جدا قطری ها می خوان سالی ۳۶ میلیون برای مربی بدن؟! عجب ابله هایین اینا دیگه. همین میشه که ژاپن و کره پیشرفت می کنن غرب آسیایی ها در جا میزنن! به کجا انتظار دارن برسن حالا؟! ژاپن و کره که هیچ٬ تیم ملی ما را هم به زور بتونن ببرن!
اين ويديرو از وب سايت رسمی باشگاه دانلود کردم.و براتون تو هاست persiangig ام اپلود کردم.همون پارتی که بازيکنان بارسلونا به خاطر جشن قهرمانی تو کنسرت شکيرا گرفتن...خيلی باحاله.. 1 دقيقه خورد آی هست..
تو اين کليپ جرارد پيکرو ول می کردن ترتيب شکيرارو داده بود..خيلی باحاله.. :ی
http://yahoo-ir.persiangig.com/fcbarcelona/FCBarcelona.cat.flv
منبع: سایت رسمی باشگاه
![]()
ای جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو نم اینیستا.............چقدر من این بازیکن دوست دارم.
]
همه ی عکسا یه طرف اینم یه طرف( اینجاست که میگن ح-ش-ر-ی-ت-ش زده به بشریتش :دی)
خوبه شکیرا زیاد مالی نیست
http://sport.es/resources/jpg/4/3/1306710050534.jpg[/IMG
این ژاوی هرناندز واقعا ادم عجیبیه تو زمین فوق العاده جدی و اخمو ،
بیرون از زمین دائما در حال خنده و چیز کلک بازی :دی[/quote]
شکیرا قیافه نداره اما هیکل که بی نظیره ... اشاره پیکه هم به قسمتی از هیکلشه
درباره ژاوی هم خوب همین خوبه دیگه ... تو زمین جدی و با تمرکز ... در کنار شکیرا ***$& و بی تمرکز :دی
شکیرا قیافه نداره اما هیکل که بی نظیره ... اشاره پیکه هم به قسمتی از هیکلشه
درباره ژاوی هم خوب همین خوبه دیگه ... تو زمین جدی و با تمرکز ... در کنار شکیرا ***$& و بی تمرکز :دی
گفتم حتما کاسه ای زیر نیم کاسس! نگو دوس دخترشه
زنشه؟! نه بابا فعلا در مرحله dating به سر می برن!![]()
![]()
خوبه حالا زن خودشه
اگه نمیبود چه جوری نگاه میکرد
یعنی الان فهمیدی؟!!:دی
حیف پیکه نیست!؟ :blush:
![]()
تو مو رو میبینیو پیکه پیچش مو ... این بدن بد جواب میده ... ای خداااا ببین تو تاپیک بارسا چیا داریم مینویسیم :happy:
طفلی لیاقت نداشت تو قهرمانی های امسال بارسلونا سهیم باشه :دیونگر: بارسا امسال براي بهترين بازيکن مياني دنيا ابراز تمايل نکرده است
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که سران بارسا در تابستان امسال هنوز براي جذب سسک فابرگاس وارد عمل نشده اند.
چند سالی است که گمانه زنی های مختلفی در مورد بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا به گوش می رسد و تابستان گذشته بود که کاتالونیایی ها برای جذب او درخواستی رسمی را ارائه کردند.البته این درخواست رد شد وسسک فابرگاس از تعهد رسمی اش به آرسنال گفت.
با این وجود آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس را برای فصل 12-2011 در اختیار خواهد داشت و در صحبتهایی گفت:« سال گذشته سران بارسلونا برای جذب سسک تمایل داشتند که این را پنهان نمی کنم ولی امسال ابراز تمایلی نبوده.»
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« خواسته اصلی من ادامه حضور سسک است .او از نظر من بهترین بازیکن خط میانی دنیاست و طبیعتا تیممان را برپایه او می سازیم.»
فابرگاس در فصل 11-2010 با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و توانست در 25 دیداری که برای آرسنال برگزار کرد، سه گل زده و 14 پاس گل بدهد و در 5 حضورش در لیگ قهرمانان اروپا هم سه گل به ثمر رساند.
منبع : ورزش 3
زنشه؟! نه بابا فعلا در مرحله dating به سر می برن!