- نوشتهها
- 2,851
- لایکها
- 6,748
من تصور کاملاً متفاوتی از سبک بازی تیم های سمپائولی دارم. از قضا ابزارش باشه به شدت معتقد به حمله ست. حالا یکی مثل پاکو خمز هم معتقد به حمله ست ولی تیمش یک در میون کیسه گل میشد. بیلسا از نظر تاکتیکی و درک فوتبال و... حرف نداره. تردیدی نیست. مشکلی که داره نوسان های روحی روانیشه.با این شیرجه ای که راموس زد نشون داد بره توی دروازه از ناواس هم بهتره ، ولی باز هم داستان ناتمام داوری در لالیگا... باز هم جبران داور برای یک تیم ، باز هم یه پنالتی ناپلئونی و عجیب .
دقت کرده باشید تو هیچ لیگی توی اروپا اینقدر به داوری اعتراض نمیشه و سمت داور نمیرن ، ولی تو اسپانیا تقریبا عادی هست و بدون دلیل هم نیست !
سمپائولی سبک بازی تیمهاش چیزی مثل همون سیمئونه هست یه مقدار خشونت کمتر ، یا آلگری ، اینها چی دارند ؟ کسی که میخواد بیاد بارسا باید صاحب سبک باشه ، چیزی برای ارائه داشته باشه ، اگه یه مدیر حسابی بالاسر تیم بود میشد خوش بین بود ولی الان من هر چی بگم فایده نداره چون اینها الان قدیسشون دستیار انریکه هست :general306:
اگه میرفتن دنبال بیلسا عالی بود ، تیمهاش هم کاملا تهاجمی هستن و هم اون خشونت و جنگندگی رو دارن ، الان مربی لیل فرانسه هست ، ترکیبی از ظرافت پپ و خشونت سیمئونه . خدای تاکتیک این بشر ، یه فوق ستاره هایی مثل ام اس ان مربی ای رو میخوان که درکشون کنه و از قابلیت هاشون استفاده کنه ، نه اینکه مسی تا جلوی مدافعین هم عقب بیاد .
.
یهویی خسته میشه ول میکنه یا سر به چیزی لج میکنه. طبع هنری لطیفی داره. در کل تا الان هم برای همین تیم های بزرگ رو ندادن بهش.
نکته اینه الان مربی بزرگ توی کلاس بارسا خالی نیست.
پپ که آب پاکی رو ریخته روی دست همه.
کلوپ که به نظر من هنوز باید خودش رو اثبات کنه.
گزینه هایی مثل آلگری دست کم مطمئن هستیم از یک حدی پایین تر نیستند. کیفیت کار کردن با ستاره ها رو دارند. به ویژه آلگری کار هجومی رو هم خوب بلده.
در مورد کونته درسته با ایتالیا و یووه و چلسی خوب بوده ولی اینجا بارساست. آیا سبک بازیش خریدار داره اینجا؟
این بازی فعلی چلسی رو میشه تحمل کرد در نیوکمپ؟
ام اس ان با شرح وظایف دفاعی سنگین کونته تبدیل به چی میشند؟
دست کم کونته نشون داد به ایده های فوتبالی خودش که به سبک بازی بارسا نزدیک نیست شدیداً وفاداره. بیشتر یک روزی توی رئال میبینمش تا توی بارسا