اختصاصی بارسا نیوز - طبق گزارش های
Mundo ، دقایقی پیش بارسلونا موفق شد با نتیجه 1-2 حریفش سویا را در یک دیدار خارج از خانه شکست دهد و 3 امتیاز بازی را مال خود کند .
پیروزی در این بازی :
از این نتیجه خیلی خوشحالم ، پیروزی در پیز خوان کار بزرگی است امشب با خیال راحت میخوابم .
شروع بارسا ضعیف بود :
بله با شما موافقم ، ما در همان یه ربع اول بازی گل خوردیم و این مقداری تمرکز تیمی مارو خراب کرد اما رفته رفته تیم به شرایط خوبش بازگشت در دقایق پایانی بازی در نیمه اول لئو مسی گلزنی کرد و باعث شد همه چیز برابر شود لئو فوق العاده است .
پست روبرتو را تغییر دادی :
بله ، در نیمه دوم روبرتو را بیشتر در خط هافبک و میانه زمین قرار دادم زیرا ما نیاز داشتیم در جدال ها پیروز باشیم و در میانه زمین باید برتری عددی داشته باشیم .
لئو مسی :
مثل همیشه جادویی بازی کرد ، این پیروزی رو مدیون عملکرد لئو مسی هستیم البته از تمام بازیکنان نیز تشکر میکنم لئو مسی مارو ابتدا به بازی برگردوند و بعدش هم یک پاس گل فوق العاده به سوارز داد باید بگم که مسی در تیم من یک نعمت است .
عملکرد دنیس سوارز :
همان طور که ازش انتظار میرفت در سطح خوبی بود ، من هم بهش تبریک میگم و هم ازش تشکر میکنم چون عملکردش عالی بود دنیس بازیکن با استعدادی است و قدرت حمل توپ و دریبل زدن بالایی دارد اون در این بازی به ما کمک زیادی کرد .
بازی در سانچز پیزخوان :
از ترسناک ترین ورزشگاه های جهان است ، بازی در این بازی در هر شرایطی سخت است و پیروز شدن نیز فوق العاده سخت تر است اما ما نشان دادیم تیم بزرگی هستیم .