• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
" دوست دارم حس کنم مرا می خواهند و اگر کسی مرا نخواهد او را ترک می کنم. ترک کردن بارسلونا به صورت آزاد در واقع طوری بود که آنها مرا نمی خواستند. در طول سه فصل آخر حضورم در آنجا همه می گفتند "دنی آلوز در حال ترک کردن باشگاه است" اما مدیران بارسلونا هیچ چیزی نمی گفتند. آنها ناسپاس بودند و به من احترام نمی گذاشتند. آنها تنها زمانی به من پیشنهاد تمدید قرارداد دادند که فیفا آنها را در نقل و انتقالات منع کرد. به همین دلیل بود که در قراردادم بند جدایی گذاشتم تا بتوانم جدا شوم. کسانی که این روزها بارسلونا را اداره می کنند، نمی دانند چگونه باید با بازیکنان برخورد کنند "

145146_828414531.jpg

.
متأسفانه این مشکل بزرگ بارساست.
رونالدوی بزرگ
فیگو
ریوالدو
ویا
دنی
آبیدال
و خیلی های دیگه این طوری از تیم رفتن.
الان هم راکی احتمالاً نفر بعدیه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
" دوست دارم حس کنم مرا می خواهند و اگر کسی مرا نخواهد او را ترک می کنم. ترک کردن بارسلونا به صورت آزاد در واقع طوری بود که آنها مرا نمی خواستند. در طول سه فصل آخر حضورم در آنجا همه می گفتند "دنی آلوز در حال ترک کردن باشگاه است" اما مدیران بارسلونا هیچ چیزی نمی گفتند. آنها ناسپاس بودند و به من احترام نمی گذاشتند. آنها تنها زمانی به من پیشنهاد تمدید قرارداد دادند که فیفا آنها را در نقل و انتقالات منع کرد. به همین دلیل بود که در قراردادم بند جدایی گذاشتم تا بتوانم جدا شوم. کسانی که این روزها بارسلونا را اداره می کنند، نمی دانند چگونه باید با بازیکنان برخورد کنند "

145146_828414531.jpg

.
خیلی خوب بود
جنازش از دفاع راستای الان بهتر بود
با تیم ک مچ بود
واقعا ادم از یع سری چیزا میزنه ک چیزای بهتر در انتظارشون باشه
ولی اینا اینو ازدست دادن به روبرتو برسن؟؟؟
هکتور برین خوبه
یا بعد بازی پاریس مونیر هم خیلی اون بازی کار کرده بود

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خیلی خوب بود
جنازش از دفاع راستای الان بهتر بود
با تیم ک مچ بود
واقعا ادم از یع سری چیزا میزنه ک چیزای بهتر در انتظارشون باشه
ولی اینا اینو ازدست دادن به روبرتو برسن؟؟؟
هکتور برین خوبه
یا بعد بازی پاریس مونیر هم خیلی اون بازی کار کرده بود

بالاخره ویدال داشت یه نمه هایی از تکنیک و پاسهای خوب رو به نمایش میگذاشت که مصدوم شد .
ویدال پیشرفت خوبی داشت و میشد روش حساب کرد ، اون دفاع راست آرسنال کله پوکی بیش نیست .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بالاخره ویدال داشت یه نمه هایی از تکنیک و پاسهای خوب رو به نمایش میگذاشت که مصدوم شد .
ویدال پیشرفت خوبی داشت و میشد روش حساب کرد ، اون دفاع راست آرسنال کله پوکی بیش نیست .
دیشب بازی موناکو سیتی رو دیدم.
چیزی که متأسفانه خیلی مشخصه اینه که همه تیمهای اروپا خط هافبکشون کار گلسازی و موقعیت سازی رو انجام میده الا ما.
موناکو چندتا بازیکن درجه یک داره و چه تیم خوبی بودند واقعاً. سیتی واقعاً توی حمله متنوع بازی کرد وگرنه قشنگ به مشکل می خورد.
من از روز اول طرفدار شدید ویدال بودم و هستم. ویدال رو باید بفروشیم و بعد حسرتش رو بخوریم. متأسفانه انریکه خراب کرد این رو.
هم سرعتش خوبه هم کیفیت ارسال داره هم تمام کنندگیش خوبه خم قشنگ دفاع رو دور میزنه و کار ترکیبی انجام میده. آلباییه واسه خودش.

امان از خط هافبکمون ولی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی مطمئن بودم والنسیا از ریال امتیاز میگیره،مطمئنِ مطمئن،ولی 50 50 بود برام برد یا مساوی که خدا رو شکر بهترین حالت ممکنش اتفاق افتاد،حالا خیلی راحت تر میتونیم جبران کنیم اشتباهات گذشته رو اگه باسا باشیم البته...:)
اون تیمی که جلوی پی اس جی و لگانس بازی کرد منو میترسونه فقط!!!وگرنه این ریال بازم امتیاز از دست میده،حتی همین یه بازی باقی مونده عقب افتادش مقابل سلتاویگو رو هم خیلی سخت بتونه ببره،راحت میشه رو مساویش حساب کرد!!!;)
آلوز هم برا یووه نیومده تو زمین گل زد...:general505::general208:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
انریکه باید با توجه به اینکه دیگه آخر فصل در پیشه سیستم چرخشی رو بذاره کنار.
متنفرم از این سیستم. حالا مدیریت بدن بازیکن ها یک چیزیه ولی این که خط هافبکت هیچ وقت ثابت نباشه یه چیز دیگه.
دیشب رئال عملاً یک فرصت دیگه داد بهمون که جبران کنیم.
کیفیت بازی رئال بالا نیست و بیشتر از این حرفها امتیاز از دست خواهند داد ولی همه چیز به ما و بازیهایی مثل بازی با اتلتیکو در مادرید برمیگرده. ببریم و خوب باشیم و تیم رو دستکاری نکنیم شانسی خواهد بود وگرنه که هیچ

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امید داشتن به بازی یکشنبه مثل امید داشتن به برنده شدن الاغ تو مسابقه اسب دوانیه اونم تو کالدرون .
گر چه اتلتیکو هم سر حال نیست ولی ما کلا داغونیم .
این فصل اگه سوم بشیم هم زیاد تعجب نباید کرد ، جدول ببینید ....

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امید داشتن به بازی یکشنبه مثل امید داشتن به برنده شدن الاغ تو مسابقه اسب دوانیه اونم تو کالدرون .
گر چه اتلتیکو هم سر حال نیست ولی ما کلا داغونیم .
این فصل اگه سوم بشیم هم زیاد تعجب نباید کرد ، جدول ببینید ....
درسته تیم خیلی وضعش خرابه ولی نمیشه ام اس ان اون بالا باشند و امید نداشت.
کم یا زیادش مهم نیست ولی امید داریم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چه کرده انریکه با کیفیت تیم.
مشکل اتوبوس رو انریکه کامل حل کرده. دیگه هیچ کس اتوبوس پارک نمیکنه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
درسته تیم خیلی وضعش خرابه ولی نمیشه ام اس ان اون بالا باشند و امید نداشت.
کم یا زیادش مهم نیست ولی امید داریم
خوشبختانه امید هنوز زنده ست.
بازی راستش خیلی خوب نبود. باز هم روی هنر ام اس ان بردیم. به عنوان یک نکته مثیت میشه از نبودن گومز اون وسط زمین و بازی کردن رافینیا یاد کرد. دست کم بیشتر میجنگه و اگر فرصتی گیرش بیاد به آسمون نمیزنه. فکر کنید اون توپ رو گومز بازی با پی اس اجی زده بود توی گل؟ شاید کل جریان بازی عوض می شد.

با کیفیتی که رئال داره هنوز قهرمانی در دسترسه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریــــــــــــــــــــــــــک...:general504:
بردیم عجب بازی ای رو هم بردیم،مرسی کینگ لئو،مرسی بچه ها،خاک تو سرت داور که باز داشتی سرمونو میبریدی...
نمیبردیم امشب ریال با خیال راحت میبرد و کار تموم بود ولی با این برد،امشب ریال تحت فشاره و چه بسا از همین امشب به صدر تکیه بزنیم...:)
برای بارساییها استرس بینهایت عجیبی داشت این بازی ولی از چندین هفته قبل که اتفاقی تو فوت موب دیدم با اتل تو خونشون بازی داریم دلم به این بازی روشن بود و فقط بعد گل اتل کمی استرس داشتم...
در یک کلام 50% راه قهرمانی رو با همین برد رفتیم...;)

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
بالاخره بردیم
این برد خیلی مهم بود چون باعث میشه حداقلش لالیگا رو بگیریم بقیه دست خدا و شانسه که تو بازی با پی اس جی چی پیش بیاد ...

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
افتضاح کامل ، نتیجه رو کاری ندارم .
والدز رو برگردونیم بهتر نتیجه میگیریم .
مارک جز صحنه گل عالی بود و چندین موقعیت ازشون گرفت،رو صحنه گل هم اول باید به اونی که اونجا خطا داد گیر بدیم،بعد به اومتیتی که مامور مهار گودین بود(که همیشه نشون داده رو هوا خیلی خطرناکه و یه قهرمانی مونو هم همینجوری ازمون گرفته) و در آخر مارک که نمیدونم چرا چشماشو بست ولی دید هم اصلا نداشت،هرچند به هر حال از مقصران گل خوردمون بود ولی در کل بد هم کار نکرد...

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
تبریــــــک ❤️❤️❤️❤️
درسته بارسای همیشگی نبودیم ولی بالاخره جلوی تیم بسیار خوب و باروحیه ای که قرار گرفتیم تونستیم برد بسیار حساسی رو بدست بیاریم و واقعا این برد حتی توی سرنوشت قهرمانی هم کارساز خواهد بود.
بهرجهت بعد از اون ناامیدی ها و اون بازی جلوی لگانس فکر کردن به برد امروز هم حتی خیلی سخت بود و با عملی شدن این کار میشه با روحیه ای خوب حداقل لالیگا و جام حذفی رو ببریم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
از ترشتگن یکی مثل نویر یا دخیا و کورتوا در نمیاد خیالتون راحت باید بادهمین ساخت با توجه به خریت های مدیریت چون امکان نداره دروازه بان بخرن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
از ترشتگن یکی مثل نویر یا دخیا و کورتوا در نمیاد خیالتون راحت باید بادهمین ساخت با توجه به خریت های مدیریت چون امکان نداره دروازه بان بخرن
دروازه بان خوبیه ولی با شما موافقم ازش ستاره در نمی آد.
من بر خلاف تمام جوی که علیه والدس بود همیشه طرفدار سرسختش بودم. چندتا ویژگی عالی داشت. به سختی شوت و کاشته می خورد. توی بازیهای بزرگ یهویی ستاره اول تیم می شد با واکنش های عجیب. اشتباهاتش هم انصافا اون قدری که میگفتند نبود. به خصوص چندسال آخر واقعاً انگشت شمار شده بود. افتخارات و جامهاش هم خودش گواهه.
اگر فصل به فصلش با کاسیاس مقایسه بشه می بینید چقدر کم اشتباه تر بوده.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این بازی سوای کیفیت بد تیم که دیگه طبیعیه ممکنه از نظر روحی یک نقطه چرخش فوق‌العاده باشه برای تیم. متاسفانه جبران کار جلوی پی اس جی به رؤیا شبیهه ولی برای این تیم با این وضع گرفتن دوگانه رویایی خواهد بود.

این گومز رو آخر فصلی ببره سمت راست جای سرخی شاید بد نباشه. دفاعش بدتر از سرخی نیست. هجومیش هم همین طور. دوندگی ش بهتره. قدش بلندتر. و از همه مهمتر به هافبک گند نمیزنه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
انصافاً داوری در لالیگا دیگه شورش رو درآورده. به آفساید خیلی مویی رو کسی نمیگه چرا گرفتی یا نگرفتی. خطای دیده ولی همچین چیزی از یک متری داور خیلی خنده داره.

اگر توپ حتی به دست طرف هم خورده بود بعد اون تغییر جهت سریع نباید خطا میگرفت.
واقعاً خجالت آوره

بالا