• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين امضايی که منچستری ها باختن زدن تو امضاشون خيلی باحاله..کلی خنديدم....

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
یعنی 17000 بار روش کلیک کردن یا اینکه 17000 بار توی پی تی نمایش داده شده؟:blink:

نمیدونم ! فقط میدونم توی یه نصفه روز 17 هزار بار دیده شده ... حالا فقط توی پی تی هم نبوده یکی توی مسنجر برای خودم فرستاده ! عضو پی تی هم نیست !! :wacko:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نمیدونم ! فقط میدونم توی یه نصفه روز 17 هزار بار دیده شده ... حالا فقط توی پی تی هم نبوده یکی توی مسنجر برای خودم فرستاده ! عضو پی تی هم نیست !! :wacko:

کاش به اندازه عکس روی جمله اش هم کار میکردین

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
کاش به اندازه عکس روی جمله اش هم کار میکردین

عکس برای فان بود
جملش برای اعصاب خورد کردن حریف
45qnhgaoqrix2vffgc7.gif

رو عکسش خیلی کار نشده ... کلا شاید 15 تا 20 دقیقه نهایت ...

آقا چی بوده؟ بگید ما هم بخندیم

قبول سفارشات مداحی شما سروران عزیز...

روضه کلیه حضرت ها توسط اینجانب با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت اجرا می گردد.

شور و حال و گریه حضار به صورت تضمینی بوده و در صورت گریه کمتر از نصف حضار، 80 درصد مبلغ برگردانده می شود.

جهت دریافت نمونه کار، منوی روضه ها و لیست قیمت لطفا پیغام خصوصی بزنید.

attachment.php

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عکس برای فان بود
جملش برای اعصاب خورد کردن حریف
45qnhgaoqrix2vffgc7.gif

رو عکسش خیلی کار نشده ... کلا شاید 15 تا 20 دقیقه نهایت ...

قبول سفارشات مداحی شما سروران عزیز...

روضه کلیه حضرت ها توسط اینجانب با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت اجرا می گردد.

شور و حال و گریه حضار به صورت تضمینی بوده و در صورت گریه کمتر از نصف حضار، 80 درصد مبلغ برگردانده می شود.

جهت دریافت نمونه کار، منوی روضه ها و لیست قیمت لطفا پیغام خصوصی بزنید.

attachment.php

خوب من به عنوان حریف گفتم دادا:(

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بمب خبری گواردیولا منفجر شد/ پپ از بارسا می رود به قطر

پپ گواردیولا با ده عنوان قهرمانی یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ فوتبال جهان است . مردی که با حرفهای جدیدش همه را شوکه کرد.

به گزارش خبر؛ گواردیولا با این تعداد عنوان قهرمانی تنها یک سال دیگر با بارسا قرارداد دارد و در ماه های اخیر شایعات زیادی درباره ادامه کارش در دنیای فوتبال شنیده می شدو منچستر یونایتد، چلسی وحتی در این اواخر اینتر مقصد های بعدی او معرفی شده بودند .

اما او در نشستی با خبرنگاران برنامه کاری اش در سالهای آینده را فاش کرد . او پس از پایان قرارداد با بارسا می خواهد مدتی استراحت کند وپس از آن راهی قطر خواهد شد تا مربی گری تیم ملی این کشور را برعهده بگیرد . این مربی اسپانیایی شخص مورد نظر شیخ خلیفه بن احمد آل ثانی بوده و دستمزدی نجومی را برای او در نظر گرفته . او برای مربی گری قطر سالی ۳۶ میلیون یورو دریافت خواهد کرد تا به این ترتیب هزینه های مالکان اماراتی من سیتی شبیه پول خرد باشد .

اولین فصل حضور گواردیولا درخاورمیانه سال ۲۰۱۳ خواهد بود.تابحال ژوزه مورینیو با دستمزد ۱۱ میلیون یورویی گران قیمت ترین مربی جهان محسوب می شد .

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
ای بابا اگه بره اونوقت بارسایی ها چیکار کن
راستی یادم رفت قهرمانی بارسا رو به همه دوستان تبریک میگم با تاخیر زیاد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بمب خبری گواردیولا منفجر شد/ پپ از بارسا می رود به قطر

پپ گواردیولا با ده عنوان قهرمانی یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ فوتبال جهان است . مردی که با حرفهای جدیدش همه را شوکه کرد.

به گزارش خبر؛ گواردیولا با این تعداد عنوان قهرمانی تنها یک سال دیگر با بارسا قرارداد دارد و در ماه های اخیر شایعات زیادی درباره ادامه کارش در دنیای فوتبال شنیده می شدو منچستر یونایتد، چلسی وحتی در این اواخر اینتر مقصد های بعدی او معرفی شده بودند .

اما او در نشستی با خبرنگاران برنامه کاری اش در سالهای آینده را فاش کرد . او پس از پایان قرارداد با بارسا می خواهد مدتی استراحت کند وپس از آن راهی قطر خواهد شد تا مربی گری تیم ملی این کشور را برعهده بگیرد . این مربی اسپانیایی شخص مورد نظر شیخ خلیفه بن احمد آل ثانی بوده و دستمزدی نجومی را برای او در نظر گرفته . او برای مربی گری قطر سالی ۳۶ میلیون یورو دریافت خواهد کرد تا به این ترتیب هزینه های مالکان اماراتی من سیتی شبیه پول خرد باشد .

اولین فصل حضور گواردیولا درخاورمیانه سال ۲۰۱۳ خواهد بود.تابحال ژوزه مورینیو با دستمزد ۱۱ میلیون یورویی گران قیمت ترین مربی جهان محسوب می شد .

منبع خبر کجاست !؟:blink:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
منبع: سایت رسمی باشگاه

بازیکنان تیم اول، صبح روز سه شنبه در نیوکمپ، با جام های اروپا، اسپانیا و سوپر جام، عکس گرفتند؛ آبی و اناری پوشان تمامی این جام ها را در عرض یک فصل کسب کرده اند.

پس از جشن و راهپیمایی، جوزپ گواردیولا بازیکنان را در ساعت 11:30 صبح به وقت محلی به نیوکمپ بازگرداند تا با فصل خداحافظی کرده و با 3 جام کسب شده در این فصل عکس بگیرند و پاداش فصل فوق العاده را در تاریخ کسب کنند.

در حدود ساعت 12:10 ظهر، تیم به زمین آمدند تا با سه جامی که بر روی دروازه جنوبی استادیوم جای گرفته بود، عکس بگیرند.

اولین تصویر مربوط به کل تیم بود؛ اما پس از آن بازیکنان به طور جداگانه تصاویر خود با جام های کسب شده فصل را در تاریخ ثبت کردند. برخی از بازیکنان با مربی عکس انداختن و برخی دیگر اعضای مختلف که در صحنه حضور ندارند را برای ثبت این لحظات به زمین آورند. حالت کلی تمرین امروز را می تواند به سادگی این گونه شرخ داد: رضایت و شادی برای کاری که خود انجام شده بود.

2011-05-30_COPAS_10.JPG

2011-05-30_COPAS_08.JPG

2011-05-30_COPAS_04.JPG

2011-05-30_COPAS_05.JPG

2011-05-29_CELEBRACION_06.JPG

2011-05-29_CELEBRACION_07.JPG

2011-05-29_CELEBRACION_24.JPG

2011-05-29_CELEBRACION_31.JPG

2011-05-29_CELEBRACION_63.JPG

ای جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو نم اینیستا.............چقدر من این بازیکن دوست دارم.

2011-05-29_FIESTA_CAMP_NOU_007.jpg

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين ويديرو از وب سايت رسمی باشگاه دانلود کردم.و براتون تو هاست persiangig ام اپلود کردم.همون پارتی که بازيکنان بارسلونا به خاطر جشن قهرمانی تو کنسرت شکيرا گرفتن...خيلی باحاله.. 1 دقيقه خورد آی هست..

تو اين کليپ جرارد پيکرو ول می کردن ترتيب شکيرارو داده بود..خيلی باحاله.. :ی

http://yahoo-ir.persiangig.com/fcbarcelona/FCBarcelona.cat.flv

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين ويديرو از وب سايت رسمی باشگاه دانلود کردم.و براتون تو هاست persiangig ام اپلود کردم.همون پارتی که بازيکنان بارسلونا به خاطر جشن قهرمانی تو کنسرت شکيرا گرفتن...خيلی باحاله.. 1 دقيقه خورد آی هست..

تو اين کليپ جرارد پيکرو ول می کردن ترتيب شکيرارو داده بود..خيلی باحاله.. :ی

http://yahoo-ir.persiangig.com/fcbarcelona/FCBarcelona.cat.flv

دمت گرم

چه حالی میکنن اینا

بالا