• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که هی میگن همش چرته پرته بخونند..

چند وقت پيش خبری امد که بارسلونا ويا را تو ليست فروش خودش قرار داده اما اينجا بعضی ها باور نمیکردن

و حالا بخونيد اين خبر رو...

---------------

ويا: در بارسلونا مي‌مانم

مهاجم والنسيايي بارسلونا گفت: در بارسا مي‌مانم و به چلسي و منچستر‌سيني نمي‌روم.

داويد ويا که نامش در فهرست فروش بارسلونا رويت مي‌شود، در اظهاراتي تند و در حالي که به اقدام باشگاه نيز واکنش نشان مي‌داد، گفت: من نه به چلسي مي‌روم و نه به من‌سيتي. بارسلونا خانه من است و دوست دارم در همين خانه به فوتبال حرفه‌اي خود ادامه دهم. شايعات عجيبي درباره انتقالم در رسانه‌ها منتشر شده که حتي روي رفتار مقامات بارسلونا نيز تاثير داشته و اين اصلا درست نيست.

ويا در خصوص فهرست فروش باشگاه گفت: من خود اين را نديده‌ام و اگر نام من در فهرست فروش است ب

این راسل هم یه چیزیش میشه ها!!!
اون از درج تبلیغات برای فصل بعد اینم از داوید ویا!!!
داوید ویا باید بمونه هیچ دلیلی برای رفتنش نیست و خدا رو شکر که میمونه!!!

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بابا بچه ها کجاییییییییییییییییییییییید؟!
رفتیم صفحه دوم!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بارسا فردا جذب فابرگاس و سانچس را اعلام می کند

سایت گل – بارسلونا تا فردا جذب الکسیس سانچس مهاجم اودینزه و سسک فابرگاس هافبک آرسنال را نهایی خواهد کرد.

کاتالان ها هفته هاست قصد دارد این دو بازیکن را به نوکمپ بیاورد اما مذاکره بر سر رقم انتقال آنها باعث شده این پروسه طولانی شود.

این در حالی است که منابع اسپانیایی از پیشرفت مذاکرات برای جذب این دو بازیکن خبر می دهند و گفته می شود ظرف 24 ساعت آینده انتقال این دو بازیکن به باشگاه کاتالانی قطعی خواهد شد.

بعد از اینکه آرسنال پیشنهاد 30 میلیون یورویی بارسا برای جذب فابرگاس را رد کرد سران نوکمپ تصمیم گرفتند پیشنهاد خود را با اضافه کردن 5 میلیون دیگر بار دیگر به توپچی ها ارائه کنند که به نظر می رسد سران آرسنال نیز با پیشنهاد جدید موافقت کرده اند.

از طرف دیگر بارسا برای جذب سانچس رقیب سرسختی به نام منچسترسیتی را پیش روی خود میدید اما بعد از آنکه این بازیکن اعلام کرد برای باشگاهی به جر بارسلونا بازی نخواهد کرد من سیتی کنار کشید و اکنون بارسلونا اصلی ترین مشتری این بازیکن محسوب می شود.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بارسا فردا جذب فابرگاس و سانچس را اعلام می کند

سایت گل – بارسلونا تا فردا جذب الکسیس سانچس مهاجم اودینزه و سسک فابرگاس هافبک آرسنال را نهایی خواهد کرد.

کاتالان ها هفته هاست قصد دارد این دو بازیکن را به نوکمپ بیاورد اما مذاکره بر سر رقم انتقال آنها باعث شده این پروسه طولانی شود.

این در حالی است که منابع اسپانیایی از پیشرفت مذاکرات برای جذب این دو بازیکن خبر می دهند و گفته می شود ظرف 24 ساعت آینده انتقال این دو بازیکن به باشگاه کاتالانی قطعی خواهد شد.

بعد از اینکه آرسنال پیشنهاد 30 میلیون یورویی بارسا برای جذب فابرگاس را رد کرد سران نوکمپ تصمیم گرفتند پیشنهاد خود را با اضافه کردن 5 میلیون دیگر بار دیگر به توپچی ها ارائه کنند که به نظر می رسد سران آرسنال نیز با پیشنهاد جدید موافقت کرده اند.

از طرف دیگر بارسا برای جذب سانچس رقیب سرسختی به نام منچسترسیتی را پیش روی خود میدید اما بعد از آنکه این بازیکن اعلام کرد برای باشگاهی به جر بارسلونا بازی نخواهد کرد من سیتی کنار کشید و اکنون بارسلونا اصلی ترین مشتری این بازیکن محسوب می شود.

ایول عجب خبری!!!!!!!
فابرگاس به نظرم اگه میخواد نیمکت نشین بشه نیاد بهتره ولی به نظرم این همه خرج دارن میکنن نمیذارنش رو نیمکت احتمالا با تغییر پست جای بوسکتس رو بگیره!!!!
الکسیس هم بازیشو ندیدم ولی خیلی تعریفشو شنیدم ولی به نظرم این دیگه نیمکت نشین میشه!!!!

راستی نوید جان مالدینی ایران اومده بود؟!
کی؟!
جانبازه کیه؟!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ایول عجب خبری!!!!!!!
فابرگاس به نظرم اگه میخواد نیمکت نشین بشه نیاد بهتره ولی به نظرم این همه خرج دارن میکنن نمیذارنش رو نیمکت احتمالا با تغییر پست جای بوسکتس رو بگیره!!!!
الکسیس هم بازیشو ندیدم ولی خیلی تعریفشو شنیدم ولی به نظرم این دیگه نیمکت نشین میشه!!!!

راستی نوید جان مالدینی ایران اومده بود؟!
کی؟!
جانبازه کیه؟!

به نظر منم فابرگاس نباید انتظار بازی همیشه رو داشته باشه
الکسیس واقعا معرکه الکسیس با دیناتاله کل اودینزه رو راه میبردن
نه فاصله میلان تا رم 600 کیلومتره
یک خاطره بوده فکر کنم قبل بازیه یووه میلان سال 2005-2006 فکر کنم بود

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر منم فابرگاس نباید انتظار بازی همیشه رو داشته باشه
الکسیس واقعا معرکه الکسیس با دیناتاله کل اودینزه رو راه میبردن
نه فاصله میلان تا رم 600 کیلومتره
یک خاطره بوده فکر کنم قبل بازیه یووه میلان سال 2005-2006 فکر کنم بود
خیالم راحت شد تو که خوراکت فوتبال ایتالیاس و تاییدش میکنی دیگه تمومه!
اوه فاصله ی میلان تا رم چقدر زیاده!
با این حال دمش گرم!

واقعا اگه تو فوتبال ایتالیا قرار باشه از تیمی خوشم بیاد اون میلانه!
بی شوخی!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خیالم راحت شد تو که خوراکت فوتبال ایتالیاس و تاییدش میکنی دیگه تمومه!
اوه فاصله ی میلان تا رم چقدر زیاده!
با این حال دمش گرم!

واقعا اگه تو فوتبال ایتالیا قرار باشه از تیمی خوشم بیاد اون میلانه!
بی شوخی!

کارت درسته عزیز:rolleyes:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پدرو تا 2016 در بارسا خواهد ماند​

2011-05-28_PARTIDO_16.JPG

باشگاه بارسلونا اعلام کرد براساس توافقی که بین طرفین صورت گرفته پدرو رودریگز قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کرده و بدین ترتیب تا سی ام ژوئن 2016 در بارسا باقی خواهد ماند و نکته قابل توجه اینکه مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او از 90 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش خواهد یافت.

وی ساعت 11:30 روز پنجشنبه (فردا) قرارداد جدیدش را امضا خواهد کرد. پس از آن هم مراسم عکس انداختن در بیرون از دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.

45 گل در دو فصل

پدرو رودریگز در تابستان 2004 به باشگاه پیوست و چهار فصل در خدمت تیم جوانان آ و تیم ب بارسا بود تا اینکه در فصل 2009/10 به تیم اصلی پیوست و در اولین فصل حضورش در 52 بازی برای تیمش به میدان رفت. پدرو در آن فصل در تمامی رقابتها رویهمرفته 23 گل برای بارسا به ثمر رساند. وی در فصل 2010/11 نیز در ادامه روند گلزنی خود 22 بار موفق شد دروازه حریفان را باز کند.

فرانک رایکارد برای اولین بار درفصل 2007/08 از او بازی گرفت و در فصل 2008/09 نیز پدرو مدتی در اختیار گواردیولا و مدتی نیز در اختیار لوئیز انریکه بود. پدرو از زمانی که به تیم اصلی منتقل شد همیشه خودش را به عنوان یک مهاجم سرنوشت ساز در تیم بارسلونا مطرح کرد. وی قابلیت بازی در هر دو جناح راست و چپ را دارد و یکی از ارکان اصلی بازیهای هجومی و پرفشار بارسا می باشد.

سه سال با پیکه​

QM3D4728.jpg

این یک شنبه پیکه به سومین سال حضور خود در باشگاه پس از بازگشت دوباره اش از منچستر یونایتد رسید! در این مدت زمان، پیکه پیشرفت چشمگیری داشته تا جایی که خود را به یکی از اصلیترین مهره های تیم گواردیولا مبدل کرده است.

مدافع کاتالونیایی در بازگشت خود به بارسا در تاریخ سوم جولای سال 2008، گفت: «من برای کسب عنوان به بارسا میایم» و دقیقا به خواسته اش - فتح جامهای سه گانه در اولین فصل حضورش - رسیده است و موفقیتهای بسیاری که در دو فصل بعدی نیز داشته، گواه این ماجرا هستند.

روز به روز مهمتر برای تیم

وی پس از ترک باشگاه در سن 17 سالگی به مقصد منچستر، در 21 سالگی به بارسا برگشت و در اولین فصل حضورش 45 بازی برای بارسا - 25 بازی در لالیگا، 14 بازی در لیگ قهرمانان اروپا و 6 بازی در جام حذفی اسپانیا - انجام داد. وی جمعا 4112 دقیقه در میدان حضور داشت و دوگل نیز در این مدت به ثمر رساند که یکی از آنها در بازی تاریخی 6-2 در برنابئو بود.

او در فصل بعد حتی نقش بزرگتری برای تیمش ایفا کرد. در حالی که 49 بار در 6 رقابتی که بارسا در آنها حضور داشت (شامل: لالیگا - جام حذفی اسپانیا-لیگ قهرمانان اروپا - سوپرکاپ اسپانیا و اروپا و جام باشگاه های جهان) به میدان رفت. وی همچنین 4 گل در این مدت به ثمر رساند که همه آنها از روی نقطه کرنر بود.

کلید موفقیت 2011

فصل گذشته شاهد شکسته شدن تمامی رکوردهای پیکه بودیم: بازی در 51 دیدار، حضور به مدت 4549 دقیقه. همچنین بعد از تلاشهایش در جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی وی بار دیگر مقامهای قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اسپانیا را کسب کرد.

او تا به حال 145 بازی برای تیم بارسا انجام داده است و تنها در 24 سالگی به یکی از ستونهای اصلی تیم پپ گواردیولا در قلب خط دفاعی تبدیل شده است. او یک مدافع پرقدرت و در توپگیری بسیار سریع است، وی همچنین به خوبی قادر به راه اندازی حملات است.

11 عنوان

از بازگشت ستاره کاتالونیایی در سال 2008 تا به حال، وی توانسته 11 عنوان را به ارمغان آورد. 3 قهرمانی لیگ، 2 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، 2 قهرمانی سوپرکاپ اسپانیا، 1 قهرمانی جام حذفی اسپانیا، 1 قهرمانی سوپر کاپ اروپا و 1 قهرمانی جام باشگاههای جهان یک لیست خیره کننده! اما او به اضافه کردن عنوانهای بیشتر در سال آینده مصمم است.

مالاگا-بارسا؛ بازی اول فصل جدید

MALAGA-FCB_x14x.JPG

بارسلونا فصل 2011/12 را با بازی دور از خانه در برابر مالاگا، همان جایی که فصل پیش را به پایان رساند، آعاز خواهد کرد. اولین الکلاسیکو در دهم دسامبر سال 2011 در برنابئو خواهد بود و بازی برگشت در بیست ویکم آوریل سال 2012 در نیوکمپ برگزار خواهد شد.

فصل جدید لالیگا در بیست و یکم آگوست، با سفر بارسلونا به لا روسالدا شروع می شود. بازی آخر فصل پیش مابین بارسا و مالاگا بی اهمیت بود، اما از بازی افتتاحیه لیگ آینده این انتظار می رود که با رویارویی تیم قهرمان و تیمی که بازیکنان خوبی من جمله ون نیستر روی، تولالان، خواکین و متایسن را جذب کرده، بازی خوب و جذابی را مشاهده کنیم.

اولین الکلاسیکو قبل از جام باشگاههای جهان

اولین الکلاسیکو فصل آینده در تاریخ دهم یا یازدهم دسامبر، برای اولین بار پس از 5 سال در برنابئو برگزار خواهد شد؛ این بازی دقیقا چند روز قبل از پرواز قهرمان اروپا به ژاپن، برای شرکت در جام باشگاههای جهان در چهاردهم یا پانزدهم دسامبر خواهد بود؛ بارسا پس از شرکت کردن در این رقابتها، در بیست و یکم یا بیست و دوم آوریل به مادرید باز خواهد گشت.

دربی دیر هنگام

مردم محلی بارسلونا باید برای دیدن بازی دربی بین بارسلونا و اسپانیول، مدت زیادی انتظار بکشند؛ اولین دربی در کورنلا، زودتر از تاریخ هشتم ژانویه سال 2012 نخواهد بود؛ بارسلونا در پنجم یا ششم می در بازی برگشت دربی، در یک بازی مانده به آخرین بازی فصل در برابر رقیب هم شهری خود قرار خواهد گرفت.

بتیس پایان دهنده بازیهای بارسا

بارسا فصل 2011/12 را با بازی در برابر تیم تازه صعود کرده بتیس، به پایان خواهد رساند؛ آخرین سفر بارسلونا به ویلامارین به بازی یک چهارم نهایی جام حذفی سال پیش باز می گردد؛ تیم آندلوسی بازی را با نتیجه 3-1 به سود خود به پایان رساند، اما کاتالانی ها با کسب نتیجه 5-0 در دور رفت از صعود خود به دور بعد اطمینان داشتند. رویارویی بارسا با تیم سفید و سبز در بازیهای لیگ، به بازی فصل 2008/09 باز می گردد که نتیجه این بازی 2-2 شده بود.

برنامه فشرده

لیگ داخلی اسپانیا درفصل بعد به دلیل وجود بازیهای لیگ قهرمانان فصل آینده، نسبت به لیگ داخلی فصل اخیر فشرده تر خواهد بود و در بیست و یکم آگوست آغاز می شود و در سیزدهم می به پایان خواهد رسید. در برنامه بازیهای بارسا، چهار بازی میانه هفته وجود دارد: 1- بیست و یکم سپتامبر در مستایا در برابر والنسیا 2- بازی دور از خانه در برابر گرانادا در بیست و ششم اکتبر در لوس کارمنس 3- بازی خانگی در برابر گرانادا در بیست و یکم مارس در نیوکمپ 4- یازدهم آوریل در نیوکمپ در برابر ختافه

بازیهای هفته اول لالیگا

اوساسونا – والنسیا
رئال سوسیداد – اتلتیکو مادرید
اسپانیول – گرانادا
رئال مادرید – بیلبائو
بتیس – سویا
ویارئال – اسپورتینگ
مالاگا – بارسلونا
ریسینگ – ختافه
لوانته – زاراگوزا
رایو والکانو – مایورکا

برنامه ی بازیهای فصل جدید

==============================

یه خبر خیلی خیلی مهم ورود بیلسا به لا لیگا هست :rolleyes:
مربی صاحب سبک و سابق تیم شیلی که در سال 98 مربی اسپانیول بود و در فصل جدید مربی آتلتيك بيلبائو خواهد بود.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا راستی قضیه این الکس سانچز (مهاجم اودینزه) چی شد؟ کسی گرفتش بالاخره؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آخ آخ اگه این گرت بیل رو بگیریم کل سمت چپمون بیمه میشه .... حتی از راستمون و دنی آلوز هم قویتر میشیم :)

آقا راستی قضیه این الکس سانچز (مهاجم اودینزه) چی شد؟ کسی گرفتش بالاخره؟
به پیوستن به من یو اظهار علاقه کرده بود :hmm:
ضمنا چلسی هم مثل اینکه میخوادش
اون جلو مشکلی نداریم . هافبک میخوایم و تقویت سمت چپ ...

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آخ آخ اگه این گرت بیل رو بگیریم کل سمت چپمون بیمه میشه .... حتی از راستمون و دنی آلوز هم قویتر میشیم :)
ای ول بیل عالیه. آره وجدانا چند هفته آبیدال نبود اعصاب و روان نموند برامون! این بیاد دیگه خیالمون راحته.
به پیوستن به من یو اظهار علاقه کرده بود :hmm:
ضمنا چلسی هم مثل اینکه میخوادش
اون جلو مشکلی نداریم . هافبک میخوایم و تقویت سمت چپ ...
.
ذخیره خوبی برای سلطان میشد. لیاقت ندارن که مردم! بره همون من یو جونش بازی کنه
chojinfc.gif

ZEMATIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من خیلی دلم به ساچز روشنه ولی سسک شاید این ونگر ____ نده
اگه بیل بیاد که غوغا میشه
این جفرن و بویان و مکسول و میلیتو بفروشیم خیلی پول دستمون میاد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من خیلی دلم به ساچز روشنه ولی سسک شاید این ونگر ____ نده
اگه بیل بیاد که غوغا میشه
این جفرن و بویان و مکسول و میلیتو بفروشیم خیلی پول دستمون میاد

:blink::blink::eek:
واقعا خدا رو شکر که مدیر باشگاه نیستی :D

.

ZEMATIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:blink::blink::eek:
واقعا خدا رو شکر که مدیر باشگاه نیستی :D

.

چرا؟ با وجود سانچز پدرو ویا مسی بازی بهش میرسه؟
مکسول چه چیکار کرد امسال
میلیتو چی؟
جفرن .....؟؟؟؟؟؟
لاماسیا همه محصولاتشو که نمیتونه بیاره تو تیم اصلی باد اینا فروخته شن تا پول برای فابرگاس و سانچز و یه مدافع توپ بدست بیاد
بویان هم که انگار داره میبنده با رم
با رفتن مکسول میلیتو جا برای کسایی مثل فونتاس باز میشه

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بروبچ گرت بیل میخواد بیاد بارسا؟!
اگه بیاد چی میشه....
تا الان هیچ بازیکنی رو نخریدیم!!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بروبچ گرت بیل میخواد بیاد بارسا؟!
اگه بیاد چی میشه....
تا الان هیچ بازیکنی رو نخریدیم!!!!

فکر نکنم با خرید الکسیس سانچس برن دنبال گرت بیل چون پول نقل انتقالات تموم شد

الکسیس، اولین خرید تابستانی بارسلونا

سران باشگاه های بارسلونا و اودینزه در حال نهایی کردن روند مذاکرات برای انتقال الکسیس سانچس به بارسا هستند و انتظار می رود که رقم این انتقال 45 میلیون یورو بوده. خبر رسمی در این رابطه تا ساعاتی دیگر اعلام می شود.

این در حالی است که ارقام متغیری درقرارداد الکسیس اعلام شده.اگر هیچ چیزی تغییر نکند این پرونده با مبلغ 45 میلیون یورو بسته خواهد شد.

این مهاجم شیلیایی درحال حاضر همراه با تیم ملی شیلی در رقابتهای کوپا آمه ریکا حضور دارد و در همین حال به عنوان اولین خرید تابستانی بارسا در فصل 2-2011 معارفه خواهد شد.

با نهایی شدن خبر انتقال الکسیس سانچس به بارسا باید درانتظار خبر انتقال بویان کرکیچ به رم باشیم .انتظار می رود این انتقال با قراردادی 10 میلیون یورویی تا ساعاتی دیگر نهایی شود.

منبع:گل

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نکنم با خرید الکسیس سانچس برن دنبال گرت بیل چون پول نقل انتقالات تموم شد

الکسیس، اولین خرید تابستانی بارسلونا

سران باشگاه های بارسلونا و اودینزه در حال نهایی کردن روند مذاکرات برای انتقال الکسیس سانچس به بارسا هستند و انتظار می رود که رقم این انتقال 45 میلیون یورو بوده. خبر رسمی در این رابطه تا ساعاتی دیگر اعلام می شود.

این در حالی است که ارقام متغیری درقرارداد الکسیس اعلام شده.اگر هیچ چیزی تغییر نکند این پرونده با مبلغ 45 میلیون یورو بسته خواهد شد.

این مهاجم شیلیایی درحال حاضر همراه با تیم ملی شیلی در رقابتهای کوپا آمه ریکا حضور دارد و در همین حال به عنوان اولین خرید تابستانی بارسا در فصل 2-2011 معارفه خواهد شد.

با نهایی شدن خبر انتقال الکسیس سانچس به بارسا باید درانتظار خبر انتقال بویان کرکیچ به رم باشیم .انتظار می رود این انتقال با قراردادی 10 میلیون یورویی تا ساعاتی دیگر نهایی شود.

منبع:گل

خاک تو سر راسل برای همچین بازیکنی 45 تا میده حاضر نبود برای فابرگاس 40 تا بده!!!!
از اومدن الکسیس خوشحالم ولی برای این رقم خیلی کوچیکه باید دید قراردادش چند ساله بوده!!!!
در کل ممنون نوید جان......

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خاک تو سر راسل برای همچین بازیکنی 45 تا میده حاضر نبود برای فابرگاس 40 تا بده!!!!
از اومدن الکسیس خوشحالم ولی برای این رقم خیلی کوچیکه باید دید قراردادش چند ساله بوده!!!!
در کل ممنون نوید جان......
موافقم ،البته توی اینکه راسل ادم خاک بر سری هست که شکی نیست:دی ولی
یه سری باشگاه ها هستن که هیچ چیز غیر از پول ندارن (من سیتی) و همین باعث
میشه قیمت بازیکنا بره بالا شما تصور کن من سیتی 50 تا پیشنهاد بده بعد بارسا بیاد
30 تا پیشنهاد بده خوب مشخصه باشگاه کوچیکی مثل اودینزه سعی میکنه بازیکن رو
به منچستر بده،‌ حالا جدای از پولش بازیکن خیلی عالی ای هست و لی چیزی که مهمتره
اینه که بتونه توی سیستم بارسا جا بیوفته(زلاتان، هلب ، ....) همشون ستاره بودن ولی
توی بارسا جواب ندادن
در مورد فابرگاس هم راسل میخواد بزخرش کنه وگرنه فابرگاس بیش از 40 تا میرزه ولی چون
خود فابرگاس علاقه ی زیادی داره که برگرده ، راسل میخواد تا جایی که ممکنه تو سر مال بزنه :دی
چیزی که مشخصه اینه که فابرگاس برمیگرده امسال نشد سال دیگه و لی امیدوارم زود تر برگرده
چون ژاوی دیگه 31 سالشه باید کم کم جانشین لایقی براش پیدا کنیم و چه کسی بهتر از فابی!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
ژاوی دیگه 31سالشه باید کم کم جانشین لایقی براش پیدا کنیم و چه کسی بهتر از فابی!

نگوووووو :eek: ژاوی خدای بازیکنه :happy: دلت میاد؟! باید تا 40 سال برا بارسا بازی کنه :D

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
چه خبر بروبچ از نقل و انتقالات

بالا