• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

farzad11

Registered User
لایک‌ها
1
خودتون خوشتون میاد به خودتون گیر بدین !

من فقط یه تعریف کردم از گل!
و برخورد شما ....:wacko:

متاسفم...

نه دادا این جمله به کنایه بود برا خیلی از اینا که اگه بارسا چپ بره ،راست بره میگن....

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
حرکت ژاوی خیلی قشنگ بود که تا پویول اومد بازوبندو داد بهش
و ازون قشنگتر حرکت پویول بود که بازوبندو داد ابیدال ،
فرگوسن هم گفت توی تاریخ مربیگریم هیچ حریفی رو قدرتمند تر
از بارسا ندیدم! ،
120 میلیون یورو بدست اوردیم امیدوارم راسل یه تکونی به تیم بده
قشنگ میشه باهاش 4 تا بازیکن تراز اول خرید
نیمکتمون تعطیله باید یه حال اساسی بدیم ، امسال هم در نبود
یه دفاع وسط و چب که بتونه جای ابیدال و پویول رو پر کنه خیلی
عذاب کشیدیم و گواردیولا دائما وصله پینه میکرد
امیدوارم فابرگاسو فصل بعد توی تیم ببینم چون کم کم باید یه
جانشین مناسب برای ژاوی پیدا کنیم (هر چند هنوز خیلی مونده
فابرگاس ژاوی بشه!)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تبريک به تمام بارسايی های عزيز...يه شب رويايی رقم زد بارسلونا...من که شرط بسته بودم تو پوسته خودم نمیگنجيدم...خيلی فاز داد..
کلاً هيچ هيجانی به اين اندازه تو زندگيم نداشتم.....

ببينيد فرگوسن چی گفته...

بارسلونا بهترين تيمي است که با آن روبه‌رو شده‌ام

سرمربي منچستريونايتد پس از شکست مقابل بارسلونا از اين تيم اسپانيايي به عنوان بهترين تيمي ياد کرد که در دوران مربيگري خود با آن روبه رو شده است.

تیم فوتبال بارسلونا بامداد امروز در دیدار پایانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3 بر یک در ورزشگاه ومبلی لندن مقابل منچستریونایتد به برتری رسید.
سرآلکس فرگوسن در پایان این دیدار گفت: ما انتظار داشتیم بازی بهتری را مقابل بارسلونا به انجام برسانیم اما در پایان بازی ، این بهترین تیم بود که برنده شد. منچستریونایتد به لحاظ پیوستگی تیم خوبی است اما باید بگویم مقابل بهترین تیم حال حاضر اروپا شکست خورد و این اصلا شرمندگی ندارد. گاهی اوقات شما مقابل یک تیم خیلی بهتر بازی می کنید و امشب از آن شب ها بود.
فرگوسن در این خصوص که بازیکن ویژه ای را مامور مهار لیونل مسی (مرد میدان) نکرده بود، گفت: ما سعی کردیم همانگونه بازی کنیم که با آن شیوه بازی کرده بودیم. تیم ما با یارگیری نفر به نفر بیگانه است. ما این موضوع را دانستیم و این خود، یک گام به جلو است.
سرمربی منچستر افزود: تیم بارسا در این لحظه بهترین است و هیچ شکی در آن نیست. آنها فلسفه بازی دارند. آیا شما می توانید بازیکنانی مثل مسی، ژاوی و اینیستا پیدا کنید؟ احتمالا نه. آنها از لحظه ای که در آن قرار دارند لذت می برند.

-------------------------

چي‌چاريتو: بايد براي نمايش خيره‌كننده بارسا دست بزنيم

بازيکن خط حمله تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: بايد همگي براي نمايش خيره‌کننده بارسلونا براي‌شان دست بزنيم.

به نقل از ديلي‌ميرر، خاوير هرناندز که شب گذشته همراه يارانش در فينال ليگ قهرمانان اروپا 3 بر يک در ورزشگاه ويمبلي لندن طعم تلخ شکست را از بارسلونا چشيد، اظهار داشت: بازي ضعيفي را به نمايش گذاشتيم، اولين انتقاد را من از خودم دارم. فکر مي‌کنم خيلي بهتر از آنچه امشب بازي کردم، مي‌توانستم برابر اين رقيب در زمين انجام دهم.
وي ادامه داد: بديهي است که چنين نتيجه‌اي بسيار دردناک است. الان هيچ دليلي براي جشن گرفتن و به ديگران پيام نوشتن و تبريک گفتن وجود ندارد. ما در کل مي‌توانستيم برابر بارسلونا عملکرد بهتري داشته باشيم. ولي الان بايد براي نمايش خيره‌کننده حريف براي‌شان دست بزنيم.
اين بازيکن مکزيکي افزود:‌با اين بازي که بارسلونا انجام داد بايد به آنها هم تبريک گفت و هم اظهار کرد که بهترين تيم باشگاهي جهان هستند.

---------------------------------
نمانيا ويديچ: هرگز نديده بودم تيمي اينقدر خوب بازي کند

نمانيا ويديچ، کاپيتان منچستريونايتد، پس از شکست تيمش مقابل بارسا در فينال چمپيونزليگ، حريف اسپانيايي را مورد ستايش قرار داد و گفت که آنها تيم بهتر ميدان بودند.

گل های پدرو، مسی و ویا برای چهارمین قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان کافی بود و حتی تک گل رونی نیز نتوانست مانع از آن شود.
ویدیچ در گفتگویی گفت:" بله، آنها بهترین هستند. فکر می کنم ما هرگز تابه حال مقابل چنین تیمی بازی نکرده بودیم. باید به آنها احترام گذاشت. آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و شایسته پیروزی بودند.
باید بگویم که آنها بیشتر از ما موقعیت گلزنی داشتند و ما نیز به آنها کمک کردیم. آنها امشب بهتر از ما بودند."
بارسا دو سال قبل نیز منچستریونایتد را در فینال رم با اختلاف دو گل شکست داد و ویدیچ از اینکه تیمش بعد از یک شروع خوب نتوانست بازی را در همان سطح ادامه بدهد، ناراجت است.
" باید صادق باشیم. وقتی به فینال می رسید، به دنبال پیروزی هستید و و ما حالا از اینکه شکست خورده ایم، بسیار ناراحتیم. ما نتوانستیم پیروز شویم اما باید گفت که بارسا بازی بسیار خوبی ارائه داد.
ما تلاش کردیم تا آنها را کاملا پرس کنیم. در بخشی از بازی موفق شدیم اما فکر می کنم روی گل ها نتوانستیم کاری که باید را انجام دهیم. ما به آنها فرصت دادیم تا توپ را در اختیار داشته باشند. آنها توانستند پاس نهایی را بدهند و به سه گل برسند."

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به عنوان یکی ا زطرفداران باشگاه پرطرفدار بارسلونا این پیروزی فوق العاده عالی رو به همه دوستان این کلوپ تبریک می گم.

انصافا بازی استثنایی و عالی ای بود، هر سه گل هم در حد نهایت کلاس جهانی و فوتبال مدرن زده شد. اصلا تمام بازی کلاس بالایی داشت، این بارسلونا تقریبا در بسیاری از دقایق با پاسکاری های طولانی یه جورایی خرس وسط بازی می کردن به جای فوتبال!

اگه از من سوال کنن بهترین بازیکن جهان کیه، بدون کوچکترین شکی خواهم گفت: ژاوی! اون استثنایه، نظیرش پیدا نمیشه، یادم نمیاد از بازیکن های قدیمی هم کسی در این حد و اندازه در کنترل بازی و پاس گل دادن مهارت داشته باشه.

البته بارسلونا غیر از ژاوی چندین بازیکن تراز اول داره که در مجموع هارمونی بسیار خوبی با هم دارن و در این شرایط فکر نمی کنم هیچ تیمی بتونه حریفشون بشه. به همین دلیل پیش بینی نتیجه بازی دیشب سخت نبود.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به عنوان یکی ا زطرفداران باشگاه پرطرفدار بارسلونا این پیروزی فوق العاده عالی رو به همه دوستان این کلوپ تبریک می گم.

انصافا بازی استثنایی و عالی ای بود، هر سه گل هم در حد نهایت کلاس جهانی و فوتبال مدرن زده شد. اصلا تمام بازی کلاس بالایی داشت، این بارسلونا تقریبا در بسیاری از دقایق با پاسکاری های طولانی یه جورایی خرس وسط بازی می کردن به جای فوتبال!

اگه از من سوال کنن بهترین بازیکن جهان کیه، بدون کوچکترین شکی خواهم گفت: ژاوی! اون استثنایه، نظیرش پیدا نمیشه، یادم نمیاد از بازیکن های قدیمی هم کسی در این حد و اندازه در کنترل بازی و پاس گل دادن مهارت داشته باشه.

البته بارسلونا غیر از ژاوی چندین بازیکن تراز اول داره که در مجموع هارمونی بسیار خوبی با هم دارن و در این شرایط فکر نمی کنم هیچ تیمی بتونه حریفشون بشه. به همین دلیل پیش بینی نتیجه بازی دیشب سخت نبود.

من هم میگم ژاوی...ولی متأسفانه همجا تنها کسی که گل میزنرو میبينن و اون رو هميشه بهترين بازيکن سال انتخاب میکنن...

شما اگه دقت کنيد تيم ملی اسپانيا هم بسيار شبيه بارسلونا بازی میکنه ، و کلاً مغز متفکر هر 2 تيم اينها هستند...فوتبالی که اينا به نمايش میزارن شباهت بسيار زيادی به فوتسال داره...شما به حرکات ژاوی و اينيستا دقت کنيد کاملاً متوجه حرفم میشد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خودتون خوشتون میاد به خودتون گیر بدین !

من فقط یه تعریف کردم از گل!
و برخورد شما ....:wacko:

متاسفم...

کنایه ای بود به جملاتی که طرفدارای رئال - منچستر و همه و همه میگن ... بارسا 5 تا 6 تا میزنه همه میگن داور

گلی که شما میزنید آفسایده و تابلوئه اما هیچ کس هیچ حرفی نمیزنه دربارش چون این قدر بارسا قوی هست

که 2 تا دیگه پشت سرش میزنه ... مهم اینه که مورینیو چون قدرت مقابله با بارسا رو نداره و همچنین تحمل

شکست هم به هیچ وجه نداره تو هر مصاحبش اعلام کرده داور با ما بده و با بارسا خوب .

این مسئله باعث شده طرفدارای رئال و ما بقی تیمها واقعا فکر کنن همچین اتفاقاتی داره میفته

کار به جایی رسیده که یکی از مدیرا که طرفدار رئاله و خودشو چیزی در حد گاس هیدینگ فرض میکنه فکر کنه

حتی قرعه کشی که جلوی 1 میلیارد بیننده هم انجام میشه باط یوفا دست کاری کرده که مثلا رئال با لیون بیفته

بارسا با شاختار ... کلا ار این موضوع که بارسا هر کیو ببره همه میگن داور و کمک داور و یوفا و پلاتینی دیگه

خسته شدم ( نمیگم شما این حرفو زدی کلی دارم حرف میزنم )

در کل خوبه آدم واقع بین باشه مثل فرگوسن ( باز نمیگم شما واقع بین نیستی من در کل جوی بدی که در باره

بارسا راف افتادرو دارم میگم )

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

منم کاملا موافقم ... مسی یه بازیکن فوق العادست ... اما همین بازیکن وقتی تو تیم ملی آرژانتین بازی میکنه

نمیتونه یدونه گل بزنه ... نه اینکه توانایی زدن گل رو نداشته باشه ... اتفاقا فوق العادست اما الان ژاویه که داره

همه جوره فضا براش ایجاد میکنه و فوق العاده تغذیش میکنه ... از دید منم اول ژاوی باید باشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
نیمکتمون تعطیله باید یه حال اساسی بدیم ، امسال هم در نبود
یه دفاع وسط و چب که بتونه جای ابیدال و پویول رو پر کنه خیلی
عذاب کشیدیم و گواردیولا دائما وصله پینه میکرد
!)

نیمکت که واقعا تعطیله ، ذخیره های دیشب :

C. Puyol
S. Keita
I. Afellay
A. Correia
O. Olazábal
Thiago
Bojan

:wacko:

غیر از بوژان بازیکنی که بشه تو یه بازی مهم آورد تو زمین نداریم ....
یعنی امسال خیلی شانس آوردیم که ژاوی یا اینیستا یا مسی با هم مصدوم نشدن.
اون سمت چپ هم که دیگه پر واضحه کفگیر خورده ته دیگ. ولی خب مکسول که برگرده بهتر میشه ...

طبق آخرین اخبار واصله جام هنوز سالمه و زیر اتوبوس و اینا نرفته

2011-05-28_PARTIDO_67.JPG

.
.
.
.
.
.

e375d5a60bfb2fd77460414abe46aa5f.jpg

.
.
.
.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی برو بچ!!!!!!!
این امتحانا باعث شده وقت سر خاروندن هم نداشته باشم!!!!!!
ولی رسما به همه ی بروبچ کاتالان تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم!!!!!
واقعا حال کردم دیشب منچستر تو قوطی بود.......
جوری بود که مزدک میرزایی هم هیجان زده شده بود....
ژاوی چه با حال بود 95 درصد پاس صحیح!!!!
مسی وای اون گلش آدمو غافل گیر کرد...صد در صد سال بعد هم بهترین بازیکن جهانه!!!!!
البته گل داوید ویا قشنگ تر بود و من احساس میکردم که امشب گل میزنه!!!!
در کل امسالم به خوبی و خوشی گذشت و اقتدار بارسا به همه نشون داده شد!!!!
البته هنوز سه جام دیگه مونده:جام باشگاه های جهان و سوپر جام اروپا با پورتو و سوپر جام اسپانیا با رئال....
امیدوارم این 3 تا جام رو هم بگیریم که میگیریم!!!!
بچه ها شرمنده زیاد نمیتونم اینجا بیام!!!
خداحافظ تا 23 خرداد!!!!

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
غیر از بوژان بازیکنی که بشه تو یه بازی مهم آورد تو زمین نداریم ....
افلای که فوق العادس...بدجور سرعتش بالاس...یه چند ماه با بارسایی ها تمرین کنه دیگه تمومه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
افلای که فوق العادس...بدجور سرعتش بالاس...یه چند ماه با بارسایی ها تمرین کنه دیگه تمومه

چیش فوقالعادست؟:rolleyes:
تکنیک؟پاسهاش؟شوتهاش؟

یه ذخیره ی خوبه . تو این چند تا بازی ای که تو لالیگا اومد تو بازی معلومه که هنوز خیلی کار داره .
البته ازش با این سن کم بیشتر هم انتظار نمیره .... برای 2 تا 3 سال دیگه به فرم اصلیش میرسه هر چند که الانم بازیکن متوسط رو به بالایی هست ولی خب اینجا بارساست و همه باید نامبر وان باشن!

........................................

97c2f0c4ebf0dd0bb0e5693938c30ba2.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
1227189217-28052011212522.jpg

.
3890607484-28052011215313.jpg

.
1743361812.jpg

.
189378852.jpg

.
645670084.jpg

.
4217776662-28052011223020.jpg

.
641725372.jpg

.
1594950150.jpg

.
2419515955.jpg

.
673657348-28052011214136.jpg

.
373014652.jpg

.
3642597596.jpg

.
3129136882-28052011214623.jpg

.

همینکه با این نفرات تا فینال اومد بنظرم شاهکار کرد :

3301257456.jpg

.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یه ذخیره ی خوبه . تو این چند تا بازی ای که تو لالیگا اومد تو بازی معلومه که هنوز خیلی کار داره .
البته ازش با این سن کم بیشتر هم انتظار نمیره .... برای 2 تا 3 سال دیگه به فرم اصلیش میرسه هر چند که الانم بازیکن متوسط رو به بالایی هست ولی خب اینجا بارساست و همه باید نامبر وان باشن!
خوب منم واسه همین گفتم فوق العادس...ببین یه بازیکن با این سن و سال توی چنین باشگاهی همین طوری هم که بازیکنه عالیه
حرفتو قبول دارم فعلا باید خیلی کار کنه تا یه بازیکن درجه یک بشه..راستی اون فرار و اون پاسی رو که به مسی داد(تو بازی با رئال مادرید) رو که یادت نرفته

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
ما رو هم تو شادیها شریک بدونید :happy:
چند روزه کاسبی سرگرممون کرده اصلا نمیرسیم تو تایپیکها بیاییم :(
خلاصه تبریکات ویژه ما رو پذیرا باشید :happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جرارد پیکه دیشب گفت فردا برمیگردیم بارسلون و شبش میریم کنسرت شکیرا و تا آخرای شب شادی خواهیم کرد

لذت دنیا رو میبرن به خدا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خوب منم واسه همین گفتم فوق العادس...ببین یه بازیکن با این سن و سال توی چنین باشگاهی همین طوری هم که بازیکنه عالیه
حرفتو قبول دارم فعلا باید خیلی کار کنه تا یه بازیکن درجه یک بشه..راستی اون فرار و اون پاسی رو که به مسی داد(تو بازی با رئال مادرید) رو که یادت نرفته

دقیقا حرکتش تو ذهنمه :happy:
به عنوان مهاجم استیل خوبی داره.

===========================

این پیکه و حاج خانوم هنوز که قطعی نکردن ولی طبق یه قانون نانوشته یحتمل یه یک سالی(حداکثرش!!) بیشتر فک نکنم بتونن دووم بیارن
بعدش پیکه افت میکنه و بدبختیش مال ما میشه :(
ماشالا این صنف بازیگر و خواننده مثل جوراب زن و شوهر عوض میکنن.... ببینید کی گفتم!

.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
...فوتبالی که اينا به نمايش میزارن شباهت بسيار زيادی به فوتسال داره...

دقیقا همینطوره. من هرگز دست کم تو چند سال اخیر، تیم دیگه ای رو ندیدم که اینطوری بازی کنه. اونها با پاس های فراوان که همه هم سالم و بدون کوچکترین نقصی هستند در حقیقت تیم مقابل رو عصبی می کنن. اونوقت یکهو یک پاس تو در یا سانتر مواج به مهاجمهای فرصت طلب شون می دن و در نتیجه کار هیچ وقت به اماو اگر نمی رسه.

اون بازی ال کلاسیکوی رفت که بارسلونا 5 تا گل زد هم یکی از همین بازی های فوق العاده بود که من یکی پای تلوزیرون دیگه کف و خونم قاطی شده بود :blink::eek: اگر بازی ادامه پیدا می کرد رئا ل باز هم گل می خورد.

بالا