• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
اين آقا ظاهرا باخت به سلتا بندي از فسخ قراردادش با سلتا هست.
هيچ توجيهي واسه تركيب ديشب وجود نداره مگر اينكه ايشون با استراحت دادن به بازيكنها دنبال خوش خدمتي به تيم هاي ملي باشه
انريكه يه جورايي مريض هست و دوست داره تو بازي با بعضي تيم ها با احساسات هوادارا بازي كنه. سال آينده هم دوباره با سلتا تركيب عجيب ميچينه چون دست خودش نيست.
بعدشم اين فكر كرده بعد هر گندي كه ميزنه بياد تو كنفرانس خبري بگه مقصر من بودم سه امتياز برميگرده
ديگه اين رفتارش حال آدم رو به هم ميزنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
چرا تیم باید 4 تا گل بخوره ؟ سوال اصلی اینه که چرا اصلا 4 تا گل خورد ؟!
چرا ماسکرانو و اینیستا و راکیتیچ باید بیرون باشن که بعد بخوان بیان تو بازی ؟ مگه پارسال همین تیم نقره داغش نکرده بود ، مگه امشب فرصت جبران فاصله با رئال رو نداشت ؟ مگه بعدش لیگ تعطیل نمیشه و راحت میتونه از هر بازیکنی خواست با خیال راحت بازی بگیره ؟
اینها جز حماقت و لجبازی چی میتونه باشه ؟ انریکه اگه مربی بود جوری با مارک تو رختکن حرف میزد و روبراهش میکرد که اشتباه نیمه دوم رو نکنه .
اینکه بزنی تو گوش یه نفر بعد بری 2 میلیون دیه بدی تا راضی بشه هنر نیست هر عاقلی رد بشه میگه فلانی تو اشتباهت این بود که زدی تو گوشش نه اینکه بیای به دیه دادن افتخار کنی بگی موفق شدم راضیش کنم!

اتفاقا همیشه گفتم تو مواقع گیر کردن تیم ، باید اینکارو انجام بدیم بخصوص تو بازیهایی مثل اتلتیکو ، نتیجش رو هم دیدیم ، اگه دیشب میخواستیم با پاسکاری و بازی رو زمین گل بزنیم نتیجه بدتر از این میشد .
حالا تیم خودش چند تا سانتر کرده یا دستور انریکه بوده هم البته بماند ، چون هیچ سانتری از آلبا و روبرتو ندیدیم .

پپ تا دلت بخواد اشتباه داشت ، که هیچکدومش دلیلی برای خوب بودن انریکه نیست . اشتباه اشتباهه ، فرقی نداره که ، من فقط تو بیلسا ذوب شدم :دی بقیه برام معمولین
تیم پپ یه لحظه آروم و قرار نداشت نه مثل الان اینقدر بی برنامه و بی انگیزه ، مقایسشون با اطلاعات درب و داغون من یه دو سه صفحه ای میطلبه ، انصافا با این مقایسه های انریکه با پپ یا تیتو ، روح اون مرحوم رو نبر رو ویبره ، پپ اصلا در کلاس و رده ی متفاوتی قرار داره ، جدای از امثال انریکه قرار میگیره .

هنوزم میگم ، مرحوم ویدال تا به اینجا چیزی که در حد بارسا باشه ارائه نداده ، قبول نداری ؟
ولی الان چه میشه کرد ؟ تا آخر نیم فصل یا آخر فصل بشینیم غر بزنیم ، خوب این مربی لعنتی وقتی وضع خرابه باید از همین داشته ها استفاده کنه دیگه ، نه اینکه بچه بازی راه بندازه ، مگه الان انتخابی غیر از ویدال هم هست ؟ خیلی با همین روبرتو تفاوت نداره ،

این آمارهای گمراه کننده و بدردنخور تو زمین بازی کاری انجام نمیده ، هر موقع پایان فصل شد و این روبرتو سلطان پاس گل شد شما بیا از من شیرینی بگیر ، اگه ندادم از اون متیوی سیگاری هم بدترم !
ما دفاع راست میخواهیم نه چیز دیگه ، همونطور که دروازه بان میخواهیم نه هافبک که بیاد جلوی دروازه پاسکاری کنه چون در نهایت یه اشتباهاتی مثل دیشب رخ میده .
همین بازی دیشب خیلی از مواقع یه نفر جلوش بود و قفل میشد ، دنی آلوز تو اون سن و سال قشنگ دو سه نفر مشغول خودش میکرد ، شما دیشب دور زدن دفاع از روبرتو دیدی ؟ جا گذاشتن بازیکن دیدی ؟ سانتر خوب دیدی ؟ اصلا چی داشت دیشب ، بابا آردا کلی از اونجا حرکت داشت با اون سرعت کندش ، بحث در مورد روبرتو بیخوده چون این بنده خدا اصلا مدافع راست نیست تو هافبک خیلی بهتره انصافا . وقتی سمت راست هیچ فایده ای برای ما نداشت یعنی تعطیل رسمی با رنگ قرمز تو تقویم ، آفـــــــــ
ما غیر از روبرتو باز هم مدافع راست دیدیم ، با هر کی مقایسه بشه خیلی پایین تره ، هر کی تو ذهنته بگو .

خدا از دهنت بشنوه ، چقدر مطمئنی ؟؟

نقل قول کن هیچ اتفاقی نمیوفته ، بالاخره یا شما قبول میکنی یا باز هم از انریکه دفاع میکنی :دی
عصبانی ؟ من از موقعی که فصل شروع نشده بود اینا جلو چشم بود خدا شاهده ، چون خیلی ساده و روشن بود که تیم تو چندین نقطه ایرادهای اساسی داره .
شما یه سر تو نت بزن ببین راضی از بازی تیم پیدا میکنی به من هم اطلاع بده .

.
چند پست بالا ک نوشتم انریکه اشتباه کرده .
اینطور ک پیداس راکتیچ مصدوم بوده و حتی به بازیهای ملی دعوت نشده!
جان !! تیم خودش خود ب خود حرکات ارسالی انجام دادن !!!! بیخیال دیگه . پس اون تعویض دنیس چی بود اومد تو بازی و فقط حرکت در کنارها و ارسال رو انجام میداد و یک دو با روبرتو انجام میداد!
روبرتو ارسالی انجام نداد؟! کاری به ارسالاش ندارم ولی چندین چند تا ارسال داشت (دیگه از یک خوشت نمیاد از چیزها چشم پوشی نکن)
حالا نمیدونم بیلسا تو بارسا چیکار میکنه .
تیم پپ اره اروم قرار نداشت چون فقط پاس مکرر و بازی تکراری ک جوری بود که همه اومده بود دستشان (نکنه میخای اینو منکرش بشی؟!)
خب مقایسشون کن ؟ تیم پپ با تیم انریکه نه بیشتر جام گرفته نه کمتر غیر از اینه؟ نمیدونم ملاک شما چچیه ک یه مربی باید جام اور باشه یا چی؟
درست جریان تیتو رو نفهمیدم . داری مقایسش میکنی با دوران انریکه ؟!!! یا نه منظورت چیز دیگه بود. تیتو بنده خدا کلا حول حوش 10 بازی بود . ک اگر منظورت این باشه ک دیگه قضیه یه چیزی دیگه هست و فقط این میتونه باشه که کمپلت انریکه هر کاری کنه شما بدت میاد ازش!
اماره های گمراه روبرتو ؟!!!!!!!!! جدا گمراه کنندس؟؟؟ هر بن بشری داره میبینه ک روبرتو تا اینجا فصل عالی کار کرده . الان کاری به امار ندارم ولی دیگه داره تو تلویزیون همه چی رو زنده میبینیم ک داره خیلی خوب کار میکنه .
سلطان پاس شدن کار روبرتو نیست .کار هافبکه
من اصلا قسط مقایسه کردن نداشتم و ندارم . من بحثم اینه که روبرتور بهترین گزینه هست که بارسا داره
بحث این شد ک گفتی ما دروازبان میخوایم نه هافبک که با پا کار میکنه! اساس کار بارسا پاسه و دروازبان پا به توپ خیلی بدردش میخوره . زمان ویکتور والدس بود کار با پاش افتضاح بود . ک اکثرا میگفتن خدا یه دروازبان پا ب توپ باید باشه . والدس به دردمون نمیخوره . بعد الان یه چیز دیگه میگید!!! بیخیال
مطمنم که بارسا امسالم قهرمانه (این نظرو عکس ازش بگیر!!!)
دفاع میکنم ولی نه الکی . من طبق امارکلی و دیدم . از انریکه دفاع میکنم ولی اشتباه میبینم میگم نه فقط برتریشو

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مطمنم که بارسا امسالم قهرمانه (این نظرو عکس ازش بگیر!!!)
مطمئن که برا ما نون و آب نمیشه ، یه شرط بگذار وسط ما هم یه فیضی ببریم اگه اطمینان داری :general406:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
SM_273e8a6bbbb72d427.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم انریکه سر عقل اومده و رفته دنبال یه مدافع عالی و در دسترس
کاستاس مانولاس یکی از خاص ترین مدافعانیه که تا بحال دیدم. این بشر فوق پا به توپه، اعتماد به نفس عالی، توپ گیری و فیزیک بدنی فوق العاده. ژاوی هرناندز خط دفاعیه. همه جور عالیه. حتما هایلایت های بازیهاش رو ببینید.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بنظرم انریکه سر عقل اومده و رفته دنبال یه مدافع عالی و در دسترس
کاستاس مانولاس یکی از خاص ترین مدافعانیه که تا بحال دیدم. این بشر فوق پا به توپه، اعتماد به نفس عالی، توپ گیری و فیزیک بدنی فوق العاده. ژاوی هرناندز خط دفاعیه. همه جور عالیه. حتما هایلایت های بازیهاش رو ببینید.
یکی دو تا بازی ازش دیدم. فوق العاده دفاع خوب و خاصیه و گرون حتما. بعید بدونم رم به این سادگی ها بفروشتش.

بوفون هم یک اشتباهی کرده چند شب پیش که فشار رو از روی مارک و راموس و بقیه سوتی بده های دیگه کم کنه. تایمینگش که این طور میگه

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یکی دو تا بازی ازش دیدم. فوق العاده دفاع خوب و خاصیه و گرون حتما. بعید بدونم رم به این سادگی ها بفروشتش.

بوفون هم یک اشتباهی کرده چند شب پیش که فشار رو از روی مارک و راموس و بقیه سوتی بده های دیگه کم کنه. تایمینگش که این طور میگه
اون شب فوتبال۱۲۰ تاپ تن اشتباهات دروازه بان هارو نشون میداد. تراشتگن، والدس و سیلسن هر سه میدرخشیدند. جالب اینه که برند لنو و نویر و بوفون هم شاهکار هایی داشتند. فندرسار هم گل های این شکلی خورده، ریسک بازی با پا کلا بالاست.
در مورد مانولاس بابد بگم یه مدافع ویژه، اگه برزیلی بود کم کم۷۰ میلیون قیمتش بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اون شب فوتبال۱۲۰ تاپ تن اشتباهات دروازه بان هارو نشون میداد. تراشتگن، والدس و سیلسن هر سه میدرخشیدند. جالب اینه که برند لنو و نویر و بوفون هم شاهکار هایی داشتند. فندرسار هم گل های این شکلی خورده، ریسک بازی با پا کلا بالاست.
در مورد مانولاس بابد بگم یه مدافع ویژه، اگه برزیلی بود کم کم۷۰ میلیون قیمتش بود
والدس بدبخت بعد این همه سال سرجمع چندتا اشتباه بیشتر ازش سراغ نداریم. بازی با پاش هم برگردید نگاه کنید. نمیفهمم چرا میگن خوب نبود. از جهاتی فوق العاده بود. این اوایل بازی ش خیلی روی ذهنیت همه تاثیر گذاشته. قبلا هم گفتم
فکر کنید ببینید چقدر کم کاشته یا شوت خورد یا چقدر این سیوهای فوق‌العاده داشت در بازی های مهم. دو تا اشتباه بزرگش جلوی اسپانیول و رئال رو ندید بگیریم بقیه کارنامه ش خیر و خوبی بود برامون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
والدس بدبخت بعد این همه سال سرجمع چندتا اشتباه بیشتر ازش سراغ نداریم. بازی با پاش هم برگردید نگاه کنید. نمیفهمم چرا میگن خوب نبود. از جهاتی فوق العاده بود. این اوایل بازی ش خیلی روی ذهنیت همه تاثیر گذاشته. قبلا هم گفتم
فکر کنید ببینید چقدر کم کاشته یا شوت خورد یا چقدر این سیوهای فوق‌العاده داشت در بازی های مهم. دو تا اشتباه بزرگش جلوی اسپانیول و رئال رو ندید بگیریم بقیه کارنامه ش خیر و خوبی بود برامون
والدس کلکسیون اشتباهات بود، از سرنوشت ساز ترینهاش میشه به گلی که از اتلتیکو خورد. بهترین بازی والدس فینال برابر ارسنال بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
والدس کلکسیون اشتباهات بود، از سرنوشت ساز ترینهاش میشه به گلی که از اتلتیکو خورد. بهترین بازی والدس فینال برابر ارسنال بود
والله من که از سال 93 طرفدار جدی و هر روزه بارسا هستم میتونم هفت هشت ده تا اشتباه ازش به یاد بیارم ولی کلکسیون نمیشه ازش درست کرد.
هفت هشت تایی که به زور دو سه تاش مهم بوده باشه. برای بوفون هم میشه این مقدار رو ردیف کرد. برای کاسیاس و چک و.. حتی بیشتر. سرجمع خدمات والدس خیلی خیلی بیشتر از اون چندتا اشتباهش باید قدردانی میشد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا به نظر منم والدس این اواخر خیلی خیلی بهتر شده بود اما اشتباه الکی و مسخره که تو سطح لیگ یک هم اتفاق نمیافته کم نداشت بازی با رئال توپی که تقدیم کرد به دیماریا و گل خورد و سوپر کاپ بود اگه اشتباه نکنم پرید.قدردانی رو موافقم زحمت زیاد کشید

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ظاهرا بدنبال مینا کلمبیایی هم هستن:D بازی سلتاویگو ظاهرا خوب سوراخ بودن دفاع رو نشون دوستان داده منتها کاری که میبایست تابستون باشه الان دنبالشن.خرید ها هم که جناب میفرمایند از عملکردشون راضی نیستن که چیز جدیدی نیست میخریم خدا دلار از عملکردشون راض نیستیم مجانی میدیم میره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آلکاسر بد جوری استرس گرفته ، توپهای ساده رو خراب کرد .
سوارز و نیمار تو بهترین فرم هستن و مسی هم با گل برگشت و از حرکاتش میشد فهمید که کاملا آمادست .
رافینیا هم کماکان داره پیشرفت میکنه .
با این اوصاف بریم 4 شنبه ببینیم چی میشه ، بازی خیلی سختیه .

1476548355_526863_1476549986_album_grande.jpg

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
آلکاسر بد جوری استرس گرفته ، توپهای ساده رو خراب کرد .
سوارز و نیمار تو بهترین فرم هستن و مسی هم با گل برگشت و از حرکاتش میشد فهمید که کاملا آمادست .
رافینیا هم کماکان داره پیشرفت میکنه .
با این اوصاف بریم 4 شنبه ببینیم چی میشه ، بازی خیلی سختیه .

1476548355_526863_1476549986_album_grande.jpg

.
دهنش سرویس فشار زیادی روشه .دیروز باید حداقلش1 گل باید میزد
درست میشه کافیه 1 گل رو بزنه

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
سلام
امیدوارم امشب یک بازی عالی و تاریخی شاهد باشیم .
پ ن : من از هنرنمایی تراشتگن میترسم :general710:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه بازی ای بشه امشب. برگشتن پپ و براوو به بارسلونا و برگشتن ام اس ان به عملیات.
امیدوارم با یک بازی خوب ببریم پپ رو

بالا