• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با این شیرجه ای که راموس زد نشون داد بره توی دروازه از ناواس هم بهتره ، ولی باز هم داستان ناتمام داوری در لالیگا... باز هم جبران داور برای یک تیم ، باز هم یه پنالتی ناپلئونی و عجیب .
دقت کرده باشید تو هیچ لیگی توی اروپا اینقدر به داوری اعتراض نمیشه و سمت داور نمیرن ، ولی تو اسپانیا تقریبا عادی هست و بدون دلیل هم نیست !

سمپائولی سبک بازی تیمهاش چیزی مثل همون سیمئونه هست یه مقدار خشونت کمتر ، یا آلگری ، اینها چی دارند ؟ کسی که میخواد بیاد بارسا باید صاحب سبک باشه ، چیزی برای ارائه داشته باشه ، اگه یه مدیر حسابی بالاسر تیم بود میشد خوش بین بود ولی الان من هر چی بگم فایده نداره چون اینها الان قدیسشون دستیار انریکه هست :general306:
اگه میرفتن دنبال بیلسا عالی بود ، تیمهاش هم کاملا تهاجمی هستن و هم اون خشونت و جنگندگی رو دارن ، الان مربی لیل فرانسه هست ، ترکیبی از ظرافت پپ و خشونت سیمئونه . خدای تاکتیک این بشر ، یه فوق ستاره هایی مثل ام اس ان مربی ای رو میخوان که درکشون کنه و از قابلیت هاشون استفاده کنه ، نه اینکه مسی تا جلوی مدافعین هم عقب بیاد .

.
من تصور کاملاً متفاوتی از سبک بازی تیم های سمپائولی دارم. از قضا ابزارش باشه به شدت معتقد به حمله ست. حالا یکی مثل پاکو خمز هم معتقد به حمله ست ولی تیمش یک در میون کیسه گل میشد. بیلسا از نظر تاکتیکی و درک فوتبال و... حرف نداره. تردیدی نیست. مشکلی که داره نوسان های روحی روانیشه.
یهویی خسته میشه ول میکنه یا سر به چیزی لج میکنه. طبع هنری لطیفی داره. در کل تا الان هم برای همین تیم های بزرگ رو ندادن بهش.
نکته اینه الان مربی بزرگ توی کلاس بارسا خالی نیست.
پپ که آب پاکی رو ریخته روی دست همه.
کلوپ که به نظر من هنوز باید خودش رو اثبات کنه.
گزینه هایی مثل آلگری دست کم مطمئن هستیم از یک حدی پایین تر نیستند. کیفیت کار کردن با ستاره ها رو دارند. به ویژه آلگری کار هجومی رو هم خوب بلده.
در مورد کونته درسته با ایتالیا و یووه و چلسی خوب بوده ولی اینجا بارساست. آیا سبک بازیش خریدار داره اینجا؟
این بازی فعلی چلسی رو میشه تحمل کرد در نیوکمپ؟
ام اس ان با شرح وظایف دفاعی سنگین کونته تبدیل به چی میشند؟
دست کم کونته نشون داد به ایده های فوتبالی خودش که به سبک بازی بارسا نزدیک نیست شدیداً وفاداره. بیشتر یک روزی توی رئال میبینمش تا توی بارسا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بحث مقبولیت هم هست بین طرفدار. پپ و انریکه بین بارساییها محبوب بودند و موقع بحران همین محبوبیت کمک میکرد بهشون. شاید هرکس دیگه ای جای انریکه بود از نیم فصل اولش جون در نمی برد با اون فشار.
گزینه ایده آل پپ بود که در بهترین سنه. با تجربه تر شده و میتونه بیاد ده سال تیم رو به بهترین شکل نگه داره. حیف که لج کرده.
مربی بعد از این مربی هم که انگار مشخصه اگر این یکی سه سال دوام بیاره. جناب ژاوی هرناندز.
نمیدونم ولی اگر کومن یا اوزه بیو هم تیم رو گرفتند نباید تعجب کرد. اینکه اینها چندین ساله دنبال اوت سایدر نبودند و نمونه ای مثل مارتینو هم جواب نداده شاید تقویت کنه حرفم رو.

امیدوارم نتیجه اول رفتن انریکه تمرکز روی این چند وقت باقیمانده و گرفتن لیگا باشه. واقعا برای من یکی از سی ال هم مهمتره امسال

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
توی مادرید یه توقع عجیبی از داوری به وجود اومده.
دیشب یک پنالتی و یک اخراج علیه رئال داشتیم و دو تا توپشون هم رفت توی گل و آفساید گرفتند.
خداییش بیل رو کسی میتونست اخراج نکته؟ یا اون شیرجه ی خنده دار راموس با چشم باز به سمت توپ رو پنالتی نگیره؟ یا دوتا آفساید مشخص رو.
در عوض گل اول رئال کاملاً آفساید بود که پیش میاد و پنالتی هم که فقط در اسپانیا این طوری پنالتی میگیرن. یعنی جدای از محبت داورها به امامزاده پرز داورهای اسپانیایی سر هند گرفتن خیلی احمق هستند.
بماند اینها. خبرنگاره دیشب از زیدان پرسیده داوری چطور بود و زیدان یک طوری جواب داده جنتلمنانه انگار حقشون خورده شده ولی صداشون درنمیاد.
از غواص های طفلی دست بسته ی ما مظلوم تر این رئالیها هستند که این طوری در حقشون ظلم میشه.
کریس هم خدا سلامتش بداره و برای ما و رئال حفظش کنه. دیشب یک پنالدو و یک گل زد ولی انصافا خیلی گل دیگه برامون خرید.
چندسالی هست حتی بیشتر از مسی به قهرمانی های بارسا کمک کرده.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چه کسی جانشین انریکه در نوکمپ می شود؟

با اعلام خبر جدایی لوییس انریکه، از حالا گمانه زنی ها برای اعلام نام سرمربی جدید بارسلونا آغاز شده است.

01184498.jpg

مائوریتسیو پوچتینو

01172354.jpg

سرمربی فعلی تاتنهام که کارنامه درخشانی در این تیم بر جای گذاشته است، یکی از نامزدهای هدایت بارساست اما گذشته طولانی مدت او در اسپانیول را می توان مانعی بر سر احراز این سمت دانست.

اوزه بیو

7 فصل عضویت در بارسا به عنوان بازیکن، 5 سال سابقه دستیاری و 4 فصل سابقه هدایت تیم دوم بارسلونا، سرمربی فعلی سلتاویگو را تبدیل به یکی از گزینه های اصلی نیمکت این تیم کرده است.

آرسن ونگر

01181037.jpg

در صورت اتمام همکاری با آرسنال، ونگر کهنه کار نیز می تواند دیگر گزینه سرن بارسا باشد. انطباق سبک پیاده شده توسط او در آرسنال با فسلفه بازی بارسا، ممکن است باعث افزایش شانس او شود.

ارنستو والورده

بازیکن سابق بارسا که در فصول اخیر بیلبائو را تبدیل به یکی از تیم های خطرناک لالیگا کرده و سابقه شکست بارسا در سوپرکاپ 2015 با همین انریکه را در کارنامه دارد، یکی از گزینه های احتمالی هدایت بارسا در فصل آینده می باشد.

خورخه سامپائولی

01173653.jpg

کارنامه درخشان در تیم ملی شیلی، تبدیل کردن سویا به یکی از مدعیان فصل جاری و رابطه بسیار خوب با ستارگانی مانند مسی و نیمار، سامپائولی را تبدیل به گزینه مورد علاقه هواداران بارسا برای هدایت این تیم کرده است.

رونالدو کومان

مدافع افسانه ای بارسا که در ساوتهمپتون و اورتون کارنامه خوبی از خود بر جای گذاشته است، یکی از نام هایی ست که همیشه برای هدایت بارسا مطرح می شود. اما به نظر می رسد این بار کومان گزینه جدی تری برای بازگشت به نوکمپ باشد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رونالدوی لعنتی مصدوم شد. واقعا تو این مقطع فصل به گل خراب کردن هاش احتیاج داریم.
تبریک ویژه به رئال. بعد از مدتها همه ی گلهاشون سالم بود. کم پیش میاد از این موقعیت ها[emoji23][emoji23][emoji23]

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
رونالدوی لعنتی مصدوم شد. واقعا تو این مقطع فصل به گل خراب کردن هاش احتیاج داریم.
تبریک ویژه به رئال. بعد از مدتها همه ی گلهاشون سالم بود. کم پیش میاد از این موقعیت ها[emoji23][emoji23][emoji23]
باس یه لطفی بهمون بکنن بابا توپ طلاشو بدین بـــــــــِره :general711:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ترکیب اصلی بارسلونا – سلتاویگو

تا ساعتی دیگر بارسا در خانه میزبان سلتاویگو می باشد.

01184430.jpg

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به برد رئال، کاتالان ها برای بازگشت به صدر باید سلتا را مغلوب کنند.

بارسلونا: تراشتگن، روبرتو، پیکه، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، رافینیا، مسی، نیمار، سوارز

سلتاویگو: سرجیو، گومز، کابرال، جانی، مالو، رادوخا، رانکالیا، واس، آسپاس، بونگوندا، گوئیدیتی

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دم مسی و نیمار گرم چه گل هایی زدند امروز.
دقت کردید نود درصد اشتباه داوری برای بارسا زمانی اتفاق می افته که به هیچ دردمون نمیخوره.
گل سوم آفساید بود قشنگ
مسی هم چه کشتاری راه انداخته امشب. حیف از بازی رفت با پی اسی جی. کاش یک گل زده بودند.
تیم از وقتی گومز رو گذاشته بیرون و دست از انگولک کردن ترکیب برداشته این رو به اون رو شده. همچنین تغییر پست مسی و فیکس شدن راکیتیچ هم کمک کرده شدیداً.
فقط میگم حیف از بازی رفت با پی اس جی. واقعاً سه گانه باز هم ممکن بود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خیلی مسی خسته شد امروز.
دو تا گل و دو تا پاس گل و یک اثر مستقیم روی گل داشت ولی بازی بعدی مهم تر. اگر یک در هزار برای پی اس جی شانشی باشه کلیدش مسی آماده ست. این که نفسش رو گرفتی که امشب.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
تبریک بابت برد عالی
بعد از مدت ها بارسای عالی و بی نقص رو واقعا دیدم و خیلی لذت بخش بود این بازی واقعا مسی عالی هست و کاملا در خدمت تیم .
حالا بعد دست اخر باید توپ طلا رو امثالی مثل رونالدو بگیرن هیچ کمکی به تیمشون نمیکنن چه بسا که تیمشون راحتر هم هست بدون اون رونالدو و داستانهایی که دیگه تمام دوستان میدونن!!! :rolleyes:;)

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
نمیدونم فقط من اینطوریم یا بچه ها همگی اینطوری هستید بی صبرانه منتظر 4 شنبه هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه ریموت کنترل بود قطعآ امروز من میزدم روز چهارشنه :general711:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
نباید منتظر معجزه باشیم
درسته که msn اگه مشکلی نداشته باشن میتونن جبران کنن اما از اونور با وجود دیماریا و وراتی و کاوانی و خط دفاع شل و ولمون تقریبا امیدی نمیمونه برامون

Sent from my SM-A9000 using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امید زیر یک درصده. خلاصه فوتباله و اونها توی پاریس به ما چهارتا زدن ما هم میتونیم نشد نداره ولی از سخت هم سخت تره.
ما پارسال توی برنابئو چهارتا زدیم به رئال. کاملاً بستگی داره جریان بازی چطور پیش بره و حوادث چی بشه.
توی بازی رفت یک توپ گومز بدقواره اگر رفته بود توی گل زمین و زمان شرایط بازی فرق میکرد.
یک چیز رو میشه اطمینان داشت که اگر گومز هافبک تیم باشه تی وی رو باید خاموش کرد و با مرحله بعد خداحافظی و تمام. بچسبیم به لالیگا که صددرصد در دسترس با کیفیتی که رئال داره.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد لالیگا خبر خوب اینکه رونالدو هم برگشته به ترکیب رئال و میتونیم کماکان روش حساب کنیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من پارسال چند بازی لستر رو دیدم و امسال هم بیشتر از هرتیم انگلیسی بازی سیتی و چلسی رو دیدم.
اگر یک بازیکن رو باید با هر پولی دنبال خریدش باشیم اون انگولو کانته است. دو تا موتور و شش زاپاس که داره لعنتی. قدرت توپگیریش محشر کبری ست. کیفیت پاسش هم حد نداره. به یک نسبت هم در دفاع و پشتیبانی از حمله خوبه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من پارسال چند بازی لستر رو دیدم و امسال هم بیشتر از هرتیم انگلیسی بازی سیتی و چلسی رو دیدم.
اگر یک بازیکن رو باید با هر پولی دنبال خریدش باشیم اون انگولو کانته است. دو تا موتور و شش زاپاس که داره لعنتی. قدرت توپگیریش محشر کبری ست. کیفیت پاسش هم حد نداره. به یک نسبت هم در دفاع و پشتیبانی از حمله خوبه.
انگار هازارد هم با من هم عقیده ست. امروز مصاحبه کرده گفته گاهی احساس میکنم دوتا کانته توی زمینه. به چپ نگاه میکنم میبینمش. به راست هم همین طور.
واقعاً هم همین طوره. یه کانته جلوی پی اس جی داشتیم این طوری خوار و خفیف نمیشدیم.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میشه گفت کانته تبدیل به کلید قهرمانی لیگ جزیره شده و هر تیمی دارتش قهرمانه! عیار لستر بدون کانته این فصل مشخص شد ومیشه گفت چلسی که مرده بود رو با کونته زنده کردن دوتایی!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چندین بازی هست عالی بودیم،به شخصه همیشه دوست داشم بارسا وقتی احتیاج به گل داره از 4-3-3 به 3-4-3 تغییر سیسیتم بده چون عملا مدافعان باقالیمون فرقی نمیکنه 3 یا 4 تا باشن،ولی وقتی هافبکمون از 3 بازیکن به 4 تا افزایش پیدا میکنه و مسی هم همیشه کمکشون میکنه عملا وسط زمین رو از حریف میگیریم...
امیدوارم تو بازی فردا شب ماسکی و اومتیتی و پیکه 3 نفر خط دفاعمون باشن و از روبرتو و راکی تو میانه زمین استفاده بکنه و روبرتو گاها به ماسکی هم تو دفاع کمک کنه!
اگه دیگه میخواد فوق هجومی بازی کنه از راکی و دنیس تو هافبک استفاده بکنه،نمیدونم چرا دوست ندارم رافینیا و آلبا از ابتدا در ترکیب باشن!
انشالله با یه بازی بارسایی انتقام اون شکست عجیب رو میگیریم و بهشون میفهمونیم که بارسا با هر تیمی که دیدن و باهاش بازی کردن فرق داره و توان انجام هر کاری رو داره...:)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
انگار هازارد هم با من هم عقیده ست. امروز مصاحبه کرده گفته گاهی احساس میکنم دوتا کانته توی زمینه. به چپ نگاه میکنم میبینمش. به راست هم همین طور.
واقعاً هم همین طوره. یه کانته جلوی پی اس جی داشتیم این طوری خوار و خفیف نمیشدیم.
حالا انریکم رفت گومز خرید
که اصلا جای پیشرفت درش نمیبینم

بازیکنای نو ظهور خوبی اومدن سطح اول اروپا دارن بازی میکنن
بهتر که یکم بازیکنای خوبی بخریم
بارسا که نمیتونه همش جوون به فوتبال معرفی کنه (اینطوری فک نکنم بجایی برسه )
نمونه جوونگرایی ارسنال گرچه سبک ارسن ونگر خیلی قدیمی شده (با اینکه هم ارسنال و ارسن ونگرو دوست دارم)بهتر که از تیم بره
دیشب همین ارسنالو اگه سیمونئه داشت بایرنو میبرد:general705:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امشب بازی خوبی میشه ولی پاریس 1بزنه ما باید 6تا بزنیم:general509:
با این دفاع خوبمون یه دونه رو که میخوریم
ولی امیدوارم امشب ببریم
کاشکی 1دونه اونجا میزدن الان 3-0 میبردیم صعود میکردیم:oops:
پناه برخدا و MSN:D

بالا