عمه من بود نیمه دوم تیم رو تغییر داد بعد 3 گل زد!؟
چرا تیم باید 4 تا گل بخوره ؟ سوال اصلی اینه که چرا اصلا 4 تا گل خورد ؟!
چرا ماسکرانو و اینیستا و راکیتیچ باید بیرون باشن که بعد بخوان بیان تو بازی ؟ مگه پارسال همین تیم نقره داغش نکرده بود ، مگه امشب فرصت جبران فاصله با رئال رو نداشت ؟ مگه بعدش لیگ تعطیل نمیشه و راحت میتونه از هر بازیکنی خواست با خیال راحت بازی بگیره ؟
اینها جز حماقت و لجبازی چی میتونه باشه ؟ انریکه اگه مربی بود جوری با مارک تو رختکن حرف میزد و روبراهش میکرد که اشتباه نیمه دوم رو نکنه .
اینکه بزنی تو گوش یه نفر بعد بری 2 میلیون دیه بدی تا راضی بشه هنر نیست هر عاقلی رد بشه میگه فلانی تو اشتباهت این بود که زدی تو گوشش نه اینکه بیای به دیه دادن افتخار کنی بگی موفق شدم راضیش کنم!
الان میگید این تاکتیک نبود فقط سانتر بود یا به قول بعضی ها بازی علی اصغری!
اتفاقا همیشه گفتم تو مواقع گیر کردن تیم ، باید اینکارو انجام بدیم بخصوص تو بازیهایی مثل اتلتیکو ، نتیجش رو هم دیدیم ، اگه دیشب میخواستیم با پاسکاری و بازی رو زمین گل بزنیم نتیجه بدتر از این میشد .
حالا تیم خودش چند تا سانتر کرده یا دستور انریکه بوده هم البته بماند ، چون هیچ سانتری از آلبا و روبرتو ندیدیم .
بحث لجاجت شد این مقایسه رو میگم چون شما و اکثر طرفداران دوران پپ رو با انریکه مقایسه میکنند(اونو تبدیل به خدا کردن!! ک اینطور هم نیست) . ایا پپ لجاجت نداشت ؟ اتوو . ایبرا . توره (ک همچنان پابرجاست تو سیتی) .پس خبری از زیر پا کرد شخصی لجوج نبود!!!
پپ تا دلت بخواد اشتباه داشت ، که هیچکدومش دلیلی برای خوب بودن انریکه نیست . اشتباه اشتباهه ، فرقی نداره که ، من فقط تو بیلسا ذوب شدم :دی بقیه برام معمولین
تیم پپ یه لحظه آروم و قرار نداشت نه مثل الان اینقدر بی برنامه و بی انگیزه ، مقایسشون با اطلاعات درب و داغون من یه دو سه صفحه ای میطلبه ، انصافا با این مقایسه های انریکه با پپ یا تیتو ، روح اون مرحوم رو نبر رو ویبره ، پپ اصلا در کلاس و رده ی متفاوتی قرار داره ، جدای از امثال انریکه قرار میگیره .
بحث سمت راستمون شد. دقیقا پارسال بود نیم فصل دوم بود که انریکه مربی تیم (یا به قول شما مترسک !!!) ویدال گذاشت تو بازی البته نه یه بازی چندین بازی . که شما نوشتید این چه بازیکن بدرد نخوریه !! خرید افتضاح و بیخود درست مثل اردا !
جالب اینجاس ک الان میگید چرا مربی از ویدال استفاده نمیکنه !!
هنوزم میگم ، مرحوم ویدال تا به اینجا چیزی که در حد بارسا باشه ارائه نداده ، قبول نداری ؟
ولی الان چه میشه کرد ؟ تا آخر نیم فصل یا آخر فصل بشینیم غر بزنیم ، خوب این مربی لعنتی وقتی وضع خرابه باید از همین داشته ها استفاده کنه دیگه ، نه اینکه بچه بازی راه بندازه ، مگه الان انتخابی غیر از ویدال هم هست ؟ خیلی با همین روبرتو تفاوت نداره ،
سمت راستمون تعطیله!! همه بازیها جز نفرات اول تو دوندگی بالا . یا تا الان 4 پاس گل داده ک بازی قبلی هم ستاره میدان بوده .الان من معنی تعطیل بودن رو نمیدونم چطوریه ؟ ویدال میخواد از تعطیلی درش بیادش!!! معلوم بود تو یه بازی ک تو بازی بود .
این آمارهای گمراه کننده و بدردنخور تو زمین بازی کاری انجام نمیده ، هر موقع پایان فصل شد و این روبرتو سلطان پاس گل شد شما بیا از من شیرینی بگیر ، اگه ندادم از اون متیوی سیگاری هم بدترم !
ما دفاع راست میخواهیم نه چیز دیگه ، همونطور که دروازه بان میخواهیم نه هافبک که بیاد جلوی دروازه پاسکاری کنه چون در نهایت یه اشتباهاتی مثل دیشب رخ میده .
همین بازی دیشب خیلی از مواقع یه نفر جلوش بود و قفل میشد ، دنی آلوز تو اون سن و سال قشنگ دو سه نفر مشغول خودش میکرد ، شما دیشب دور زدن دفاع از روبرتو دیدی ؟ جا گذاشتن بازیکن دیدی ؟ سانتر خوب دیدی ؟ اصلا چی داشت دیشب ، بابا آردا کلی از اونجا حرکت داشت با اون سرعت کندش ، بحث در مورد روبرتو بیخوده چون این بنده خدا اصلا مدافع راست نیست تو هافبک خیلی بهتره انصافا . وقتی سمت راست هیچ فایده ای برای ما نداشت یعنی تعطیل رسمی با رنگ قرمز تو تقویم ، آفـــــــــ
ما غیر از روبرتو باز هم مدافع راست دیدیم ، با هر کی مقایسه بشه خیلی پایین تره ، هر کی تو ذهنته بگو .
مطمنم امسال قهرمان لیگیم خیلی واضحه
خدا از دهنت بشنوه ، چقدر مطمئنی ؟؟
نتونستم شما رو نقل قول نکنم چون حرفا کاملا گیر الکی هست و بیخودی از فرط عصبانیت
نقل قول کن هیچ اتفاقی نمیوفته ، بالاخره یا شما قبول میکنی یا باز هم از انریکه دفاع میکنی :دی
عصبانی ؟ من از موقعی که فصل شروع نشده بود اینا جلو چشم بود خدا شاهده ، چون خیلی ساده و روشن بود که تیم تو چندین نقطه ایرادهای اساسی داره .
شما یه سر تو نت بزن ببین راضی از بازی تیم پیدا میکنی به من هم اطلاع بده .
.