش رو از آنچلوتی یاد گرفته و میخواد یه لیگای دیگه بهمون هدیه بده.امیدوارم ترکیبهای عجیب غریب انریکه پوچ نکنه این هدیه ها رو
ارزشی که کریس برای بارسا داره رو شاید مسی برامون نداشته باشه.بیشتر از نبودن مسی باید نگران روزهای رئال بدون کریس باشیم D:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
90d7433073d0bd5ceef32a505f1f1068.jpg

بازم وقتی که نیاز به برد حتمی هست! بازیکنای اصلی رو بازی نمیده...
به نظر میرسه ترکیب ۲-۴-۴ لوزی شکل باشه گومز هافبک هجومی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چه بازی بی خودی دارن انجام میدن
ابروریزی نشه خوبه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه بازی بی خودی دارن انجام میدن
ابروریزی نشه خوبه
اینها باخت های نقل و انتقالاتیه.
آردا به عنوان هافبک فیکس به طرز وحشتناک به درد بارسا نمیخوره. ضعف شدیدش و آسیبی که به جریان بازی تیم میزنه زیر هیاهوی یک گل یا پاس گل گم میشه متاسفانه.
متیو که گفتن نداره. معرف حضورتن هستند. سر صحنه گل اول از حفره همیشگی بین آلبا و ایشون خوردیم. گل دوم رو چهل متر با پستش فاصله داشت. گل سوم هم که...

انریکه هم که رسما گندش رو درآورده این فصل.
این همه تغییر تو بازیها.
من تیمی یادم نمیاد با سیستم چرخشی لیگ مهم برده باشه. این شکلش که دیگه هیچی
امروز دیگو الوز مفتی ترکوند برای والنسیا هرچند تیمشون زورش رو نداشت. به همین سادگی انتخاب بین الوز و سیلسن که رفتیم همچون گندی زدیم و پول مفت دادیم بقیه کارهامون هم به همون درستیه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بوسکتس این چند بازی داره فوق العاده ضعیف کار میکنه . امشب ک گنده زده معلوم نیست چشه
حاضرم کلیه مو بدم یکی این متیو رو محوش کنه دیگه نتونه بازی کنه (هر دو پاشو بشکنه) اعصابمو خراب کرده
اومتیتی هم نمیدونم کی مصدومیتش خوب میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه متیو برای شکست یه تیم کافیه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
درسته که همه بازیا رو نمیشه برد ولی چرا تا مادرید امتیاز از دست میده ما هم دقیقا همون بازی رو خراب میکنیم :mad::mad:
این انریکه هم دیگه خیلی داره ترکیب تیمو انگولک میکنه کاراش داره شبیه فنخال میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تراشتگن هم نابود کرد بارسلونا رو

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدایا تراشتگن رو از ما بگیر.والدز در اون همه سال نصف این بشر استباه نکرد برامون و اون همه براش حرف زدن.
واقعا ناامید کننده ست.
چهار تا گل خوردیم فقط روی یکیش رو کاملا بی تقصیر بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رو گل دوم هم مقصر بود
جاگیریش نادرست بود

گل چهارم هم که اوج کارش بود و تیم رو نابود کرد وگرنه بارسلونا حتی میتونست بازی رو ببره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گند زدیم یعنی گلچبن اشتباهات این بازی بود
اشتباه انریکه تو ترکیب . اشتباه بوسکتس تو 2 تا صحنه ک عوامل اصلی دو تا گل بود .اشتباه سالار خان متیو گل به خودی و چند صحنه دیگر .و در آخر اشتباه وقتی تیم داشته گل مساوی میزد مارک ترشتگن با اعتماد به نفس المانی و فوق العاده بالا اون اشتباه مضحک ( چ دلیلی داره باید همون جهت بازیکن حریف توپ رو بزنی !! چرا نزنی زیرش یا خلاف جهت بازیکن حریف )
خیلی خیلی خیلی راحت 3 امتیازو دادیم بهشون با اشتباهات فاحش خودمون

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب بلاخره گند خرید و فروشهای مضحک بارسا داره در میاد محروم باشه بهتره والا تراشتگن واقعا ثابت کرد والدز دومه گرفتن توپ های عحیب و غریب و خوردت گل های ساده و خنده دار

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینها باخت های نقل و انتقالاتیه
درود بی پایان به تو !
در واقع باخت نقل و انتقالاتی_لجاجت انریکه ای .

آخه چقدر یه مربی میتونه احمق باشه ، چند بار باید اشتباه رو تکرار کنه ، ماسکی و اینیستا تو زمین بودن من قسم میخورم نمیباختیم ، در موقعی استراحت به بازیکنها میده که لیگها دو هفته برای بازیهای ملی تعطیل میشه !!
در حالتی به متیو تو یه بازی حساس بازی میده که دو دستی صدر جدول بهمون هدیه کردن و ایشون با جفت پا ردش میکنه .
برای توصیف بازی متیو کلمه مودبانه ای به ذهنم نمیرسه ، یکی مثل گومز خوب بازی نمیکنه ولی لااقل تلاش میکنه ، این متیو نه تلاش میکنه نه خوب بازی میکنه ،
بوسکت چقدر بد بازی کرد ، چقدر بد بازی کرد ، توپ لو دادنهاش حتی برای خودش هم عادی شده ، یه مترسک کنار نیمکت وایساده که هر کس اشتباه کنه فقط نگاهش میکنه ، اینکه یه دروازه بان اینطور عامدانه و ریلکس اشتباه کنه فکر میکنم حماقته چون تعریف شجاعت چیز دیگه ایه .
هر چند این افتضاحهاش کاملا قابل پیش بینی بود ، چه ضرری کردیم با رد کردن براوو ، با کی میخواهیم بریم لیگ قهرمانان !!
این مترسک حتی وقتی چند بازیه که سمت راستمون تعطیله باز هم به ویدال یک دقیقه بازی نمیده ، وقتی مربی اینطور اصرار به اشتباه داره پس از مارک جوان هم نباید انتظار زیادی داشت .
در این شب عزیز دعا و ثنای خودم رو نثار رابرت فرناندز میکنم که با خرید یه مشت بنجل ما رو تو حچلی انداخت که انریکه که هیچ بزرگتر از اونهم نمیتونه از پس کار بر بیاد .
همینطور که نمیتونم ببینم چند ساله مارک تو دروازه شلنگ و تخته میره نمیتونم اشتباهات بچه گانه و احمقانه انریکه رو هم تحمل کنم ، امیدوارم سال بعد نبینمش ، خیلی سخت بشه به این تیم برای امسال امیدی داشت مگه MSN دوباره توفیق اجباری بشن برای آقای لجباز .

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بوسکت چقدر بد بازی کرد ، چقدر بد بازی کرد ، توپ لو دادنهاش حتی برای خودش هم عادی شده ، یه مترسک کنار نیمکت وایساده که هر کس اشتباه کنه فقط نگاهش میکنه ، اینکه یه دروازه بان اینطور عامدانه و ریلکس اشتباه کنه فکر میکنم حماقته چون تعریف شجاعت چیز دیگه ایه .
هر چند این افتضاحهاش کاملا قابل پیش بینی بود ، چه ضرری کردیم با رد کردن براوو ، با کی میخواهیم بریم لیگ قهرمانان !!
این مترسک حتی وقتی چند بازیه که سمت راستمون تعطیله باز هم به ویدال یک دقیقه بازی نمیده ، وقتی مربی اینطور اصرار به اشتباه داره پس از مارک جوان هم نباید انتظار زیادی داشت .
در این شب عزیز دعا و ثنای خودم رو نثار رابرت فرناندز میکنم که با خرید یه مشت بنجل ما رو تو حچلی انداخت که انریکه که هیچ بزرگتر از اونهم نمیتونه از پس کار بر بیاد .
همینطور که نمیتونم ببینم چند ساله مارک تو دروازه شلنگ و تخته میره نمیتونم اشتباهات بچه گانه و احمقانه انریکه رو هم تحمل کنم ، امیدوارم سال بعد نبینمش ، خیلی سخت بشه به این تیم برای امسال امیدی داشت مگه MSN دوباره توفیق اجباری بشن برای آقای لجباز .

.
مترسک!!!! مترسک ثابت می ایسته و هیچ کارای نداره !
عمه من بود نیمه دوم تیم رو تغییر داد بعد 3 گل زد!؟ الان میگید این تاکتیک نبود فقط سانتر بود یا به قول بعضی ها بازی علی اصغری!
بحث سمت راستمون شد. دقیقا پارسال بود نیم فصل دوم بود که انریکه مربی تیم (یا به قول شما مترسک !!!) ویدال گذاشت تو بازی البته نه یه بازی چندین بازی . که شما نوشتید این چه بازیکن بدرد نخوریه !! خرید افتضاح و بیخود درست مثل اردا !
جالب اینجاس ک الان میگید چرا مربی از ویدال استفاده نمیکنه !!
بحث لجاجت شد این مقایسه رو میگم چون شما و اکثر طرفداران دوران پپ رو با انریکه مقایسه میکنند(اونو تبدیل به خدا کردن!! ک اینطور هم نیست) . ایا پپ لجاجت نداشت ؟ اتوو . ایبرا . توره (ک همچنان پابرجاست تو سیتی) .پس خبری از زیر پا کرد شخصی لجوج نبود!!!
سمت راستمون تعطیله!! همه بازیها جز نفرات اول تو دوندگی بالا . یا تا الان 4 پاس گل داده ک بازی قبلی هم ستاره میدان بوده .الان من معنی تعطیل بودن رو نمیدونم چطوریه ؟ ویدال میخواد از تعطیلی درش بیادش!!! معلوم بود تو یه بازی ک تو بازی بود .
مطمنم امسال قهرمان لیگیم خیلی واضحه
نتونستم شما رو نقل قول نکنم چون حرفا کاملا گیر الکی هست و بیخودی از فرط عصبانیت

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عمه من بود نیمه دوم تیم رو تغییر داد بعد 3 گل زد!؟
چرا تیم باید 4 تا گل بخوره ؟ سوال اصلی اینه که چرا اصلا 4 تا گل خورد ؟!
چرا ماسکرانو و اینیستا و راکیتیچ باید بیرون باشن که بعد بخوان بیان تو بازی ؟ مگه پارسال همین تیم نقره داغش نکرده بود ، مگه امشب فرصت جبران فاصله با رئال رو نداشت ؟ مگه بعدش لیگ تعطیل نمیشه و راحت میتونه از هر بازیکنی خواست با خیال راحت بازی بگیره ؟
اینها جز حماقت و لجبازی چی میتونه باشه ؟ انریکه اگه مربی بود جوری با مارک تو رختکن حرف میزد و روبراهش میکرد که اشتباه نیمه دوم رو نکنه .
اینکه بزنی تو گوش یه نفر بعد بری 2 میلیون دیه بدی تا راضی بشه هنر نیست هر عاقلی رد بشه میگه فلانی تو اشتباهت این بود که زدی تو گوشش نه اینکه بیای به دیه دادن افتخار کنی بگی موفق شدم راضیش کنم!

الان میگید این تاکتیک نبود فقط سانتر بود یا به قول بعضی ها بازی علی اصغری!
اتفاقا همیشه گفتم تو مواقع گیر کردن تیم ، باید اینکارو انجام بدیم بخصوص تو بازیهایی مثل اتلتیکو ، نتیجش رو هم دیدیم ، اگه دیشب میخواستیم با پاسکاری و بازی رو زمین گل بزنیم نتیجه بدتر از این میشد .
حالا تیم خودش چند تا سانتر کرده یا دستور انریکه بوده هم البته بماند ، چون هیچ سانتری از آلبا و روبرتو ندیدیم .

بحث لجاجت شد این مقایسه رو میگم چون شما و اکثر طرفداران دوران پپ رو با انریکه مقایسه میکنند(اونو تبدیل به خدا کردن!! ک اینطور هم نیست) . ایا پپ لجاجت نداشت ؟ اتوو . ایبرا . توره (ک همچنان پابرجاست تو سیتی) .پس خبری از زیر پا کرد شخصی لجوج نبود!!!
پپ تا دلت بخواد اشتباه داشت ، که هیچکدومش دلیلی برای خوب بودن انریکه نیست . اشتباه اشتباهه ، فرقی نداره که ، من فقط تو بیلسا ذوب شدم :دی بقیه برام معمولین
تیم پپ یه لحظه آروم و قرار نداشت نه مثل الان اینقدر بی برنامه و بی انگیزه ، مقایسشون با اطلاعات درب و داغون من یه دو سه صفحه ای میطلبه ، انصافا با این مقایسه های انریکه با پپ یا تیتو ، روح اون مرحوم رو نبر رو ویبره ، پپ اصلا در کلاس و رده ی متفاوتی قرار داره ، جدای از امثال انریکه قرار میگیره .

بحث سمت راستمون شد. دقیقا پارسال بود نیم فصل دوم بود که انریکه مربی تیم (یا به قول شما مترسک !!!) ویدال گذاشت تو بازی البته نه یه بازی چندین بازی . که شما نوشتید این چه بازیکن بدرد نخوریه !! خرید افتضاح و بیخود درست مثل اردا !
جالب اینجاس ک الان میگید چرا مربی از ویدال استفاده نمیکنه !!
هنوزم میگم ، مرحوم ویدال تا به اینجا چیزی که در حد بارسا باشه ارائه نداده ، قبول نداری ؟
ولی الان چه میشه کرد ؟ تا آخر نیم فصل یا آخر فصل بشینیم غر بزنیم ، خوب این مربی لعنتی وقتی وضع خرابه باید از همین داشته ها استفاده کنه دیگه ، نه اینکه بچه بازی راه بندازه ، مگه الان انتخابی غیر از ویدال هم هست ؟ خیلی با همین روبرتو تفاوت نداره ،

سمت راستمون تعطیله!! همه بازیها جز نفرات اول تو دوندگی بالا . یا تا الان 4 پاس گل داده ک بازی قبلی هم ستاره میدان بوده .الان من معنی تعطیل بودن رو نمیدونم چطوریه ؟ ویدال میخواد از تعطیلی درش بیادش!!! معلوم بود تو یه بازی ک تو بازی بود .
این آمارهای گمراه کننده و بدردنخور تو زمین بازی کاری انجام نمیده ، هر موقع پایان فصل شد و این روبرتو سلطان پاس گل شد شما بیا از من شیرینی بگیر ، اگه ندادم از اون متیوی سیگاری هم بدترم !
ما دفاع راست میخواهیم نه چیز دیگه ، همونطور که دروازه بان میخواهیم نه هافبک که بیاد جلوی دروازه پاسکاری کنه چون در نهایت یه اشتباهاتی مثل دیشب رخ میده .
همین بازی دیشب خیلی از مواقع یه نفر جلوش بود و قفل میشد ، دنی آلوز تو اون سن و سال قشنگ دو سه نفر مشغول خودش میکرد ، شما دیشب دور زدن دفاع از روبرتو دیدی ؟ جا گذاشتن بازیکن دیدی ؟ سانتر خوب دیدی ؟ اصلا چی داشت دیشب ، بابا آردا کلی از اونجا حرکت داشت با اون سرعت کندش ، بحث در مورد روبرتو بیخوده چون این بنده خدا اصلا مدافع راست نیست تو هافبک خیلی بهتره انصافا . وقتی سمت راست هیچ فایده ای برای ما نداشت یعنی تعطیل رسمی با رنگ قرمز تو تقویم ، آفـــــــــ
ما غیر از روبرتو باز هم مدافع راست دیدیم ، با هر کی مقایسه بشه خیلی پایین تره ، هر کی تو ذهنته بگو .

مطمنم امسال قهرمان لیگیم خیلی واضحه

خدا از دهنت بشنوه ، چقدر مطمئنی ؟؟

نتونستم شما رو نقل قول نکنم چون حرفا کاملا گیر الکی هست و بیخودی از فرط عصبانیت
نقل قول کن هیچ اتفاقی نمیوفته ، بالاخره یا شما قبول میکنی یا باز هم از انریکه دفاع میکنی :دی
عصبانی ؟ من از موقعی که فصل شروع نشده بود اینا جلو چشم بود خدا شاهده ، چون خیلی ساده و روشن بود که تیم تو چندین نقطه ایرادهای اساسی داره .
شما یه سر تو نت بزن ببین راضی از بازی تیم پیدا میکنی به من هم اطلاع بده .

.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خدایش متیو واقعا سطلانه
بندازنش بیرون
تو لیگ 1 ایران اینو ندارن اینا چطوری هنوز این بشرو دارن نمیدونم
تراشنگن هم با اینکه دوسش دارم ولی حقش بود
خیلی با غروور و اعتماد بنفس کاذب بازی میکرد
باید میفهمید غرور داشتن زیاد هم خوب نیست