• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
4 ماه پیش dating بودن

اینم عکس بوسه مراسم ازدواج
shakira-pique-kiss.jpg

گویا پس از اتمام لالیگا میخاستن برن سر خونه زندگیشون و با توجه به اتمام لالیگا الان سر خونه زندگیشونن
که اینطور! پس جناب پیکه فصل بعد با انرژی مضاعف در میادین حاضر میشه! :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتما کلاس شادی پس از گل میره پیش شکیرا

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
سیلی یک ناشناس به صورت مسی و بازداشت از سوی پلیس

به نقل از شبکه تلویزیونی ال. تی. ۳، یک مرد ناشناس که صورت خود را با پارچه پوشانده بود، یک روز گذشته به لیونل مسی، در رستورانی در شهر رزاریو حمله کرد و با دست خود به صورت وی سیلی زد.
مطابق این گزارش ستاره تیم ملی آرژانتین که سال گذشته عنوان بهترین بازیکن سال را کسب کرد، هفته گذشته با انجام بازی نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد وکسب موفقیت در این رقابت ها ، به کار خود در فصل ۲۰۱۱- ۲۰۱۰ خاتمه داد.
او همراه با ۲دوست خود و بدون محافظ در رستورانی مشغول صرف شام بود که با این اتفاق روبه‌رو شد. این گزارش می افزاید فرد خاطی که هنوز هویتش فاش نشده، توسط پلیس دستگیر شد. مسی نیز در این حادثه با آسیب جدی به وی وارد نشد،‌اما ستاره آرژانتینی بعد از این اتفاق رستوران را خیلی سریع ترک کرد.

منبع :

http://3.afc90.net/

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اينيستا: بازيكنان بارسلونا منتظر تمديد قرارداد گوارديولا هستند

00005262.jpg

بازيکن بازي‌ساز بارسلونا بر اهميت تمديد قرارداد گوادريولا با مبلغ مورد علاقه وي تاکيد کرد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، آندرس اينيستا از انتشار و قوت گرفتن خبر مذاکره جوزپه گوارديولا با برخي باشگاه‌هاي عربي به شدت دلخور و ناراحت است.
وي در اين خصوص گفت: همه منتظر تمديد قرارداد گوارديولا هستيم و اين اصلا وجهه خوبي ندارد که مربي بسيار موفق بارسلونا به صورت پنهاني مورد حمله رسانه‌ها قرار گيرد. وکيل گوارديولا با برخي باشگاه‌هاي عربي مذاکره داشته و اين ربطي به خود مربي ندارد، همه بازيکنان بي صبرانه منتظر روشن شدن تکليف قرارداد گوارديولا هستند.
اينيستا ادامه داد: کساني براي نابودي ما خيز برداشته‌اند، اين ادعا به راحتي قابل اثبات نيست اما من و برخي بازيکنان به دنبال اين هستيم که کميته‌اي حرفه‌اي در باشگاه بارسلونا تشکيل شود و ماجراي نفوذ چند کارمند معمولي در کامپيوترهاي باشگاه را روشن کند.
چندي پيش چند کارمند ساده باشگاه بارسلونا با نفوذ در کامپيوترهاي اين باشگاه اطالاعات مفيد و البته محرمانه‌اي در معرض چند حامي مالي بزرگ و سهامدار کلان در اسپانيا قرار دادند.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
داويد ويا از بارسا مي‌رود

الزام براي خريد روسي، فابرگاس و سانچس بارسلونا را در فروش داويد ويا و کرکيچ مصمم کرده است.

به نقل از رويترز، باشگاه بارسلونا که با رفتن لوئيس انريکه به رم برخي ستارگان جوان خود در تيم دوم را از دست رفته مي‌بيند، براي فروش کرکيچ به تيمي بزرگ در انگليس يا ايتاليا اقدام کرده و داويد ويا مهاجم ارزشمند خود را نيز در فهرست فروش قرار داده است.

اين بازيکن در دو سال گذشته بازي‌هاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ اما در سايه درخشش بازيکناني چون پدرو، مسي، آلوس و بوسکتس تا حدودي از روزهاي اوج خود فاصله گرفت تا جايي که هواداران بارسلونا در هفته‌هاي پاياني شعار " ياد گلهاي ويا به خير " را سر مي‌دادند.

خريد سسک فابرگاس از ديد خبرنگاران اسپانيايي بسيار محتمل است و بارسلونا براي تامين منابع مالي راهي جز فروش برخي بازيکنان کليدي خود ندارد.

------------------------------

این کارا چیه اخه اینا میکنن؟؟؟؟ این قضیه اتو و داره میشه که دادن رفت زالاتان رو گرفتن که مفت نمی ارزید تو بارسا...

حالام میخوان ویارو بدن فابرگاس رو بگیرن...به نظر من که اشتباه بزرگی میکنن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

الزام براي خريد روسي، فابرگاس و سانچس بارسلونا را در فروش داويد ويا و کرکيچ مصمم کرده است.

به نقل از رويترز، باشگاه بارسلونا که با رفتن لوئيس انريکه به رم برخي ستارگان جوان خود در تيم دوم را از دست رفته مي‌بيند، براي فروش کرکيچ به تيمي بزرگ در انگليس يا ايتاليا اقدام کرده و داويد ويا مهاجم ارزشمند خود را نيز در فهرست فروش قرار داده است.

اين بازيکن در دو سال گذشته بازي‌هاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ اما در سايه درخشش بازيکناني چون پدرو، مسي، آلوس و بوسکتس تا حدودي از روزهاي اوج خود فاصله گرفت تا جايي که هواداران بارسلونا در هفته‌هاي پاياني شعار " ياد گلهاي ويا به خير " را سر مي‌دادند.

خريد سسک فابرگاس از ديد خبرنگاران اسپانيايي بسيار محتمل است و بارسلونا براي تامين منابع مالي راهي جز فروش برخي بازيکنان کليدي خود ندارد.

این کارا چیه اخه اینا میکنن؟؟؟؟ این قضیه اتو و داره میشه که دادن رفت زالاتان رو گرفتن که مفت نمی ارزید تو بارسا...

نهههههههه :( حیفه داوید. دوسش داریم :(

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

خیلی واقعا خنده داره که بخوان ویا رو بفروشن !!
این خبر خیلی مسخرس..

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
از اون اولشم از اين روسل بدم میامد....اون از جريان تبليغات روی پيراهن اينم از ويا...

واقعاً هم خنده داره.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722

این خبر فروش ویا کذب.چون ویا نه حاشیه داره نه مشکلی.
رفتن اتوو هم کاملا در اون زمان موجه بود.یه بازیکن که تحمل نیمکت نشینی و تعویض رو نداره باید بره.دو سال پیش اتوو هم شرایط مسی امسال رو برای بدست آوردن آقای گلی داشت ولی اون با خودخواهی بازی میکرد اما مسی حتی چند بازی آخر رو بخاطر فینال لیگ قهرمانان رو بازی نکرد.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این خبر فروش ویا کذب.چون ویا نه حاشیه داره نه مشکلی.
رفتن اتوو هم کاملا در اون زمان موجه بود.یه بازیکن که تحمل نیمکت نشینی و تعویض رو نداره باید بره.دو سال پیش اتوو هم شرایط مسی امسال رو برای بدست آوردن آقای گلی داشت ولی اون با خودخواهی بازی میکرد اما مسی حتی چند بازی آخر رو بخاطر فینال لیگ قهرمانان رو بازی نکرد.

من نمیگم چرا اون رفت ، میگم چرا رفت یه بازیکنی مثل زلاتان رو که اصلا سبک بازیش به بارسا نمیخوررو اوردن...

الان ویا فوقوالعادست ..اصلا نباید در قبال خرید فابرگاس اینو از دست بدند.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من نمیگم چرا اون رفت ، میگم چرا رفت یه بازیکنی مثل زلاتان رو که اصلا سبک بازیش به بارسا نمیخوررو اوردن...

الان ویا فوقوالعادست ..اصلا نباید در قبال خرید فابرگاس اینو از دست بدند.

زلاتان یکی از بهترین بازیکنان فوتبال دنیاست
زلاتان اومد که تیم وقتی مثل بازی با چلسی به یه مشکل تاکتیکی خورد بتونیم رو سنتر هم حساب باز کنیم بتونیم روی شوت هم حساب باز کنیم که البته زلاتان نتونست خودش رو با بارسا وفق بده هرچند که عملکرد آماری بهتر از ویا داشتش .
بنظر من باید فابرگاس رو به هر قیمتی خرید تا به هیچ تیم دیگه نره.این بازیکن دو سال تو بارسا باشه خیلی راحت جای ژاوی رو پر میکنه و در کنار اینیستا و بوسکتس حالا حال اها میانه بارسا رو بیمه خواهد کرد

ولی این خبر فروش ویا کذب محض.هرچند من روسی رو هم دوست دارم بیاد بارسا هم جوون هم عالی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
نمیدونم منبع خبر کجاست و لی مطمئنم درست نیست،به نظرم امکان نداره ویا از بارسا بره ، درسته این فصل زیاد گل نزد ولی
ویژگیه بارز ویا حرکت بدون توپ و جاگیریه عالیشه ،ویا توی بارسا همیشه در خدمت تیم بوده ( بازی های تیم ملی اسپانیا رو
که ببینین متوجه میشین توی اسپانیا کمتر به کسی پاس میده و همش تو فکر کل کل با تورسه البته جدیدا بهتر شده)
در مورد اتوو هم همونطور که دوستان گفتن به خاطر اخلاقش بیشتر ردش کردن، چهرش بعد از تعویض همیشه ناراحت و عصبی بود
و گواردیولا نشون داده با همچین بازیکنی کمتر کنار میاد و گر نه از لحاظ فنی واقعا رو دست نداشت

از اومدن فابرگاس استقبال میکنم(یه جورایی اومدنش محتمله امسال) ولی در مورد ترکیب تیم مطمئن نیستم، یعنی از بین بوسکتس،
ژاوی ، اینیستا ،‌پدرو و ویا یکی باید بشانه بالا؟!؟! ، 3 تای اولی که محاله برن رو نیمکت و از بین پدرو و ویا یکی میره بالا و دو مهاجمه میشیم؟!
یااینکه فابرگاس نیمکت نشین میشه و گواردیولا از سیستم چرخشی استفاده میکنه؟
نظر شما چیه؟ باید ببینیم چی میشه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
زلاتان یکی از بهترین بازیکنان فوتبال دنیاست
زلاتان اومد که تیم وقتی مثل بازی با چلسی به یه مشکل تاکتیکی خورد بتونیم رو سنتر هم حساب باز کنیم بتونیم روی شوت هم حساب باز کنیم که البته زلاتان نتونست خودش رو با بارسا وفق بده هرچند که عملکرد آماری بهتر از ویا داشتش .
بنظر من باید فابرگاس رو به هر قیمتی خرید تا به هیچ تیم دیگه نره.این بازیکن دو سال تو بارسا باشه خیلی راحت جای ژاوی رو پر میکنه و در کنار اینیستا و بوسکتس حالا حال اها میانه بارسا رو بیمه خواهد کرد

ولی این خبر فروش ویا کذب محض.هرچند من روسی رو هم دوست دارم بیاد بارسا هم جوون هم عالی

دوست عزيز يه بازيکن هرچقدر بزرگ بايد به سبک بازی اون تيم بخوره...در بزرگ بودن زلاتان شکی نيست ولی اصلاً سبکش به بازی بارسلونا نمیخوره..

به نظر من که قبلاً هم گفتم بزرگترين علت اين که بارسلونا از اینتر میلان باخت يکيش همين زلاتان بود که عملاً بارسلونا داشت 10 نفره بازی میکرد..

----

ويا شايد خيلی گل نزد برای بارسلونا ولی سبک بازيش کاملاً با بارسلونا سازگار هست.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
از اومدن فابرگاس استقبال میکنم(یه جورایی اومدنش محتمله امسال) ولی در مورد ترکیب تیم مطمئن نیستم، یعنی از بین بوسکتس،
ژاوی ، اینیستا ،‌پدرو و ویا یکی باید بشانه بالا؟!؟! ، 3 تای اولی که محاله برن رو نیمکت و از بین پدرو و ویا یکی میره بالا و دو مهاجمه میشیم؟!
یااینکه فابرگاس نیمکت نشین میشه و گواردیولا از سیستم چرخشی استفاده میکنه؟
نظر شما چیه؟ باید ببینیم چی میشه

به نظر من فابرگاس رو نیمکت میشینه بطور معمول.همینطور که تو اسپانیا نیمکت نشینه
ولی خو مسلما در صورت نیاز به حفظ توپ یا حمله میتونه یه خط هافبک فوق العاده بسازه بهمراه ژاوی اینیستا بوسکتس.
فکرشو کنید رئال عقبه بعد بعد این 4 تا هابک + مسی بخواهند حقظ توپ کنند :دی

دوست عزيز يه بازيکن هرچقدر بزرگ بايد به سبک بازی اون تيم بخوره...در بزرگ بودن زلاتان شکی نيست ولی اصلاً سبکش به بازی بارسلونا نمیخوره..

به نظر من که قبلاً هم گفتم بزرگترين علت اين که بارسلونا از اینتر میلان باخت يکيش همين زلاتان بود که عملاً بارسلونا داشت 10 نفره بازی میکرد..

منم میگم به سبک بارسا نخورد که ردش کردند رفت دیگه.کم گل 3 امتیازیم واسمون نزده بود تو اون فصل

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه بروبچ!!!!!!
این امتحانا هم تموم شد زین پس دربست در اختیار شما خواهم بود!!!
ویا که اصلا نباید بره چون سبک بازیش کاملا به بارسا میخوره و من معتقدم که فصل بعد باید سنتر بازی کنه چون اونجا بیشتر گل میزنه!!!!!
فابرگاس هم اگه بیاد جای بوسکتس خوبه ولی اگه میخواد بیاد و نیمکت نشین بشه بهتره که نیاد!!!!

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
فابرگاس هم اگه بیاد جای بوسکتس خوبه ولی اگه میخواد بیاد و نیمکت نشین بشه بهتره که نیاد!!!!

این چه حرفیه آخه؟!!
اصلا سبک بازی این دو برادر:D به هم میخوره؟؟
بوسکتس الان عالی داره ارتباط بین دفاع و میانه رو برقرار میکنه
همینطوری پیشرفت کنه میتونه بهترین تو پست خودش باشه.

فابرگاس آینده ی بارساست. باید بخریمش.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
این چه حرفیه آخه؟!!
اصلا سبک بازی این دو برادر:D به هم میخوره؟؟
بوسکتس الان عالی داره ارتباط بین دفاع و میانه رو برقرار میکنه
همینطوری پیشرفت کنه میتونه بهترین تو پست خودش باشه.

فابرگاس آینده ی بارساست. باید بخریمش.

یله چرا نمیشه یکم میکشه جلوتر......
من تنها کاری که از بوسکتس تا حالا دیدم اینه که توپ رو از دفاع میگیره میده ژاوی و اینیستا!!!
فقط همین.....

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستانی که هی میگن همش چرته پرته بخونند..

چند وقت پيش خبری امد که بارسلونا ويا را تو ليست فروش خودش قرار داده اما اينجا بعضی ها باور نمیکردن

و حالا بخونيد اين خبر رو...

---------------

ويا: در بارسلونا مي‌مانم

مهاجم والنسيايي بارسلونا گفت: در بارسا مي‌مانم و به چلسي و منچستر‌سيني نمي‌روم.

داويد ويا که نامش در فهرست فروش بارسلونا رويت مي‌شود، در اظهاراتي تند و در حالي که به اقدام باشگاه نيز واکنش نشان مي‌داد، گفت: من نه به چلسي مي‌روم و نه به من‌سيتي. بارسلونا خانه من است و دوست دارم در همين خانه به فوتبال حرفه‌اي خود ادامه دهم. شايعات عجيبي درباره انتقالم در رسانه‌ها منتشر شده که حتي روي رفتار مقامات بارسلونا نيز تاثير داشته و اين اصلا درست نيست.

ويا در خصوص فهرست فروش باشگاه گفت: من خود اين را نديده‌ام و اگر نام من در فهرست فروش است ب

بالا