• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دستمزد ماهانه داوران لالیگا: 18 هزار یورو
هریک از داوران حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا برای قضاوت هر بازی مبلغ 3438 یورو دریافت می کنند.سایت گل- داوران رقابتهای لالیگا، شرایط مالی و اقتصادی خوب و قابل قبولی دارندطبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا و بازتاب این خبر در گل دات کام اسپانیایی، یک داور شاغل در رقابتهای دسته یک لالیگا، ماهانه در حدود 18هزار یورو دریافت می کند که سالانه مبلغ 200 هزار یورو خواهد بود.هریک از داوران اسپانیایی در ازای هر قضاوت 3438 یورو دریافت می کنند. آنها دست کم در هر ماه دو بازی را قضاوت می کنند.طبق گزارش منتشره در این روزنامه، تیم داوری مبلغ 12هزار یورو بابت تبلیغات دریافت می کنند. دستمزد ماهانه کمک داورها 1440 یورو است و داور چهارم 1435 یورو دریافت می کند.این طور به نظر می رسد که داوران اسپانیایی درآمد خوبی دارند.
پی نوشت:این البته درامد رسمیشون هست تو این فصل به نظر میرسه درامد غیر رسمی هم دارند:D

-------------------------------------------------------------
ریکلمه: مسی بهترین است و بعد از او اینیستا
سمبل باشگاه بوکا جونیورس در صحبتهایی به تمجید از مسی پرداخته و اینیستا را نیز بازیکنی بی نظیر نامیده
سایت گل- خوان رومن ریکلمه، ستاره باشگاه بوکاجونیورس، معتقد است که لیونل مسی، ستاره شماره 10 بارسلونا بهترین بازیکن دنیاست و درادامه به این نکته اشاره کرد که هم تیمی او، آندرس اینیستا، فاصله کمی با مسی داردریکلمه 33 ساله این روزها از پیراهن بوکاجونیورس دفاع می کند .این تیم درحال حاضر شرایط خوبی در رقابتهای لیگ آرژانتین دارد و درانتظار موفقیتهای فراوانی استریکلمه عصر روز دوشنبه در صحبتهایی به ورتریکس به تمجید ازمسی پرداخت و گفت:« مسی ممکن است در گوشه ای ایستاده باشد و به مادرش فکر کند، ناگهان توپ به سمت او می آید و او از هیچ، گلی را می سازد؛ دقیقا مثل آنچه دردیدار دوستانه مقابل سوئیس رخ داد و مسی درآن بازی هت تریک کرد.»او ادامه داد:« مسی یک نابغه است و بحث او جدا از هر بازیکن دیگری است.مسی یک گلزن است و با توپ سریعتر از وقتی که توپ را دراختیار ندارد حرکت می کند و این کار خیلی سختی است.»ریکلمه که سه سال پیراهن بارسلونا را برتن کرده و سابقه بازی در ویارئال را هم در کارنامه ورزشی اش می بیند، معتقد است که نزدیک ترین رقیب به مسی هم درنوکمپ حضور دارد.»این ستاره آرژانتینی ادامه داد:« اگر بخواهیم راجع به سایرین صحبت کنیم، بعد ازمسی به نظر من، بهترین فرد اینیستاست. هیچ کسی مثل او نیست. اینیستا بی نظیر است. او رو به جلو می رود ووقتی لازم باشد به عقب باز می گردد و در صورت لزوم به جناحین می رود. اگر بازی قفل شده باشد، گواردیولا ، اینیستا را به سمت چپ خط حمله می فرستد و برای مدافعان سمت راست حریف مشکلات فراوانی را ایجاد می کند.اینیستا می تواند این کار را در هر جناحی انجام دهد. زمانی که اینیستا 15 یا 16 سال سن داشت، او با ما تمرین می کرد. او درآن زمان هم واقعا بهتر از هم تیمی هایش بود.»رومن ریکلمه در طول دوران حضورش دربارسا، در 42 بازی برای این تیم به میدان رفت و شش گل برای تیم کاتالان به ثمر رساند.
-----------------------------------------------------------------
رکساچ: گواردیولا این ماه قراردادش را تمدید خواهد کرد
اسطوره سابق باشگاه بارسا در صحبتهایی اعلام کرده که مربی این تیم دقیقا می داند که چه زمانی باید درمورد اینده اش تصمیم گیری کند
63461hp2.jpg

سایت گل- کارلس رکساچ، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که پپ گواردیولا در طول چند هفته آینده قرارداد جدیدی را با تیم کاتالان به امضا خواهد رساند​
این درحالی است که قرارداد کنونی گواردیولا با برسلونا در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد و او هنوز هیچ نشانه ای از ماندن یا رفتن نشان نداده و قراردادش را برای یک سال دیگر به تمدید نرسانده​
از همین رو هواداران باشگاه بارسا به شدت نگران آینده مربی شان هستند ولی رکساچ در صحبتهایی اعلام کرده که نیازی به نگرانی نیست​
رکساچ در صحبتهایی به آ.اس گفت:« فکر می کنم که اوبه زودی قراردادش در تمدید خواهد کرد. این ماه همه چیز روشن خواهد شد. فکر می کنم که پپ این روزها در حال آنالیز شرایط است. او آنالیز را دوست دارد و علاقه دارد تا همه چیز را تحت کنترل بگیرد و این خیلی خوب است.»​
رئیس سابق باشگاه بارسلونا ادامه داد:« ولی زمانی فرا می رسد که اوضاع دیگر نمی توواند به همین ترتیب پیش برود و فکر می کنم که گواردیولا الان دریافته که شاید مسئولان بارسا تاحدودی رنجیده خاطر شوند و از همین رو خیلی سریع تصمیم گیری خواهد کرد.»​
بارسلونا از زمان روی کار آمدن پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری این تیم در سال 2008، به 13 جام قهرمانی رسیده است​

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
یه چیزی منو خیلی ناراحت میکنه. آخه تیمی که اینطور حریفشو لوله می کنه چطور میشه تو لیگ به اوساسونا ببازه که 10 امتیاز از رئال عقب بیافته؟!؟1؟!؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
فرانس بکن بائر :
مسی از یک طرف مانند مارادونا باهوش است و از طرف دیگر مانند بابی چارلتون یک جنتلمن است و هیچگاه چیز بدی در مورد او در داخل و خارج زمین نمیبینیم.

جک ویلشر (آرسنال) : دیدن بازی این پسر یک افتخار است ... مسی

وین رونی : مسی یک شوخی نیست ، به نظر من او بهترین بازیکن تاریخ است .

مایکل اون : سنم به اندازه ای نیست که بازی همه ی بزرگان فوتبال را دیده باشم اما نمیتوانم تصور کنم کسی وجود داشته باشد که مانند مسی بازی کند

فالکائو (اتلتیکو مادرید) : این بازی در لیگ قهرمانان بود یا بازیِ مسی در پلی استیشن ؟ توقف ناپذیر

جان هایتینگا (اورتون) : مسی بهترین بازیکن جهان

ادن هازارد (لیل) : مسی بهترین فوتبالیست تاریخ است

گری لینکر (بازیکن بازنشسته) : با فاصله ی زیاد بهترین بازیکن جهان ، اکنون رونی هم میگوید که مسی بهترین است ، او به گونه ای بازی میکند که ما تا حالا ندیده ایم.

دات (مربی لورکوزن) : بدون مسی هم بارسلونا بهترین تیم جهان هستند اما وقتی مسی را در اختیار دارند انگار از سیاره ای دیگر آمده اند.کسانی که فوتبال بازی کرده اند میدانند که کلمه ای برای توصیف مسی وجود ندارد ، او سطح خاص خودش را دارد.

پپ گواردیولا :
مسي در حال حاضر سزاوار احترام زيادي است زيرا او در سن 24 سالگي تنها 7 گل تا رسيدن به ركورد سزار فاصله دارد
زدن 5 گل در يك بازي كار اساني نيست او منحصر به فرد است و اين به خاطر استعداد ذاتي او در فوتبال است.
او به ما مياموزد كه چگونه رقابت كنيم . مسي در حال حاضر بهترين است و مانند او در حال اضر وجود ندارد
او حتي مي تواند روزي 6 گل در يك بازي به ثمر برساند
پادشاهي متعلق به اوست و فقط زماني كه ديگر نخواهد از آن دست خواهد كشيد...

اریک کانتونا: مسی نبوغ دوران کودکی اش را حفظ کرده است.

162044hp2.jpg

سایت گل- اریک کانتونا، اسطوره باشگاه منچستریونایتد، معتقد است لیونل مسی در بازی هایش نبوغی را به نمایش می گذارد که تنها کودکان از آن برخوردارند.
بارسا شب گذشته موفق شد در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ با نتیجه 7-1 لورکوزن را شکست دهد و مسی با به ثمر رساندن 5 گل در این دیدار، شب درخشانی را سپری کرد.
کانتونا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در بازی مسی همچنان گوشه هایی از بازی های دوران کودکی اش دیده می شود و می بینید که وقتی مقابل هزاران نفر بازی می کند، لحظاتی هست که احساس می کند، یک ستاره است.
بازیکنان بزرگ کسانی هستند که نبوغ دوران کودکی شان را همچنان حفظ کرده اند. من همیشه فکر می کنم که بازی بارسا شگسف انگیز است اما این مسی است که استثنایی است."

1331207147_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

کانتونا که در ژانویه 2011 به عنوان مدیر سازمان فوتبال باشگاه نیویورک کاسموس انتخاب شد، اعلام کرد این پست را با الهام از یوهان کرویف پذیرفته است.
" ایده من این است که همان کاری که کرویف در بارسا انجام داد، تکرار کنم. آنها کودکان را از سنین پایین وارد فوتبال می کنند."

رکوردهای جدید مسی

1.مسی برای اولین بار در یک مسابقه موفق شد 5 بار گلزنی کند

2.مسی تبدیل به اولین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان شد که در یک بازی توانست 5 گل به ثمر برساند

3.مسی تبدیل به اولین بازیکنی شد که در یک دوره ی لیگ قهرمانان 2 بار هت تریک کرده است (ویکتوریا پلژن و لورکوزن)

4.مسی هجدهمین هت تریک دوران بازی اش را انجام داد

5.مسی برای سومین مرتبه موفق شد در یک بازی 4 گل به ثمر برساند (آرسنال ، والنسیا ، لورکوزن)

6.مسی اولین بازیکنی است که موفق شده 2 مرتبه در لیگ قهرمانان 4 گل به ثمر برساند.​

KAP-20120308_54265456313_53379995865_600_200.jpg

_ : اینجا یک قسمتی دیگر از آنچه که از بایر باقی مانده است وجود دارد...

_ : چه قتل عامی! اما چه کسی جرات دارد تا با لباس سفید به نوکمپ بیاید !!

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مرسی محسن عزیز. عاااااااااالی بود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
4yajuyo.gif

62668854127875166198.jpg

"زمانیکه من جام قهرمانی تورنمنت نایک را به دست اینیستا دادم، به او گفتم در آینده ای نزدیک من به تماشای بازی او خواهم نشست...و حق با من بود!"

31621809385087336795.jpg

sport.7508.jpg

جادويي

تماشايي

مافوق صوت

قابل اعتماد

بي نظير​

mundodeportivo.7507.jpg

او فقط 24 سال دارد و مي تواند ركورد افسانه اي را بر جاي بگذارد

228 گل به ثمر رسانده براي بارسا ( تنها 7 گل كمتر از سزار)

49 گل در ليگ قهرمانان ( 22 گل كمتر از رائول)

48 گل به ثمر رسانده در اين مقطع از فصل ( 5 گل كمتر از بهترين ركورد خودش)

روسل : مسي فرازميني است

ژاوي :لئو بي نظير است​

.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مسی فقط و فقط موفیتشو مدیون اینیستا و ژاویه ... بدون اونا هیچه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

احتمالا در جریان سه گلی که تو بازی آرژانتین زد هستی ،
حالا اون به کنار

1- ژاوی و اینیستا برای بقیه بازیکنا هم موقعیت میسازن ، چرا بقیه اینقدر خودشونو نشون نمیدن ؟
مگه برای زلاتان موقعیت نمیساختن ؟

2- خیلی از موقعیتها رو خودش بوجود میاره .

3- ژاوی و اینیستا هر چقدر هم خوب باشن مهم ضربه ی آخره ، ضمن اینکه خود ژاوی و اینیستا به قدرت فوق العاده مسی تو گلزنی و هوش بالاش اذعان کردن و خود ژاوی بارها و بارها از مسی به عنوان بهترین در دنیای فوتبال اسم برده .

.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73

همچین میگی هیچه انگار غلامرضا رضایی هم اون پاس ها بهش برسه گل میکنه همه رو، میشه یه پا مسی واسه خودش!!!

بازی با لورکوزن رو ببین از اون 5 تا گلی که زد چند تاش رو از روی نبوغ خودش گل کرد که اگه بازیکن دیگه ای بود شاید به زور از این 5 تا 2 تاشم گل نمیکرد

در ضمن مسی فقط گلزن نیست تو روز هایی که گل نمیزنه پاس گل هم میده

ویا، پدرو، سانچز، یه زمانی زلاتان، هانری و ... همه پشتشون ژاوی و اینیستا بودن و هستن، چرا اینا الان جای مسی نیستن؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
lionel_messi_barca-580.jpg

لئو پادشاه دنیای اعداد

من ، مسی رکوردها را خرد می کنم!

سایت گل - نگاهی به آمار و ارقامی فقط مسی توان خلق آن ها را در دنیای فوتبال دارد، هر هوادار فوتبالی را متقاعد می کند که بپذیرد مسی ، چهره استثنایی تاریخ فوتبال است.

بی شک گواردیولا و بارسلونا نیمی از موفقیت های خود را مدیون هنرنمایی ستاره آرژانتینی خود می دانند ، همین امر نیز باعث می شود که گواردیولا همچنان برای ترک نیوکمپ تردید داشته باشد. زیرا او بخوبی می داند در تمامی تیم های بزرگ دنیا حتی رئال مادرید خبری از اسطوره ای به نام مسی نیست ، اسطوره ای که در یک لحظه می تواند شکست را پیروزی ، سقوط را با اوج گیری ، حذف را با صعود و ... جابجا کند.

timthumb.php

3 - اسطوره تا کنون در لیگ قهرمانان اروپا موفق به انجام سه هت تریک شده است که از این حیث با رکورد فیلیپو اینزاگی برابری می کند. قبل از لیو ، تنها سه بازیکن از بارسلونا یعنی ریوالدو ، رونالدینیو و اتوئو توانسته اند در رقابت های اروپایی برای بارسلونا هت تریک کنند. اسطوره همچنین تنها بازیکنی بوده است که توانسته در یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا دو بار هت تریک نماید.

3 - اسطوره آرژانتینی بارسلونا امسال برای سومین بار عنوان برترین بازیکن جهان را از آن خود کرد تا از این حیث با رکورد میشل پلاتینی ، مارکو فان باستن و یوهان کرایف برابری کند. اما نباید غافل شویم که مسی در سن 24 سالگی با رکورد این بزرگان برابری کرد.

4 - مسی در سه دوره گذشته لیگ قهرمانان اروپا موفق به کسب عنوان آقای گلی شده است و با پنج گلی که در دیدار با لورکوزن زد ، بدون تردید برای چهارمین بار نیز عنوان آقای گلی لیگ قهرمانان را از آن خود خواهد کرد و با رکورد گرد مولر ، اسطوره آلمان غربی و باشگاه بایرن مونیخ ، که تنها بازیکنی که توانسته 4 بار در لیگ قهرمانان و جام اروپا عنوان آقای گلی را از آن خود کند. لازم به تذکر است که مولر در لیگ قهرمانان اروپا فقط دو بار عنوان آقای گلی را کسب کرده است و مسی در آستانه کسب چهارمین عنوان آقای گلی در این رقابت ها است.

5 - لیونل ، اولین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان است که سابقه زدن پنج گل در یک دیدار را دارد. سورن لربی نیز اولین بازیکنی است که سابقه زدن پنج گل را در جام اروپا دارد.جالب آن است که اولین بازیکنی که در تیم بارسلونا موفق به زدن 5 گل در یک بازی شد ، زالدوآ در سال 1995 بود.

6 - اسطوره که اهل شهر روزاریو است ، در این فصل برای بارسلونا در شش رقابت متفاوت موفق به گلزنی شده است. مسی در این فصل با پیراهن بارسا در لا لیگا ، کوپا دل ری ، سوپر کاپ اسپانیا ، سوپر کاپ اروپا ، لیگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه های جهان گل زده است.
قبل از مسی ، پدرو هم تیمی مسی در سال 2009 توانست با پیراهن بارسا به این مهم دست یابد.

10 - مسی پس از درخشش برابر لورکوزن توانست نمره کامل یعنی 10 را از سایت گل دریافت نماید.

12 - لیونل در حال حاضر در لیگ قهرمانان اروپا 12 گل به ثمر رسانده است ، او همین تعداد گل را در فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا از خود به جا گذاشت و توانست با رکورد رود فان نیستلروی برابری کند. در این فصل نیز بطور حتم توان آن را خواهد داشت که رکورد جدیدی را از خود به جای بگذارد ، رکوردی که شاید سال ها دست نیافتنی باقی بماند.

18 - اسطوره آرژانتینی از زمان حضوش در تیم اصلی بارسلونا تاکنون توانسته 18 عنوان را با این تیم در اسپانیا ، اروپا . جهان کسب کند.

22 - لیو پس از آنکه مقابل سوئیس توانست برای تیم ملی آرژانتین هت تریک کند ، شمار گل هایش را به عدد 22 رساند. او این تعداد گل را در 67 مسابقه به ثمر رسانده است. جالب آن است که مارادونا در 91 بازی ملی خود توانست 34 گل را برای آلبی سلسته به ثمر برساند.

24 - مسی برای اولین بار در سن 19 سالگی در لیگ قهرمانان اروپا دروازه لورکوزن را گشود ، اما او پس از گذشت 5 سال توانست در سن 24 سالگی 5 گل را به تور دروازه لورکوزن گره بزند.

49 - ستاره تکرار نشدنی بارسلونا ، با پنج گلی که مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند ، شمار گل های اروپایی خود را به عدد 49 رساند و بالاتر از بزرگانی همچون الکساندرو دل پیرو (42) ، فیلیپو اینزاگی (46) و آندره شوچنکو (48) قرار گرفت.همچنین مسی توانست با رکورد دی استفانو اسطوره رئال مادرید نیز برابری کند. با توجه به توانایی های اسطوره زدن رکورد تیری آنری (51) ، رود فان نیستلروی (54) و حتی رائول (71) دور از دسترس نیست.

leo.jpg

53 - مسی فصل قبل توانست در کلیه رقابت های باشگاهی ، 53 گل را به ثمر برساند ، که از این حیث در همان فصل با رکورد کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید ، برابری کرد.این بازیکن تاکنون در این فصل 53 گل برای بارسلونا و آرژانتین به ثمر رسانده است.

timthumb.php

93 - از سال 2004 تا کنون مسی 93 پاس منجر به گل با پیراهن بارسلونا داده است ، که از این تعداد 20 تای آن مربوط به فصل جاری می باشد.

188 - از زمان حضور گواردیولا به عنوان سرمربی بارسلونا ، مسی در 201 دیدار به میدان رفته است و موفق به زدن 188 گل نیز شده است.

228 - اسطوره تا کنون 311 بازی برای بارسلونا انجام داده است و 228 گل نیز به ثمر رسانده است که از این حیث فقط 7 گل دیگر با رکورد سزار رودریگو فاصله دارد تا جای این مهاجم را به عنوان برترین گلزن تاریخ بارسلونا بگیرد.

1331245517082.jpg

.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مسی تو 2 تا جام جهانی بوده ! 1 گل نزده

تو ملت های امریکای جنوبی بوده ... گل نزده

نمیگم بازیکن بدیه که ... اما بدون ژاوی و اینیستا هیچهههههههههه

یعنی الان به هر تیمی برهههههه 1/10 این موفقیت و گلزنیشم نمیتونه به دست بیاره

بازیکن به این میگن : فقط گلاشو ببینید لذت ببرید

خبرآنلاین - هت تریک تازه نیمار در جام لیبرتادورس /فیلم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
مسی تو 2 تا جام جهانی بوده ! 1 گل نزده

تو ملت های امریکای جنوبی بوده ... گل نزده

نمیگم بازیکن بدیه که ... اما بدون ژاوی و اینیستا هیچهههههههههه

یعنی الان به هر تیمی برهههههه 1/10 این موفقیت و گلزنیشم نمیتونه به دست بیاره

بازیکن به این میگن : فقط گلاشو ببینید لذت ببرید

خبرآنلاین - هت تریک تازه نیمار در جام لیبرتادورس /فیلم

کاملا داری اشتباه میکنی

مسی در روزی که ژاوی و اینیستا هم نباشن همیشه خوب بوده ! و مهمتر از همه در اختیار تیم

این نیمار هم فقط تک روی میکنه! وقتی که مقابل 2 تا تیم درست حسابی بازی کنه و بهترین مدافع های دنیا روبروش وایسن میبینه که خبری نیست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کاملا داری اشتباه میکنی

مسی در روزی که ژاوی و اینیستا هم نباشن همیشه خوب بوده ! و مهمتر از همه در اختیار تیم

این نیمار هم فقط تک روی میکنه! وقتی که مقابل 2 تا تیم درست حسابی بازی کنه و بهترین مدافع های دنیا روبروش وایسن میبینه که خبری نیست

بازم حمایت الکی ... خیلی دوست دارم اگر زمانی مسی از بارسا رفت ببینم بازم از این حرفا میزنی

تمام بازیهایی که ژاوی و اینیستا نبودن مسی عملا فلج بوده

دلیل گلهای زیاد مسی خودخواهی بیش از حدشه که خیلی کم پاس میده و فداکاریه بقیه بازیکنا که سعی میکنن همه جوره توپو به مسی برسونن

مسی بازیکن خوبیه اما بدون ژاوی و اینیستا هیچه !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون پوریا بخاطر لینک ویدیو

عجب سرعتی داشت رو گل دوم و سوم !!! از رونالدو هم بیشتر بود سرعتش.

فکر کن نیمار و مسی بشن زوج خط حمله بارسلون !!! وحشتانک میشه تیم.

امیدوارم بارسا رو جذب نیمار تعلل نکنه. الکسیس - نیمار - مسی !!!!!!!!!!!!!!!!!! واو تصورش هم ادم رو به وجد میاره.

====================
مسی بازیکن خیلی خوبیه. اما خب نمیشه از نبود ژاوی و اینیستا هم چشم پوشی کرد. بخش زیادی از گلهاش و امار بالاش مدیون خط میانه بارسا هست.

در مورد خودخواهی . من با نظر پوریا موافقم. دلیلش هم این هست که رقابت جدی ای با رونالدو داره و نمیخواد عقب بیفته. این فصل من فکر میکنم پشت سر گذاشتن رونالدو براش مهمتر از لالیگاست

یادمه رونالدو اول که تو رئال بود خیلی خودخواه بود. اما این فصل واقعا متحول شده و اون خودخواهی سابق در رونالدو دید نمیشه. با این وجود کماکان بهترین گلزن رئال و لالیگا هست که خب نشون میده مثل مسی بازیکن بزرگیه.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازم حمایت الکی ... خیلی دوست دارم اگر زمانی مسی از بارسا رفت ببینم بازم از این حرفا میزنی

تمام بازیهایی که ژاوی و اینیستا نبودن مسی عملا فلج بوده

دلیل گلهای زیاد مسی خودخواهی بیش از حدشه که خیلی کم پاس میده و فداکاریه بقیه بازیکنا که سعی میکنن همه جوره توپو به مسی برسونن

مسی بازیکن خوبیه اما بدون ژاوی و اینیستا هیچه !

همین بازی آخر وقتی 3 -0 بودن ژاوی و اینیستا رو کشید بیرون و ما 4 تا گل دیگه زدیم و مسی 2 تا از اون گلها رو زد!

شما دارید الکی مسی رو هیچی میدونی و در صورتی که آمار همه چیز رو نشون میده

نمیگم نیمار بده ولی مسی بهتر از اونه! شک نکن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون پوریا بخاطر لینک ویدیو

عجب سرعتی داشت رو گل دوم و سوم !!! از رونالدو هم بیشتر بود سرعتش.

فکر کن نیمار و مسی بشن زوج خط حمله بارسلون !!! وحشتانک میشه تیم.

امیدوارم بارسا رو جذب نیمار تعلل نکنه. الکسیس - نیمار - مسی !!!!!!!!!!!!!!!!!! واو تصورش هم ادم رو به وجد میاره.

====================
مسی بازیکن خیلی خوبیه. اما خب نمیشه از نبود ژاوی و اینیستا هم چشم پوشی کرد. بخش زیادی از گلهاش و امار بالاش مدیون خط میانه بارسا هست.

در مورد خودخواهی . من با نظر پوریا موافقم. دلیلش هم این هست که رقابت جدی ای با رونالدو داره و نمیخواد عقب بیفته. این فصل من فکر میکنم پشت سر گذاشتن رونالدو براش مهمتر از لالیگاست

یادمه رونالدو اول که تو رئال بود خیلی خودخواه بود. اما این فصل واقعا متحول شده و اون خودخواهی سابق در رونالدو دید نمیشه. با این وجود کماکان بهترین گلزن رئال و لالیگا هست که خب نشون میده مثل مسی بازیکن بزرگیه.

واقعا آرزومه که نیمارو جذب کنیم ... یه دیوانه به تمام معنی ... دلم میخواد وقتی اینیستا و ژاوی تغذیش میکنن ببینم چه سوپر منی میشه

من چند تا مثال میزنم در باره مسی تا قضیه کاملا جا بیفته

مثلا الان ما میگیم پپ گواردیولا فوق العادست ... و اینطورم هست ... اما وقتی بخوایم در باره مربی خاصی قضاوت کنیم باید بگیم چند سال مربی بوده ؟ چه عناوینی به دست آورده ؟

پپ فقط تو بارسا بوده و نمیدنیم اگه بره اینتر یا آرسنال یا منچستر چه نتیجه ای میگیره !

اما مثلا مورینیو پورتو رو قهرمان کرد .. بعد چلسی رو 2 سال قهرمان کرد ... بعد اینترو بعد از 50 سال قهرمان اروپا کرد ... پس میگیم این مربی عالیه

یا مثلا هیدینک ... هر جا رفت ترکوند ... به جز چند تا جایی که موفق نبود اما آمار خاق العاده ای به دست آورد ... با کره با چلسی با روسیه تا حدودی

یا مثلا اسکولاری ! زمانی که مربیگری تیمهای ملی رو داشته استثنایی بوده ... قهرمانی با برزیل ... برای اولین بار نایت قهرمانی اروپا با پرتغال ... 4 جام جهانی با پرتغال

پس میشه اینجوری قضاوت کرد ... اما مسی تا زمانی که برای ارژانیت یه بازیکن خیلیییییییییییییی معمولیه هیچ وقت نمیتونم بگم بهترین بازیکنه

اما وقتی اسپانیا میاد پشت هم قهرمان میشه معلومه ژاوی و اینیستا کارشونو خوب بلدن ;) چیزی که مسی بهش احتیاج داره و میدونه اگه بره میشه یه بازیکن خوب و نه سوپر استار

مثلا علی دایی هم بازیکن باشگاهی بود هم ملی ... اما عنایتی تو لیگ مثل بنز گل میزد تو تیم ملی به زور 2 تا گل دوستانه زده

حالا اگه بازم میخواید کورکورانه از مسی حمایت کنید بسم الله

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همین بازی آخر وقتی 3 -0 بودن ژاوی و اینیستا رو کشید بیرون و ما 4 تا گل دیگه زدیم و مسی 2 تا از اون گلها رو زد!

شما دارید الکی مسی رو هیچی میدونی و در صورتی که آمار همه چیز رو نشون میده

نمیگم نیمار بده ولی مسی بهتر از اونه! شک نکن

حمید جان نمیخوام این 2 تا بازیکن رو مقایسه کنم ... اصلا !

نمیگم مسی بده ! میگم اگه الان مسی از 100 , 100 باشه ... مثلا بره اینتر یا چلسی یا منچستر سیتی از 100 میشه 40

مثالا و دلایلشم گفتم

تو اومدی یه بازی دیدی 3 تا زده میگی پس مسی عالیه

2 تا جام جهانی و آمریکای جنوبیو ول کردی یه بازی که 3 تا زدرو چسبیدی ؟ جلل خلق :blink:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مسی موفیتشو مدیون اینیستا و ژاویه ... بدون اونا هیچه

درسته ، همینطوره که شما میگی .
خیلی بدرد نخوره ، بقول خودت ، هیچ هست . به زور 1 میلیون میارزه ، فقط نمیدونم چرا رقم فسخ قراردادش حدود 200 میلیون هست یا رئال 200 میلیون یورو + حقوق ماهیانه 20 میلیون یورو (به نقل از مارکا اسپانیا) پیشنهاد داده بود یا اینهمه اظهار نظر که از گوشه و کنار دنیا از بازیکنای قدیمی و فعلی دنیا در مورد مسی میشه . به نظرم تو و پله درست میگید . البته پله نگفته که مسی هیچ هست ولی نظرش به نظر شما نزدیک تره . الان سه نفر شدیم چون من هم متنبه شدم و نظرم تغییر کرد .
اصلا مهم نیست که نظر سنجی سایت مارکا (که بشدت طرفدار رئال مادرید هست و طبعا کاربراش هم طرفدار رئال هستن)در مورد "بهترین بازیکن تاریخ" با 87000 شرکت کننده نتیجش این شده :

poll2.jpg

مهم خودت ، من و پله هستیم .

امشب ساعت 8:30 بازی داریم با ریسینگ . نباید چون ته جدولی هستن بازی رو وابدیم . ترکیب کاملی هم داریم .
باید تو زمین ریسینگ یه برد خوب بیاریم .

1331463714245.jpg

داوری تو بازی دیشب رئال دوباره حماسه آفرینی کرده ، شدت حماسه بقدری هست که حتی مارکا هم نتونسته این موضوع رو پوشش نده .
تا چند وقت پیش یه آماری بود که میگفت تا بحال برای حریفان رئال پنالتی گرفته نشده ، نمیدونم هنوزم پابرجا هست یا نه .

1331422941339.jpg

1331422941703.jpg

.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
محسن جان اگه لینک اینترنتی برای دیدن بازی هست بفرست - ممنون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان بحث نکنید

مسی ، مسی هست

نیمار ، نیمار

رونالدو هم رونالدو

هر 3 تاشون هم فوق العاده هستند. اما فوتبال که یک نفره نیست. هر یک از اینها از تیمش جدا بشه معلوم نیست در تیم بعدیش چطور بازی میکنه.

مسی فوق العاده است. اما یه بازیکن به تنهایی نمیتونه به این موفقیت برسه.

پوریا درست میگه. اگه مسی در یه تیم دیگه ای بود. مثلا اینتر بعید میدونم میتونست به این جایگاه برسه. خط میانه خیلی خیلی مهم هست.

اما خب نمیشه از تبوغ و تکنیک هیچکدوم از 3 بازیکن گذشت. هر کدوم هم استعدادهایی دارن که خاص خودشون هست و در کمتر بازیکنی به این شکل دیده میشه.

در کل با این ویدیویی که از نیمار دیدم امیدوارم برای فصل اینده به بارسا بیاد. تیم به شدت هراس انگیز میشه :)

بالا