• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نیمه اول مستحق زدن یکی دوگل دیگه و خوردن دست کم یک گل بودیم. دفاعمون خیلی به هم ریخته ست. به خصوص سمت دینه.
اومتیتی همه چیش خوبه ولی مشخصا کم تجربه ست ولی بعد پیکه بهترین داشته مونه.
گومز از نظر بدنی و به خصوص سرعت ایده ال نیست. باید بدنش بیشتر شلاق بخوره. پتانسیلش بیشتر از این حرف هاست.
مارک هم وقتی ساده دروازه بانی می کنه خیلی دوست داشتنی تر میشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
اندره گومز روی هر دو تا گل مقصر بود.
گل اول بعد اشتباه دینیه که عین ببعی رفت و جاش طبق معمول خالی موند پوشش بوسکتس رو که رفته بود کمک کنه نداد و گل دوم هم آفساید رو پر کرد
دم سوارز گرم. خوب وقتی مساوی کرد
دقت کردید انریکه جلوی اکثر مربی های تاکتیک بلد به مشکل میخوره؟؟ درسته با ام اس ان خیلی وقتها جمع میکنیم کار رو ولی از نظر کیفیت بازی همیشه جلوی مربی های تاکتیکی و قاطی میکنه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدایا عجب بازی نفس گیری شد.
گل هایی که خراب کردیم اول بازی در کنار دفاع آش و لاشمون کارمون رو خیلی سخت کرده بود. با ام اس ان همه چی ممکنه ولی بدون دفاع خوب آخر فصل همه چیز سخت تر خواهد شد.
امروز ام اس ان بردند. پراندلی مساوی کرد و انریکه باخت.
امیدوارم مسی به تماشاگرا چرت و پرت نگفته باشه که محرومش کنند.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بازی نفس گیری بود نمیدونم امروز حس خوبی نسبت به این بازی نداشتم همیشه چه بازیکنای والنسیا چه تماشاگراشون برخورد درستی با بارسلونا ندارن ! کلا مشکل دارن ...!
داور اشتباهاتی داشت بعضی جاها سعی کرد جبران کنه تا یه جایی تماشاگرا جو رو براش خراب کرده بودن ..
تراشتگن مثل بازی رفت منچستر بازی قابل قبولی رو از خودش نشون داد اون گل اول مونیر زد بنظرم دید نداشت گل دوم هم دفاع بدجور به هم ریخته بود که موقعیت عالی بهشون داد .. اگه نانی اون گل رو زده بود معادلات عجیب بهم میریخت ! که با خوشانسیمون گل نشد ،
دنیه ذخیره خوبی میتونه برای آلبا باشه خیلی سطحش پایین نیست ، نیمه دوم فصل بیشتر به کار میاد.
روبرتو مونده هنوز سطح آلوز برسه باید بهش فرصت بدن .
فقط باید گفت لعنتی دون آندرس مصدوم شد طبق خبر های منتشر شده تا 4 ماه دور از میادین هستش احتمالآ رباط پاره کرده !! الکلاسیکو رو از دست میده :general710: همونطور که من بابت سربازی اون شب نمیتونم باشم این بازی بزرگ رو ببینم :(

کلآ برگشت دلچسبی بود بسی در پی این استرس های تیم حریف دقیقه آخر بس لذتی دریافت کردیم و کیفور گشتیم :cool:
مسی : خدا کنه چیز شاخداری نگفته باشه .. بنظرم گفت دیگه نبینم...وز ...وز بکنید :general711:

هفته خوبی داشته باشید :cool:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی خوبی بود . اگر اشتباهاتمان کمتر بود .بردمون اسونتون میشد تا نفسگیر!
کمی از شیرینی بردمون کم شد به علت مصدومیت اندرس انیستا (ضاهرا رفت تا 4 ماه یعنی 2016 تموم شد واسش!)حیف شد
ماسچرانو ابش قطه!!!! شدید
بوسکتس از وقتی تمدید کرده یعنی رسما داره بازی ب بازی روند نزولی گرفته !!
مونیر ترقه هم یک شوت زد یه گل تو بارسا بود اصلا مهال بود همچین کاری کنه باید 3 4 تا توپ خراب میکرد . امیدوارم نظرشون رو جلب کنه و اخر فصل بخرنش از دستش راحت شیم

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
فقط باید گفت لعنتی دون آندرس مصدوم شد طبق خبر های منتشر شده تا 4 ماه دور از میادین هستش احتمالآ رباط پاره کرده !! الکلاسیکو رو از دست میده :general710: همونطور که من بابت سربازی اون شب نمیتونم باشم این بازی بزرگ رو ببینم :(
کلآ برگشت دلچسبی بود بسی در پی این استرس های تیم حریف دقیقه آخر بس لذتی دریافت کردیم و کیفور گشتیم :cool:
مسی : خدا کنه چیز شاخداری نگفته باشه .. بنظرم گفت دیگه نبینم...وز ...وز بکنید :general711:

هفته خوبی داشته باشید :cool:
اینیستا یه ویدیو ازش منتشر شد بعد بازی که بدون عصا داشت راه می رفت فکر کنم زودتر از این زمانی که گفتن برگرده (امیدوارم)
مسی ـم که یه مقدار بیشتر ازینا گفته:general705: یه بوس ـم براشون ارسال کرد البته :D

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این چهار ماه اینها حدسه هنوز. باید فردا بره عکس و تست و اینا تا معلوم بشه دقیق. ولی تو سن آندرس ریکاوری کندتره َطبیعتا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یک نکته در مورد تیم که دامنگیره تا اخر فصل این تراکم زیاد هافبکهاست که مجبور میشه انریکه زیاد تغییر بده ترکیب رو تا به همه بازی برسه. این طوری تیم مرتب ریتمش رو از دست میده. اول فصل هم این نگرانی وجود داشت که چرا این همه خرید کردیم توی هافبک.
به نظر من خرید گومز یا نفروختن اردا حرکت شدیدا اشتباهی بود. با پولش باید دفاع و راستمون رو تقویت میکردیم.
الان دفاعمون مشکل اساسی داره و هافبک هم رقابت منفی درش وجود داره.
یکی از بدترین نقل و انتقالات این چند سال رو داشتیم حتی با استاندارد های بد همین چندسالمون. شک نکنید اگر و اگر اخر فصل دستاوردی داشته باشیم از برکت ضعف رقبا و قدرت ام اس ان بوده وگرنه امثال متیو و دینه و اردا و... در شرایط سخت کمک حالمون نیستند که هیچ بار روی دوشمون هم هستند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه غوغایی میکنند والنسیایی ها و مادریدی ها سر داوری. البته باید گفت که اگر ماریو سوارز و پرز نیمه اول اخراج شده بودند خیلی از مسائل طبیعتا پیش نمی اومد.
مسی هم شک نکنید محروم خواهد شد. اون یکی دیگه ست که سه بازی پشت سر هم همه رو به عمد میزنه و حتی کارت زرد نمیگیره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از این نقل و انتقالات افتضاح نتیجه دیگه ای نمیشد گرفت . تو همین بی بازیکنی و اوضاع مصدومیت تازه با بازیکنها لجبازی هم میکنه :general307:
دنیس سوارز رو آورد تو بازی و گذاشت جای مسی ! ، به جرات میشه گفت یه توپ هم نتونست رد کنه .
حالا با نبود اینیستا اوضاع بدتر هم میشه . مشخصه این تیم مشکل هافبک و دفاع داره و بازیکنان ذخیره هم نمیتونن اثر مثبتی بذارن .
جلو تیم 15 ام جدول تحت فشار بودیم !
من شخصا برای امسال امیدی ندارم ، تا همینجا هم هر چی نتیجه گرفتیم صدقه سر خط حمله بوده و بس و گرنه خط هافبک و دفاع و دروازه امیدی نیست .
3 برابر اتلتیکو تا اینجا گل خوردیم و 2 باخت تو 9 بازی و ... خیلی رو این تیم نمیشه حساب کرد .

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یاید دید فردا شب بازی بدون مصدوم ها چطور پیش میره ! اسپانیول درسته 16 جدوله ولی گاهی وقتها در حد رئال بتیس خطرناک میشه ... اصولآ این تیم همیشه با عزم بالایی مقابل بارسا بازی میکنه .
محک تیم ذخیره باید بازی فردا شب و برگشت منچستر هفته خواهیم دید .
دنیه رو نمیدونم بگیر نگیر داره بازی والنسیا نتونست توپ درست بفرسته رو دروازه یه بارم پاس اشتباش نزدیک بود والنسیا ضد حمله بزنه ... !

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یاید دید فردا شب بازی بدون مصدوم ها چطور پیش میره ! اسپانیول درسته 16 جدوله ولی گاهی وقتها در حد رئال بتیس خطرناک میشه ... اصولآ این تیم همیشه با عزم بالایی مقابل بارسا بازی میکنه .
محک تیم ذخیره باید بازی فردا شب و برگشت منچستر هفته خواهیم دید .
دنیه رو نمیدونم بگیر نگیر داره بازی والنسیا نتونست توپ درست بفرسته رو دروازه یه بارم پاس اشتباش نزدیک بود والنسیا ضد حمله بزنه ... !
یه هزار باری هم دریبل خورد کانه ماست بود جلوی کانسلو

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اختصاصی بارسا نیوز - خوزه مورینیو سرمربی فعلی منچستریونایتد با وجود این مساله که طی سال های گذشته با بارسلونا همواره دچار اختلاف و درگیری بوده است اما همواره لیونل مسی را ستایش میکند !

به گزارش اسپورت , خوزه مورینیو 7 بار طی سال های اخیر در ستایش از مسی جملاتی بیان کرده است :

1 - لیونل مسی باورنکردنی است . او منحصر به فرد است و تفاوت ها را رقم میزند . با او هر تیم بزرگی میتواند قهرمان لیگ قهرمانان شود .

2 - مسی خطرناک ترین حریف من تا امروز بوده است و هر بار که من با او دیدار داشته باشم باید ساعت ها و ساعات ها وقت صرف راه هایی برای متوقف کردن او نمایم چرا که او باورنکردنی است !

3 - پیروزی در لیگ قهرمانان آسان تر میشد اگر مسی برابر مسی بازی میکرد !

4 - مسی , پله و مارادونا 3 بازیکن برتر تاریخ فوتبال هستند !

11(18).JPG

5 - من فکر نمیکنم مسی نیازی به قهرمانی در جام جهانی با آرژانتین برای بزرگ شدن داشته باشد چرا که الان بزرگ است .

6 - مسی برای من قابل احترام است چرا که برای تیم ملی کشورش بازی میکند . این را نمیتوان در مورد تمام کسانی که در جام جهانی بوده اند گفت .

7 - پنج سال دیگر وقتی لیونل مسی 34 ساله شد و فوتبالش رو به اتمام بود آنوقت همه ما گریه خواهیم کرد که چرا اورا از دست داده ایم !

اخرین جمله رو خیلی خوب گفته :general503::general503:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
اختصاصی بارسا نیوز - خوزه مورینیو سرمربی فعلی منچستریونایتد با وجود این مساله که طی سال های گذشته با بارسلونا همواره دچار اختلاف و درگیری بوده است اما همواره لیونل مسی را ستایش میکند !

به گزارش اسپورت , خوزه مورینیو 7 بار طی سال های اخیر در ستایش از مسی جملاتی بیان کرده است :

1 - لیونل مسی باورنکردنی است . او منحصر به فرد است و تفاوت ها را رقم میزند . با او هر تیم بزرگی میتواند قهرمان لیگ قهرمانان شود .

2 - مسی خطرناک ترین حریف من تا امروز بوده است و هر بار که من با او دیدار داشته باشم باید ساعت ها و ساعات ها وقت صرف راه هایی برای متوقف کردن او نمایم چرا که او باورنکردنی است !

3 - پیروزی در لیگ قهرمانان آسان تر میشد اگر مسی برابر مسی بازی میکرد !

4 - مسی , پله و مارادونا 3 بازیکن برتر تاریخ فوتبال هستند !

11(18).JPG

5 - من فکر نمیکنم مسی نیازی به قهرمانی در جام جهانی با آرژانتین برای بزرگ شدن داشته باشد چرا که الان بزرگ است .

6 - مسی برای من قابل احترام است چرا که برای تیم ملی کشورش بازی میکند . این را نمیتوان در مورد تمام کسانی که در جام جهانی بوده اند گفت .

7 - پنج سال دیگر وقتی لیونل مسی 34 ساله شد و فوتبالش رو به اتمام بود آنوقت همه ما گریه خواهیم کرد که چرا اورا از دست داده ایم !

اخرین جمله رو خیلی خوب گفته :general503::general503:
آخرین جملش خیلی سنگینه :(

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بازی جالبی نبود
همین طوری بریم جلو سیتی بد جور می بازیم
نیمکت خالی این جا خودشو نشون میده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Last edited:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
سکوتی عجیب همه جا رو گرفته من بهش میگم آرامش قبل از طوفان :) انگار چمن های ورزشگاه اتحاد رشدشون کند تر شده بله امشب یک بازی فینال در راهه ، امیدوارم حس نه خیلی خوبم اشتباه باشه و تیم بتونه بهترین عملکرد خودشو نشون بده .

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
موندم چرا اینا انقدر تو دفاع پاسای ریسکی میدن
بابا جان وقتی فشار میارن روت بزن بره بالا دیگه
اه

بالا