اين امضايی که منچستری ها باختن زدن تو امضاشون خيلی باحاله..کلی خنديدم....
کدوم امضا؟
امضاشون پرید:lol:
عکس توی یه نصفه روز 17 هزار بازدید داشته
سرور کم آورده![]()
یعنی 17000 بار روش کلیک کردن یا اینکه 17000 بار توی پی تی نمایش داده شده؟:blink:
نمیدونم ! فقط میدونم توی یه نصفه روز 17 هزار بار دیده شده ... حالا فقط توی پی تی هم نبوده یکی توی مسنجر برای خودم فرستاده ! عضو پی تی هم نیست !! :wacko:
آقا چی بوده؟ بگید ما هم بخندیماين امضايی که منچستری ها باختن زدن تو امضاشون خيلی باحاله..کلی خنديدم....
کاش به اندازه عکس روی جمله اش هم کار میکردین
آقا چی بوده؟ بگید ما هم بخندیم
عکس برای فان بود
جملش برای اعصاب خورد کردن حریف![]()
رو عکسش خیلی کار نشده ... کلا شاید 15 تا 20 دقیقه نهایت ...
قبول سفارشات مداحی شما سروران عزیز...
روضه کلیه حضرت ها توسط اینجانب با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت اجرا می گردد.
شور و حال و گریه حضار به صورت تضمینی بوده و در صورت گریه کمتر از نصف حضار، 80 درصد مبلغ برگردانده می شود.
جهت دریافت نمونه کار، منوی روضه ها و لیست قیمت لطفا پیغام خصوصی بزنید.
![]()
بمب خبری گواردیولا منفجر شد/ پپ از بارسا می رود به قطر
پپ گواردیولا با ده عنوان قهرمانی یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ فوتبال جهان است . مردی که با حرفهای جدیدش همه را شوکه کرد.
به گزارش خبر؛ گواردیولا با این تعداد عنوان قهرمانی تنها یک سال دیگر با بارسا قرارداد دارد و در ماه های اخیر شایعات زیادی درباره ادامه کارش در دنیای فوتبال شنیده می شدو منچستر یونایتد، چلسی وحتی در این اواخر اینتر مقصد های بعدی او معرفی شده بودند .
اما او در نشستی با خبرنگاران برنامه کاری اش در سالهای آینده را فاش کرد . او پس از پایان قرارداد با بارسا می خواهد مدتی استراحت کند وپس از آن راهی قطر خواهد شد تا مربی گری تیم ملی این کشور را برعهده بگیرد . این مربی اسپانیایی شخص مورد نظر شیخ خلیفه بن احمد آل ثانی بوده و دستمزدی نجومی را برای او در نظر گرفته . او برای مربی گری قطر سالی ۳۶ میلیون یورو دریافت خواهد کرد تا به این ترتیب هزینه های مالکان اماراتی من سیتی شبیه پول خرد باشد .
اولین فصل حضور گواردیولا درخاورمیانه سال ۲۰۱۳ خواهد بود.تابحال ژوزه مورینیو با دستمزد ۱۱ میلیون یورویی گران قیمت ترین مربی جهان محسوب می شد .
اين ويديرو از وب سايت رسمی باشگاه دانلود کردم.و براتون تو هاست persiangig ام اپلود کردم.همون پارتی که بازيکنان بارسلونا به خاطر جشن قهرمانی تو کنسرت شکيرا گرفتن...خيلی باحاله.. 1 دقيقه خورد آی هست..
تو اين کليپ جرارد پيکرو ول می کردن ترتيب شکيرارو داده بود..خيلی باحاله.. :ی
http://yahoo-ir.persiangig.com/fcbarcelona/FCBarcelona.cat.flv