خودتون خوشتون میاد به خودتون گیر بدین !
من فقط یه تعریف کردم از گل!
و برخورد شما ....:wacko:
متاسفم...
نه دادا این جمله به کنایه بود برا خیلی از اینا که اگه بارسا چپ بره ،راست بره میگن....
متاسفم...
lol Likeاحتمالا یوفا با کنترل از راه دور کاری کرد توپ اینجوری بشه
چرا اون آبياری چمنو! باز کردن؟
حال ميده البته![]()
به عنوان یکی ا زطرفداران باشگاه پرطرفدار بارسلونا این پیروزی فوق العاده عالی رو به همه دوستان این کلوپ تبریک می گم.
انصافا بازی استثنایی و عالی ای بود، هر سه گل هم در حد نهایت کلاس جهانی و فوتبال مدرن زده شد. اصلا تمام بازی کلاس بالایی داشت، این بارسلونا تقریبا در بسیاری از دقایق با پاسکاری های طولانی یه جورایی خرس وسط بازی می کردن به جای فوتبال!
اگه از من سوال کنن بهترین بازیکن جهان کیه، بدون کوچکترین شکی خواهم گفت: ژاوی! اون استثنایه، نظیرش پیدا نمیشه، یادم نمیاد از بازیکن های قدیمی هم کسی در این حد و اندازه در کنترل بازی و پاس گل دادن مهارت داشته باشه.
البته بارسلونا غیر از ژاوی چندین بازیکن تراز اول داره که در مجموع هارمونی بسیار خوبی با هم دارن و در این شرایط فکر نمی کنم هیچ تیمی بتونه حریفشون بشه. به همین دلیل پیش بینی نتیجه بازی دیشب سخت نبود.
متاسفم...
به عنوان یکی ا زطرفداران باشگاه پرطرفدار بارسلونا این پیروزی فوق العاده عالی رو به همه دوستان این کلوپ تبریک می گم.
انصافا بازی استثنایی و عالی ای بود، هر سه گل هم در حد نهایت کلاس جهانی و فوتبال مدرن زده شد. اصلا تمام بازی کلاس بالایی داشت، این بارسلونا تقریبا در بسیاری از دقایق با پاسکاری های طولانی یه جورایی خرس وسط بازی می کردن به جای فوتبال!
اگه از من سوال کنن بهترین بازیکن جهان کیه، بدون کوچکترین شکی خواهم گفت: ژاوی! اون استثنایه، نظیرش پیدا نمیشه، یادم نمیاد از بازیکن های قدیمی هم کسی در این حد و اندازه در کنترل بازی و پاس گل دادن مهارت داشته باشه.
البته بارسلونا غیر از ژاوی چندین بازیکن تراز اول داره که در مجموع هارمونی بسیار خوبی با هم دارن و در این شرایط فکر نمی کنم هیچ تیمی بتونه حریفشون بشه. به همین دلیل پیش بینی نتیجه بازی دیشب سخت نبود.
نیمکتمون تعطیله باید یه حال اساسی بدیم ، امسال هم در نبود
یه دفاع وسط و چب که بتونه جای ابیدال و پویول رو پر کنه خیلی
عذاب کشیدیم و گواردیولا دائما وصله پینه میکرد
!)
ن
طبق آخرین اخبار واصله جام هنوز سالمه و زیر اتوبوس و اینا نرفته
.
.
افلای که فوق العادس...بدجور سرعتش بالاس...یه چند ماه با بارسایی ها تمرین کنه دیگه تمومهغیر از بوژان بازیکنی که بشه تو یه بازی مهم آورد تو زمین نداریم ....
افلای که فوق العادس...بدجور سرعتش بالاس...یه چند ماه با بارسایی ها تمرین کنه دیگه تمومه
خوب منم واسه همین گفتم فوق العادس...ببین یه بازیکن با این سن و سال توی چنین باشگاهی همین طوری هم که بازیکنه عالیهیه ذخیره ی خوبه . تو این چند تا بازی ای که تو لالیگا اومد تو بازی معلومه که هنوز خیلی کار داره .
البته ازش با این سن کم بیشتر هم انتظار نمیره .... برای 2 تا 3 سال دیگه به فرم اصلیش میرسه هر چند که الانم بازیکن متوسط رو به بالایی هست ولی خب اینجا بارساست و همه باید نامبر وان باشن!
خوب منم واسه همین گفتم فوق العادس...ببین یه بازیکن با این سن و سال توی چنین باشگاهی همین طوری هم که بازیکنه عالیه
حرفتو قبول دارم فعلا باید خیلی کار کنه تا یه بازیکن درجه یک بشه..راستی اون فرار و اون پاسی رو که به مسی داد(تو بازی با رئال مادرید) رو که یادت نرفته
...فوتبالی که اينا به نمايش میزارن شباهت بسيار زيادی به فوتسال داره...