ما جلوی سوسیداد خیلی بد میشیم یا اینها جلوی ما خیلی خوب میشن؟
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
گلشون آفساید نبود. داور یک لحظه بارسا و رئال رو قاطی کرد این وری گرفت.خدایی امشب حقمون باخته
خیلی شانس اوردیم
کیفیت تیم از نظر کار تیمی خیلی پایینه. دیشب تاکتیک یک که هیچی کلا وجود نداشت. پلن بی هم بدتر از اون. هرچند این داستان پلن بی و اینها مسخره بازیه و به درد تیم های حذفی باز میخوره و نه بارسا. ما باید پلن ای رو مثل چی قوی اجرا کنیم. چیزی که امسال تقریبا ندیدیم. قبلا گفتم حتی جلوی سیتی که بردیم هم بازی رو باختیم. یا جلوی والنسیا یا خیلی از بازیهای دیگه.من که اول فصل همه این گند زدنها رو پیش بینی کردم ، بعضی دوستان انریکه رو در حد پپ و حتی بالاتر (؟!!) میدونستن و روی قهرمانی این فصل میخواستن شرط بندی هم بکنن !
محظ اطلاع فاصله 6 امتیازی تا صدر اصلا بعید نیست هفته بعد 9 امتیاز بشه ، ولی اونی که مسلمه این تیم شایسته جام رمضان هم نیست .
.
والله محمد جان نبود مسی یعنی فاجعه ای بزرگتر از تصور. باید تا ذره آخرش رو استفاده کرد. من تردید دارم حتی یک قهرمانی میداشتیم این سالهای دوره دوم پرز. پرز همه کاری رو درست انجام داد. خرید بهترین ها در بهترین قیمت . بهترین مربی ها. امتیاز هم عالی گرفتند. مالی هم فوق العاده بوده و ما این ور فقط خدا رو داشتیم و پپ و مسی رو.الان اون انریکه ای میبینیم که از روزی که مربی بارسا شد همه انتظارش رو میکشیدن
بنظرم با این همه کمالات، ادب و شخصیت استعفاش رو عنایت کند هم دیگه همه چیز عالی میشه
متاسفانه از اون بازی مستقیم فصل اولش هم خبری نیست
انگیزه بازیکنان هم زیر صفر رفته
خرید ها هم خریدهای بدی نبودن انصافا اما شما بازیکنهای فصل قبل رو ببین چی شدن دیگه وای به حالی تازه وارد ها
دیوانه هایی که دنی آلوس رو مثل ماست از دست دادن باید منتظر این روزها میموندند. حیف مسی و سوارز که دارن زیر دست این مدیرها و مربی فوتبال میکنن. بنظرم فقط دو چیز باعث شده بمونن، عشق +پول
البته بدون شک عشقش بیشتره چون پیشنهاد های بهتری هم داشتن
فقط الان به شاهکار های فصل اخر ریکارد می اندیشم. پپ چه راحت تیم رو زیر رو کرد و کلی بازیکن رد کرد و خرید
حتی رونالدینیوی کبیر
پ . ن: بازم شاید درست نباشه اما اگر درصدی میتونستم برای آینده بارسا تصمیم بگیرم بعید نبود مسی+سوارز+بوسکتس+تراشتگن+ماسکرانو+متیو+الکاسر+ راکیتیچ رو میفروختم و با مبالغش میرفتم سراغ بازیکنهایی مثل کوتینیو! اوزیل! دیبالا! کورتوا یا دروازه بان سویا یا همین جرنیمو رولی و .... دفاع هم با هر قیمتی یه سری مدافع آبرو دار جذب میکردم بقیه رو هم از آکادمی و تیم حاضر استفاده میشد. حداقل نتیجه نمیگرفتن دلمون خوش بود به اینکه دارن تجربه کسب میکنن. علت کنار گذاشتن مسی هم فقط این مطلبه که باید بازی بدون مسی رو هم تجربه کنیم........ متاسفانه هیچ مربی خوب بیکاری در دسترس نیست
روند مدیریتی باشگاه تیم رو به گاج داده رسماً. بیخود خودشونو در گیر مسائل استقلال طلبانه کردن. اونجا هم جز باسک و کاتالونیا یه کشور متحده، همین میشه همه با باشگاه بد بشن دیگه. شما تصور کن مثلا تراکتور سازی تبریز حمایت کاملی کنه از مثلا پانتورک های آذربایجان. بنظرم تصمیمات داوری و این عناد ها اینطوری مفهوم بیشتری پیدا میکنند.
ایکاردی هم از شاهکارهای تیم مدیریتی جدیده . سال 2007 پیشنهاد سایر باشگاههای اروپائی مثل رئال و لیورپول و آرسنال رو رد کرد و به آکادمی ما پیوست اما با یه مبلغ ناچیز تقدیمش کردیم به سمپدوریا!!شانس خرید ایکاردی رو داریم ؟؟
بریم رایکاردو بیاریم
گریمالدو تقصیر مستقیم انریکه ست. درگیری لفظی هم پیدا کردند وگرنه انگار مدیریت هم دنبال فروشش نبود.با این قیمتی که میگن قراره بفروشنش واقعا جزء خریت های تاریخی تکراری تیم میشه.گریمالدو هم آخرین نمونه شاهکار هست که 1.5 میل میدیمش بنفیکا و میریم 10 برابرش میدیم و دینیه رو میخریم!:general509: