• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
نگوووووو :eek: ژاوی خدای بازیکنه :happy: دلت میاد؟! باید تا 40 سال برا بارسا بازی کنه :D
آره بابا ژاوی به قول خودش بازیش نیاز به سرعت نداره و باید حالا حالاها بازی کنه...
ولی 40 دیگه خیلی زیاده تا 38 خوبه!
البته ژاوی 32 سالشه نه 31 سال!
چه خبر بروبچ از نقل و انتقالات

فعلا که ظاهرا فقط الکسیس اومده!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اینم من تازی دیدم گفتم شما هم بخونیدش :دی

ای کسانیکه ایمان نیاورده اید همانا ما بار دیگر بارسلونا را قهرمان قرار دادیم تا شاید شما ( رئالی ها) اندیشه کنید ۞ آیا مسی و جاوی (ژاوی) شما را بس نبود تا ایمان بیاورید ۞آنگاه که 76 درصد پاسهایش را به مقصد رساندیم۞ و آنگاه که آبیدال را به فینال رساندیم ۞ باشد نشانه ای برای آنانکه فوتبال را نمی فهمند۞و ما جایگاهشان را در قعر جدول قرار خواهیم داد

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1

ای کسانیکه ایمان نیاورده اید همانا ما بار دیگر بارسلونا را قهرمان قرار دادیم تا شاید شما ( رئالی ها) اندیشه کنید ۞ آیا مسی و جاوی (ژاوی) شما را بس نبود تا ایمان بیاورید ۞آنگاه که 76 درصد پاسهایش را به مقصد رساندیم۞ و آنگاه که آبیدال را به فینال رساندیم ۞ باشد نشانه ای برای آنانکه فوتبال را نمی فهمند۞و ما جایگاهشان را در قعر جدول قرار خواهیم داد

چه جالب!!!!
76 نه 96 !!!!!!

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325

کارت درسته

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
میبینم که بسلامتی پدرو تا 2016 تمدید کرده ....

گواردیولا گفته پول کافی برای خریدهامون داریم ... ژاوی هم گفته احتمالا سسک رو امسال در بارسا میبینیم .
راستی خود ژاوی هم گفته مصدومیتش بر طرف شده و الان کاملا سالمه :)

پویول هم تمرینات رو شروع کرده (نرم دویدن) ...

2011-07-20_ENTRENO_26.JPG

=======================

گواردیولا مدال طلای پارلمان را در 8 سپتامبر دریافت خواهد کرد

همانطور که توسط رئیس پارلمان کاتالونیا، نوریا ده گیسپرت اعلام شده بود، جوزپ گواردیولا به عنوان یکی از اعضای روز جشن ملی کاتالونیا مدال طلای پارلمان را دریافت خواهد کرد.

نوریا ده جیسپرت در نیمروز سه شنبه این جمله را بیان کرد و اظهار داشت که جوزپ گواردیولا تحت حمایت کامل پارلمان قرار گرفته است.

این جایزه به سرمربی بارسا داده خواهد شد «به دلیل حرفه اش به عنوان یک ورزشکار نخبه، به خاطر موفقیتی که به عنوان یک سرمربی به دست آورده که به سود کاتالونیا و مردمش نیز می باشد.» وی در ادامه افزود: «کارهایی که او انجام داده بسیار قابل تقدیر است روحیه ورزشکاری، کار تیمی، تلاش و کسب موفقیتهای شخصی. تمام اینها نه تنها برای یک فرد بلکه برای همه بسیار ارزشمند می باشند.»

این جایزه از سال 2000 به افرادی تعلق میگیرد که مردم به او علاقه و توجه بسیاری داشته باشند. نام جوزپ گواردیولا به لیستی که همچنین شامل نامهایی چون: شامل کشیش دزموند توتو، میگل باتلوری وابسته به یسوعیون، ارنست لوچ اقتصاد دان، فرانسسک وندرل نماینده سازمان ملل، یوردی ساوال موسیقی دان، مونتسرات تروتا رئیس بنیاد سندروم دان، ادولف پرز اسکویول برنده جایزه نوبل، گروه ستز جوگز، روسر کاپدویلا (تصویرگر) می باشد، اضافه میشود.

گواردیولا: «خرید یک مهاجم در تقدم قرار دارد.»​

پپ گواردیولا تصدیق کرد با وجود اینکه علاقه وی برای جذب یک مهاجم بیشتر از جذب یک هافبک بود، باشگاه برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچز (اودینزه) و سسک فابرگاس (آرسنال) متمرکز شده است؛ او همچنین اظهار کرد که تیمش مثل همیشه، برای ارائه بازیهای خوب مشتاق است.

پپ گواردیولا در اولین کنفرانس خبری خود در فصل 2011/12، درباره ترکیب تیم خود صحبتهایی ارائه داد. «با توجه به اینکه تعداد بازیکنان تیم ما در پست هافبک بیشتر از پست مهاجم هستند، خرید یک مهاجم در اولویت قرار دارد.» الکسیس سانچز و سسک فابرگاس تنها بازیکنانی هستند که گواردیولا صراحتا به نام آنها اشاره کرد و خوشامد گویی خود را درصورت پیوستن این دو بازیکن به بارسا اعلام کرد: «با توجه به گفته های آندونی - زوبی زارتا - سرمایه کافی برای خرید این دو بازیکن وجود دارد و ما برای به حقیقت پیوستن این امر تلاش خواهیم کرد.»

ویژگی های الکسیس

گواردیولا این بازیکن شیلیایی را این طور توصیف کرد که «او بسیار جوان است و می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند، و در هنگام دفاع و بازپس گیری توپ، مدافع خوبیست، سر بالا بازی می کند، می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و به من گفته شده که شخصیتی دوست داشتنی دارد.»

.

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوب بالاخره الکسیس اومد، هر چند معتقدم بیشتر از قیمتش براش پول دادیم
ولی بازیکن بسیار خوب و با ارزشیه
امیدوارم سسک هم زودتر بیاد

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
خدایا این پویول هم رفته تو فاز مصدومیییییییییت!!!!!
خیلی دوست دارم دیگه مصدوم نشیا!!!!!!
بهترین مدافع جهان از نظر من پویوله!!!!

این فابرگاس هم دیگه خیلی طاقچه بالا میزنه من دیگه اصلا خوشم نمیاد ازش!!!!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قبل از شروع لیگ قراره یه بازی دوستانه با منچستر داشته باشیم :D جالب خواهد بود ...
ضمن اینکه فرگوسن بار دیگه اعتراف کرده بهترین تیم جهان ما هستیم :D و بارسا با هر تیمی بازی کنه اختیار بازی رو در دست میگیره !!

خدایا این پویول هم رفته تو فاز مصدومیییییییییت!!!!!
خیلی دوست دارم دیگه مصدوم نشیا!!!!!!
بهترین مدافع جهان از نظر من پویوله!!!!

این فابرگاس هم دیگه خیلی طاقچه بالا میزنه من دیگه اصلا خوشم نمیاد ازش!!!!!

تا چندین ساله دیگه مثل پویول نخواهد اومد (نمیدونم چند سال ، لااقل 8 سال )
همه میدونن فابرگاس از خداشه ... فقط آرسنال میخواد تمام مشکلات مالیشو با فابرگاس حل کنه ! مسله فقط مالیه .

.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
قبل از شروع لیگ قراره یه بازی دوستانه با منچستر داشته باشیم :D جالب خواهد بود ...
ضمن اینکه فرگوسن بار دیگه اعتراف کرده بهترین تیم جهان ما هستیم :D و بارسا با هر تیمی بازی کنه اختیار بازی رو در دست میگیره !!

تا چندین ساله دیگه مثل پویول نخواهد اومد (نمیدونم چند سال ، لااقل 8 سال )
همه میدونن فابرگاس از خداشه ... فقط آرسنال میخواد تمام مشکلات مالیشو با فابرگاس حل کنه ! مسله فقط مالیه .

.

خود بازیکن هم شرطه خودشم داره کلاس میاد!!!!
مثلا خسرو حیدری معلومه که سپاهان میخوادش ولی خودش گفته فصل بعد میخوام تو استقلال باشم!!!!

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
برو بچ بارسایی حتما اینجا نظر بدن ///////////////////////

http://www.forum.persiantools.com/t206669.html

دوست عزیز زیاد خودتو ناراحت نکن!!!!
نرو تو کف این چیزا!!!!!
معمولا تیمی که بهترین تیم جهانه و همه ی تیم ها رو ناک اوت کرده انقدر حرص بقیه میده که میشه منفورترین تیم!!!!
پس یادت باشه همیشه بهترین تیم منفورترین تیمه در بین طرفدارای تیمهای دیگه!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینم مگه ویا شماره 9 نبوده ؟

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دیشب بارسا با تیم دومش قوطی کرده بود بایرن مونیخ رو!!

این تیاگو هم بازیکن فوق العاده ایه!!

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب بارسا با تیم دومش قوطی کرده بود بایرن مونیخ رو!!

این تیاگو هم بازیکن فوق العاده ایه!!

آره خیلی خیلی بازیکن خوبیه....
بخدا نیازی به فابرگاس نیست...
این تیاگو واقعا فوق العادس....
نمیدونم چرا زیاد بازیش نمیده!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بچه ها وقت کردید بازی الکسسیس سانچز رو ببینید.یو تیوب ویدئو هاشو داره.
ترکیبی از کریس رونالدو و چیکاریتو و شاید پدرو.یه سبکی بین ای 3 نفر...سرعت-قدرت بدنی-دریبلینگ-شوت-هد و...فوق العادست.به نظرم خرید سسک یه جوری حیثیتی شده تا تاکتیکی.
اگه یه مدافع میانی خیلی توپ بگیره بارسا این فصل بازم سر سخت ترین تیم اروپا خواهد بود

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بچه ها وقت کردید بازی الکسسیس سانچز رو ببینید.یو تیوب ویدئو هاشو داره.
ترکیبی از کریس رونالدو و چیکاریتو و شاید پدرو.یه سبکی بین ای 3 نفر...سرعت-قدرت بدنی-دریبلینگ-شوت-هد و...فوق العادست.به نظرم خرید سسک یه جوری حیثیتی شده تا تاکتیکی.
اگه یه مدافع میانی خیلی توپ بگیره بارسا این فصل بازم سر سخت ترین تیم اروپا خواهد بود
الکسیس خیلی خوب پا عوض میکنه، ادمو یاد دنیلسون(اورجینال) برزیلی میندازه، سرعتش هم خیلی بالاس، رقابت سختس با پدرو پیدا میکنه

دیشب تیاگو دو تا گل توپ زد( بیخود نیست ارسنالیا دست گذاشتن روش)
به نظرم دیگه باید حداقل به عنوان بازیکن تعویضی ازش استفاده بشه
مشکل اینجاست که ژاوی و اینیستا رو نمیشه از ترکیب بیرون گذاشت و یه هافبک دفاعی
درست درمون(بوسکتس) بیشتر نداریم

Last edited:
بالا