• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
پارسال سیمئونه گفت امسال داورها میخوان رئال رو قهرمان کنند. سعی شون رو هم کردند پارسال ولی به مو رسید و پاره نشد. امسال عزمشون جزمه که نگذارند کار به روز آخر برسه.
از شدت علاقه داور به زدن سوت پایان کاملاً مشخص بود.
از اون ور توپ ما دو متر میره توی گل داور نمیتونه از این داور از یکی دومتری هند پنالتی میگیره و اون خطای ضایع وسط زمین رو نمی گیره.
خب بیاید یه جام بدید رئال چرا دیگه این همه سختش میکنید کار رو

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
فقط ایرانی ها هستن که همه چی رو به داوری ربط میدن :general304:
فک کردین اینم لیگه ایرانه که هی میگین داور ؟
گل ویارئالم افساید بود تازه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فقط ایرانی ها هستن که همه چی رو به داوری ربط میدن :general304:
فک کردین اینم لیگه ایرانه که هی میگین داور ؟
گل ویارئالم افساید بود تازه

اون پرچم های سفید توی لاسرامیکا رو ایرانیها بلند کرده بودند؟

در مورد آفساید داور باید حالت برابر رو اگر شک داره به نفع تیم مهاجم بگیره. هیچ وقت بابت اینها کسی نمیگه داوری ال شد و بل شد. ولی وقتی با این فرکانس بالا به نفع رئال و علیه بارسا داوری عمل میکنه نباید شک کرد؟
توپ جلوی چشم همه یک متر میره توی گل داور نمیگیره. اون پنالتی چند بازی قبل روی نیمار. داور توی نزدیک ترین فاصله خطا با اون شدت و تابلویی . چی غیر از ناداوری میتونست باشه.
بعد کاش یکی دو بار بود. خودتون هم میدونید البته وگرنه اگر هنوز متوجه نشده باشید دیگه رسما یذره مورد دار میشه.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوست دارم من جای پیکه بودم مانزانو اگه امروز گند بزنه به بازی یه مشت بزنم جلوبندیشو بیارم پایین.. بزار تا آخر فصل جریمه بشم :general710: یعنی این داور تو حساس ترین موقع فصل میخواد مثل روز روشن سر مارو ببره !:general710:
به احتمال بسیار ام اس ان امروز استراحت کنن ولی حتمآ تو لیست ذخیره باید باشن اگه کار گره خورد بیان داخل !!

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
عجب گلی زد این مسی واقعا کی میتونه اینجور گل هایی بزنه جز لئو ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حیف از کاشته ی مسی که خورد به تیر نرفت توی گل.
حیف شد واقعاً

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
واقعا گل های خیلی خوشگلی رو توی این بازی دیدیم عالی بود بجز دفاع که باز هم نشون داد خیلی راحت گل میخوره :general710:راکتیچ بازیکنیه که ذخیره باشه واقعاً ؟!!!! :general710::general710::eek:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
فوری: پایان همکاری لوئیس انریکه با بارسلونا

6eb7161c-02d5-3b25-a54d-1385de589236.jpg

بلافاصله پس از اتمام دیدار بارسلونا و خیخون، لوئیس انریکه در رختکن به بازیکنان خود اطلاع داده است که قراردادش را تمدید نخواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه سال 2014 سرمربیگری بارسا را پذیرفت و آبی اناری های بحران زده در آن مقطع را به 8 جام ارزشمند در دو سال و نیم گذشته رسانده است.

قرارداد این مربی پایان همین فصل به اتمام می رسید؛ ولی او همه چیز را به ماه آوریل موکول کرده بود. سرانجام یک ماه زودتر، او امروز ابتدا در رختکن به بازیکنانش و سپس در نشست خبری پس از بازی با خیخون اعلام کرد که پایان فصل به همکاری خود با بارسا پایان خواهد داد. انریکه قصد دارد یک سال به استراحت بپردازد و سپس در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

بلافاصله پس از اتمام دیدار بارسلونا و خیخون، لوئیس انریکه در رختکن به بازیکنان خود اطلاع داده است که قراردادش را تمدید نخواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، لوئیس انریکه سال 2014 سرمربیگری بارسا را پذیرفت و آبی اناری های بحران زده در آن مقطع را به 8 جام ارزشمند در دو سال و نیم گذشته رسانده است.

قرارداد این مربی پایان همین فصل به اتمام می رسید؛ ولی او همه چیز را به ماه آوریل موکول کرده بود. سرانجام یک ماه زودتر، او امروز ابتدا در رختکن به بازیکنانش و سپس در نشست خبری پس از بازی با خیخون اعلام کرد که پایان فصل به همکاری خود با بارسا پایان خواهد داد. انریکه قصد دارد یک سال به استراحت بپردازد و سپس در مورد آینده اش تصمیم خواهد گرفت.
ای بابا. تا نیم ساعت پیش دلم میخواست بره از بارسا الان که شنیدم یهویی یه طوری شدم.
امسال هنوز شانس دابل داره. امیدوارم با یک دابل تنها مربی تاریخ بارسا و بلکه لالیگا بشه که توی دابل کردن هت تریک میکنه.
واقعیتش اینه خیلی از مشکلات هم تقصیر او نبوده و نیست. امیدوارم مربی ای بیارن به جاش که اتوریته ی بالایی داشته باشه. این فرناندز هم بفرستن شموشکی جایی بد نیست.

Last edited:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
ای بابا. تا نیم ساعت پیش دلم میخواست بره از بارسا الان که شنیدم یهویی یه طوری شدم.
امسال هنوز شانس دابل داره. امیدوارم با یک دابل تنها مربی تاریخ بارسا و بلکه لالیگا بشه توی دابل کردن هت تریک میکنه.
واقعیتش اینه خیلی از مشکلات هم تقصیر او نبوده و نیست. امیدوارم مربی ای بیارن به جاش که اتوریته ی بالایی داشته باشه. این فرناندز هم بفرستن شموشکی جایی بد نیست.
ریال هم در برابر یه تیم خیلی ضعیف در استانه شکست بود ولی داور باز هم نزاشت و نتیجه رو مساوی کرد متاسفانه و... مسائلی که دیگه نیازی به توضیح نیست و داوری این روزا رو همه خوب میدونن!!!!
ولی بالاخره مساوی شدن و فعلا بارسا با یه بازی بیشتر یک امتیاز جلو افتاد البته الان دیگه قهرمانی بارسا دست خودشه و اگر تمام بازیهای خودشو + بازی با خود ریال ببریم میتونیم دابل کنیم و...
البته این ریالی که من میبینم پتانسیل باخت جلوی خیلی تیم ها رو هم داره !!!:general304:
داورا اجب تلاشی میکنن واسه برد ریال ولی امشب دیگه نتونست کارئی کنه !!! ( هر بازی یه پنالتی رو باید بگیرن دیگه فکر میکنم جزو بایدهای ریالی ها شده :general206::general711:)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
شانس دابل انریکه با مساوی رئال بیشتر هم شد. قهرمانی که تا چند هفته پیش در دست رئال بود الان به طور مشترک هم در اخیتار بارساست هم رئال. ما به خاطر بازی مستقیممون با رئال شانس داریم سرنوشت رو خودمون تعیین کنیم و اونها هم همین طور. درکل من به خاطر روی گل رونالدو هنوز امید دارم امسال باز بارسا قهرمان بشه. تیم زیدان دنبال فوتبال اقتصادیه و بیشتر از اینها امتیاز از دست خواهد داد.
دوستان رئالی میگن داوری به نفعشون نیست. نمی گم داور امشب سمت رئال غش کرده بود ولی واقعاً زیادی داره اشتباهات به نفشون میشه. گل اولشون آفساید واضح بود. پنالتی هم مسخره به تمام معنا.
رئالی ها توی برنابئو 47 درصد مالکیت توپ رو داشتند.
خسه هم خیلی دوید و خسته شون کرد ولی واقعاً نصف آلن خودمون هم نبود. چقدر از توپها رو باید پاس میداد یا گل میزد یا وقت تلف میکرد عین دیوونه ها شوت میزد از هرجایی فقط.چه کیفیتی داره آلن. ان شالله پخته شه برگرده.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
البته یه بازی کمتر داره
ولی بازم دست خودمونه
یه بازی رو در رو داریم

خیلیها ارسن ونگرو لینک کردن بعنوان سرمربی بعدی

امیدوارم شوخی باشه
هرچی از ارسن ونگر خوشممیاد ولی دوست ندارم بیاد بارسا.

ولی مربی بیاد ک چندتا پلن داشته باشه و فقط. و فقط وفقط تیکی تاکا ومسی و سوارز و نیمار نباشه پلناش.

تراشنگن تک به تک خوب میگیره شیرجه خوب میزنه
ولی خدایش چرا عین خنگا تو پرس شدید پاس میده به دفاع
همه تیمها میدونن این حرکتشو وقتی توپو میگیره میان پرس از جلو میکنن.این ضعفه ک نمیتونه توپو بفرسته وسط زمین همش احساس میکنه توپو بفرسته وسط زمین یه جوری تحقیره واسش بابا بفرستبره گل نخوریم[emoji19] [emoji19] [emoji19]

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
البته یه بازی کمتر داره
ولی بازم دست خودمونه
یه بازی رو در رو داریم

خیلیها ارسن ونگرو لینک کردن بعنوان سرمربی بعدی

امیدوارم شوخی باشه
هرچی از ارسن ونگر خوشممیاد ولی دوست ندارم بیاد بارسا.

ولی مربی بیاد ک چندتا پلن داشته باشه و فقط. و فقط وفقط تیکی تاکا ومسی و سوارز و نیمار نباشه پلناش.

تراشنگن تک به تک خوب میگیره شیرجه خوب میزنه
ولی خدایش چرا عین خنگا تو پرس شدید پاس میده به دفاع
همه تیمها میدونن این حرکتشو وقتی توپو میگیره میان پرس از جلو میکنن.این ضعفه ک نمیتونه توپو بفرسته وسط زمین همش احساس میکنه توپو بفرسته وسط زمین یه جوری تحقیره واسش بابا بفرستبره گل نخوریم[emoji19] [emoji19] [emoji19]
ونگر واسه بارسای بی خوبه فقط.
سمپائولی و آلگری فعلاً بهترین گزینه ها هستند.
شک نکنید مربی از بین این گزینه ها انتخاب خواهد شد.
دوتای بالا که گفتم .
کومن
و اوزه بیو.
سمپائولی برای ام اس ان گزینه محبوبیه. مربی تاپیه انصافاً. امسال با سویا داره تنه به تنه رئال بارسا امتیاز میگیره.
توی سی ال خوب جلو رفته.
با شیلی فقط خوب نبود. واقعاً معجزه کرد اونجا. عاشق فوتبال تهاجمی و ناب. الان سویا واقعاً خوب بازی میکنه. یعنی یک تیم متوسط از نظر بازیکن این طوری توی زمین دنبال فوتبال کردن باشه واقعاً تأثیر مربیه و بس.
اوزه بیو هم شانس داره. سبک بازی تیمش جذابه.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بازی بسیار روان و لذت بخشی بود ضربه آزاد نیمار باعث شد بین تخمه خوردن یه لیوان آب سر بکشم این پسر آینده داره .. همه آمادن تا نیوکمپ رو برای پاریسی ها جهنم کنیم ، الان مثل روز روشنه سمپائولی بهترین گزینست اگر تیم مدیریت گلی به سرمون نزنن ! بازی با سلتا معلوم میشه هفته رو چطور شروع میکنیم امیدوارم تیم همین روند رو حفظ کنه ایوان باید تو ترکیب برگشت پاریس باشه حفظ توپش بسیار عالیه ... مسی که رو فرم باشه تیم به سمت جلو هستش .. روزتون آفتابی:cool:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با این شیرجه ای که راموس زد نشون داد بره توی دروازه از ناواس هم بهتره ، ولی باز هم داستان ناتمام داوری در لالیگا... باز هم جبران داور برای یک تیم ، باز هم یه پنالتی ناپلئونی و عجیب .
دقت کرده باشید تو هیچ لیگی توی اروپا اینقدر به داوری اعتراض نمیشه و سمت داور نمیرن ، ولی تو اسپانیا تقریبا عادی هست و بدون دلیل هم نیست !

سمپائولی و آلگری فعلاً بهترین گزینه ها هستند.
شک نکنید مربی از بین این گزینه ها انتخاب خواهد شد.
سمپائولی سبک بازی تیمهاش چیزی مثل همون سیمئونه هست یه مقدار خشونت کمتر ، یا آلگری ، اینها چی دارند ؟ کسی که میخواد بیاد بارسا باید صاحب سبک باشه ، چیزی برای ارائه داشته باشه ، اگه یه مدیر حسابی بالاسر تیم بود میشد خوش بین بود ولی الان من هر چی بگم فایده نداره چون اینها الان قدیسشون دستیار انریکه هست :general306:
اگه میرفتن دنبال بیلسا عالی بود ، تیمهاش هم کاملا تهاجمی هستن و هم اون خشونت و جنگندگی رو دارن ، الان مربی لیل فرانسه هست ، ترکیبی از ظرافت پپ و خشونت سیمئونه . خدای تاکتیک این بشر ، یه فوق ستاره هایی مثل ام اس ان مربی ای رو میخوان که درکشون کنه و از قابلیت هاشون استفاده کنه ، نه اینکه مسی تا جلوی مدافعین هم عقب بیاد .

.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
به گزارش "ورزش سه"، اسطوره فوتبال برزیل و باشگاه بارسلونا که به تازگی سفیر جهانی این باشگاه شده، 5 سال به یاد ماندنی در جمع کاتالان ها داشت و توانست با این تیم، دو بار قهرمانی لالیگا و یک قهرمانی چمپیونزلیگ را کسب کند.

خیلی ها نقش او را در رشد و پیشرفت مسی زیاد می دانند. در واقع فوق ستاره آرژانتینی در ابتدای راه فوتبالش، تجارب زیادی از بازی کنار رونالدینیو کسب کرد.

01184383.jpg

رونالدینیو که به تازگی بازنشسته شده، در مصاحبه با "UOL" و در پاسخ به سوالی در مورد آینده خود به شوخی گفت:« دوست دارم یک بار دیگر پیراهن بارسا را به تن کنم و می خواهم هنوز به مسی چیزهای کوچکی یاد بدهم. فکر می کنم او هنوز می تواند از من یاد بگیرد.»

رونالدینیو در این مصاحبه ابراز امیدواری کرد که یک بازی خداحافظی با پیراهن تیم هایی که برایشان بازی کرده برگزار کند.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

دمش گرم
امسال عیدی رو یه چند روز زودتر گرفتم :D
انریکه هم برای تیم زحمت کشید و خیلی وقت ها خوشحالمون کرد و خیلی وقت ها هم اعصابمونو خورد کرد ولی بالاخره روز خداحافظی هم میرسه
یه خبر هم اومده بود که کونته می خواد دوباره برگرده ایتالیا خدا کنه بتونن بیارنش این وری

بالا