من طرفدار سر سخت بارسام ... اما این دلیل نمیشه اگه میدونم ژاوی و اینیستان که 70 % کل تیمن بگم نه مسی 100 % کل تیمه
در هر صورت تا زمانی که مسی یه تیم دیگه نرفته و بازیاشو اونجا نبینین نمیتونید در بارش اون جوری که من میگم قضاوت کنید
همونطور که تا زمانی که پپ یه تیم دیگه مربی گری نکنه نمینه کسی بگه بهترینه ... چون فقط تو بارسا بوده و هیچ جای دیگه تست نشده
اون یوزری که میگه مورینیو هر جا رفته تیمش کامل بوده چرا چلسیو بعد از 50 سال قهرمان مرد ؟
چرا اینترو بعد از 50 سال قهرمان کرد ؟ چرا پورتورو بعد از خداد سال قهرمان کرد ؟ آدم خوبه چشماشو رو واقعیت نبنده
من طرفدار بارسام از رئال بدم میاد اما دلیل نمیشه واقعیتو نبینم و خودمو گول بزنم
دوست عزیزم
توی بحث ورزش مسائل روحی روانی و انگیزشی گاهی وقتا بیش از چیزی که انتظار داریم عمل میکنند
مورینیو تونست با شرایط مساعدی که واسه کمتر مربی پیش میاد به چلسی بره با سرمایه ی لایتنهای
فوقالعاده موفق هم نبود اونجا و با کلی ستاره 2 لیگ برتر گرفت و عیارش در جام باشگاه ها پایین بود و قهرمانی با چلسی کسب نکرد
فصلی که رفت یه مربی بسیار گمنام تیمش رو به بازی فینال جام باشگاه ها برد.مورینیو روی موج آبرامویچ سوار شد و با تریبون چلسی و استفاده از امتیاز بهترین لیگ دنیا بودن لیگ برتر در اون زمان واسه خودش اعتبار کسب کرد.شخصیت رسانه ایی و کاریزماش غیر قابل انکاره.همچنین بار فنیش
و اما اینتر
تیمی که بعد از کالچوپلی و نابودی محترمانه ی 6 خواهر از 7 خواهر ایتالیا
به شرح زیر
رفتن به لیگ پایین تر و افول شدید یوونتوس
افول شدید میلان
سقوط پارما
ورشکستگی لاتزیو
مشکلات مالی تا مرز ورشکستگی فیورنتینا
و عدم قدرت کافی رم برای حضور در میدان نبرد با اینتر
به علاوه سرمایه بسیار خوب و خرید بازیکنان بسیار
این تیم تونست توی لیگ ایتالیا موفق بشه
مانچو هم شده بود
اما مورینیو با خرید بازیکنان خیلی خوب پیش رفت
توی دور مقدماتی اون جام بدون شک در بازی رفت و برگشت بازنده ی مطلق در برابر بارسا بود
اما اون بازیی نیمه نهایی
در بازی 3-1 که بارسا باخت گلی که میلیتو با سر وارد دروازه کرد آفساید بود و میتوید صحنش رو از یوتیوب ببینید(شاید همون گل سرنوشت جام رو تغییر میداد)
و در بازی برگشت با اینکه بازنده شد اما صعود کرد و در فینال
به بایرن مونیخی خورد که همه میدونیم توی اون شرایط کاراکتر فینال رو نداشت
خوب ما تمام این مسائلی که عرض کردم رو نادیده میگیرم و فرض میکنیم مورینیو مربی بسیار عالی هستش
اما یه مربی عالی چه تعریفی داره
به نظر شما یه مربی خوب فقط باید با ستارگان کار کنه و نتیجه گرفتن با ستارگان نشان دهنده ی سوپر استار بودن اون شخصه؟
مارچلو لیپی
آرسن ونگر
الکس فرگوسن
بابی رابسون
خوان د راموس
رافا بنیتز و .....
افرادی هستن که تیم هایی رو مربی گری کردن که بازیکن هایی با کیفیت و ارزش نیمی از بازیکن های تیم های مورینیو در اختیار داشتند اما موفقیت های خیلی خوبی کسب کردند.
مورینیو فقط و فقط در تیم های فوق ثروتمند نتیجه میگیره
به 2 عامل که در اصل یکی هستند موفق میشه
مهره های بسیار با کیفیت
و نیمکت بسیار پر مهره
بحث تاکتیکی مورینیو بدون شک اونقدر پررنگ نیست.شاید پپ هم به این شکل باشه.اما افرادی مثل ونگر و فرگوسن بدون شک از هر نظر موفق تر هستند و بزرگتر میباشن.چون زمان نشون داده که این افراد
وابسته به دلارهای کثیف و سرمایه گذاری های بی انتها برای موفقیت نیستند.