• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
درسته ، همینطوره که شما میگی .
خیلی بدرد نخوره ، بقول خودت ، هیچ هست . به زور 1 میلیون میارزه ، فقط نمیدونم چرا رقم فسخ قراردادش حدود 200 میلیون هست یا رئال 200 میلیون یورو + حقوق ماهیانه 20 میلیون یورو (به نقل از مارکا اسپانیا) پیشنهاد داده بود یا اینهمه اظهار نظر که از گوشه و کنار دنیا از بازیکنای قدیمی و فعلی دنیا در مورد مسی میشه . به نظرم تو و پله درست میگید . البته پله نگفته که مسی هیچ هست ولی نظرش به نظر شما نزدیک تره . الان سه نفر شدیم چون من هم متنبه شدم و نظرم تغییر کرد .
اصلا مهم نیست که نظر سنجی سایت مارکا (که بشدت طرفدار رئال مادرید هست و طبعا کاربراش هم طرفدار رئال هستن)در مورد "بهترین بازیکن تاریخ" با 87000 شرکت کننده نتیجش این شده :

مهم خودت ، من و پله هستیم .

امشب ساعت 8:30 بازی داریم با ریسینگ . نباید چون ته جدولی هستن بازی رو وابدیم . ترکیب کاملی هم داریم .
باید تو زمین ریسینگ یه برد خوب بیاریم .

.

اصلا نمیخوای متوجه شی من چی میگم باسه خودت طرفداری کور کورانه میکنی

اگه مسی بهترین بود آرزانتین مثل آب خوردن حذف نمیشد

اگه مسی بازیکن بود تو 2 تا جام جهانی و ملت های آمریکای جنوبی 2 تا گل میزد

اما دقیقا اسپانیا اومد ملت های اروپارو برد و جام جهانی قهرمان شد ... این است فرق ژاوی و اینیستا با مسی

حالا باز بگو 200 میلیون میدن بهش به اون 20 تا میدن به اون یکی 10 تا

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
در مورد مسی باید بگم بدون شک در حال حاضر تو دنیا بهترینه.
نمودنم یه بازیکن دیگه باید چی داشته باشه تا بشه حکم بهترین بودن رو واسش صادر کرد.
قدرت گلزنی بالا ، پاس گلهای فروان، تکنیک بی نظیر و و و. مسی توی پاس دادن و بهم ریختن دفاع حریف هیج چیزی کمتر از ژاوی و اینیستا نداره. بازی معروف 5-0 در مقابل رئال این مسی بود که خط میانی رو جمع کرد و گاس های تو عمق بی نظیرش بود که این نتیجه رو رقم زد. مسی مسیه هیچ فرقی هم نمیکنه کجا باشه در کنار کی بازی کنه.
کسایی که میگند تو آرژانتین کاری نمیکنه تا حالا بازی آرژانتین رو ندیدند. دیگه مسی سوباسا نیست که دفاع کنه توپ و بگیره و بره گل بزنه.پس لطفا نظرهای خنده دار ندید.

جام جهانی اسپانیا قهرمان شد. ولی کافیه دقت کنید به آمار گلزنی این تیم که فکر میکنم کمترین بین تمام قهرمانان جهان باشه. اسپانیا برد چون دفاع قدرتمندی داشت چون هافبکای فوق العاده ای داشت چون دروازبانش بهترین بود. ولی آرژانتین جز مسی کسی رو نداشت
بعد یادتون باشه مسی فط 24 سالشه سه ساله بهترین بازیکن جهان میشه و امسال هم شانس اول این عنوانه و حتی توانایی بردن بیش از 4 بار این عنوان رو هم داره.
سایت گل یه تیتر جالبی زده " من مسی رکوردها رو خرد میکنم" مسی تمام رکوردهای دنیای فوتبال رو داره جا به جا میکنه و تنها و تنها و تنها بازیکنیست که پتانسیل این رو داره که بهترین در تاریخ بشه که مارادونا و پله رو زیر پا بزاره

اما در مورد گواردیولا
تفکرات یک مربی پتتانسیل لازم برای پیاده شدنش رو میخواد. بارسایی که گواردیولا ساخته فوق العادست. میگید مورینیو بهترینه خب هر تیمی که بوده پتانسیل لازم رو داشته یه جور حرف میزنید که انگار مورینیو تیم های درجه چندم رو به موفقیت رسونده . الان همین رئال نیمکتش قویترین نیمکتیه که یه تیمی میتونه داشته باشه.
گواردویلا تمام بزرگان فوتبال رو شکسته داده . همین مورینیو دو ساله داره تقلا میکنه بتونه بارسا رو شکست بده نمیتونه.
اگر به مربیگری تو تیمهای مختلفه که فرگوسن هم فقط تو منچستر بوده.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی خوبی بود،‌تیم حریف مثل همیشه خشن بود مخصوصا اون سیاهه
نبود ویا کاملا حس میشه،موقعیت های زیادی خراب کردیم،‌ژاوی هم مثل
همیشه فوق العاده بود
هفته ی پیش سه تا خطای پنالتی بدتر از امروز رو داور نگرفت ولی داور امروز گرفت

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
همین بازی آخر وقتی 3 -0 بودن ژاوی و اینیستا رو کشید بیرون و ما 4 تا گل دیگه زدیم و مسی 2 تا از اون گلها رو زد!

شما دارید الکی مسی رو هیچی میدونی و در صورتی که آمار همه چیز رو نشون میده

نمیگم نیمار بده ولی مسی بهتر از اونه! شک نکن
کاملا با نظرت موافقم-مسی بهترینه چه اینیستا و ژاوی باشه چه نباشه
مسی اگه جایگاه خوبی تو زمین برای بازی های آرژانتین داشته باشه مطمئن باشید گل هم می زنه-گواردیولا مسی خوب می شناسه و می دونه این بازیکن کجای زمین باید قرار بده و راحت گل زنی کنه
نیمار خوبه اما خیلی با مسی تفاوت داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد مسی باید بگم بدون شک در حال حاضر تو دنیا بهترینه.
نمودنم یه بازیکن دیگه باید چی داشته باشه تا بشه حکم بهترین بودن رو واسش صادر کرد.
قدرت گلزنی بالا ، پاس گلهای فروان، تکنیک بی نظیر و و و. مسی توی پاس دادن و بهم ریختن دفاع حریف هیج چیزی کمتر از ژاوی و اینیستا نداره. بازی معروف 5-0 در مقابل رئال این مسی بود که خط میانی رو جمع کرد و گاس های تو عمق بی نظیرش بود که این نتیجه رو رقم زد. مسی مسیه هیچ فرقی هم نمیکنه کجا باشه در کنار کی بازی کنه.
کسایی که میگند تو آرژانتین کاری نمیکنه تا حالا بازی آرژانتین رو ندیدند. دیگه مسی سوباسا نیست که دفاع کنه توپ و بگیره و بره گل بزنه.پس لطفا نظرهای خنده دار ندید.

جام جهانی اسپانیا قهرمان شد. ولی کافیه دقت کنید به آمار گلزنی این تیم که فکر میکنم کمترین بین تمام قهرمانان جهان باشه. اسپانیا برد چون دفاع قدرتمندی داشت چون هافبکای فوق العاده ای داشت چون دروازبانش بهترین بود. ولی آرژانتین جز مسی کسی رو نداشت
بعد یادتون باشه مسی فط 24 سالشه سه ساله بهترین بازیکن جهان میشه و امسال هم شانس اول این عنوانه و حتی توانایی بردن بیش از 4 بار این عنوان رو هم داره.
سایت گل یه تیتر جالبی زده " من مسی رکوردها رو خرد میکنم" مسی تمام رکوردهای دنیای فوتبال رو داره جا به جا میکنه و تنها و تنها و تنها بازیکنیست که پتانسیل این رو داره که بهترین در تاریخ بشه که مارادونا و پله رو زیر پا بزاره

اما در مورد گواردیولا
تفکرات یک مربی پتتانسیل لازم برای پیاده شدنش رو میخواد. بارسایی که گواردیولا ساخته فوق العادست. میگید مورینیو بهترینه خب هر تیمی که بوده پتانسیل لازم رو داشته یه جور حرف میزنید که انگار مورینیو تیم های درجه چندم رو به موفقیت رسونده . الان همین رئال نیمکتش قویترین نیمکتیه که یه تیمی میتونه داشته باشه.
گواردویلا تمام بزرگان فوتبال رو شکسته داده . همین مورینیو دو ساله داره تقلا میکنه بتونه بارسا رو شکست بده نمیتونه.
اگر به مربیگری تو تیمهای مختلفه که فرگوسن هم فقط تو منچستر بوده.

البته مورینیو واقعا مربی خوبیه. اخلاقش به کنار اما کارنامش رزومش هست. تیم ضعیفی هم که داشته نسبت به بقیه تیمهاش پورتو بوده که قهرمان اروپاش کرده. قهرمان کردن پورتو اونم تو لیگ قهرمانان اونم با این همه تیم قدر کار اسونی نیست و از هر کسی بر نمیاد.

من خودم شاید از بعضی اخلاقهای مورینیو خوشم نیاد اما خیلی دوست دارم جانشین سر الکس فرگوسن بشه. چون به نظر من تنها کسی هست که میتونه منچستر رو دوباره به اوج قدرتش برسونه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اصلا نمیخوای متوجه شی من چی میگم باسه خودت طرفداری کور کورانه میکنی
اگه مسی بهترین بود آرزانتین مثل آب خوردن حذف نمیشد
اگه مسی بازیکن بود تو 2 تا جام جهانی و ملت های آمریکای جنوبی 2 تا گل میزد
اما دقیقا اسپانیا اومد ملت های اروپارو برد و جام جهانی قهرمان شد ... این است فرق ژاوی و اینیستا با مسی
حالا باز بگو 200 میلیون میدن بهش به اون 20 تا میدن به اون یکی 10 تا

من که تایید کردم ، چه مشکلی هست ؟ :cool:
-----------
ببین میتونی بازی مسی رو نقد کنی ، کمبود هاشو بگی ، یا از خیلی چیزهاش خوشت نیاد ، اصلا طرفدار رئال مادرید باشی یا خیلی چیزهای دیگه ، هیچ تاکیدی هم ندارم اونی که من فکر میکنم یا دوست دارم رو از زبان تو بشنوم یا تو دقیقا مثل من فکر کنی :
اما وقتی در مورد بهترین بازیکن جهان اونم در سه سال پشت سر هم میگی هیچی نیست از مسیر انصاف و منطق خارج میشی .
حرفای قشنگی زدی ، مثالهای خیلی خوبی هم آوردی اما نتیجه ای گرفتی که خودت دلت میخواست . من دیگه حرفی نمیزنم چون هیچ نقطه ی مشترکی تو این مورد خاص نداریم و همچنان معتقدم که بردن لفظ هیچ برای مسی یک بی انصافی تمام عیار هست .

بازی رو 2-0 بردیم . برای بازی ای که دائم پشت محوطه حریف تِلِپ بودیم و ترکیب نسبتا کاملی هم داشتیم خوب نیست .
دو گل از مسی که یکی پنالتی بود . بوسکت هم نزدیک بود دوباره به فنا بره . حتی فکر کردم که مچ پاش در رفت ، حالا خوبه هنوز زخم زانوشو باز نکرده اینقدر میزدنش .
بشدت نیاز به یه بازیکن شوتزن احساس میشد . یه صحنه ی زیبا داشت بازی که ضربه فنی اینیستا تیرک شد . کوئنکا هم یه تیرک زد . در کل خیلی راحت میتونستیم 4 ... 5 تا بزنیم .

ضربه اینیستا - 1 مگ

1331492494444.jpg

.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
lol از یه طرف این دوستمون هی میگه مسی هیچه از اون طرف رئالی ها میان هی لایک میزنن :))

معمولا وقتی یک فردی حالا چه فوتبالیست، بازیگر، خواننده و ... مرز هارو رد میکنه و به رکورد هایی تو زمینه کاریش دست پیدا میکنه که دست نیافتنی میشه از این حرفها زیاد در موردش زده میشه

هر طوری شده میخوان موفقیت هاشو به هر طریقی که شده توجیه کنن

بحث رو ادامه نمیدم نظر دوستان محترمه

--------------------

خوب بازی رو 2 - 0 بردیم
دو گل هم از مسی که خوب هیچه
میتونست هت تریک کنه

بارسا فقط بازی رو اداره کرد و خیلی خودش رو به زحمت ننداخت
پدرو هم به شدت افت کرده

داور بازی هم فکر کنم اولین بازی بود که داشت سوت میزد خیلی بی تجربه بود

کلا بازی یه طرفه و کم هیجانی بود هر چند میشد گل بیشتری بزنیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
lol
دو گل هم از مسی که خوب هیچه

داور بازی هم فکر کنم اولین بازی بود که داشت سوت میزد خیلی بی تجربه بود

تازه مدل موهاشم منشوری بود
6qwup3.gif

کمک داور که بشدت baby face بود .

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
البته مورینیو واقعا مربی خوبیه. اخلاقش به کنار اما کارنامش رزومش هست. تیم ضعیفی هم که داشته نسبت به بقیه تیمهاش پورتو بوده که قهرمان اروپاش کرده. قهرمان کردن پورتو اونم تو لیگ قهرمانان اونم با این همه تیم قدر کار اسونی نیست و از هر کسی بر نمیاد.

من خودم شاید از بعضی اخلاقهای مورینیو خوشم نیاد اما خیلی دوست دارم جانشین سر الکس فرگوسن بشه. چون به نظر من تنها کسی هست که میتونه منچستر رو دوباره به اوج قدرتش برسونه.

من نگفتم مورینیو بده. کفتم هر جا که بوده ابزارش رو داشته برای به موفقیت رسوندنه تیمش.
اون سال هم رقیب پورتو تو فینال موناکو بود ...و همان پورتو هم تنی چند از بهترین ها رو داشت از جمله دکو که بعدا یکی از ارکان اصلی خط میانی بارسا شد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من طرفدار سر سخت بارسام ... اما این دلیل نمیشه اگه میدونم ژاوی و اینیستان که 70 % کل تیمن بگم نه مسی 100 % کل تیمه

در هر صورت تا زمانی که مسی یه تیم دیگه نرفته و بازیاشو اونجا نبینین نمیتونید در بارش اون جوری که من میگم قضاوت کنید

همونطور که تا زمانی که پپ یه تیم دیگه مربی گری نکنه نمینه کسی بگه بهترینه ... چون فقط تو بارسا بوده و هیچ جای دیگه تست نشده

اون یوزری که میگه مورینیو هر جا رفته تیمش کامل بوده چرا چلسیو بعد از 50 سال قهرمان مرد ؟

چرا اینترو بعد از 50 سال قهرمان کرد ؟ چرا پورتورو بعد از خداد سال قهرمان کرد ؟ آدم خوبه چشماشو رو واقعیت نبنده

من طرفدار بارسام از رئال بدم میاد اما دلیل نمیشه واقعیتو نبینم و خودمو گول بزنم ;)

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من طرفدار سر سخت بارسام ... اما این دلیل نمیشه اگه میدونم ژاوی و اینیستان که 70 % کل تیمن بگم نه مسی 100 % کل تیمه
مسی 100% تیم نیست ولی نقشش تو تیم بیشتر از ژاوی و اینیستا نباشه کمترم نیست.

همونطور که تا زمانی که پپ یه تیم دیگه مربی گری نکنه نمینه کسی بگه بهترینه ... چون فقط تو بارسا بوده و هیچ جای دیگه تست نشده

با این تفسیر احتمالا فرگوسن هم بره پی کارش نه؟؟

اون یوزری که میگه مورینیو هر جا رفته تیمش کامل بوده چرا چلسیو بعد از 50 سال قهرمان مرد ؟

چرا اینترو بعد از 50 سال قهرمان کرد ؟ چرا پورتورو بعد از خداد سال قهرمان کرد ؟ آدم خوبه چشماشو رو واقعیت نبنده

نمیدونه منکر این میشید که مورنیو تو هر سه تیم فوق تیمی از هر نظر کامل داشته؟؟
بعد کسی نمیگه مورینیو بد بوده یا جز بهترین ها نیست. مسئله اینه که هیج و هیج مربی ای نمیتونه از یه سری بازیکن معمولی تیمی اعجوبه بسازه. به بارسای کنونی لقب بهترین تیم تاریخ رو میدند چون بهترینهای هر پستی هم توش بازی میکنند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

در هر صورت تا زمانی که مسی یه تیم دیگه نرفته و بازیاشو اونجا نبینین نمیتونید در بارش اون جوری که من میگم قضاوت کنید

من طرفدار بارسام از رئال بدم میاد اما دلیل نمیشه واقعیتو نبینم و خودمو گول بزنم ;)

دوست عزیزم
توی بحث ورزش مسائل روحی روانی و انگیزشی گاهی وقتا بیش از چیزی که انتظار داریم عمل میکنند
مورینیو تونست با شرایط مساعدی که واسه کمتر مربی پیش میاد به چلسی بره با سرمایه ی لایتنهای
فوقالعاده موفق هم نبود اونجا و با کلی ستاره 2 لیگ برتر گرفت و عیارش در جام باشگاه ها پایین بود و قهرمانی با چلسی کسب نکرد
فصلی که رفت یه مربی بسیار گمنام تیمش رو به بازی فینال جام باشگاه ها برد.مورینیو روی موج آبرامویچ سوار شد و با تریبون چلسی و استفاده از امتیاز بهترین لیگ دنیا بودن لیگ برتر در اون زمان واسه خودش اعتبار کسب کرد.شخصیت رسانه ایی و کاریزماش غیر قابل انکاره.همچنین بار فنیش
و اما اینتر
تیمی که بعد از کالچوپلی و نابودی محترمانه ی 6 خواهر از 7 خواهر ایتالیا
به شرح زیر
رفتن به لیگ پایین تر و افول شدید یوونتوس
افول شدید میلان
سقوط پارما
ورشکستگی لاتزیو
مشکلات مالی تا مرز ورشکستگی فیورنتینا
و عدم قدرت کافی رم برای حضور در میدان نبرد با اینتر
به علاوه سرمایه بسیار خوب و خرید بازیکنان بسیار
این تیم تونست توی لیگ ایتالیا موفق بشه
مانچو هم شده بود
اما مورینیو با خرید بازیکنان خیلی خوب پیش رفت
توی دور مقدماتی اون جام بدون شک در بازی رفت و برگشت بازنده ی مطلق در برابر بارسا بود
اما اون بازیی نیمه نهایی
در بازی 3-1 که بارسا باخت گلی که میلیتو با سر وارد دروازه کرد آفساید بود و میتوید صحنش رو از یوتیوب ببینید(شاید همون گل سرنوشت جام رو تغییر میداد)
و در بازی برگشت با اینکه بازنده شد اما صعود کرد و در فینال
به بایرن مونیخی خورد که همه میدونیم توی اون شرایط کاراکتر فینال رو نداشت

خوب ما تمام این مسائلی که عرض کردم رو نادیده میگیرم و فرض میکنیم مورینیو مربی بسیار عالی هستش
اما یه مربی عالی چه تعریفی داره
به نظر شما یه مربی خوب فقط باید با ستارگان کار کنه و نتیجه گرفتن با ستارگان نشان دهنده ی سوپر استار بودن اون شخصه؟
مارچلو لیپی
آرسن ونگر
الکس فرگوسن
بابی رابسون
خوان د راموس
رافا بنیتز و .....
افرادی هستن که تیم هایی رو مربی گری کردن که بازیکن هایی با کیفیت و ارزش نیمی از بازیکن های تیم های مورینیو در اختیار داشتند اما موفقیت های خیلی خوبی کسب کردند.
مورینیو فقط و فقط در تیم های فوق ثروتمند نتیجه میگیره
به 2 عامل که در اصل یکی هستند موفق میشه
مهره های بسیار با کیفیت
و نیمکت بسیار پر مهره
بحث تاکتیکی مورینیو بدون شک اونقدر پررنگ نیست.شاید پپ هم به این شکل باشه.اما افرادی مثل ونگر و فرگوسن بدون شک از هر نظر موفق تر هستند و بزرگتر میباشن.چون زمان نشون داده که این افراد
وابسته به دلارهای کثیف و سرمایه گذاری های بی انتها برای موفقیت نیستند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیزم
توی بحث ورزش مسائل روحی روانی و انگیزشی گاهی وقتا بیش از چیزی که انتظار داریم عمل میکنند
مورینیو تونست با شرایط مساعدی که واسه کمتر مربی پیش میاد به چلسی بره با سرمایه ی لایتنهای
فوقالعاده موفق هم نبود اونجا و با کلی ستاره 2 لیگ برتر گرفت و عیارش در جام باشگاه ها پایین بود و قهرمانی با چلسی کسب نکرد
فصلی که رفت یه مربی بسیار گمنام تیمش رو به بازی فینال جام باشگاه ها برد.مورینیو روی موج آبرامویچ سوار شد و با تریبون چلسی و استفاده از امتیاز بهترین لیگ دنیا بودن لیگ برتر در اون زمان واسه خودش اعتبار کسب کرد.شخصیت رسانه ایی و کاریزماش غیر قابل انکاره.همچنین بار فنیش
و اما اینتر
تیمی که بعد از کالچوپلی و نابودی محترمانه ی 6 خواهر از 7 خواهر ایتالیا
به شرح زیر
رفتن به لیگ پایین تر و افول شدید یوونتوس
افول شدید میلان
سقوط پارما
ورشکستگی لاتزیو
مشکلات مالی تا مرز ورشکستگی فیورنتینا
و عدم قدرت کافی رم برای حضور در میدان نبرد با اینتر
به علاوه سرمایه بسیار خوب و خرید بازیکنان بسیار
این تیم تونست توی لیگ ایتالیا موفق بشه
مانچو هم شده بود
اما مورینیو با خرید بازیکنان خیلی خوب پیش رفت
توی دور مقدماتی اون جام بدون شک در بازی رفت و برگشت بازنده ی مطلق در برابر بارسا بود
اما اون بازیی نیمه نهایی
در بازی 3-1 که بارسا باخت گلی که میلیتو با سر وارد دروازه کرد آفساید بود و میتوید صحنش رو از یوتیوب ببینید(شاید همون گل سرنوشت جام رو تغییر میداد)
و در بازی برگشت با اینکه بازنده شد اما صعود کرد و در فینال
به بایرن مونیخی خورد که همه میدونیم توی اون شرایط کاراکتر فینال رو نداشت

خوب ما تمام این مسائلی که عرض کردم رو نادیده میگیرم و فرض میکنیم مورینیو مربی بسیار عالی هستش
اما یه مربی عالی چه تعریفی داره
به نظر شما یه مربی خوب فقط باید با ستارگان کار کنه و نتیجه گرفتن با ستارگان نشان دهنده ی سوپر استار بودن اون شخصه؟
مارچلو لیپی
آرسن ونگر
الکس فرگوسن
بابی رابسون
خوان د راموس
رافا بنیتز و .....
افرادی هستن که تیم هایی رو مربی گری کردن که بازیکن هایی با کیفیت و ارزش نیمی از بازیکن های تیم های مورینیو در اختیار داشتند اما موفقیت های خیلی خوبی کسب کردند.
مورینیو فقط و فقط در تیم های فوق ثروتمند نتیجه میگیره
به 2 عامل که در اصل یکی هستند موفق میشه
مهره های بسیار با کیفیت
و نیمکت بسیار پر مهره
بحث تاکتیکی مورینیو بدون شک اونقدر پررنگ نیست.شاید پپ هم به این شکل باشه.اما افرادی مثل ونگر و فرگوسن بدون شک از هر نظر موفق تر هستند و بزرگتر میباشن.چون زمان نشون داده که این افراد
وابسته به دلارهای کثیف و سرمایه گذاری های بی انتها برای موفقیت نیستند.

بحث قهرمانی اینتر تو کالچو نیست ... بحث تریپل کردنشه ... ایتالیا - اروپا - حذفی ! فکر نکنم اینتر تونسته باشه همچین رکوردی رو زده باشه ... اونا 50 سال پیش قهرمان اروپا شده بودن

اگه چلسی همه چیز داشت چرا ما بقی توش موفق نبودن ؟ فقط کارلتو تونست 1 بار قهرمان شه ... در باره فرگوسن هم اون داستانش فرق داره ... 30 ساله خودشو نشون داده ... اما همین فرگوسن هم ممکنه جای دیگه مربیگری میکرد موفق نمیشد

کلا مربی و بازیکنی که فقط تو 1 تیم نتیجه گرفته معیار انتخاب نیست ... فرگوسن 30 ساله تو منچستره مربی بزرگیه اما بزرگترین نیست چون فقط با منچستر بوده

معیار من برای بازیکن و مربی ( یعنی بهترین ) کسیه که تو حد اقل 2 تا باشگاه موفق باشه ... مثلا رونالدو ( که خیلی از اخلاق و رفتارش بدم میاد ) بزرگیشو تو منچستر و رئال نشون داده

هیدینگ بزرگیشو تو همه جا نشون داده ... مورینیو نشون داده ... رونالدوی برزیلی نشون داده ... اما از دید من اگه رونالدو جای مسی بود خیلی موفق تر میشد ... چون مثلا رونالدو تو ضربات ایستگاهی و استارت و ضربه سر تبهر بیشتری داره

اما مسی تو سرعت ( استارت با سرعت فرق داره ) دریبل و هوش به نظرم بالاتره

حالا خیلی هم کشش ندیم این موضوعو ... اما من نمیتونم قبول کنم مسی از ژاوی بهتر باشه ... چون بازیکن خوب باید همه جا خوب باشه

مسی تو تیم ملی تقریبا یه بازیکن معمولیه ... اینو نشون داده ... عالم و آدمم ازش انتقاد کردن ... اما ژاوی و اینیستا اینجوری نبودن

چه تو تیم ملی کشورشون چه تو باشگاهشون یه جور بودن ... نتیجشم قهرمانی اسپانیا تو اروپا و جام جهانی بوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد مربی ها من یه نظری دارم.

به نظر من هم اگه یه سری مشخصات خاص برای مربیان در نظر بگیریم و بر اساس اون ها به هر مربی امتیاز بدیم

مثلا :
میزان قهرمانی ها در جامهای مختلف
ارزش مالی تیمی که مربی در اون مربی گری میکرده
حقوقی که میگرفته
میزان دریافت کارت های زرد و قرمز تیم
دفعات اخراج شدن مربی
گلهای زده و خورده تیم
تعداد برد ها - باخت ها - مساوی ها
تعداد بازیکنهای جوونی که یه مربی اونها رو به فوتبال معرفی کرده
تعداد سالهایی که یه مربی در یه باشگاه دووم اورده
امتیازی که طرفداران تیم به مربی و سبک بازیش میدن
و .............

شاید بشه مربی رو با این اطلاعات طبقه بندی کرد.
به نظر من اگه به این شرایط نگاه بشه نه پپ گواردیولا و نه ژوزه مورینیو بهترین مربی جهان نخواهند شد:)

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
بحث قهرمانی اینتر تو کالچو نیست ... بحث تریپل کردنشه ... ایتالیا - اروپا - حذفی ! فکر نکنم اینتر تونسته باشه همچین رکوردی رو زده باشه ... اونا 50 سال پیش قهرمان اروپا شده بودن

اگه چلسی همه چیز داشت چرا ما بقی توش موفق نبودن ؟ فقط کارلتو تونست 1 بار قهرمان شه ... در باره فرگوسن هم اون داستانش فرق داره ... 30 ساله خودشو نشون داده ... اما همین فرگوسن هم ممکنه جای دیگه مربیگری میکرد موفق نمیشد

کلا مربی و بازیکنی که فقط تو 1 تیم نتیجه گرفته معیار انتخاب نیست ... فرگوسن 30 ساله تو منچستره مربی بزرگیه اما بزرگترین نیست چون فقط با منچستر بوده

معیار من برای بازیکن و مربی ( یعنی بهترین ) کسیه که تو حد اقل 2 تا باشگاه موفق باشه ... مثلا رونالدو ( که خیلی از اخلاق و رفتارش بدم میاد ) بزرگیشو تو منچستر و رئال نشون داده

هیدینگ بزرگیشو تو همه جا نشون داده ... مورینیو نشون داده ... رونالدوی برزیلی نشون داده ... اما از دید من اگه رونالدو جای مسی بود خیلی موفق تر میشد ... چون مثلا رونالدو تو ضربات ایستگاهی و استارت و ضربه سر تبهر بیشتری داره

حالا خیلی هم کشش ندیم این موضوعو ... اما من نمیتونم قبول کنم مسی از ژاوی بهتر باشه ... چون بازیکن خوب باید همه جا خوب باشه

مسی تو تیم ملی تقریبا یه بازیکن معمولیه ... اینو نشون داده ... عالم و آدمم ازش انتقاد کردن ... اما ژاوی و اینیستا اینجوری نبودن

چه تو تیم ملی کشورشون چه تو باشگاهشون یه جور بودن ... نتیجشم قهرمانی اسپانیا تو اروپا و جام جهانی بوده

دوست عزیز کمی بعید هست شما بارسایی باشید ولی خوب نظرات همه محترمه . شما میتونید به بازی های رونالدو مقابل بارسا و بالعکس مسی مقابل رئال نگاه کنید . رونالدویی که دیگه حتی هواداران رئال هم هو میکردنش با مسی ای که همون هواداران رئال براس سرپا می ایستن و تشویقش میکنن ؟؟؟ از نظر من که مسی بهتر هست . همون رونالدو برای تیم ملیش چه کاری تا حالا تونسته انجام بده ؟
و سوال دیگه که امیدوارم منطقی جواب داده بشه اینه :
میشه بگید اگه همین تیم ملی آرژانتین با همین تیم ملی اسپانیا بازی میکردن ( دقیقا با همین ترکیب ها و بازیکن ها ) و فقط جای مسی و ژاوی عوض میشد یا جای اینیستا و مسی چه اتفاقی از نظر شما میفتاد ؟ به نظرتون ژاوی به تنهایی این تیم آرژانتین رو قهرمان جام جهانی میکرد ؟ یا اینیستا به تنهایی میتونست آژانتین رو قهرمان کنه ؟
و این رو هم بگم که من به شخصه با این نظر شما موافق نیستم که رونالدو تو بارسا خیلی موفق تر میشد اینجا جای تک روی های رونالدو نیست مخصوصا اون رونالدوی سال اولش تو رئال و مدت ها هم از زمانی که ضربات ایستگاهی خوبی میزد گذشته .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

شما روی تریپل تاکید دارید
در مورد حذفی و لیگ دلایل و استدلال های شرایط وقت لیگ ایتالیا و مباحث پس ار کالچوپلی رو عرض کردم. تو شهر بی کلانتر غورباقه هفت تیر کش میشه(البته مضاح هستش)

واقعا مورینیو اصول دفاعی رو عالی انجام میده هیچ شکی هم نیست اما به اندازه های چیزی که ازش میبینیم نیست.
مثل یک پوستر با ابعاد خیلی بزرگ هستش که فقط ابعادش بزرگه اما صاحب عکس یک انسان با ابعاد معمولی هستش
فرگوسن و ونگر واقعا با بازیکن های لول پایین خیلی خوب کار میکنن.
مورینیو چند بازیکن آینده دار رو تا به حال به فوتبال معرفی کرده؟
حتی پورتو یی که قهرمان کرد یه نسل طلایی بود
نسلی که اسکلت اصلی تیم ملی پرتغال رو در یورو 2004 و نایب قهرمانیش رو تشکیل میداد.
اما بحث مسی و رونالدو
رونالدو کاراکتر یک قهرمان رو نداره،قیاس مسی و رونالدو ذهن انسان رو به داستانهای اسپایدر من شیفت میده.
درسته شخصیت اصلی اسپایدر من فردی خجالتی و دست و پا چلفتی و مودبه و در ظاهر ضعیف تر به نظر میاد
اما...
و رونالدو همیشه مثل بد من داستانهای اسپایدر من هستش ;)
تفاوت مسی و رونالدو در مهارت های فوتبالی نیست ورای بحث اخلاقی و شخصت در زمین و خارج از زمین تفاوت این دو،فقط در درک فوتبال و هوش فوق العاده،درک صحیح از موقعیت ها،ابتکار در کسری از ثانیه هستش
این پارامتر ها رو به سختی میشه در رونالدو دید.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
مورینیو جز بهترین مربی های حال حاضر فوتبال دنیاستو این صحبتهای شما هم تصدیق همین هستش.
ولی اینکه مربی دلش بخواد فقط تو یه تیم فعالیت کنه دلیل ضعیفتر بودنش نیست. کسی نمیتونه به قدرت فرگوسن شک کنه.

معیارتون قابل احترام ولی از نطر خیلی ها اشتباهه. رونالدوی برزیلی هم یکی از افرادی بود که پتانسیل های زیادی داشت تا قبل از مصدومیت وحشتناکش.
رونالدو از جهاتی قابل قیاس با مسی هست ولی به کاملیه مسی نیست. این بشر فوتبالش سیرک و نمایش نیست . تو بازیش نه خبری از پا عوض کردن میبینید نه قر و اطوارایی که امثال رونالدو و رونالدینیو سر توپ میاند. مسی فقط فوتبال رو به بهترین نحو بازی میکنه. به نظرم نیمار هم میخواد راه مسی رو بره با توجه به گلهایی که ازش دیدم

مسی تو چشم نیست چون آرژانتین خیلی خیلی معمولیه
اسپانیایی که قهرمان دنیا شد مدیون سبک فوتبالیست که بازیکنان بارسا پیاده کردند و مدیون هماهنگی 5 6 بازیکنی بارسایی تیمش بود.بدون شک غیر از این بود خبری از قهرمانی نبود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مورینیو جز بهترین مربی های حال حاضر فوتبال دنیاستو این صحبتهای شما هم تصدیق همین هستش.
ولی اینکه مربی دلش بخواد فقط تو یه تیم فعالیت کنه دلیل ضعیفتر بودنش نیست. کسی نمیتونه به قدرت فرگوسن شک کنه.

معیارتون قابل احترام ولی از نطر خیلی ها اشتباهه. رونالدوی برزیلی هم یکی از افرادی بود که پتانسیل های زیادی داشت تا قبل از مصدومیت وحشتناکش.
رونالدو از جهاتی قابل قیاس با مسی هست ولی به کاملیه مسی نیست. این بشر فوتبالش سیرک و نمایش نیست . تو بازیش نه خبری از پا عوض کردن میبینید نه قر و اطوارایی که امثال رونالدو و رونالدینیو سر توپ میاند. مسی فقط فوتبال رو به بهترین نحو بازی میکنه. به نظرم نیمار هم میخواد راه مسی رو بره با توجه به گلهایی که ازش دیدم

مسی تو چشم نیست چون آرژانتین خیلی خیلی معمولیه
اسپانیایی که قهرمان دنیا شد مدیون سبک فوتبالیست که بازیکنان بارسا پیاده کردند و مدیون هماهنگی 5 6 بازیکنی بارسایی تیمش بود.بدون شک غیر از این بود خبری از قهرمانی نبود

میلاد جان نظر هر کس فرق داره ... من یک تمام بارساییم اما دیدگاهم اینه ... دید منطقی دارم ... بازم میگم از رونالدو و مورینیو به خاطر اخلاقشون خیلی بدم میاد ... اما قبولشون دارم

البته رونالدو هم تو تیم ملی کشورش هیچه تقریبا ... از دید من بازیکن کامل کسیه که هر جا میره موفق باشه ... رونالدوی برزیلیو نگاه کن ... اول بارسا کولاک کرد ... بعد اینتر کولاک کرد ( مصدومیتای وحشتناکش نابودش کرد )

بعد تو تیم ملی کشورش هم ترکوند و گلهای استثنایی و فوق العاده ای زد ... بعد تو رئال فوق العاده بود تا اواخرش و حتی تو میلانم خوب بود ... از دید من این یه بازیکن کامله

نمیگم فرگوسن بده ... فوق العادست ... اما میگم برای اینکه بهترینو معنی کنیم باید تو چند تا باشگاه بسنجیمشون ... بنیتز فقط تو باشگا های اروپا عالی بود برای لیورپول و تو لیگ و باشگاه دیگه یه مربی فوق العاده معمولی بود

حالا بحثو خیلی کشش ندیم دیگه ... هر کس نظری داره و نظرش محترمه ... به امید موفقیت بارسا و جذب نیمار

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
محسن جان شرمنده دیشب نتونستن بازی رو ببینم اگه هایلایت بازی رو داری بزار دمت گرم

بالا