• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من که امسال این جایزه حقه مسیه
اگه به کس دیگه ای بدن خیلی نامردیه

بازی بعدی:بیلبائو-بارسلونا
زمان پخش : یکشنبه 1/9/88 – ساعت 00:30 بامداد

بالاخره این روبینیو میاد بارسلونا یا نه؟

Last edited by a moderator:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چرا صفحه کوچیک شده ؟ به نظرم من 100 % مسی توپ طلا رو میگیره ... شک نکنید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کاکا: مسی به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب خواهد شد

کاکا، ستاره برزیلی رئال مادرید، گفت که اعتقاد دارد مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا، به دلیل موفقیت هایی که فصل گذشته با تیمش کسب کرد، عنوان بهترین بازیکن جهان را از آن خود خواهد کرد.
مسی در دو سال اخیر در این رده بندی در جایگاه دوم قرار گرفته است. او در سال 2007 پشت سر کاکا جای گرفت و سال گذشته نیز کریس رونالدو گوی سبقت را از او ربود.

کاکا در مصاحبه با مارکا گفت:" من فکر می کنم مسی به دلیل افتخاراتی که با بارسا به دست آورد، به این عنوان دست پیدا خواهد کرد. برای اینکه این عنوان را به دست آورید، باید فصل خوبی با باشگاه و تیم ملی تان سپری کرده باشید. سال آینده کسی انتخاب خواهد شد که در جام جهانی بهترین عملکرد را داشته باشد. هدف من قهرمانی با برزیل در جام جهانی است و بعد از آن، به موفقیت های فردی فکر خواهم کرد. "

نوزدهمین مراسم اهدا جایزه بهترین بازیکن جهان از سوی فیفا 21 دسامبر برگزار خواهد شد. پنج نامزد نهایی از بین 23 نامزد اولیه انتخاب خواهند شد و سپس بازیکن برگزیده از این جمع معرفی می شود.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
........بارسلونا در آستانه پيشنهاد ‪ ۸۵‬ميليون پوندي به وين روني​

SP0351~Wayne-Rooney-Posters.jpg
باشگاه فوتبال بارسلوناي اسپانيا درحال آماده كردن پيشنهاد هنگفت ‪۸۵‬ ميليون پوندي براي خريد وين روني ستاره منچستريونايتد انگليس است.

نشريه نيوز آو د ورلد در اين‌باره مدعي شده كه هيات رييسه نيوكمپ با توجه به انتقال ‪ ۸۰‬ميليون پوندي كريستيانو رونالدو به رئال مادريد در فصل گذشته، اميدوار است بتواند از نگراني‌هاي مالي شياطين سرخ استفاده كند.

گفته مي‌شود، الكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد هنوز نتوانسته است روي مبلغي كه از فروش رونالدوي پرتغالي به رئال به دست آورده، سرمايه‌گذاري كند كه گمان مي‌رود بدهي‌هاي اولدترافورد مانع او از انجام چنين كاري شده است.

از سوي ديگر بارسلونا معتقد است، خريد روني كه يكي از بازيكنان كليدي تيم ملي انگليس در جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬خواهد بود، مي‌تواند بعد از خروجي‌هاي فصل گذشته، كمي از نيازهاي آنها را مرتفع كند.

با وجود اين مدافع قهرماني اسپانيا و اروپا از مشكلات نهايي كردن چنين قراردادي آگاه است. بزرگترين مشكل آنها خود بازيكن است كه بارها تمايل خود را براي ماندن در يونايتد اعلام كرده است.

روني علاوه بر اين به خاطر تولد اولين فرزندش، طبيعتا نگران ترك خانواده جوانش و رفتن به خارج از انگليس هم خواهد بود
اخه این ارزش این همه پولو داره واقعا؟
بعدشم بارسا این همه مهاجم داره با اونا چیکار میکنه؟
البته نمیگم رونی بده ها ولی اینقدر نمی ارزه مثلا خیلی ارزش داشته باشه 30 تا .....

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
یکی بیاد بگه چرا صفحه اینقدر کوچیک شده؟
راستی ال کلاسیکو کی هست؟

زلاتان ابراهیموویچ در خلال بازی تمرینی چهارشنبه، متوجه آسیبی خفیف در پشت ران چپ پایش شد. این بازیکن روز پنج شنبه مورد معاینه قرار گرفت تا شدت دقیق مصدومیتش مشخص شود.

او دچار کشیدگی در عضله پشتی رانش شده است و بازی شنبه مقابل اتلتیکو بیلبائو را از دست خواهد داد. روند بهبودی او مورد نظارت قرار خواهد گرفت تا او برای بازی های آینده به وضعیت مناسب برسد.

2009-11-07_FCB_-_MALLORCA_025.JPG

زلاتان ابراهیموویچ در بازی قبلی لیگ مقابل مایورکا نیز دچار کشیدگی مشابه در عضله پایش شده بود و بازی جام اسپانیا مقابل کالچرال لئونسا و همین طور یک بازی ملی را به همین دلیل از دست داد.
منیع:fcbarcelona.ir

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
چرا صفحه کوچیک شده ؟
یکی بیاد بگه چرا صفحه اینقدر کوچیک شده؟

مشکل از یکی از پستها بود که نقل قول شده بود . فقط خواهشم اینه اگر مورد اینجوری پیش اومد یه پیغام به من بدید تا مشکل رو حل کنم.

پ.ن:رضای عزیز لطف کن وقتی نقل قول پستی رو می کنید تا اونجایی که میتونید عکس همراه پست رو قرار ندین . ضمنا هم به شما دوست عزیز و هم به محسن عزیز یادآوری میکنم زدن پستهای پشت سر هم در فواصل زمانی کوتاه مخالف قوانین تالار فوتبال هست . با تشکر

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سلام خدمت دوستان

مشکل از یکی از پستها بود که نقل قول شده بود . فقط خواهشم اینه اگر مورد اینجوری پیش اومد یه پیغام به من بدید تا مشکل رو حل کنم.

پ.ن:رضای عزیز لطف کن وقتی نقل قول پستی رو می کنید تا اونجایی که میتونید عکس همراه پست رو قرار ندین . ضمنا هم به شما دوست عزیز و هم به محسن عزیز یادآوری میکنم زدن پستهای پشت سر هم در فواصل زمانی کوتاه مخالف قوانین تالار فوتبال هست . با تشکر
چشم .ممنون بابت توضیحات

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها ظاهرا مسی ال کلاسیکو رو از دست داده و همینطور بازی با اینتر!

بوی حذف از جام باشگاهها به مشام میرسه!:f34r:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تو بد شرایطی داریم می ریم برای ال کلاسیکو:(

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخطار بابت توهین و بی احترامی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
عجب بازی کرد بارسلونا. همین جوری بازی کنن شکست دادن رئال مثه آب خوردن می شه.
2706.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مااااااااااااااااااااااااااااا
من اصلا یادم نبود بازیه!
چند چند شد!
یه خلاصه بگید

رسما بی فوتبالی شدم من:eek:

ال کلاسیکو چند شنبه ساعت چند تو زمین کی هست؟

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خب کم کم بساطمون رو دوباره پهن کنیم تو تاپیک تیم مورد علاقمون ! :rolleyes:

بازی با اینتر که خیلی خوب بود !

بازی با رئال رو هم میشه با همین ترکیب بازی با اینتر انجام داد ! :lol:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
آره والا سر شوق اوردمون. بعد هرگز یه بازی امیدوارکننده از بارسا دیدیم :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینقدر بازی کسل کننده بود که از 85 به بعد ندیدم :blink:
بارسلونا حدود 25 دقیقه بازی خودش رو انجام داد 2 تا گل زد و تمام ادامه بازی رو حفظ توپ کرد . خودش که حمله نمی کرد نمی ذاشت اینتر هم حمله کنه و بازی رو بسیار کسل کننده کرده بود...
انصافا اینتر رو له کرد :lol: اینتر فکر نکنم بیشتر از 3 تا موقعیت گیر آورد.
اونایی که بازی رو ندیدن بجز دو تا صحنه ی گل هیچ چی رو از دست ندادن :(
.
.
.
. بازی بعدی
یکشنبه، 8 آذر 1388

بارسلونا
Barca.png
رئال مادرید
Madrid.png

ورزشگاه: نیوکمپ

ساعت 21:30 (به وقت ایران)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا الکلاسیکو رو با مشکل ازش خارج می شه می گید نه نگاه کنید .به نظر من الکلاسیکو مساویست . . .
6fhyberova0yeheq6hza.png

بالا