بنظرم تو خط هافبک فقط دنیس جای بهترتر شدنش هست.و بوسکتس.بقیه رو بندازن بیرون
اینیستا تموم شد
راکیتیچ افت کرده بدجور
اردا توران هم اندازه بارسا نیست
با اینکه خیلی دوسشون دارم
ولی رافینیا گومز روبرتو متیو کلا واسه چی هستن تو. بارسا؟؟
بعد دیدن دفاع راست پاریس دفاع راست واقعی رو دیدم بعد مدتها
خط هافبک تعطیله تعطییییل
بنظرم وقت پوست اندازیه
سرمربیهای زیر خوب هستن
کلوپ
رونالد کومان
سرمربی تاتنهام هم خوبه عایا؟
خدایش نرن مربی درپیت نگیرن یبار واسه مربی خریدن ارزش قائل شن
ارسال شده تاپاتاک:دنيا مثل مادرت نيست كه ظهر سرش داد بزنى و شب واسه شام صدات كنه!
دنيا ولت ميكنه تا از گشنگى بميرى!
من کلوپ و فلسفه ش رو دوست دارم ولی واقعاً ضمانتی نداره توی بارسا روشش جواب بده. یک سال خوبه یکسال بد.
پوچتینو در موردش داره اغراق میشه.
البته که جزو خوبهاست ولی هر خوبی توی لول بارسا خوب نیست.
تاتنهام اولاً مهره های خوبی داره که لزوما ساخته دست پوچتینو نیستند. ساختار باشگاه فوقالعاده خوب کار میکنه به خصوص تو بحث جوانان و خرید و فروش. با مربی های دیگه هم موفق خواهد بود. عین سویا ساختارشون درسته و بازیکن و مربی صد درصد تعیین کننده نیست.
با همه اینها تیم پارسال پوچتینو انصافا از همه تیمهای دیگه یکدست تر و بهتر بود ولی باز جلوی لستر آخر فصل کم آورد.
توی حذفی ها هم مرتب حذف میشه.
اسپانیولی هم هست.
هنوز این همه قحط الرجال نیومده که بریم دنبال پوچتینو.
کومن امسال تیم خوبی ساخته. توی ساوت همپتون هم خوب بود. توی والنسیا افتضاح. از خیلی از گزینه ها بهتر خواهد بود. پخته ست و محبوب در نیوکمپ. ولی صاحب سبک نیست. جزو مصلحت گراهاست.
باز سمپائولی و آلگری به نظر من بهتر هستند. میلانی که با آلگری قهرمان شد خیلی دوست داشتنی بود. اگر نگهش داشته بودند در عین نداری این بلاها سر میلان نمی اومد.
توی یووه هم فوقالعاده بوده. ایتالیا این طوری پشت سر هم جام گرفتن آسون نیست. گفتنش آسونه ولی گرفتنش آسون نیست. حتی تیمهای دیگه نزدیکش هم نمیشن. بازی 433 تهاجمی رو دوست داره ولی از نظر تاکتیکی منعطفه و بازیکن شناس.
سمپائولی هم با شیلی و سویا صد درصد اثبات شده ست.
سویایی که امسال این همه عوض شده بود رو عالی مدیریت کرده. معتقد به فوتبال تهاجمی و پرشور
شاگرد مکتب استاد بیلسا. همه چی تمومه واقعاً. تا پارسال یک عیب داشت و اون هم غریبه بودن با لالیگا. امسال این هم برطرف شد.
من انتخابم بین این دوتای آخریه وقتی پپ قرارنیست برگرده.
ولی از اینا واجب تر یه مدیر فنی خوبه.
الان توی مثلث برمودای فرناندز انریکه بارتومئو گیر کردیم.
مونچی رو بیارند یا بگریستان باز تصمیم ها تعدیل بشه کمی.
الکاسر اگر همچین شبی یا جلوی پاریس نخوایم استفاده کنیم اصلا چرا سی میلیون پول دادید.هفتاد میلیون بابت گومز و آلکاسر. بدید دست مونچی سه سال تیم رو باهاش میچرخونه یه چیزی زیاد هم میاره