• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
انریکه رو باید در اندازه های خودش سنجید.من بعید بدونم بعد از بارسا در تیم های دیگه بتونه تحول بنیادینی ایجاد کنه.مگر اینکه ام اس ان رو برداره بره.وگرنه کسیه که هنوز نفهمیده ماسکرانو دفاع وسط همیشگی نیست و سال به سال می گذره و باز داریم از همین سوراخ گزیده میشیم و دوباره همون جا وایسادیم.
من از اینکه تیم رو از روزگار مارتینو نجات داد و دابل آورد و سی ال آورد ممنونم ازش ولی ایراداتش رو هم می گم.ضعف و شدت خودش رو داره ولی اصلا و مطلقا صاحب سبک نیست و اون جرات و نبوع تاکتیکی پپ رو نداره و در شرایط حساس تصمیم های بیخود و مضر هم کم نمی گیره.نمونه اخیرش عوض کردن هشتاد درصد تیم سر بازی با آلاوس که آخر فصل همین سه امتیاز اشکمون رو درمیاره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
محمد جان من از اولین طرفدارای انریکه بودم اینجا و هنوز هم هستم. ولی در مقایسه با پپ تصور میکنم بسیار کمتر باشه. پپ این تیم رو ساخت. روح داد بهش. درسته ژاوی و اینیستا در زمان پپ بهترین شرایط سنی رو داشتند ولی انصافا پپ اومد همه اینها رو جلا داد. من حتی نمیتونم تصور کنم اگر ام اس ان زیر دستش بودند چه میکرد.
در مورد اینکه سبک بازی رو تغییر داده انریکه بله اصلاحاتی داشته نسبت به تیم مارتینو ولی شما یه طوری میگی انگار پپ هنوز همون شکلی بازی میکنه.
یه بازی سیتی رو نگاه کن. یک لحظه دارند مثل چی پرس میکنند و حمله و فشار و بعدش میبینی با سرعت نور دارند ضد حمله می زنند. ولی اگر تیمی مثل اتلتی بخواد وایسه از دقیقه یک دفاع کنه تاکتیک انریکه هم براش هیچی نداره ویا ستاره ش روی فرمه و میبریم و یا مصدوم میشه روی نیمکت میره و هیچی به هیچی. مخلص کلام اینکه همین چیزی که شما داری ازش به عنوان محصول انریکه نگاه میکنی رو پپ در این چند سال با کیفیت بهتری به تیم هاش اضافه کرده. غیر از این ها بحث بازی هوایی و ترکیبی تیم های پپ. بایرن رو نگاه کنید که چطور روی هوا بازی میکردند و استفاده میکردند. یا همین سیتی و مقایسه کنید با خودمون.
انریکه حتی بعد از قهرمانی سی ال و دو تا دابل احساس میکنم در خودش اون قدرت ***** رو نمی بینه و سر وقت تصمیم لازم رو نمیگیره و به نوعی حیاتش رو بسته به ام اس ان میبینه و داره باج میده بهشون. انگار در بازیکن خریدن هم اون قدرت رو نداره و فرناندز روش سواره. از لابه لای مصاحبه ها و سووالات خبرنگارهای کاتالانی هم دم خروسش چندبار بیرون زده. سوارز دیشب دوجین دیگه هم گند می زد تعویض نمی شد.
بحث سر یک باخت و مساوی و انتقاد نیست. سر اینه که چرا باید نیمکت هیچ کمکی نکنه. مدیریت و مربی چندساله به جای تقویت تیم هی دارند ضعیفش میکنند. ما بعد از خرید سوارز و راکی دیگه هیج خرید خوبی نداشتیم. نهایت متوسط بوده. این ها ضعف نیست و نباید گفت؟ الان واقعا من میگم اگر الکاسر به درد یک وقتی مثل دیشب نخورد و در این حد بهش اعتماد نداره خب یعنی یا خوب ندیدی و خریدی و یا فرناندز خوشش می اومده از والنسیا بخره و تو هم گفتی چشم. جالبه اندره گومز هم انتخاب اول انریکه نبوده و بارها باهاش صحبت کردند و راضی ش کردند.
علیرضا اگر یادت باشه خودتم میدونی همون ورود انریکه من موافق نبودم . اوایل هفته ک اومده بود هی بد بیرا میگفتم.
پپ تیم رو ساخت و بعد از چند سال با اومدن دو تا مربی خراب شد.انریکه اومد تیم رو بهتر کرده از روند یک نواخت دراورد . اون تیمی ک اکثرا زمان پپ براشون رو شده بود ک چیکار میکنه دراورد و اون تیم زمان پپ نیست (درست میگم یا نه؟!)
بازیهای تیم پپ رو ندیدم (یعنی بازیهای تیم های دیگه رو نمیبینم:D وقت نمیکینم:D)
ببین بازم دارید عملکرد و کارایی انریکه رو خیلی راحت زیر سوال میبرید مثل اب خوردن ! خب هر تیمی واسه موفقیت ستاره میخره و ازش استفاده میکنه !!چرا به انریکه میرسه میگید ابزارش داره و فقط رو اون 3 هجوم متکیه ؟!!!! در حالی اون سال بیش از 1 ماه مسی نبود . انریکه چطور تیم رو درست کرد که بدون مسی همه تیم ها رو از دم چپ راست میبردیم ؟!! غیر از اینه ؟ ولی خبری از کارای و عملکرد انریکه نیست !!!!:D
ایا تیم انریکه پرس نمیکنه ؟!! دفاع نمیکنه؟!فقط پاس دهی کمتر شده همین
زمان پپ هم خرید داشتن . بدترن خریدها رو داشتیم .اینو دیگه نباید مختص انریکه دونست . زمان پپ کدوم خرید بدرد بخور بود؟ ک الان بهش به انریکه خورده بگیریمo_O؟
قضیه سوار شدن فرناندز نیست . انریکه این بازیکنان رو خواسته هم تو مصاحابه هاش گفته هم خوده فرناندز گفته(گومز ک انریکه از سال پیش در نظر داشته !!)
الکاسر هم دیشب نیومد بحث اعتماد نیست .قضیه خیلی تابلو بود نمیخواست وسط میدان رو از دست بده .قرار نیست همیشه تیم 3 محاجم باشه ! اردا اومد رفت کناره . راکی مایل به وسط شد . تا وسط رو از دست نده . دیشب بارسا بدشانس 100 درصد بود
بیخیال علیرضا !!!!! ماسچرانو که پپ اینو انداخت تو دامن ما !!!! دیگه بهانه الکی نگیرید دیگه ناموسا!!!!! چرا حی میخاید همه تقصیرها رو گردن انریکه بندازید !!!! الان میگید پپ از این بازیکن هافبک مدافع وسط ساخت!!!!:eek: خب اینجوره اینریکه از بازیکن 20 خورده ای ساله به نام سرخیو روبرتو اچر فرانسه ساخته ک هافبکه و در همه جای زمین بازی میکنه که خیلی بدرد بارسا میخوره
من نمیگم انریکه مربی کاملیه .ولی اونطور نیست که عملکردش رو ببینم و چشم پوشی کنم
چرا انریکه رو با پپ نسنجم !!! امار عملکردش اگر ازش بیشتر نباشه کمتر نیست ! تیمش خوب بازی میکنه(از روند یک نواخت دراورد .) و خوب جام اورده :general707:
این بحث خیلی کشش داره :D بیخیالش باش (بحث خوبی بود و اما تکراری:D)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علیرضا اگر یادت باشه خودتم میدونی همون ورود انریکه من موافق نبودم . اوایل هفته ک اومده بود هی بد بیرا میگفتم.
پپ تیم رو ساخت و بعد از چند سال با اومدن دو تا مربی خراب شد.انریکه اومد تیم رو بهتر کرده از روند یک نواخت دراورد . اون تیمی ک اکثرا زمان پپ براشون رو شده بود ک چیکار میکنه دراورد و اون تیم زمان پپ نیست (درست میگم یا نه؟!)
بازیهای تیم پپ رو ندیدم (یعنی بازیهای تیم های دیگه رو نمیبینم:D وقت نمیکینم:D)
ببین بازم دارید عملکرد و کارایی انریکه رو خیلی راحت زیر سوال میبرید مثل اب خوردن ! خب هر تیمی واسه موفقیت ستاره میخره و ازش استفاده میکنه !!چرا به انریکه میرسه میگید ابزارش داره و فقط رو اون 3 هجوم متکیه ؟!!!! در حالی اون سال بیش از 1 ماه مسی نبود . انریکه چطور تیم رو درست کرد که بدون مسی همه تیم ها رو از دم چپ راست میبردیم ؟!! غیر از اینه ؟ ولی خبری از کارای و عملکرد انریکه نیست !!!!:D
ایا تیم انریکه پرس نمیکنه ؟!! دفاع نمیکنه؟!فقط پاس دهی کمتر شده همین
زمان پپ هم خرید داشتن . بدترن خریدها رو داشتیم .اینو دیگه نباید مختص انریکه دونست . زمان پپ کدوم خرید بدرد بخور بود؟ ک الان بهش به انریکه خورده بگیریمo_O؟
قضیه سوار شدن فرناندز نیست . انریکه این بازیکنان رو خواسته هم تو مصاحابه هاش گفته هم خوده فرناندز گفته(گومز ک انریکه از سال پیش در نظر داشته !!)
الکاسر هم دیشب نیومد بحث اعتماد نیست .قضیه خیلی تابلو بود نمیخواست وسط میدان رو از دست بده .قرار نیست همیشه تیم 3 محاجم باشه ! اردا اومد رفت کناره . راکی مایل به وسط شد . تا وسط رو از دست نده . دیشب بارسا بدشانس 100 درصد بود
بیخیال علیرضا !!!!! ماسچرانو که پپ اینو انداخت تو دامن ما !!!! دیگه بهانه الکی نگیرید دیگه ناموسا!!!!! چرا حی میخاید همه تقصیرها رو گردن انریکه بندازید !!!! الان میگید پپ از این بازیکن هافبک مدافع وسط ساخت!!!!:eek: خب اینجوره اینریکه از بازیکن 20 خورده ای ساله به نام سرخیو روبرتو اچر فرانسه ساخته ک هافبکه و در همه جای زمین بازی میکنه که خیلی بدرد بارسا میخوره
من نمیگم انریکه مربی کاملیه .ولی اونطور نیست که عملکردش رو ببینم و چشم پوشی کنم
چرا انریکه رو با پپ نسنجم !!! امار عملکردش اگر ازش بیشتر نباشه کمتر نیست ! تیمش خوب بازی میکنه(از روند یک نواخت دراورد .) و خوب جام اورده :general707:
این بحث خیلی کشش داره :D بیخیالش باش (بحث خوبی بود و اما تکراری:D)
به قول خودت بحثش خیلی تکراریه. در کل من میگم طرفداری یک طرفه نیست و انتقاد به معنی کوبیدن نیست. پپ این جوری از ماسکرانو کار نمیکشید توی دفاع که انریکه ول کنش نیست. بنده خدا توی پست خودش خیلی خوبه ولی دفاع مرکزی ثابت و درجه یک نیست. سرخی هم بازیکن وفادار و درجه یکی شده و احیا کردنش از میراث انریکه حساب میشه ولی فاصله ش با یه راست قوی و کمک حال زیاده هنوز. هر چند الان به نظرم سرخی از البا دست کم بهتره
پپ بارسا توی خرید اصلا خوب نبود.خوب نبود که کارنامه ش عین انریکه سیاه سفیده. خریدهای خوبی داشت و گاف های بزرگی مثل چیگیرنسکی هم داد یا اون کلاهی که سر زلاتان سرمون رفت.
از بایرن ولی خیلی خیلی بهتر شده. امسال هم به نظرم خوب بازیکن گرفت. گرون بودند بعضی هاشون ولی کاملا داره طرح چندساله پیاده میکنه.
انریکه هم گغتم تیم رو به نسبت چیزی که تحویل گرفت بهتر کرده ولی این طوری سخت پیش میره کار. باید یه چیزهایی رو تغییر بده.
اردا هم من هنوز نفهمیدم چرا خریدیم و چرا نفروختیمش.
در مورد مقایسه فنی این دو تا هم هم نظر نیستیم. یعنی حتی به نظرم به صرف آمار کلاس کاری و سبک فوتبالی پپ رو نمیشه با کس دیگه ای مقایسه کرد. به خصوص با این ابزار هجومی انریکه.
دوران پپ خیلی وقت ها یه مشت جوجه داشتن اون وسط بازی میکردند و دنیا رو مسحور کرده بودند.
کوئنکا
بویان
مسی
بوسکتس
پدرو
خود پیکه ذخیره بود در یونایتد
اگر اون خیانتهای داوری نبود در بازی رفت و برگشت با اینتر تنها تیمی میشد که سه فصل پیاپی سی ال میگرفت.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
باز شرو کردن !!!! پرونده نجریان نیمار باز شد !!!
مگه پرونده تموم نشد کارش؟؟!!!!!!! دیگه گندشو دراوردن انصافا داره بوش میاد
چطور این همه مدت بسته بود تموم شده بود . بعد بعد از مصدوم شدن مسی .جریانو راه اندازی کردن .!!!!!!!! ای حر...ی زاده ها
+++++++++++++
مهمان امروز .به به چه مهمانی
1231454img-xmunoz-20160923-174120-imagenes-md-terceros-arnold-barca-k7tb-u41526073639ebg-980x554mundodeportivo-web1474654122(1).png

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دوباره ویدال شوت کرده رو سکوها . نه اینکه ویدال آش دهن سوزی باشه ولی بهرحال تنها گزینه ماست و میشه اگه ایرادی هم داره برطرفش کرد . بازی هاش هم اگر چه درخشان نبود ولی نکات امیدوار کننده هم داشت .
نمیدونم چیو میخواد ثابت کنه با این لجاجت هاش .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چی کار میکنه مارک؟؟؟ کسی می فهمه؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
گلرهای آلمانی کلا بمیرن هم باید خروج کنن و توپ رو بگیرن(دفع کم میکنن)

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
سرخی روبرتو اگر گل اول نیمار رو هم پاس گل اون حساب کنیم تا این جای فصل 5 تا پاس گل داده در چهار تا بازی.اگر میخواید بدونید چقدر این آمار خوبه یا چقدر آمار آلبا افتضاحه باید بدونید بالاترین آمار آلبا در طول این سالها چه با والنسیا چه با بارسا شش پاس گل سال گذشته ش بوده که البته یکیش هم باید از حسابش پاک کنند چون همه چی بود غیر پاس گل .
دنیس هم این دقایقی که اومد توی زمین خیلی خوب کار کرد
نیمار هم طبق معمول در زمان لازم مسوولیت پذیر میشه و عین مرد بازی میکنه.
پی ام: داگلاس راه هم میرفت نمی دونستیم.D :

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی خوبی بود بدون مشکل
گومز هم این بازی خوب بوده .دوندگی بالا و تو ضربات هوایی خوبه
روبرتو رازیم ازش خیلی خوب بود انصافا":general601: خیلی پر تلاشه
الکاسر هم توپ زیاد بهش نرسید .جز یه توپ ک ضربه خوبی زد ولی بد شانس بود ک خورد به تیرک.بیشتر بایذ بازی بهش برسه
نیمار هم سالاری میکرد:general601::general601:
سرجی روبرتو اچر فرانسمون هم با نمره 9.6 بهترین بازیکن زمین شد

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رئال دو امتیاز دیگه از دست داد.
دم لاس پالماس گرم
از رئال امسال هم انگار بخاری بلند نمیشه برای لیگ و اگر خوب کار کنیم در ادامه و در بازی های مستقیم باز هم شانس اول قهرمانی خواهیم بود

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
چه لایی زد داگلاس
بابا ایول
یه کارایی هم بلده انگار
راستی دوستان دلیل دعوای نیمار و رافینیا رو در بازی با لگانس نفهمیدم
علیفر احمق هم که صحنه آهسته رو صحنه واقعی گزارش می کنه چه برسه به نکات ریز
کسی می دونه بهم بگه
ممنون
راستی نمی دونم چرا دوس ندارم سوارز رو بکشه بیرون
خیلی تواناس این شماره 9

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
راستی دوستان دلیل دعوای نیمار و رافینیا رو در بازی با لگانس نفهمیدم
دلیل خاصی نداره ، داشت بهش میگفت بیا اینطرف (تو دیوار دفاعی بودن) چون دست گذاشت بهش حضرت آقا بهش برخورد و اون رفتار زننده رو نشون داد .
علیفر احمق هم که صحنه آهسته رو صحنه واقعی گزارش می کنه چه برسه به نکات ریز
مزدک هم دیشب عجیب دنیس سوارز رو با الکس ویدال اشتباه گرفته بود ول کن هم نبود .
راستی نمی دونم چرا دوس ندارم سوارز رو بکشه بیرون
قبلا نیمار رو میکشید بیرون ، کولی بازی در آورد از ترسش دیگه سوارز رو تعویض میکنه و گرنه سوارز تا آخر جنگنده هست ولی نیمار اواخر بازی ها دیگه افت میکنه .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دلیل خاصی نداره ، داشت بهش میگفت بیا اینطرف (تو دیوار دفاعی بودن) چون دست گذاشت بهش حضرت آقا بهش برخورد و اون رفتار زننده رو نشون داد .

مزدک هم دیشب عجیب دنیس سوارز رو با الکس ویدال اشتباه گرفته بود ول کن هم نبود .

قبلا نیمار رو میکشید بیرون ، کولی بازی در آورد از ترسش دیگه سوارز رو تعویض میکنه و گرنه سوارز تا آخر جنگنده هست ولی نیمار اواخر بازی ها دیگه افت میکنه .

.
سرهنگ پس هنوز هم علف بد میکشه

محسن جان مارکز امروز کشت دکتر رو

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خوشبختانه بدون درد و بدون عمل خاصی مصدومیت در حال خوب شدنه و از هفته آینده گفتن پا به توپ میشه ،
امروز در حال خرید ، بارسلون

img_fpolo_20160928-134601_imagenes_md_otras_fuentes_messi_supermercado-k7qG-U41635823899eAH-980x554@MundoDeportivo-Web.jpg

امشب هم خبری از الکاسر نیست و آردا بازی میکنه ، گومز هم انگار جای اینیستا .

.

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترکیب
ترکیب اصلی (4-3-3): تراشتگن | پیکه - ماسکرانو - روبرتو - آلبا | بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا| نیمار - سوارز - آلکاسر
خوبه الکاسر تو بازیه ببینم چطور بازی میکنه

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
ترکیب
ترکیب اصلی (4-3-3): تراشتگن | پیکه - ماسکرانو - روبرتو - آلبا | بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا| نیمار - سوارز - آلکاسر
خوبه الکاسر تو بازیه ببینم چطور بازی میکنه
شاید ۲-۴-۴ باشه! الکاسر و سوارز رو اون جلو بذاره

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

بالا