اینیستا کفش های فینال جام جهانیش را امضا کرد
کفش هایی رو که اینیستا در فینال جام جهانی آفریقای جنوبی بازی و گلزنی کرد ، حدود 1 ماه در موزه بارسا هست و امروز اینیستا به همراه پدرش رفت و اونا رو امضا کرد.

اینیستا:" ارزش های انسانی شما تنها چیزی است که از شما در خاطره ها میماند / دوست دارم من را تنها با پیراهن بارسا به یاد بیاورند"
اینیستا به خاطر گرفتن جایزه جوانمردترین بازیکن سال 2011/12 تشکر کرد و بر اهمیت انتقال این ارزش ها به جوانان هم تاکید کرد.
در مراسم اهدای این جایزه اینیستا گفت:" من دوست دارم وقتی بازنشسته میشوم دوست دارم مردم مرا به عنوان کسی بیاد بیاورند که برای باشگاهش همه چیز داد و همچنین برای هم تیمی هایش و رقیبانش به یک اندازه احترام قائل بود. در آخر چیزی که از شهرت شما باقی میماند ارزشی است که شما به عنوان یک انسان داشته اید."
وقتی سوال ها شروع شد، اینیستا از این که گواردیولا رو با مورینیو مقایسه کنه امتناع کرد:" من مورینیو را نمیشناسم تا قضاوت کنم او چگونه فردی است. من مربی ام را میشناسم و برای مدت زیادی هست که با او آشنا هستم و من فکر میکنم این پذیرفته شده است که کار کردن کنار او یک امتیاز است. همه ما میخواهیم که او برای سال های بیشتری در باشگاه بماند." در مورد صحنه هایی هم که روی زمین اتفاق افتاد و داور ندید اینیستا گفت:" داور قضاوت میکند و ما باید به کار و معیار های او اعتماد کنیم، اگر همه آرام باشند، همگی بیشتر از بازی لذت خواهیم برد."
دست سفید
والنسیا و ختافه و سویا مدعی هستند که در بازی آنها مقابل مادرید باید ضربه ی پنالتی به سودشان اعلام میشد
اگر تمام ضربات پنالتی به درستی اعلام میشدند مادرید 63 امتیاز داشت و بارسا 62 امتیاز
سایت گل- این طور به نظر می رسد که تعریف و تمجید ها از پپ گواردیولا تنها مختص به رختکن تیم بارسانیست. این درحالی است که مسی روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که پپ مهم تراز خود اوست و چابی ارناندس هم به این نکته اشاره کرد که تیم بارسا، آماده شنیدن پاسخ «نه» گواردیولا نیست؛ اکنون تری ونبلز مربی سابق بارسلونا و تیم ملی انگلیس آخرین کسی است که به احترام پپ کلاه از سر برداشته است.

عکسهای خصوصی مردمو منتشر میکنه
.