• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ماسکی تو زمین نباشه لهشون میکنیم،فقط ماسکی به عنوان مدافع نباشه حله...
امیدوارم از زوج پیکه،اومتیتی استفاده بشه...

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
من پیش بینی که میکنم چهار - یک به نفع بارساست و مثل همیشه تحقیر مادریدی ها با گل های زیاد ( دلشون خوشه ها یه بار میان دو - یک میبرن کلی شادی میکنن یادشون رفته 6 تا خوردن همین چند سال پیش ... ) ;):general711:

SAM*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقد خلوته اينجا :general507:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من خیلی خیلی روی نبود بیل حساب می کنم.این چند سال بیل و بنزما بیشتر اذیتمون کردن.
این بازیهای حساس همه چی ممکنه.ربطی نداره هفته گذشته از کی بردی یا از کی باختی.به خصوص که ام اس ان رو داریم و بازی در خونه ست.امیدوارم اولا ببریم بعد اینکه خوب ببریم که روحیه شون هم افت کنه.از اون مهم تر اینه که نبازیم.چون نه امتیاز و یک باخت خونگی اصلا در این جای فصل جالب نیست.یه هت تریک از مسی با این وضع تیم در هفته های گذشته هر چند رویاست ولی اگر محقق بشه خامه روی کیکه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب بازی مزخرفی بود
ماسکی طبق معمول .یه خطای پنالتی واضح داد داور حال داد نگرفت.لایی خورد .خطای بی ربط.بیخودی گرفت کشید توی محوطه.معلوم نیست چه غلطی میکنند این مربی و مدیریت.
اندره گومز در حد مجسمه عمل میکنه.دنیس ده برابر این دینامیک داره
سوارز هم در حد الکاسر هم حتی نیست. اگر اشتباه نکنم بالای نود درصد پاس خطا داشت بهترین موقعیتمون هم زد به باد داد

• Like
Reactions: rms

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مرتیکه احمق
یه خطای الکی که اصلا لازم نبود و یه گل مسخره تر
از اون ورم پیکه بازی قبلی گل به خودی زد
الانم عرضه نداره یه ضربه بزنه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خاک تو سر انریکه واقعا
این تعویض های مسخره ش.این خریدهای اشغالش .اردا و اندره گومز نابود کردن تیم رو.گل نزدن ها هم که گفتن نداره.
خیلی اعصاب خورد کن بود بازی

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
واقعا فاجعه ست این تیم چرا آخه بازیکنای دفاعی انقدر گند میزنن به خدا بعد از گل به دلم افتاده بود هر لحظه امکان داره گل بخوریم اونم از این رئال که واقعا ضعیف ترین رئال بودش ....

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مربی مون مربی نیست،وسلام!
مربی هم باشه هیچی از حفظ نتیجه نمیفهمه!!!
من نوعی بعد دیدن تعویضهاش مطمئن بودم این بلا سرمون میاد که اومد،آخه یکی نیس بگه روانی وقتی جلوییم،نیاز به حفظ نتیجه داریم و تیممون پر از بازیکن کوتاه قده آردا رو واس چی میاری جای گومز!؟
دقیقه 85 6 دنیس رو چرا میاری!؟نمیشد جای نیمار اومتیتی رو میاوردی؟
میانگین قدی تیم رو با بیرون کشیدن راکی و گومز و نیاوردن اومتیتی به قدری کوتاه کرد که روی تمامی ضربات ایستگاهی به طرز وحشتناکی آسیب پذیر شدیم...
نیمار و مسی هم که! البته که به خودمون باختیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با وجود گومز رسما 10 نفره بودیم ، ولی بازی بدی نبود ، حتی میشه گفت بازی خوبی کردیم با این تیم که رسما و مهره هاش در کل خیلی بهتر از ما بود ،
گر چه با تعویض هاش و ترکیبی که فرستاده بود رسما پی پی کرد رو 3 امتیاز ...
قبل بازیهای این فصل گفتم الان دوباره میگم : با این نفرات و این مربی هیچی نمیشیم امسال .

بنازم اینیستا رو :general504::general601: وجدانا تو همون چند دقیقه که اومد میتونستیم 3-0 کنیم .

.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
واقعا حس میکنم بارسا داره عوض میشه دیگه مثل قبل بازیکنای لاماسیا تو تیم نمیان که اینیستا داشته باشیم کلا فاجعه هستیم تو همه زمینه ها تو خواب دو سال پیش هم نباید باشیم با این وضعیت ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
قرعه کشی سی ال هم انجام شد.
طبق معمول خوردیم به یکی از سه تیم ارسنال پی اس جی من سیتی در این مرحله. قرعه های بدتری هم البته وجود داشت مثل بایرن. سر جمع پی اس اجی تیمیه که نتونسته تا به حال مانعمون بشه و امسال هم نمی تونه احتمالا.
رئال هم در ادامه قرعه های سختش خورد به ناپولی. البته تیم مفت بازی نیست ولی رئالیها حتی اگر روز خوب خوبشون هم نباشه شانس بردنش رو دارند.

آرسنال و بایرن هم قرعه جالب دیگه این مرحله ست.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
من به تئوری آسون خوردن به رئال دارم عادت میکنم یعنی چی آخه مگه میشه انقدر قرعه رئال خوب باشه برای ما یا بایرن انقدر سخت باشه ؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بازم بازی تکراری
آرسنال و رئال چرا تو قرعه کشی شرکت می کنن
اینا که تکلیفشون مشخصه :)

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
بازم بازی تکراری
آرسنال و رئال چرا تو قرعه کشی شرکت می کنن
اینا که تکلیفشون مشخصه :)
رئال که تکلیفش روشنه 10 سال دیدن نمیتونن با زور خودشون قهرمان بشن با پول همه چی رو حل کردند.
فقط به قرعه این دو سالی که قهرمان شدن نگاه کنین در در مرحله به ضعیف ترین تیم خوردن که مصدوم زیاد داشته یا بحران داشته یا ...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
رئال که تکلیفش روشنه 10 سال دیدن نمیتونن با زور خودشون قهرمان بشن با پول همه چی رو حل کردند.
فقط به قرعه این دو سالی که قهرمان شدن نگاه کنین در در مرحله به ضعیف ترین تیم خوردن که مصدوم زیاد داشته یا بحران داشته یا ...

اصلا شما چیزی از قرعه کشی سی ال میدونی ؟! تنها تیم قدرتمندی که ممکن بود بش بخوریم یووه بود بقیه همه ضعیف از نظر شما !

نکنه انتظار داشتی مثلا به بایرن بخوریم که خودش دوم شده بود ؟!

قرعه بارسا هم سخت نیست پی اس جی بدون زلاتان هیچه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اصلا شما چیزی از قرعه کشی سی ال میدونی ؟! تنها تیم قدرتمندی که ممکن بود بش بخوریم یووه بود بقیه همه ضعیف از نظر شما !

نکنه انتظار داشتی مثلا به بایرن بخوریم که خودش دوم شده بود ؟!

قرعه بارسا هم سخت نیست پی اس جی بدون زلاتان هیچه
حالا عصبانی نشو
توپ طلا هم مبارک باشه :general601:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
کارتون روز : لیونل مسی خیالش راحت است !

15403291_918722018261184_6219343864172380160_n.jpg

بالا