نكونام: شانس قهرمانی بارسلونا بيشتر از رئال است
در حالي كه جواد نكونام در اوساسونا و لاليگا ميدرخشد و تيمش هفته گذشته را با پيروزي با ارزش مقابل اتلتيكو مادريد پشت سر گذاشت، فوتبال ايران قدمهاي رو به عقبي برميدارد كه اين مسئله حتي ستاره اين فوتبال را نگران ميكند.او اگرچه در سطح اول فوتبال دنيا حضور دارد اما نگاهش به فوتبال ايران است.
اوساسونا نسبت به فصل قبل كاملا متفاوت شده و اكنون به جايي رسيدهايد كه با 3 گل آتلتيكومادريد را ميبريد.
شرايط اوساسونا نسبت به فصل قبل تفاوت كرده است اما در بدترين دوران فصل قبل هم ما توانستيم آتلتيكومادريد را در ويسنتهكالدرون شكست دهيم. بعد از آتلتيكومادريد، بارسلونا و رئالمادريد را هم برديم.
پس دليل اينكه شما فصل قبل خوب نتيجه نميگرفتيد و ته جدول بوديد چه بود؟
اولين دليلش بدشانسي ما بود. ما خوب بازي كرديم مثل اين فصل اما گل نميزديم. در ابتداي فصل امتيازهاي راحتي را از دست داديم و تيم به باخت عادت كرده بود ولي در بازيهاي پاياني خيلي خوب كار كرديم و بردهاي بزرگي به دست آورديم و در لاليگا مانديم.
از شرايط اين فصل اوساسونا بگوييد؟
اكنون در رده نهم جدول قرار داريم و شرايط خوبي در تيم وجود دارد. در اينجا همه از روزهاي بهتري صحبت ميكنند و من هم اميدوارم اوساسونا بتواند در جدول به شرايط بهتري برسد. البته من رويايي فكر نميكنم و اعتقاد دارم كارمان سخت است، درباره لاليگا صحبت ميكنيم كه گرفتن امتياز از تكتك تيمهاي اين ليگ سخت است.
رقابت بارسلونا و رئالمادريد را چطور ارزيابي ميكني؟
واقعا رقابت جذابي است. فصل قبل بارسلونا بيرقيب بود و كاملا مشخص بود كه در پايان فصل قهرمان چه تيمي است اما اين فصل كسي نميتواند با اطمينان در مورد قهرماني بارسا يا رئالمادريد صحبت كند. البته تيمي هم توان رقابت با اين دو تيم را ندارد. تقريبا همه ميدانند كه قهرماني براي اين دو تيم است و كسي نميتواند صددرصد بگويد كه جام به نوكمپ ميرود يا به سانتياگو برنابئو.
تو راي به بارسا ميدهي يا رئال؟
من به بارسلونا راي ميدهم چون سالها در كنار هم بازي ميكنند و انسجام بيشتري دارند. رقابت بارسلونا و رئالمادريد تا پايان فصل ادامه خواهد داشت اما به نظر من بارسا شرايط بهتري نسبت به رئال دارد و ستارههايش سالها در كنار هم بازي كردهاند.
ليگ ايران را تماشا ميكني؟
هميشه ليگ ايران را تماشا ميكنم. اكثر بازيها را ديدهام و فوتبال ايران را دنبال ميكنم
خيلي از كارشناسان اعتقاد دارند كه ليگ ايران افت كرده است و پيشرفتي ندارد. نظر تو دراينباره چيست؟
من هم موافق هستم كه ليگ ايران هيچ پيشرفتي نداشته است و در سطحي كه انتظار ميرود دنبال نميشود. زماني در ايران ستارههاي زيادي بازي ميكردند و تعداد تيمهاي مدعي حتي به 10 تيم ميرسيد اما اكنون فقط چند تيم مدعي هستند و نتايج را ميشود پيشبيني كرد. زماني پاس مدعي بود اما اكنون در انتهاي جدول قرار دارد. يا فولاد، صباباتري، سايپا و ... كه هركدام ستارههاي بزرگي داشتند. در پاس چه ستارههايي حضور داشتند. فولاد با كعبي، ميرزاپور، مبعلي و ... ميآمد. صبا، دايي، بختياريزاده، گلمحمدي و كلي ستاره داشت اما اكنون بايد به دنبال معدود ستارهها در ليگ گشت كه 12 هفته از فصل گذشته و ستاره ليگ ايران علي كريمي است كه سالهاست ستاره هست و رقيبي هم ندارد !!
متن کامل مصاحبه :
http://www.ghatreh.com/news/4103584.html