- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
چیزی که از باخت دیشب بیشتر اذیتم میکنه تصمیم برای انتخاب مربی بعدیه.چه سال آخر بدی رو داره طی میکنه انریکه ....
از اون تیم رویایی یه تیم درب و داغون ساختن هم هنر جناب انریکه هستش و بس .
مدیریت هم سال بعد حتما دستیارش رو میخواد بگذاره مربی جدید !
انریکه گفته 15 دقیقه اول خوب بودیم. فکر کنم یک بازی دیگه رو داشته میدیده.
انریکه اخیراً جالب شده. تیمش جلو میافته بعد میره عین ترسوها توی دفاع و اتلتیکو توی نیوکمپ خیمه میزنه روش میاد میگه طبیعیه چون عقب بودن.
بعد تیم خودش عقب می افته حتی نمیتونه دو دقیقه فشار ایجاد کنه میاد میگه حریف پرس می کرد. خب دقیقاً تو به عنوان مربی چه غلطی میکنی پس؟
البته مشخصه چه می کنه
به قول خودش بوسکتس و اینیستا آماده نیستند. گومز هم تعطیل رسمی.
برای همین به این نتیجه رسیده چون خط هافبک نقش اصلی برای مقابله با پرس حریف رو داره دو تا نااماده و یک تعطیل رسمی رو باهم بهشون بازی بده.
دیشب از زمانی که راکی اومد تازه هافبک ما یادش اومد باید درگیر هم بشه با حریف.
وجدانا مربی بالای سر تیم بود تا دقیقه 15 دو تا تعویض کرده بود.
من چیزی که از یک ربع اول بازی یادمه فقط و فقط حمله های پی اس جی و تک حرکت نیماره که خرف خان گومز به باد داد.
بعد مربی میاد میگه خوب بودیم تازه. یعنی تو حتی فوتبال هم بلد نیستی نگاه کنی؟؟؟
تیم مشخصا خیلی باید تقویت کنه.
خط هافبک انقلاب باید بشه داخلش.
اینیستا دیگه ده درصد فصل هم توی اوج نیست. آردا دست کم به عنوان هافبک جواب نداده. دنیس و رافینیا هنوز گزینه های صد درصدی نیستند و باید میدون ببینند. الان یک عدد راکی داریم که اون هم باید ذخیره گومز بشه.
گومز هم که از ذخیره بودنش توی پرتغال باید میفهمیدن کیفیت کارش چیه. سرمربی پرتغال یه جوون هجده ساله و یه بازیکن 32 ساله رو در کل یورو به این ترجیح داد.
الان هافبک ما بازیکنی میخواد بتونه حمل توپ کنه. کنترل کنه. پاس عمقی بده. نه بازی دیشب که مدتهاست هافبکهای ما از جریان بازی خارج هستند. چیزی که زمان ژاوی فراوون بود الان به ندرت دیده میشه. اثرش هم روی نحوه گلهای مسیه. مسی اخیرا هم گلش کم شده و هم این گلی که میزنه از روی ضربه آزاد و یه اتفاق های خاصیه. چون اصلا موقعیتی براش ساخته نمیشه. حالا من مینویسم مسی شما بخونید ام اس ان.
چپ و راست هم که هیچی. آلبا همیشه همین بوده. راست هم ویدال باشه امیدی هست. روبرتوی بنده خدا این کاره نیست.
بی خیال کلا همون طوری که انریکه گفته بازی برگشت لهشون میکنیم [emoji6] [emoji6]