فقط ایرانی ها هستن که همه چی رو به داوری ربط میدن :general304:
فک کردین اینم لیگه ایرانه که هی میگین داور ؟
گل ویارئالم افساید بود تازه
ای بابا. تا نیم ساعت پیش دلم میخواست بره از بارسا الان که شنیدم یهویی یه طوری شدم.فوری: پایان همکاری لوئیس انریکه با بارسلونا
بلافاصله پس از اتمام دیدار بارسلونا و خیخون، لوئیس انریکه در رختکن به بازیکنان خود اطلاع داده است که قراردادش را تمدید نخواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه سال 2014 سرمربیگری بارسا را پذیرفت و آبی اناری های بحران زده در آن مقطع را به 8 جام ارزشمند در دو سال و نیم گذشته رسانده است.
قرارداد این مربی پایان همین فصل به اتمام می رسید؛ ولی او همه چیز را به ماه آوریل موکول کرده بود. سرانجام یک ماه زودتر، او امروز ابتدا در رختکن به بازیکنانش و سپس در نشست خبری پس از بازی با خیخون اعلام کرد که پایان فصل به همکاری خود با بارسا پایان خواهد داد. انریکه قصد دارد یک سال به استراحت بپردازد و سپس در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.
ریال هم در برابر یه تیم خیلی ضعیف در استانه شکست بود ولی داور باز هم نزاشت و نتیجه رو مساوی کرد متاسفانه و... مسائلی که دیگه نیازی به توضیح نیست و داوری این روزا رو همه خوب میدونن!!!!ای بابا. تا نیم ساعت پیش دلم میخواست بره از بارسا الان که شنیدم یهویی یه طوری شدم.
امسال هنوز شانس دابل داره. امیدوارم با یک دابل تنها مربی تاریخ بارسا و بلکه لالیگا بشه توی دابل کردن هت تریک میکنه.
واقعیتش اینه خیلی از مشکلات هم تقصیر او نبوده و نیست. امیدوارم مربی ای بیارن به جاش که اتوریته ی بالایی داشته باشه. این فرناندز هم بفرستن شموشکی جایی بد نیست.
ونگر واسه بارسای بی خوبه فقط.البته یه بازی کمتر داره
ولی بازم دست خودمونه
یه بازی رو در رو داریم
خیلیها ارسن ونگرو لینک کردن بعنوان سرمربی بعدی
امیدوارم شوخی باشه
هرچی از ارسن ونگر خوشممیاد ولی دوست ندارم بیاد بارسا.
ولی مربی بیاد ک چندتا پلن داشته باشه و فقط. و فقط وفقط تیکی تاکا ومسی و سوارز و نیمار نباشه پلناش.
تراشنگن تک به تک خوب میگیره شیرجه خوب میزنه
ولی خدایش چرا عین خنگا تو پرس شدید پاس میده به دفاع
همه تیمها میدونن این حرکتشو وقتی توپو میگیره میان پرس از جلو میکنن.این ضعفه ک نمیتونه توپو بفرسته وسط زمین همش احساس میکنه توپو بفرسته وسط زمین یه جوری تحقیره واسش بابا بفرستبره گل نخوریم[emoji19] [emoji19] [emoji19]
سمپائولی سبک بازی تیمهاش چیزی مثل همون سیمئونه هست یه مقدار خشونت کمتر ، یا آلگری ، اینها چی دارند ؟ کسی که میخواد بیاد بارسا باید صاحب سبک باشه ، چیزی برای ارائه داشته باشه ، اگه یه مدیر حسابی بالاسر تیم بود میشد خوش بین بود ولی الان من هر چی بگم فایده نداره چون اینها الان قدیسشون دستیار انریکه هست :general306:سمپائولی و آلگری فعلاً بهترین گزینه ها هستند.
شک نکنید مربی از بین این گزینه ها انتخاب خواهد شد.
دمش گرمفوری: پایان همکاری لوئیس انریکه با بارسلونا
بلافاصله پس از اتمام دیدار بارسلونا و خیخون، لوئیس انریکه در رختکن به بازیکنان خود اطلاع داده است که قراردادش را تمدید نخواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه سال 2014 سرمربیگری بارسا را پذیرفت و آبی اناری های بحران زده در آن مقطع را به 8 جام ارزشمند در دو سال و نیم گذشته رسانده است.
قرارداد این مربی پایان همین فصل به اتمام می رسید؛ ولی او همه چیز را به ماه آوریل موکول کرده بود. سرانجام یک ماه زودتر، او امروز ابتدا در رختکن به بازیکنانش و سپس در نشست خبری پس از بازی با خیخون اعلام کرد که پایان فصل به همکاری خود با بارسا پایان خواهد داد. انریکه قصد دارد یک سال به استراحت بپردازد و سپس در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.