که اینطور! پس جناب پیکه فصل بعد با انرژی مضاعف در میادین حاضر میشه!4 ماه پیش dating بودن
اینم عکس بوسه مراسم ازدواج
![]()
گویا پس از اتمام لالیگا میخاستن برن سر خونه زندگیشون و با توجه به اتمام لالیگا الان سر خونه زندگیشونن
که اینطور! پس جناب پیکه فصل بعد با انرژی مضاعف در میادین حاضر میشه!4 ماه پیش dating بودن
اینم عکس بوسه مراسم ازدواج
![]()
گویا پس از اتمام لالیگا میخاستن برن سر خونه زندگیشون و با توجه به اتمام لالیگا الان سر خونه زندگیشونن
احتما کلاس شادی پس از گل میره پیش شکیرا
)
زوج باحالین...
نههههههههداويد ويا از بارسا ميرود
الزام براي خريد روسي، فابرگاس و سانچس بارسلونا را در فروش داويد ويا و کرکيچ مصمم کرده است.
به نقل از رويترز، باشگاه بارسلونا که با رفتن لوئيس انريکه به رم برخي ستارگان جوان خود در تيم دوم را از دست رفته ميبيند، براي فروش کرکيچ به تيمي بزرگ در انگليس يا ايتاليا اقدام کرده و داويد ويا مهاجم ارزشمند خود را نيز در فهرست فروش قرار داده است.
اين بازيکن در دو سال گذشته بازيهاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ اما در سايه درخشش بازيکناني چون پدرو، مسي، آلوس و بوسکتس تا حدودي از روزهاي اوج خود فاصله گرفت تا جايي که هواداران بارسلونا در هفتههاي پاياني شعار " ياد گلهاي ويا به خير " را سر ميدادند.
خريد سسک فابرگاس از ديد خبرنگاران اسپانيايي بسيار محتمل است و بارسلونا براي تامين منابع مالي راهي جز فروش برخي بازيکنان کليدي خود ندارد.
------------------------------
این کارا چیه اخه اینا میکنن؟؟؟؟ این قضیه اتو و داره میشه که دادن رفت زالاتان رو گرفتن که مفت نمی ارزید تو بارسا...
حالام میخوان ویارو بدن فابرگاس رو بگیرن...به نظر من که اشتباه بزرگی میکنن.
خیلی واقعا خنده داره که بخوان ویا رو بفروشن !!داويد ويا از بارسا ميرود
الزام براي خريد روسي، فابرگاس و سانچس بارسلونا را در فروش داويد ويا و کرکيچ مصمم کرده است.
به نقل از رويترز، باشگاه بارسلونا که با رفتن لوئيس انريکه به رم برخي ستارگان جوان خود در تيم دوم را از دست رفته ميبيند، براي فروش کرکيچ به تيمي بزرگ در انگليس يا ايتاليا اقدام کرده و داويد ويا مهاجم ارزشمند خود را نيز در فهرست فروش قرار داده است.
اين بازيکن در دو سال گذشته بازيهاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ اما در سايه درخشش بازيکناني چون پدرو، مسي، آلوس و بوسکتس تا حدودي از روزهاي اوج خود فاصله گرفت تا جايي که هواداران بارسلونا در هفتههاي پاياني شعار " ياد گلهاي ويا به خير " را سر ميدادند.
خريد سسک فابرگاس از ديد خبرنگاران اسپانيايي بسيار محتمل است و بارسلونا براي تامين منابع مالي راهي جز فروش برخي بازيکنان کليدي خود ندارد.
------------------------------
این کارا چیه اخه اینا میکنن؟؟؟؟ این قضیه اتو و داره میشه که دادن رفت زالاتان رو گرفتن که مفت نمی ارزید تو بارسا...
این خبر فروش ویا کذب.چون ویا نه حاشیه داره نه مشکلی.
رفتن اتوو هم کاملا در اون زمان موجه بود.یه بازیکن که تحمل نیمکت نشینی و تعویض رو نداره باید بره.دو سال پیش اتوو هم شرایط مسی امسال رو برای بدست آوردن آقای گلی داشت ولی اون با خودخواهی بازی میکرد اما مسی حتی چند بازی آخر رو بخاطر فینال لیگ قهرمانان رو بازی نکرد.
من نمیگم چرا اون رفت ، میگم چرا رفت یه بازیکنی مثل زلاتان رو که اصلا سبک بازیش به بارسا نمیخوررو اوردن...
الان ویا فوقوالعادست ..اصلا نباید در قبال خرید فابرگاس اینو از دست بدند.
زلاتان یکی از بهترین بازیکنان فوتبال دنیاست
زلاتان اومد که تیم وقتی مثل بازی با چلسی به یه مشکل تاکتیکی خورد بتونیم رو سنتر هم حساب باز کنیم بتونیم روی شوت هم حساب باز کنیم که البته زلاتان نتونست خودش رو با بارسا وفق بده هرچند که عملکرد آماری بهتر از ویا داشتش .
بنظر من باید فابرگاس رو به هر قیمتی خرید تا به هیچ تیم دیگه نره.این بازیکن دو سال تو بارسا باشه خیلی راحت جای ژاوی رو پر میکنه و در کنار اینیستا و بوسکتس حالا حال اها میانه بارسا رو بیمه خواهد کرد
ولی این خبر فروش ویا کذب محض.هرچند من روسی رو هم دوست دارم بیاد بارسا هم جوون هم عالی
از اومدن فابرگاس استقبال میکنم(یه جورایی اومدنش محتمله امسال) ولی در مورد ترکیب تیم مطمئن نیستم، یعنی از بین بوسکتس،
ژاوی ، اینیستا ،پدرو و ویا یکی باید بشانه بالا؟!؟! ، 3 تای اولی که محاله برن رو نیمکت و از بین پدرو و ویا یکی میره بالا و دو مهاجمه میشیم؟!
یااینکه فابرگاس نیمکت نشین میشه و گواردیولا از سیستم چرخشی استفاده میکنه؟
نظر شما چیه؟ باید ببینیم چی میشه
این چه حرفیه آخه؟!!
اصلا سبک بازی این دو برادربه هم میخوره؟؟
بوسکتس الان عالی داره ارتباط بین دفاع و میانه رو برقرار میکنه
همینطوری پیشرفت کنه میتونه بهترین تو پست خودش باشه.
فابرگاس آینده ی بارساست. باید بخریمش.