• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اگه الگوئر اخراج نمی شد برده بودیم .
حیف شد . داورم یه پنالتی آخر بازی نگرفت .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشتباه آقای رایکارد و تیزهوشی کاپلو بخت برد رو از بارسلون گرفت.

گوتی خیلی خوب بازی کرد. به نظر من گوتی و مسی بهترین بازیکنان میدان بودند.

یه جا عادل گفت که اولگر از نظر سطح بازی پایین از بقیه بازیکنان بارساست. واقعا حق داشت.

به نظر شما یه مدافع چقدر باید خنگ باشه که اونطوری پنالتی بده و اینطوری اخراج بشه.

در کل نیمه اول مال بارسا بود و نیمه دوم مال رئال

رئال هم فرصتهای زیادی داشت. اما بیش از همه رئالیها باید ممنون کاسیاس باشند که تو این چند بازی واقعا از جون مایه گذاشته.
اونطرف هم والدز نیمه دوم خوب کار کرد. (البته میشه گفت رو گلها زیاد مقصر نبود)

ولی پیش بینی من اینه که هم رایکارد و هم کاپلو فصل بعد در این تیمها نیستند.

به قول علیفر گذارشگر: تاریخ مصرفشون به پایان رسیده.
-------------------------------------------------------------

به عنوان یه طرفدار قدیمی بارسلون جدا از لجبازیها و اشتباهات احمقانه ریکارد متاسفم. والا به خدا اگه من بودم ترکیب بهتر میفرستادم.

این مارکز تو 3 بازی آخر سوتی های زیاد و بدی داده باز گذاشتش تو هافبک دفاعی
دیدید که دیشب چه سوتی هایی داد

این اولگر. والا عادل فهمید این بازیکن کلاس بازیش پایینه. این ریکارد نفهمید.
کی مبخواد سر عقل بیاد خدا میدونه
-------------------------------------------------
داوری هم در بعضی جاها بحث برانگیز بود به خصوص در مورد اون پنالتی آخر.

کلا داور به بارسلونی ها راحت تر و سریعتر کارت میداد.

اما باید انصاف داشت و گفت که گلهای رئال هم زیبا و از روی تیزهوشی بازیکنانش زده شدند.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
درود
آقا هی نگین داور بد نبود , با اون پنالتی آخر بازی که نگرفت نتیجه میتونست کاملا عوض بشه.
نیمه دوم هم به نظر من رئال خوب بازی نکرد هرچند بازی دستش بود.
سپاس

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به هیچ وجه پنالتی نبود.قدرت بدنی بود که رونالدینیو کم آورد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خبر خوب. سویا هم لطف کرد و یک هیچ باخت.
بارسا دوباره در صدر...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36

تنه با چنگ و دندان .
شما اون حرکات مدافعان چلسی توی لندن رو هم تنه می گید ؟ کاروالیو زد با استوک تو زانوی دکو ؟
اونم تنست دیگه ؟
کلا طرفداران چلسی همه خطاهارو علیه بارسلونا تنه اعلام می کنن . :lol: :lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اشتباه آقای رایکارد و تیزهوشی کاپلو بخت برد رو از بارسلون گرفت.

گوتی خیلی خوب بازی کرد. به نظر من گوتی و مسی بهترین بازیکنان میدان بودند.

یه جا عادل گفت که اولگر از نظر سطح بازی پایین از بقیه بازیکنان بارساست. واقعا حق داشت.

به نظر شما یه مدافع چقدر باید خنگ باشه که اونطوری پنالتی بده و اینطوری اخراج بشه.

در کل نیمه اول مال بارسا بود و نیمه دوم مال رئال

رئال هم فرصتهای زیادی داشت. اما بیش از همه رئالیها باید ممنون کاسیاس باشند که تو این چند بازی واقعا از جون مایه گذاشته.
اونطرف هم والدز نیمه دوم خوب کار کرد. (البته میشه گفت رو گلها زیاد مقصر نبود)

ولی پیش بینی من اینه که هم رایکارد و هم کاپلو فصل بعد در این تیمها نیستند.

به قول علیفر گذارشگر: تاریخ مصرفشون به پایان رسیده.
-------------------------------------------------------------

به عنوان یه طرفدار قدیمی بارسلون جدا از لجبازیها و اشتباهات احمقانه ریکارد متاسفم. والا به خدا اگه من بودم ترکیب بهتر میفرستادم.

این مارکز تو 3 بازی آخر سوتی های زیاد و بدی داده باز گذاشتش تو هافبک دفاعی
دیدید که دیشب چه سوتی هایی داد

این اولگر. والا عادل فهمید این بازیکن کلاس بازیش پایینه. این ریکارد نفهمید.
کی مبخواد سر عقل بیاد خدا میدونه
-------------------------------------------------
داوری هم در بعضی جاها بحث برانگیز بود به خصوص در مورد اون پنالتی آخر.

کلا داور به بارسلونی ها راحت تر و سریعتر کارت میداد.

اما باید انصاف داشت و گفت که گلهای رئال هم زیبا و از روی تیزهوشی بازیکنانش زده شدند.
کاملا موافقم .
:) :) :)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بارسلونا و سوی‌یا هردو ‪ ۵۰‬امتیازی هستند و والنسیا و رئال به ترتیب با ‪ ۴۶‬و ‪ ۴۵‬امتیاز پشت سر آنها قرار دارند .

خبر گزاری سلام-سومین گل " لیونل مسی " برای بارسلونا در پیکار بزرگ شنبه شب با رئال مادرید رقیب سرسخت خود در لیگ فوتبال اسپانیا، یک تساوی سه بر سه برای تیمش به ارمغان آورد که در آستانه یک شکست قرار داشت. این مهاجم جوان پس از دریافت یک پاس از رونالدینیو در وقت تلف شده آخر بازی و نفوذ به خط دفاعی رئال ، با یک شوت کوتاه و زاویه دار پای چپ ، توپ را از " ایکر کاسیاس " دروازه بان حریف عبور داد و بارسلونا مدافع قهرمانی لالیگا را دست کم برای یک روز به صدر جدول بازگرداند . در بیست و هشت دقیقه اول بازی در ورزشگاه نیو کمپ ، هردو تیم دو گل به ثمر رساندند و " رود فان نیستلروی " زننده دو گل رئال بود که یکی از آنها از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید . "سرجیو راموس " مدافع رئال ، در دقیقه ‪ ۷۳‬تیم میهمان را سه بر دو پیش انداخت .
پس از اخراج " اولگویر پرشا " مدافع بارسلونا در اواخر نیمه اول چنین به نظر می‌رسید که این تیم متحمل سومین شکست پیاپی خواهد شد. این تیم منطقه کاتالان آخر هفته گذشته از سوی یا شکست خورده و سپس سه شنبه شب به رغم پیروزی یک برصفر در خانه لیورپول‌در یک دیدار لیگ قهرمانان اروپا، در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مغلوب شده و از گردونه مسابقات خارج شد.
مسی به ایستگاه تلویزیونی "لا سکزتا" گفت :" هم تیمی هایم فضای زیادی برای بازی به من دادند . من سعی کردم از آن سود جویم و امروز این تلاش کارساز شد. این بازی یک بازی بسیار خاص بود . مادرید یک بازیکن بیشتر داشت و در غیر این صورت ، اوضاع فرق می‌کرد."
عملکرد رئال در این بازی احتمالا باعث کاهش انتقادهایی خواهد شد که از فابیو کاپلو سرمربی این تیم به عمل آمد و پس از حذف شدن تیمش از لیگ قهرمانان اروپا توسط بایرن مونیخ در دیدار چهارشنبه شب نحوه تصدی گری وی را در رئال در معرض دقت مضاعف قرار داد .
با این تساوی ، بارسلونا به لطف تفاضل گل بهتر به صدر جدول صعود کرد ولی سوی یا می‌تواند پس از دیدار یکشنبه شب با خیمناستیک این صدرنشینی را بازپس گیرد .
بارسلونا و سوی‌یا هردو ‪ ۵۰‬امتیازی هستند و والنسیا و رئال به ترتیب با ‪ ۴۶‬و ‪ ۴۵‬امتیاز پشت سر آنها قرار دارند .

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
نوشته ای از hadipro

كاملا خطا واضح بود . در مورد قدرت بدني هم عين اينكه بگيم يكي با لگد زد زير پاي يكي ديگه كه اگر اون قدرت بدنيش زياد بود رو زمين نمي افتاد .......

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خبر خوب. سویا هم لطف کرد و یک هیچ باخت.
بارسا دوباره در صدر...

به اين مي گن يه خبر خوب
303.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هورا ...
خوب اومدی لیاپنگ

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در پي شكست سويا

لاپورتا به قهرماني بارسلونا اميدوار شد

خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بارسلونا براي قهرماني تيمش در لاليگا، پس از شكست سويا برابر جيمناستيك ابراز خشنودي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، سويا شب گذشته در ديداري سرنوشت ساز مقابل جيمناستيك با نتيجه يك بر صفر شكست خورد تا همچنان بارسلونا در صدر جدول لاليگا باقي بماند.
خوان لاپورتا در اين زمينه گفت: شكست سويا براي ما اهميت زيادي داشت چرا كه در صدر جدول رقابت نزديكي با اين تيم داريم.
وي افزود: سويا از حريفان اصلي بارسلونا است و تمامي بازي هاي اين تيم را پيگيري مي كنيم.
رئيس بارسلونا درباره الكلاسيكو عنوان كرد: برابر رئال بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و با وجود 10 نفره شدن، مغلوب رقيب ديرينه نشديم.
لاپورتا ادامه داد: يك امتياز برابر رئال ارزش زيادي دارد زيرا به مدت يك نيمه با يك بازيكن كم تر بازي كرديم.
بارسلونا و رئال مارديد در ورزشگاه نيوكمپ به تساوي 3 بر 3 رسيدند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون حامد جان .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
ليونل مسي:
پيشرفتم را مديون رايکارد هستم

ليونل مسي اين روزها به بحث اول محافل فوتبال اسپانيا تبديل شده است. جوان آرژانتيني که هنوز قدم به بيست سالگي نيز نگذاشته است به عنوان يکي از بهترين بازيکنان جهان در ترکيب بارسلونا خوش مي‌درخشد و صرف نظر از نتايج اين تيم همواره يکي از مهره‌هاي تأثيرگذار در ترکيب تيم فرانک رايکارد است. او شنبه اين هفته و پس از درخشش در صد و پنجاهمين ديدار ال کلاسيکو با تمجيد فراوان کارشناسان فوتبال مواجه شد.
هت‌تريک برابر رئال مادريد و نجات بارسلوناي ده نفره از يک شکست خانگي آن هم برابر رقيب و در حقيقت دشمن ديرينه شاهکار مسي بود که نشان از هوش و نبوغ اين بازيکن داشت. مسي هم اکنون با بازي‌هاي درخشان خود يکي از عوامل اصلي اميدواري رايکارد به 12 هفته پاياني رقابت‌هاي لاليگا است تا سومين عنوان پياپي نصيب مربي هلندي شود. رايکارد پس از تساوي برابر رئال در خصوص ميزان آمادگي مسي گفت: به او تبريک مي‌گويم. مسي با سه گل خود تيم را از شکست نجات داد و يک بار ديگر استعداد بي‌نظيرش در فوتبال را به رخ همه کشيد. او بدون شک اکنون يکي از بهترين بازيکنان جهان است، خوشحالم که چنين بازيکني در اوج جواني پيراهن بارسلونا را بر تن دارد.
روزنامه ال‌موندو دپورتيوو که هوادار بارسلونا به شمار مي‌آيد گفت و گويي با مسي انجام داد و در مورد مسائل مختلف با اين ستاره آرژانتيني بحث کرد.
تحقق روياها
مسي اولين بازيکن بارسلونا پس از روماريو است که توانست برابر رئال مادريد هت‌تريک کند. او چنين عنوان و احساس ناشي از آن را بي‌نظير توصيف مي‌کند. گل‌زدن در اين بازي بي‌اندازه لذت بخش است به خصوص زدن بيش از يک گل، سال‌ها بود که هيچ‌کدام از بازيکنان بارسلونا موفق به اين کار نشده بودند و از اين بابت بسيار خوشحالم، البته اگر به همراه اين سه گل سه امتياز کامل را هم به دست مي‌آورديم اين لذت چندين برابر مي‌شد، اما مقابل رئال ناچار شديم يک نيمه را با يک بازيکن کمتر ادامه دهيم و شرايط سختي را پشت سر گذاشتيم هر چند باز هم در آن موقعيت فرصت برد را داشتيم.
هنگامي که با بارسلونا قرارداد بستم تصور نمي‌کردم به اين سرعت بتوانم به يکي از نفرات اصلي اين تيم تبديل شوم به خصوص اينکه آمدنم به اسپانيا کاملا اتفاقي بود و به خاطر بيماريم روياي فوتباليست شدن برايم بسيار دور و دراز بود و به همين دليل از موقعيت فعلي لذت مي‌برم. هر بازيکن حرفه‌اي در هر نقطه جهان دوست دارد پيراهن بارسلونا را به تن کند و از اين که فرصت بي‌نظير براي چندين سال نصيبم شد افتخار مي‌کنم هر سه گلي را که برابر رئال به ثمر رساندم به خانواده‌ام تقديم مي‌کنم.
مسي در خصوص روند بارسلونا و حذف از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان گفت: اکنون همه روي فتح لاليگا تمرکز کرده‌اند و هر چند در جام حذفي هم فرصت قهرمان شدن داريم اما هدف اصلي، قهرماني در ليگ است. ليورپول تيم بسيار قدرتمندي است اما در کنار آن با بدشانسي مواجه شديم. وقتي به روند بازي برگشت و برتري مقابل اين تيم فکر مي‌کنم بيشتر حسرت مي‌خورم. اينکه در خانه حريف يک بر صفر پيروز شويم اما صعود نکنيم بسيار ناراحت کننده است و هما‌ن‌طور که رايکارد عنوان کرد سرنوشت در بازي رفت رقم خورد که برابر ليورپول در نيوکمپ دو گل دريافت کرديم. جبران اين دو گل برابر تيمي که از نظر دفاعي تا آن اندازه منسجم است کار دشواري بود. از اينکه نتوانستيم براي تکرار عنوان قهرماني به پيشروي ادامه دهيم بسيار متاسفم.
مسي هر چند براي سويا احترام قائل است اما همچنان بارسلونا را شانس اول قهرماني در لاليگا مي‌داند و دليل آن را حضور سويا در جام يوفا مي‌داند. او در اين باره گفت: بدون شک سويا يک مدعي جدي است اما اين تيم براي کسب دومين جام يوفا کار سختي پيش رو دارد و همين موضوع ممکن است در اواخر فصل که بازي‌ها به اوج فشردگي مي‌رسد به ضرر اين تيم تمام شود. سويا ناچار است قواي خود را براي اين دو عنوان تقسيم کند و قطعا در آينده امتيازاتي را از دست خواهد داد و به همين دليل خود را مدعي اصلي قهرماني مي‌دانيم. والنسيا هم درگير رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپاست و همين مشکل را خواهد داشت. البته رئال مادريد هنوز از جمع مدعيان خارج نشده است و اين تيم را بايد کاملا جدي گرفت.
مسي در خصوص مشکلات حاشيه‌اي چند هفته قبل تيمش گفت: اتوئو يک بازيکن بزرگ و حرفه‌اي است که به خاطر مصدوميت طولاني مدت کمي عصبي شده بود او طي چند فصل گذشته کوچک‌ترين مشکلي در تيم نداشت و هر فصل تنها به آمار گل‌هاي زده‌اش افزود. مشکلي که پس از بازي برابر راسينگ به وجود آمد خيلي سريع حل شد چون همه بازيکنان به اهميت اين فصل آگاه هستند. گاهي اوقات از اين دردسرها و اکثرا به خصوص ناخواسته در باشگاه به وجود مي‌آيد و مهم واکنش مناسب نسبت به آنهاست. همه مي‌بينند که بارسلونا در اسپانيا مثل هميشه يک مدعي است.
و سرانجام آينده در بارسلونا و احتمال جدايي فرانک رايکارد مسي خود را تا حد زيادي مديون اين مربي مي‌داند، بيشتر شايعات ساخته و پرداخته مطبوعات است. لاپورتا و رايکارد کاملا هماهنگ هستند و او بارها از تمايلش براي ماندن طولاني مدت در باشگاه صحبت کرده است. رايکارد پس از حضورش در بارسا تمامي افتخارات ممکن را به دست آورده است و از ديد هواداران عامل اصلي اوج‌گيري دوباره اين تيم است. آينده هيچ وقت قابل پيش بيني نيست و در فوتبال استفاده از واژه محال چندان منطقي نيست، اما شواهد اين طور نشان مي‌دهند که رايکارد فصل آينده هم هدايت تيم را برعهده خواهد داشت. او يک مربي بزرگ و صاحب سبک است و من پيشرفتم را مديون او هستم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بازم ممنون حامد خان !!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
انگار گیر دادن رونالدینیو رو می خوان میلانیها .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه بابا چه گیری؟ من که نمیخوام!
39.gif
از 75 میلیون پوند میشه خیلی بهتر از این ها استفاده کرد. حالا مشغول رایزنی هستیم ببینیم چی پیش میاد...
221.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به امید خدا ناکام می مونید .

بالا