• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه این تایپیک رو دیدم خوب چرا تایپیک خوابیده
با رابین قازان بازی داریما

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بارسا امسال خیلی بگیر نگیر داره!

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
0591d5c5ad.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
نیمه ی اول رو بارسا 3 به 1 برد
رو گل دوم بارسا دروازه بان مایورکا 3 بار ضربه رو گرفت و تو چهارمی مغلوب شد حالا اگه دروازه بان های ایرانی بودن رو همون ضربه ی دوم تسلیم شده بودن ، چه میکنه این پدرو؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
4 2 بازی رو بردیم.

تبریک

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی را بردیم اما نیمه دوم بارسلونا ، بارسلونا نبود. ... پاس گل اول و گرفتن پنالتی کار زلاتان بود اما در بقیه موارد این بشر حرکتی که آدمو امیدوار کنه انجام نداد:mad: ... بعضی مواقع که تیم احتیاج به حفظ توپ مهاجم نوک داشت در ایکی ثانیه توپ را لو می داد :( خوشبختانه یه هفته ای مصدومه و تو بازی جام حذفی نیستش .... نکته ای که در مورد زلاتان دقت کردم بعضی مواقع که توپ بهش میرسه خیلی تردید داره و مثل مجسمه سر جاش وایمیسه :blink: از بازیکن تو این سطح خیلی بعیده !

اتوو یادت بخیر !! :rolleyes: کاسیاس گفته بود کابوس من تو لالیگا اتوو بود.:cool:

براي جذب روبينيو مسئولان بارسلونا چهارشنبه به انگليس مي‌روند​

به نقل از ديلي ميل، مسئولان بارسلونا روز چهارشنبه به انگلستان مي‌روند تا در مورد انتقال 36 ميليون يورويي روبينيو با مسئولان منچسترسيتي مذاكرات نهايي را انجام دهند.
كميته فني بارسلونا پس از مشورت‌هايي كه با پپ گوارديولا، سرمربي اين تيم انجام داده، در مورد جذب روبينيو به توافق رسيده است.
بر اساس اين گزارش روبينيو كه در حال حاضر عضو منچسترسيتي است، براي بازگشت دوباره‌ به لاليگا ابراز تمايل كرده است.
خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا تاييد كرد كه با شيخ منصور بن زياد آل نحيان ملاقاتي را داشته است و روز چهارشنبه نيز مذاكرات ادامه خواهد داشت.
وي ادامه داد: در ماه ژانويه اين بازيكن برزيلي به صورت قرضي به بارسا مي‌آيد و ما قصد داريم به مدت 18 ماه اين مهاجم برزيلي را در اختيار داشته باشيم.

خبر خیلی خوبی هست اگه انجام بشه :rolleyes: منبعش متاسفانه فارس هست ( شما فرض کنید منبع نداره :D )

Last edited by a moderator:

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بازی را بردیم اما نیمه دوم بارسلونا ، بارسلونا نبود. ... پاس گل اول و گرفتن پنالتی کار زلاتان بود اما در بقیه موارد این بشر حرکتی که آدمو امیدوار کنه انجام نداد ... بعضی مواقع که تیم احتیاج به حفظ توپ مهاجم نوک داشت در ایکی ثانیه توپ را لو می داد خوشبختانه یه هفته ای مصدومه و تو بازی جام حذفی نیستش .... نکته ای که در مورد زلاتان دقت کردم بعضی مواقع که توپ بهش میرسه خیلی تردید داره و مثل مجسمه سر جاش وایمیسه از بازیکن تو این سطح خیلی بعیده !

واقعاً از کل حرفاتون تعجب کردم
زلاتان عالی بازی ميکنه از همه نظر

پاس های عالی شوت های عالی تکنیک خوب هوش بسیار بالا

ديشب يکی از بهترين های بارسا بود

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
viva barca
در ضمن زلات 2 کلاس از اتئو بالاتر بازی میکنه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این رفیقمون اسمش چی بود امیر مهدی؟نیستش؟
بارسایی متعصب
جاش خالی:)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
نیمه ی اول رو بارسا 3 به 1 برد
رو گل دوم بارسا دروازه بان مایورکا 3 بار ضربه رو گرفت و تو چهارمی مغلوب شد حالا اگه دروازه بان های ایرانی بودن رو همون ضربه ی دوم تسلیم شده بودن ، چه میکنه این پدرو؟

من که مطمئنم همون اولی رو میخوردن ... فوتبالییست الان نداریم وای به حال دروازبان

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
چهارشنبه، 20 آبان 1388

جام حذفی

بارسلون
Barca.png
ا ****کالچرال
Cultural.png

ورزشگاه: نیوکمپ

ساعت 00:30 صبح (به وقت ایران)​

........بارسلونا در آستانه پيشنهاد ‪ ۸۵‬ميليون پوندي به وين روني​

SP0351~Wayne-Rooney-Posters.jpg
باشگاه فوتبال بارسلوناي اسپانيا درحال آماده كردن پيشنهاد هنگفت ‪۸۵‬ ميليون پوندي براي خريد وين روني ستاره منچستريونايتد انگليس است.

نشريه نيوز آو د ورلد در اين‌باره مدعي شده كه هيات رييسه نيوكمپ با توجه به انتقال ‪ ۸۰‬ميليون پوندي كريستيانو رونالدو به رئال مادريد در فصل گذشته، اميدوار است بتواند از نگراني‌هاي مالي شياطين سرخ استفاده كند.

گفته مي‌شود، الكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد هنوز نتوانسته است روي مبلغي كه از فروش رونالدوي پرتغالي به رئال به دست آورده، سرمايه‌گذاري كند كه گمان مي‌رود بدهي‌هاي اولدترافورد مانع او از انجام چنين كاري شده است.

از سوي ديگر بارسلونا معتقد است، خريد روني كه يكي از بازيكنان كليدي تيم ملي انگليس در جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬خواهد بود، مي‌تواند بعد از خروجي‌هاي فصل گذشته، كمي از نيازهاي آنها را مرتفع كند.

با وجود اين مدافع قهرماني اسپانيا و اروپا از مشكلات نهايي كردن چنين قراردادي آگاه است. بزرگترين مشكل آنها خود بازيكن است كه بارها تمايل خود را براي ماندن در يونايتد اعلام كرده است.

روني علاوه بر اين به خاطر تولد اولين فرزندش، طبيعتا نگران ترك خانواده جوانش و رفتن به خارج از انگليس هم خواهد بود

زلاتان در اندیشه خداحافظی از تیم ملی

سایت گل – اریک هامرن، مربی تیم ملی سوئد گفته زلاتان ایبراهیموویچ در اندیشه کناره‌گیری از این تیم است. زلاتان به دلیل مصدومیت در بازی دوستانه مقابل ایتالیا در چزنا بازی نخواهد کرد. با این حال شاید غیبت او تنها به همین دیدار محدود نشود.هامرن می‌گوید: «با او صحبت کردم و او گفت در زمینه ادامه حضور در تیم ملی تردید دارد. تا زمانی که او تصمیم خود را نگرفته باشد به تیم دعوتش نمی‌کنم. شما می‌توانید یک اسب را تا چشمه ببرید اما نمی‌توانید او را مجبور به نوشیدن آب کنید. به عنوان مربی مهم است که بازیکنان من ذهنیت بازی را داشته باشند. برای من مهم‌ترین نکته این است که همه با قلب خود کارهایشان را انجام دهند..»گفته می‌شود ایبرا به دلیل ناکامی سوئد در رسیدن به جام جهانی این تصمیم را گرفته است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آغاز رقابت مسی و رونالدو بر سر توپ طلا

2006-06-16zz234.jpg

فهرست 21 نفره کاندیداهای دریافت توپ طلای فیفا اعلام شد. طبق پیش بینی ها اسم کریس رونالدو و لیونل مسی به عنوان شانس های اصلی عنوان بهترین بازیکن سال 2009 در این فهرست دیده میشود.

اسپانیا با 6 کاندیدا،رکورددار این فهرست است. کاسیاس،پویول،ژاوی،اینیستا،تورس و داوید ویا 6 اسپانیائی حاضر در لیست فیفا هستند.از انگلیس هم نام 4 بازیکن در فهرست فیفا دیده میشود.جرارد و تری و لمپارد و رونی نمایندگان انگلیس هستند. بزریل با 3 و فرانسه هم با 2 بازیکن،کشورهای دیگری هستند که بیش از یک نماینده در جمع بهترین های سال دارند. اسامی 23 بازیکن انتخاب شده در فهرست اولیه فیفا:

بالاک(آلمان)،بوفون(ایتالیا)،کریس رونالدو(پرتغال)،دروگبا،کاسیاس و پویول و ژاوی و اینیستا و تورس و ویا(اسپانیا)،ساموئل اتوئو(کامرون)،زلاتان ابراهیموویچ(سوئد)،جرارد و تری و لمپارد و رونی(انگلیس)،لوئیس فابیانو و کاکا و دیه گو(برزیل)،مایکل اسین(غنا)،تیری آنری و ریبری(فرانسه) و لیونل مسی(آرژانتین)

اسامی کاندیداهای بهترین بازیکن زن سال انگرر،گرینز،لودهر،پرینز،بومپاستور(فرانسه)،کریستین،مارتا(برزیل)،اینکا ،وامباچ(آمریکا)،کلی اسمیت(انگلیس) و ایوابوچی(ژاپن) بهترین بازیکن سال فوتبال جهان روز 21 دسامبر طی مراسمی در زوریخ انتخاب و معرفی خواهد شد.

بالا